Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Aktív témák
-
marsu
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Vagy az ebola ... az mekkora szívás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070629/potatoes-400x400-001-fin_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Aaaszta ilyen korán felkelni. Hát tisztességes mediterrán jóember délben, fél1-kor lefeküsz, aztán 4-fél5-kor kipislog hogy süt-e még a nap, aztán kislattyog tenni-venni. Munka az 8-12 között, és este 6-8 között. Nem szokás jobb helyeken megszakadni a munkától. Ha meleg van, szieszta.
Úgy ennék már egy kis kesernyés olajbogyót. Amit itthon leeht kapni azok túl egyszerű ízűek. Nagyon tömegfogyasztásra vannak elékészítve. Meg kicsik is. Én azt szeretem, amiben ott a mag, akkora mint a hüvelykujjam első perce, és mikor beleharapsz akkor még a könny is kicsordul a szemedből a kesernyés-savanyú-sós íz hatására. Ehh, összenyáladzom itt a sok papírt az asztalon. -
heppi vagyok, kaptam egy igen combos fizetésemelést

meg némi bónuszt is...
úgy látszik érdemes volt teperni. -
t1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
tanácsodra én is megnyírtam a füvet.
Eredmény:
kiújult az a kib@szott allergiám alig látom a monitort, de legalább a kert szép lett
-
Csyppa
senior tag
Mivel kihalt az OT ezért egy fontos info: Böfff

-
(Kolombusz)
veterán
Hogy szakadna meg a tetves MKB.

Átutalási limit: 0 forint.
Gyk nem tudok utalni a táboros pólókért.
Ma voltam bent náluk. Hát ez kurva jó, mikor a múltkor még ment.
Remélem Gábor, nem gond, ha hétfőn utalok.
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Hát én szerencsére nem sokat járok mostanság abba az okmányirodába ahol most voltunk, mert általában rohadt sokt kell várni. Ez alól szinte csak tegnap volt a kivétel.(ill. akkor nem kellett sokat várni amikor még a sulival mentem személyit csináltatni, bár ez nem most volt)
Az utóbbi időben(elmúlt1,5-2 év) egyébként azt szoktuk csinálni, hogy elmegyünk egy másik vároban lévő ocsmányirodába, ami mondjuk 5 km-rel messzebb van de megéri mert általában kevesen vannak, és akármit el lehet intézni 0,5-1 óra alatt.
Időjárás: Kardoskút(dél alföld): jelenleg 23 fok, enyhén felhős, most kezd melegedni az idő. -
Qru
MODERÁTOR
Most olvastam tesztet a Gigabyte DQ6-ról a WC World-ben. Ezt a sz@r ujságot... Ezt nem is nevezném tesztnek. Leírják amit a manualban találtak, meg a doboz hátán aztán szevasz.

-
BlacKSouL
addikt
Nem esik jól bemenni dolgozni. Péntek van. Pörgök mint állat. De jó már csak egy hét..
-
marsu
veterán
Jó Reggelt!
Na megint most sikerült felébrednem ....
De jó dolog ez a szabadság!

-
t1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
úgynézki aug végén megyünk görögbe rámférne már egy kis tengerpart robogozás és sunshine

-
t1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére

asszem nekem is füvet kéne nyírni meg fát pakolni de nincsen kedvem hozzááá
Amúgy tök jó hogy egyre jobb idő lesz mert már strand hiányom van amit hétfőn kikell elégítenem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kephamos
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor ez nem is volt egy túl rossz hét.

Gratula!
-
t1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
egy országban élünk? itt 25-26

-
t1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
nincs is dög meleg legalább is itt a Bakonyban

-
burgatshow
veterán
válasz
Memphysto
üzenetére
Igen, jó dolog az e-felvi, de én szeretném, ha nyoma lenne a dolognak.
Ha csak egy egszerű dologról lenne szó, akkor internet, de mivel itt a felvim múlik rajta, akkor inkább feladom a postán.
Ha ne adj isten nem kapnák meg időben, akkor ezesetben tudok azzal védekezni, hogy én időben feladtam és tessék a postán leverni a balhét.
-
Memphysto
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Szia t|-|om!
Elméletileg el lehet küldeni a bizit az interneten is az e-felvételinél valahol!
Csak még én se tom hogy kell csinállni, majd próbálkozok!
-
Vérboci
addikt
én a múlt évben elég sokszor jártam okmányirodában. 15-20 percnél sosem vártam többet. Ez annak fényében, hogy a csekkek feladása a postán átlag 40 perc, szerintem jó.
Amúgy jó, hogy említettétek az okmányirodát, úgyis lejár a személyim és foglaltam is időpontot hétfőn 14:00-ra a neten. Így soron kívül hívják az embert, mikor odaér. -
Csyppa
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Valami volt tegnap az okmányirodába mert mi is végeztünk valamivel több mint fél óra alatt úgy, hogy a postán többet kellett várni mint az ocsmányirodában

''ebben a dög melegben'': érdekes, nálunk meg most egyáltalán nincs meleg
Mod:Jah, még nem is kívántam Jó reggelt
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
mázlid volt, ocsmányirodára ez nem jellemző
gondolom a legrosszabra készültél -
burgatshow
veterán
Jó reggelt!
El sem hiszem, hogy Magyarországon vagyok. Tegbap 11-re lőttem időpontot a Visegrádi utcai Központi Okmányirodába, hogy megcsináltassam az útlevelem augusztusra lévén hogy lejárt. El sem hiszitek, hogy már 10:45-kor bent voltam és 11:10-re már kész is voltam csekkbefizetéssel és fényképkészítéssel együtt.
El sem hiszem.
A mai program nem tudom még mi. Fel kéne adnom a bizonyítványomat a Felsőoktatási Intézménynek, de ebben a dög melegben semmi kedvem kimozdulni, Viszont a kényszer és a muszáj az elég gyakran nagy úr!
-
bobsys
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
igen erről van szó minden megvan, a tökéletes nincs, de az az ami nem lesz meg
csak azért hoztam fel, mert páran mondják, hogydehát izé, meg amúgy is még 1év a diploma és különben is
na ezeknek szopktam mondani, hogy persze de nemfogok várni míg meglesz az 5ös bimmer asszonynak nekem meg a sportkocsim és nem lesz egy bazinagy házunk
majd akár idővel, de ezt a poronyt mellett is véghez lehet vinni -
Vérboci
addikt
igen, félreértettük egymást...

arra meg amúgysem vártunk volna, míg lesz diplománk, meg nagyobb lakás, meg 2jó állás és 2 jó kocsi, mert ezt ember nem bírja kivárni
ugye én ebből gondoltam (joggal), hogy nincsenek meg az ideális körülmények. De ha megvan, akkor nem is értem, miért írtad a fentieket. Hiszen ez a tökéletes állapot. Jó, mindig lehetne több, de mindenetek megvan, ami a gyerkőcnek és magatoknak kell. -
bobsys
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
lehet félreértettük egymást
többet keresünk mint a havi átlagkereset, lakásunk van, 2 autónk van
lakást ugye ősszel cserélünk (1szobásról egy 2 szobásra)
akkor inkább úgy fogalmazok, hogy a tökéletes állapotra feleslegesnek éreztük, hogy várjunk
ez a helyzet ebből fogjuk kihozni a maximumot, segítségünk van/lesz elég -
-
bobsys
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
hát nálunk ez picit bonyolultabb, még nem vagyunk házasok, az anyuka
9évvel idősebb nálam és nem terveztük, de tessó után szabadon '' a tervetlenek mindig jobbak''
teljesen mindegy, hogy nem volt tervbe véve, ettől függetlenül madarat lehet velem fogatni
arra meg amúgysem vártunk volna, míg lesz diplománk, meg nagyobb lakás, meg 2jó állás és 2 jó kocsi, mert ezt ember nem bírja kivárni, ma már nem azok az idők járnak szerintem
a mostani helyzetünkben is simán betudjuik vállalni, van olyan aki nem lát ki a nyomorból és mégis gyereket nevel -
Vérboci
addikt
én is azt hittem, aztán bekukkantottam az apa lettem topikba.
bobsys: Csak azért kérdeztem, hogy legyen precedens, mikor ilyesmiről csevegünk a párommal
26 az pont jó, én is annyi vagyok. Most már példálódzhatok neki
Igaz, előbb össze kéne házasodni. 90%, hogy ez jövő nyáron meg is törpénik. -
t1
veterán
Jó Reggelt!

-
bobsys
veterán
-
Vérboci
addikt
péntekenként ez rám is jellemző. Sőt, az idő előrehaladtával a jó kedvem exponenciálisan nő. Három órakor éri el a csúcspontot és tart egész hétfő reggel 5-ig, amikor is áthullik minuszba.

De ma bónusz jó kedvem lesz, ha felhívnak a számtech boltból, hogy megjöttek a kacatok amiket rendeltem. -
bobsys
veterán
nos szép jó reggelt, iszonyat jó kedvem van

-
BlacKSouL
addikt
Nah, hát majd kiderül. Próbálkozunk. Reménykedünk.
Alszunk.... -
EQMontoya
veterán
nah, én húzok aludni, jó8 allz, byebye
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
maradjunk annyiban hogy mindannyian a média hatása alatt vagyunk, hiába nem kapcsoljuk be a tv-t.
Jó, de azért van különbség a tudatos fogyasztó, meg a reklámok által manipulált fogyasztó között is. Tehát van akinek jó marketinggel a szart is el lehet adni, és van aki azért utánnanéz, hogy miből mit vesz. -
törölt tag
maradjunk annyiban hogy mindannyian a média hatása alatt vagyunk, hiába nem kapcsoljuk be a tv-t.Ha antiszocok akarnánk lenni nem lenne rajtunk ruha, és a fákon élnénk.
Nem hiszem hogy nincs itt olyan férfi aki nem használt volna világéletében axe-ot,talán még poénból be is fújta magát nyaktól lefelé
-
-
adalbert1
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Azért a piros cimkés jw meg a ballantines már tényleg úgymond a fogyasztható kategória legalja... Azoknál tényleg jobb, viszont nekem nem jött be az íze, pedig nagyon sokan oda vannak érte.
Szerk.: Nimrod : szerencsére az albiban csak a lakótársamnak van tv-je és azon sincs teletext, így ezek kimaradtak az életemből mostanság.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Legalábbis amit én tapasztaltam, hogy 10-ből 8 lány, többségük jól is néz ki, de a 8-ból 7-nek inkább kapálni kéne.
ezt vond vissza! Ha már ott tartunk hogy mennyi hülye ember nézi a mónikat,akkor az is elég primkó aki azért néz egy műsort mert a csaj jól néz ki benne
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)