Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Az előbb olvastam, hogy Rómában találtak egy kéménybe szorult nagy pirosruhás figurát. Bővebbet még nem tudtak írni, de már kivonult a tűzoltóság, a mentők, és a csendőrség, valamint értesítették az interpolt, az olasz titkosszolgálatot, de még a vatikáni őrgárdát is. Valahogy csak kiszedik.
p -
ladybug
őstag
Csitt.
-
csapos2
addikt
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Merasszontam!

Be.
[Szerkesztve] -
raver
aktív tag
Most lehet hogy nagyon intimet kérdezek, de mi van Vladival??? És miért van vele az ami van????
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha Te akkora parasztnak érzed Magad, h bárkinek beszólhatsz, úgyse ront a megitélésen, ám tedd. Sztem 1-1
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem, de akkor szóljon be, ha én beszólok Neki.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én meg úgy emléxem, h baromira nem kérdeztelek

-
t1
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
értem én és még érthető is na de ennyire?
mondjuk a piac mint a blog érhetne 0-át és a közösségi felet -
djtoomi
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Akkor rám mit mondasz?Én emgérdemelném?Tudom,tudom még messzevan,de pont kerácsonyra jönne ki.Ha jól számoltam.
Nem sokat vagyok közösségiben,szakmaiban valamivel többet,de közösségiben azért nem mert az elején észre sem vettem a fáradt gőzt.
De azóta itt is sokat vagyok,sőt mostanában inkább itt vagyok.Piac egyre ritkább,szakmai emg közösségi maradt.Nem egyenlő az arány.Most mondj rám valamit! 
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
najó, akkor próba máshogy, hátha: ugye, ott van Kolombusz, aki azért elég sokat van jelen közösségi topicocban, de mivel rosszkisfiú volt, októberig nem kaphat avatárt... ellenben látok itt embereket, akiket soha nem láttam közösségi topicban, és dzsesszelnek az egyéni avatárral... aminek szerintem alapvetően inkább közösségi, mint szakmai jellege van.
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tennél ilyet. Lázadás törne ki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
grrrbzmg!!! Mit irtam le: kockafejünek találom a jelenlegi szabályozást. Erre mit csinált, Te gömbfejü: visszajössz egy abszolút csőlátású gondolattal
Kajak, ne fárassz pls. Rugalmasság, némi személyesség.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
NA vissza terve a tegnap esti Szinetar-Bereczki Holnap hajnalig...-ra, minbt sejtetem eloben egy piciket huzosabb vala:- ) es hogy honan tudom, ugyansi este a lanchidi szinpadon csak lenyomtak:- )))
udv
neduddki -
Vérboci
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
na igen, csak talán nem mindenki vágyik újabb ismerősokre a való életben.
Én speciel jól elvagyok itt szabadidőmben, de eszemben sincs új embereket megismerni. Van elég rajongóm így is
szerk.: viszont törölhetsz egy feketepontot az üzenő füzetedből. amiért szóba hoztad a sört. Van még egy búzám, azt megiszom aztán fexek. Jóccakát.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Már alig várom, hogy kirúgathassalak.
Mindig is sejtettem, hogy te állsz az egész gépezet mögött
EQ: esetleg személyes kontaktust létesitett-e már valamely PH tag(ok)al
Namost azért, mert mondjuk veled, vagy 1000 másik taggal nem találkozom sosem, mennyiben befolyásol bármit is? Találkozok mondjuk néhány győri taggal, de arról más ugyanúgy nem tud, ahogy én sem, hogy te kivel s merre
Szóval ebben nem látok összefüggést.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
is. meg arra is, hogy esetleg személyes kontaktust létesitett-e már valamely PH tag(ok)al
-
-
Vérboci
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
értem.
szerintem nincs most olyan súlyos hájp. Aki elvileg jogosult rá és érdekli, az kér.
A modok elég jól kézben tartják.
Én is örülnék egy egyéni bocinak. Szerintem jópofa dolog.
Nekem megéri ezért jól viselkedni. Aztán ha meglesz az avatar, a lovak közé dobom a gyeplőt
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
rossz kisfiú voltam nemrég és még nem ketyegett ki a büntim, ezért leghamarabb októberben. De akkor is csak feltételesen helyeznek szabadlábra

csapos: 2007
(vagy 2008, vagy 2009, vagy...) nagyban függ attól, hogy mennyit látogatom a politika és egyéb flame veszélyes topikokat 
-
Whaskes
senior tag
jelentem, több üveg sör kupakját és tartalmát vesztette
lassan kész a kaja is 
-
Vérboci
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
hát igen... nem hittem volna, hogy valaha hiányozni fog a reklámblokk

-
-
Vérboci
addikt
miért nem tud a magyar 1 is reklámot adni a filmek közbe, mint minden normális csatorna?
Nézem ezt a Jóravaló feleség c. filmet és nem tudok kimenni sörért mert félek, hogy lemaradok valami fontosról.
szerk.: Hoppá, őstag lettem
Várom az októbert 
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
na de egyszer csak muszáj lesz elmenni egybe

ott aztán ropni kell
Hogyaszongya: Nád a házunk teteje teteje, rászállott a cinege cinege...
no úgy meghozta a kedvemet a dolog, hogy nyomattam is egy mixet. na ezért nem fogom mégsem lecserélni az asztali gépemet notira. Akkor hogyan viszem át a legújabb midiket a szintire
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
az gáz, ha én szeretem ezt a számot? [link]
-
Whaskes
senior tag
lassan elkezdem sütni a rablóhusit, aztán go be a városba, folyamatos helyzetjelentést adok majd, kintről hogyan is áll, addig amíg valaki el nem küld a tarkafaszba, hogy erre senki sem kiváncsi
-
csapos2
addikt
Nincs meg véletlen valakinek a Tremors és/vagy a Kisasszonyok című film?
-
tiv83us
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Az a baj, hogy /be kell valljam/ en sem voltam egeszen clean...Nem, nem drog, hanem sor.
Nehezen ment mar a futas, aztan jott tiv61, begyujtotte a szemuvegem maradvanyait, a rendoroket mar nem vartuk meg, nemtudtak volna semmit csinalni. Shit happens, most itt ulok a reggelizdebe, asszem fogok egy taxit es veszek egy par kontaktot. -
tiv83us
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
Jottem hazafele az apartmanomtol ket blokkra levo szorakoztato negyedbol, amikor uton hazafele egy blokkal away...na innentol mar tudod. Maskor fogok egy taxit /ami nevetseges, ket blokkra.../.
Na megyek, szerzek kontaktot mer nem latok semmit.
Roki: Jah, pont egy olyan novel, aki ugy nez ki, mint Borat felesege... -
tiv83us
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Mentem haza tegnap a szorakozo negyedbol, amikor is elem allt egy 200 kilos NIGGER KURVA ROHADT RIBANC, aki a szolgaltatasait kinalta, amire en nemet mondtam /viccesen mutatva, hogy amugy is csak 10-15 dollar van nalam, elohuztam a zsebembol, na itt tortent a hiba.../.
Kitepte a kezembol es elkezdett szaporazni, en megkaptam hatulrol, o levagott egy kurvanagy sallert, a pittyem megdagadt, a kurva 300 dollaros szemuvegem kirepult az utra, atment rajta 5-6 kocsi, ugyhogy most mehetek ujat venni.
Utana persze utottem vagtam a fejet a kurvanak ahogy ertem, de sikerult bepattani egy kocsiba, amit meg azert osszerugdostam es utana basztam egy teglat, de nem fordult meg.
Kurva eletbe, osszes kurva mondjon le.
Aktív témák
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem sokat vagyok közösségiben,szakmaiban valamivel többet,de közösségiben azért nem mert az elején észre sem vettem a fáradt gőzt.