Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na ez a delutanis melto votl a hethez: BOLONDOKHAZA!!!
meg jo hoyg egy pentek de csndes vot:- )))
udv
neduddki -
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Boci gondolkodik még rajta.
Nem túl jó az idő, és esőben nincs kedvem ácsorogni. Meg aztán 30-40 ezer ember az 30-40ezer ember. Lesz ott akkora taposás, hogy ihajj.
Sajnos a párom is dolgozik, csak 10 után ér haza. De legalább a tüzijátékot már együtt nézhetjük majd a kisszoba ablakából. -
Vérboci
addikt
na, de bedöglött a topik így péntek délután. Biztos mindenki kocsiba vágta magát és jön ide Győrbe Omega koncsertóra...

-
PazsitZ
addikt
Sehol senki?
![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/kukucs.gif)
azt ne mondjátok, hogy Janoska dolgozik
, Á biztos csak délelőttös volt.
[Szerkesztve] -
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ámen

Egyébként raktam rá egy kis lefolyótisztítót, meg engedtem rá a vizet csőgázon kb egy percig, és így levitte. Csak egyetlen darab maradt, de azt nincs szívem a mélybe küldeni
csapos: ezekről az apró lopásokról, megélhetési bűnözésről két sztori jut eszembe, a tesco-s könyvből:
egy emberke minden nap bement a tescoba, lopott két kiflit, pár dkg felvágottat, meg egy fantát. minden nap elkapták, de minden nap visszament. egy idő után már a dolgozók fizették neki a cuccot
a másik egy nő a gyerekével. rajtakapták, hogy lopott, és a biztonsági őr ordibált vele mindenki előtt, szabályosan megalázta. amikor odament a főnöke, hohy elrendezze a dolgot megnézte mi van a szatyorban. csak kaja volt, de azokból is a legolcsóbb fajta. el is engedte őket.
nem mondom, hogy helyes lopni, de így én is elengedtem volna őket. észérvekkel nem tudom megindokolni, hiszen a lopás is bűncselekmény, de akkoris..
-
Érdekes kérdés: Ugye egyedül vagyok itthon, így nem nagyon figyelek a részletekre. Ennek köszönhetően megromlott az itthon lévő tej is, de ezt csak akkor vettem észre, amikor ráöntöttem a gabonapehelyre. Nem estem pánikba, kiöntöttem az egészet a vc-be. Itt adódik a probléma, hogy a vc nem képes lehúzni a gabonapelyhet, az ottmarad a víz tetején. Valami ötlet? Vagy csak simán várjam meg, amíg feloldódik?
-
Viszlát
addikt
Előadni magyarul: [link]
-
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
a nyomorult helyzetben leledző, kényszerbűnözésbe taszajtott állapot nem az a családi kör, amit glóriával kell védeni, gondolom
nem tudom a helyes választ a kérdésedre.. mindkét irány messze túlmutat(hat) önmagán -
jobbnak mondani a vadhajtást a krumplitermesztésnél (vagy vice versa) nem túl szerencsés
(érzem, ahogy a demagógia vasfoga belémmar...
) -
csapos2
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
És, ha - tételezzük fel - a szülők ilyen nyomorult helyzetben vannak, természetesen önhibájukon kívül, és nem tudják megfelelően ellátni a gyerekeiket - legalábbis az álam szerint - minekokán kiemelik őket a családból és behelyezik egy olyan helyre, ahol nem nevelik őket, mint egy családban, hanem gondozzák, mint a krumplit.
Akkor a megélhetési bűnözés jobb, vagy a krumplitermesztés? -
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
az ennivaló lopása már ez a mezsgye - ő echte megélhetési bűnöző
a politikusok pl nem azok
szerk.
pazsitz 2762: régmúlt idők története: hevesi cimborám cimborái betörtek a sarki ábécébe, az égvilágon semmit nem vittek el, ellenben nekiestek egy láda sörnek és hajnalig egészséggel elfogyasztották.. mindenki ismer mindenkit alapon asszem 1 nap fogda lett a vége csupán..
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Tegnap mit láttam?
Két plázafasz ült egy Alfa 145-ben, aminek a rendszáma: GAY-***
Hangosan felröhögtem.
-
PazsitZ
addikt
A városunkban van egy gyerek, aki 2-3 éve este ment volna bulizni, de elég szegények.
Betört a lángososhoz. Kiborított valami lisztet, feltakarította, volt ott olyan 10-20ezer forint, de ő csak olyan 500at vitt el, neki annyi kellett.
Nem mondom, hogy megélhetésre kellett neki, de ő a naív kis ''rendes'' tolvaj.
(#2763) csapos2: Ez is viszonylagos, de lényegében igen. Ha nem a haszonszerzés a célja a dolognak.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Mit találtam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
válasz
csapos2
üzenetére
még arra is? akkor hagyjuk, túl macerás.

Most hirtelen megfordult ha egyszer lesz egy egyéni avatarom ha lesz, akkor nagyon meg kell válasszam, hogy semmi másra ne hasonlítson mint ami, mert szerintem lesz egy két becenevem akkor ahogy titeket offosokat ismerlek
[Szerkesztve] -
bámbi jámpingolt már közületek valaki? Az jutott eszembe most nagyhirtelen, és hogy addig nem akarok meghalni amíg ki nem próbáltam

-
csapos2
addikt
Na megyek, én is elások valamit a kertben.
Köszönet a segítségért, mindkettőtöknek! -
csapos2
addikt
[link]
Ennek tudja valaki a történetét? -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Postás jön, lenyitja az (igen egyszerű működésű) ajtócskát, behagyigálja a leveleket, visszacsukja az ajtót, és lazán felpöccinti a zászlót. Te reggel kinézel az emeletről, látod hogy áll a zászló, leslattyogsz kávéval a kezedben, a küszöbről felveszed az újságot, miközben nézegeted a címlapon lévő szenzációt, a ládához érsz, kinyitod, kiveszed a leveleket, bezárod az ajtót és pöccintesz egyet a zászlón, mire is az lekonyul, és várja a postásbácsit.
[link] -
csapos2
addikt
Amerikában a postaládákon van az a kis piros zászlócska, ami ha küldemény van a dobozban függőlegesen van, ha üres a tároló, fekszik. Namost ezt a kis zászlót a postás kezeli, vagy van a rekesz aljában valami mechanizmusféle, ami a levelek súlyától mozgatja a jelzőkét?
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Évek óta nem gyártanak már Steigereket

Ajánlom a Claas Xeriont, az is félig-meddig Rába.
Vagy egy john deere 9020.
Illetve még nagy élmény az új katonai gépeken utazni (H18, H25) -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
itt süt a nap és hurrikán van

jah és kurva náthás vok -
PazsitZ
addikt
Reggelt!
A második keresztnevem nekem is Csaba
. De lényegtelen nem szoktam ünnepelni. Max. olyan szinten, hogy ma van mire fogni, ha megyek inni 
-
(Kolombusz)
veterán
JÓ erggelt mindenkinek!
Már amennyire jó lehet ilyen xar időben. Hideg van, borult az ég és fúj a szél. -
Csyppa
senior tag
Na akkor lehet engem is ünnepelni

Mert:
1. Egy éve regeltem PH!-ra.
2. Ma van a névnapom.
Mod: Amúgy meg jó reggelt.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Khm...hörrrggg....kehe, kehe....hapci...krákogás. Namost ez vagy allergia, vagy az idő vasfoga.
Szóval, azt állapítottam meg, hogy nem szeretek nyitott szemmel járni.
Szerk. Isten éltessen Csabi!
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Jó reggelt!
Nos ezen is túl vagyunk, új évek következnek amelykben még boldogabban fórumozgatok tovább.
Szerényen.
-
Csapi007
veterán
Hello
Hallottátok hogy Anettka meg akarja zenésíteni az öszödi beszédet? És a nagylelkű miniszterelnök úr nem kér érte joddíjat. Ezeknek sincs jobb dolgok... -
EQMontoya
veterán
mi eza kihaltság? kajak ijesztő

-
csapos2
addikt
![[kép] [kép]](http://img217.imageshack.us/img217/1138/jpofakutyapofafz2.jpg)
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PH! Darts
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Spotify
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, Á biztos csak délelőttös volt.

)

Egy kis Bódi Gusztid nincs véletlenül? 

![[kép] [kép]](http://heynice.com/media-archives/2006-05/peewee.jpg)
![[kép] [kép]](http://cukisag.blog.hu/media/image/kozelicica.jpg)