Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen videókártyát?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem kell azért dinnyének lenni, hogy a férfiember széthintse magvait.
Legjobb táptalaj az ilyesminek a 18 éves szűzlányok szerelembarlangja
-
Vérboci
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
nekem is volt egy transzformersz repcsim, amiből ugye robot lett, de akkor az csak egy játék volt. Most meg a 80-as évek játékából csinálnak filmet. Holnap a mecsboxokról lesz versenyzős film? És ki ellen harcolnak a transzformerszek?
Arra emlékszem még, hogy volt rajta egy olyan matrica, amit sokáig tapizni kellett és akor megváltozott a színe a kéz melegétől, aztán színjácva visszahűlt. -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát simán meg lehet serpenyőben sütni. Ugyanígy felfűzöm mint te, aztán csurrantok egy pici olajat a serpenyőbe és egyszerre 3-4 nyársat beleteszek, félúton megforgatom őket.
Nagyon is finom lesz így is. Nyilván szabad tűzön más fíling, de nem akarok grillezni 53 négyzetméteren a negyediken
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Talán két hete csináltunk mi is, meg is hívtuk szüleimet vacsira, olyan sok lett. Kicsit elsokaltuk az alapanyagvásárlást

Mi csak serpenyőben tudtuk sütni, panelban lakunk ugye. Ott arra kell figyelni, hogy minden egyforma méretű legyen, hogy mondjuk nehogy a paprikától ne érjen olajba a husi. -
Vérboci
addikt
nálunk úgy van, hogy a postaládák alatt van egy külön tartó, amibe szépen rendezetten belefér 6 különböző szóróanyag. 100-ból 99-szer oda rakják az illetők. Így az ember átböngészheti és kiválaszthatja ami érdekli. A házmester meg időnként szanálja.
Szerintem ez mindenkinek jó. Nekem azért mert nincs te e a postaáda, mégis megkapom ami érdekel, és jó a kihordónak is, mert így jobban fogy tőle a szóróanyag, hiszen 15 postaládára simán be tud tenni a fakkba 25-30 katalógust. -
Vérboci
addikt
Nem áll szándékomban cigányozni, pláne itt, de ha lehetne fogadni az elkövetők származására, akkor nagy összegeket tennék fel. Igaz, elég alacsony lenne a szorzó...
[link] -
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
hát azért tesszük vissza, mert egyrészt nincs rá keret, másrészt meg szentségtörés volna francőzise pezsgőt energiaitallal bélelni. A törleyvel szemben viszont nincsenek ilyen gátlásaim

-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
biztos hogy elolvastad végig a hozzászólásom?

-
Vérboci
addikt
Kicsit visszakanyarodva a felmondásos témához:
Nemrég hívott a párom, hogy mégsem fizeti ki a szabiját a nő, inkább vegye ki
Szóval ma ment utoljára. Pont így szerettem volna én is 
Ma bemegyek a teszkóba és tuti leveszek a polcról egy drága francia pezsgőt örömömben.
Aztán sietve visszateszem és veszünk törleyt
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Én az ország egyik végében élek, a másikban TE élsz.
Különben meg mi ez az álszenteskedés. Egy hamvasbarack 16-ossal akárki elmenne. Pláne, hogy a zöme ránézésre tízzel több.
Hol vannak már a magamfajta babaarcú gyilkosok, akit még mindig 18-nak néznek (már 8 éve 18 vagyok
).
Az egyik új kolléga, aki nemrég került hozzám, kiderült, hogy 34 éves. Én meg aszittem, ifjabb mint én
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát úgy vagyok én a nőkkel, mint gombóc artúr a csokival

...a kerek csoki, hosszú csoki, lukas csoki,mogyorós csoki, a fehér csoki, az étcsoki, a tejcsoki...
Csak a lejárt szavatosságút nem esszük meg. Tehát 40 év felett. Na fújolsz e még?
A 18 meg ugye nyilván nem lehet alsó korlát![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Tudom, hogy időarányosan. De én úgy számolok, hogy ugye rendes szabi 20 nap, ez havonta 1,66, az 7 hónapra 11,62. És még egy napot sem vett ki.
De ha csak 10 nap, az is midegy, mert 10 nap szabi meg ugye ehhez jön 2x2 szabadnap, az összesen 14 nap. Ma meg 17-e van, tehát kitart hó végéig szépen. -
Vérboci
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
A felmondási idő miatt kellett minél előbb felmondani.
Nehogy ez bekavarjon. Abban mardtak, hogy 31-ig dolgozik.
A megaláztatások miatt pedg már nem aggódunk, mert mondtam a páromnak, hogy ha valami zűr van, csapja földhöz ami a kezében van éppen aztán jöjjön haza és 31-ig irassa ki a bentlévő szabadságát. Mert ezt is megtehetné, hiszen van 11 napja még.
Magyarul azzal, hogy 31-ig kötötte ki a főnök a felmondási időt, öngólt lőtt, mert erre az időre a párom eljöhetne szabira is, hiszen futja belőle.
Csak ennyire tényleg nem akar kicseszni a kollégákkal, és a pénz is jól jön.
De kényszer már nincs.
-
Vérboci
addikt
Tegnap bementem a párommal a munkahelyére, és felmondtunk.

Óriási megkönnyebbülés volt mindkettőnknek. Nem keseríti meg tovább a kiccsaládunk mindennapjait az a rühes phitsa. Kivágtuk a mételyt.
A felmondás tényének közlése utáni reakciói:
1. - Jajj, hát én tudtam ám már pénteken (???) hogy te fel fogsz mondani. (Védekezési szakasz, ugyan honnan tudta volna éppen pénteken, mikor tegnap zajlott minden ügylet)
2. - Miért nem szóltál előbb? (számonkérés szakasz. Hogyan szólhatna előbb a párom, mint ahogy megtudta, azaz tegnap délben???)
3. - Pont most mikor tudod hogy a Krisztián is elmegy, meg a Tamás is szabadságra készül. (Támadási, bűntudatébresztési szakasz. Hát persze, bár a kollégákkal jó volt a viszony, annyira talán mégsem, hogy 50 ezerért dolgozzon megaláztatások közepette, mikor elmehet egy csilli villi új helyre lényegesen többért.)
4. - Különben is kitanítottalak, mindenben segítettelek. (Ez a hülyeség szakasza, ehhez nem is lehet mit hozzáfűzni. Ezen már a párom is vigyorgott, aztán otthagytuk.)
Ostoba vendéglátósutánzat maszek pitsa. Személyes sértésnek veszi, ha valaki felmond
Ennyi megaláztatásban az élete hátralevő részében összesen nem lesz a páromnak része. Minden nap idegeskedéssel telt, folyamatos gyomorfájások.
Már én is megőrültem ebbe. Annyiszor megfogadtam, hogy beverem a nő pofáját, de nem lehetett, pénzből él az ember. De most aztán...
Hó végéig még ott dolgozik párom, az utolsó napján az elszámoláshoz már én is velemegyek, mert gyanítom, hogy nem lesz korrekt az elszámolás. Akkor lesz nemulass...
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nekem az a megvalósítási ötlet tetszik, hogy kvázi házasságot köthetnek, tehát örökölhessenek egymástól, vehessenek fel lakáshitelt, meg hasonló jogaik legyenek mint a /törölve: normális/ hagyományos házasoknak. Mondjuk a gyerkőc örökbefogadást nem pártolom. Meg a felvonulásosdit se.

-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
nem, valóban nem írtam a melegházasság topikba.
De szerintem tudod hogy miért. A múltkor már privátban letisztáztuk, hogy nem veszlek el. Ne kezdjük előről a dolgot jó? Váljunk el békével. Bele kell törődnöd, hogy ÉN a nőket szeretem. Tudom, kemény szavak, de az idő majd begyógyítja a sebeidet

ladybug: Mekkora gáz
Itt a jóidő és ilyenkor betegnek lenni
Mondjuk én hagyományosan negyven fokban szoktam taknyos lenni, de most talán megúszom 
Szerk.: Bázz, mennyi szmájlit raktam egy hozzászólásba
Ezekszerint Jancsi fertőz 
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
na akkor bájcsevegjünk...
szerk.: izé, bájfórumozzunk.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Télapó, kezeket a ban gombra; írtam a politika topikba

-
Vérboci
addikt
péntek

-
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hull a pelyhes fehér hó...
(Racecam fanok folytathatják) -
-
Vérboci
addikt
Szerda van. Tegnap tizedike volt, tegnapelőtt volt a hét első napja.
Holnap csütörtök lesz, amit tizenharmadika követ, utána pedig két napos hétvége következik.
(csak azért írom ezeket, hogy segítsem Csapos orientációját a földi idősíkban. -
Vérboci
addikt
látom, mindenkinek tetszett az a kis Qki.
Csapos: Úgy kaptam egy csomó másik képpel e-mailben, csak nem volt kedvem feltölteni, inkább beírtam a gugliba, hogy nano penis és láss csodát, kidobta
Vele is elbánt a természet (nem annyira +18, inkább +12 aluliak számára nagykorú felügyelete mellett) [link]
BlackSoul: tessék piña [link]
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Írok a Javítsuk a Prohardvert topikba, hogy Parci tegye rendbe a moderátorok kezelőfelületét, mert elmondásuk szerint már ketten banoltak az elmúlt 10 percben, de én még mindig tudok írni

-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
egy alkalom még nem szokás

Komoly szakmai topicot --> LÁL
UP! -
Vérboci
addikt
UP?
-
-
Vérboci
addikt
mér van az, hogy firefoxból nem tudok belépni a ph-ra?
beírom a kódot, rögtön továbbítunk, oszt ugyanott vagyok ahol előtte, nem léptet be
ötlet?
(háttér: tegnap lett elegem az explorerből és most barátkozom a rókuccal) -
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Boci gondolkodik még rajta.
Nem túl jó az idő, és esőben nincs kedvem ácsorogni. Meg aztán 30-40 ezer ember az 30-40ezer ember. Lesz ott akkora taposás, hogy ihajj.
Sajnos a párom is dolgozik, csak 10 után ér haza. De legalább a tüzijátékot már együtt nézhetjük majd a kisszoba ablakából. -
Vérboci
addikt
na, de bedöglött a topik így péntek délután. Biztos mindenki kocsiba vágta magát és jön ide Győrbe Omega koncsertóra...

-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Évek óta nem gyártanak már Steigereket

Ajánlom a Claas Xeriont, az is félig-meddig Rába.
Vagy egy john deere 9020.
Illetve még nagy élmény az új katonai gépeken utazni (H18, H25) -
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
Lécci lécci lécci küldje el nekem valaki mélbe ezt az mp3-at
[link]
szeretnék nevetni
-
Vérboci
addikt
az Index ma reggeli címoldala: [link]
jó hosszan vajúdhatott az anyuka(?)
amúgy iszonyat ami történt
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
na igen, csak talán nem mindenki vágyik újabb ismerősokre a való életben.
Én speciel jól elvagyok itt szabadidőmben, de eszemben sincs új embereket megismerni. Van elég rajongóm így is
szerk.: viszont törölhetsz egy feketepontot az üzenő füzetedből. amiért szóba hoztad a sört. Van még egy búzám, azt megiszom aztán fexek. Jóccakát.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Már alig várom, hogy kirúgathassalak.
Mindig is sejtettem, hogy te állsz az egész gépezet mögött
EQ: esetleg személyes kontaktust létesitett-e már valamely PH tag(ok)al
Namost azért, mert mondjuk veled, vagy 1000 másik taggal nem találkozom sosem, mennyiben befolyásol bármit is? Találkozok mondjuk néhány győri taggal, de arról más ugyanúgy nem tud, ahogy én sem, hogy te kivel s merre
Szóval ebben nem látok összefüggést.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
értem.
szerintem nincs most olyan súlyos hájp. Aki elvileg jogosult rá és érdekli, az kér.
A modok elég jól kézben tartják.
Én is örülnék egy egyéni bocinak. Szerintem jópofa dolog.
Nekem megéri ezért jól viselkedni. Aztán ha meglesz az avatar, a lovak közé dobom a gyeplőt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
rossz kisfiú voltam nemrég és még nem ketyegett ki a büntim, ezért leghamarabb októberben. De akkor is csak feltételesen helyeznek szabadlábra

csapos: 2007
(vagy 2008, vagy 2009, vagy...) nagyban függ attól, hogy mennyit látogatom a politika és egyéb flame veszélyes topikokat 
-
Vérboci
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
hát igen... nem hittem volna, hogy valaha hiányozni fog a reklámblokk

-
Vérboci
addikt
miért nem tud a magyar 1 is reklámot adni a filmek közbe, mint minden normális csatorna?
Nézem ezt a Jóravaló feleség c. filmet és nem tudok kimenni sörért mert félek, hogy lemaradok valami fontosról.
szerk.: Hoppá, őstag lettem
Várom az októbert 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval ma ment utoljára. Pont így szerettem volna én is

)

![[kép] [kép]](http://www.badpenguin.org/wallpapers/devil.gif)
![[kép] [kép]](http://data1.blog.de/blog/w/wulfweard/img/Condom_Advertisements_5.jpeg)

![[kép] [kép]](http://imagecache2.allposters.com/images/pic/ADVG/612~SpongeBob-SquarePants-Posters.jpg)
Tetszik a tűzróka. Sokkal jobb, mint az explorer. Ilyenkor nem értem magamat, hogy miért nem ezt használom évek óta.