- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Visszahozzák a legjobb gaming CPU-t – és még mindig veri az újakat
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
N1
tag
-
Racecam
nagyúr
Áh, asszem kimarná az összes fogam a képemből, aztán tuti esélyem se lenne nála semmire.
Bár makkegészséges lennék az fix. Mondjuk a makkal eddig se volt sok gond 
Munka júli 6-ig van, aztán 1hét felmentés és felmondás. Akkor aztán lezárul a vezetékes távközléssel 5 hónapig szorosan összefonódó életszakaszom. aug 16-ig vagyok hivatalosan állományban, akkor ér véget a felmondási idő.
mod: Most ment le a seriserilédi
mod2 Télapó: De nem váltok, mert a kommentjeitek hatására asszem szerelmes akarok lenni. Most már tuti. Kell nekem. Vagy hogy végre örüljek, vagy hogy megint szenvedjek egy jót; az egyik jó, a másik meg már ismerős érzés.
[Szerkesztve]És most hogyan tovább, kérdezték olvasóim.

u.i.: Akkor válcsá Bóni M.-re!
u.i. 2: Ha erre azt mondod nem rossz ötlet, akkor tényleg el vagy veszve!!
-
BlacKSouL
addikt
Áh, asszem kimarná az összes fogam a képemből, aztán tuti esélyem se lenne nála semmire.
Munka júli 6-ig van, aztán 1hét felmentés és felmondás. Akkor aztán lezárul a vezetékes távközléssel 5 hónapig szorosan összefonódó életszakaszom. aug 16-ig vagyok hivatalosan állományban, akkor ér véget a felmondási idő.
mod: Most ment le a seriserilédi
mod2 Télapó: De nem váltok, mert a kommentjeitek hatására asszem szerelmes akarok lenni. Most már tuti. Kell nekem. Vagy hogy végre örüljek, vagy hogy megint szenvedjek egy jót; az egyik jó, a másik meg már ismerős érzés.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
Egy biztos, túl sok jót nem jelent a számodra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve mégis, mert azért az az állapot ahová ez fejlődni szokott, az egy édes-gyönyörű, nyomorúságosan keserű, feldobott és kétségbeesett, mindent észt elvesztett, ezerszer áldott és ezerszer átkozott, mennyekbe juttató és pokolra taszító: SZERELEM!!
egyszóval: szivás.
-
fokukac
nagyúr
moderntókingot?
orvos látott már?
gyorsan, még mielőtt tele leszel itt szövődménnyel...
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Illetve mégis, mert azért az az állapot ahová ez fejlődni szokott, az egy édes-gyönyörű, nyomorúságosan keserű, feldobott és kétségbeesett, mindent észt elvesztett, ezerszer áldott és ezerszer átkozott, mennyekbe juttató és pokolra taszító: SZERELEM!!
jajj, ne írj ilyeneket, mert mindjárt elsírom magam.

N1 :
a tekcőc az tini nindzsa, ja és harci,,
a teknős pedig csak símán lassú.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
Na, most hogy a gyerekek már lefeküdtek
felteszem a kérdést. Ha egy nap 10-nél többször jut eszembe valaki, akkor az vajon mit jelenthet a népi bölcselet szerint? Különösen úgy hogy egyetlen egyszer találkoztam vele, aztán iwiwen próbáltam ''jobban megismerni'', mert ahol találkoztunk, ott 1-2 okból nem lehetett, de még csak a visszaigazolásáig jutottam.
Hát ezt jól leírtam, ööö, izé, na, szóval?
HI!
MInden egyes ragondolasnakl egye meg egy egez citromot magaba 10 perc ragassal:- )))
udv
neduddki
p.s. mi a hejjzet a munkaval? -
BlacKSouL
addikt
Na épp ezt szeretném én is, hogy aztán legyen mire visszatérni.
fokukac:
Az, dehát mit tehet a férfiember. De hogy valóban hülye vagyok, mi sem bizonyítja jobban, minthogy Modern Talkingot hallgatok.
Azóta
Télapó: Ettől félek én is.
Tán azt se tudom már milyen is az.. 
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
felteszem a kérdést. Ha egy nap 10-nél többször jut eszembe valaki, akkor az vajon mit jelenthet a népi bölcselet szerint? Különösen úgy hogy egyetlen egyszer találkoztam vele, aztán iwiwen próbáltam ''jobban megismerni'', mert ahol találkoztunk, ott 1-2 okból nem lehetett, de még csak a visszaigazolásáig jutottam.
-
N1
tag
mi a különbség a teknős és a teknőc között?
ja, javult a kajahelyzet, most paprikás góliátot eszem magában
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
egyszer beszélgess el vele rendesen, aztán visszatérünk rá.
-
fokukac
nagyúr
az azt jelenti, hogy hülye vagy.

én még mindig 2 percenként gondolok valakire, akire nem kéne. -
BlacKSouL
addikt
-
djtoomi
addikt
Na megyek én is.Jóéjt.

-
Olcsi
senior tag
-
fokukac
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
Nimrod
addikt
-
Racecam
nagyúr
Nem egészen erre gondoltam, hanem arra, hogy ha sokáig kell karban tartani, akkor könnyen megfájdulhat tőle az ember keze.

-
Nimrod
addikt
-
Csyppa
senior tag
Na én megyek,elteszem magam holnapra. Jó éjszakát mindenkinek.
-
Nimrod
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Olcsi
senior tag
-
Nimrod
addikt
-
Olcsi
senior tag
-
Nimrod
addikt
Mókás, ma elküldtem egy önéletrajzom erre visszajön, hogy mailbox teli. Nem az első eset mostanság. A hirdetés ma jelent meg, még délelőtt küldtem el. Ennyit erről.

-
Thrawn
félisten
Wazze csak óvatosan, nehogy hányjál.

vaszkesz vidzsázz
el ne hibázd
vaszkesz a piával vidzsázz
[Szerkesztve]Looooooooooooooool!
Testvírr!
Ma is iszogattam
-
ToBeY
nagyúr
-
tbs
addikt
A sok Szentenrein járó.
Tesó bezzeg most nincs sehol. Ő az aknafedeleket is csukott szemmel kerülgeti oda-s-vissza... 
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
ToBeY
nagyúr
A belváros felé biztosan halál... Legalábbis sokat szoktunk állni dugóba.Viszont ha korábban jösz akkor jó olyan 6körűl.
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
tbs
addikt
-
Vérboci
addikt
-
tbs
addikt
Emberek! Holnap reggek 9-re Budakalászra kell mennem. Újpestről. Milyen mostanában a Szentendrei kifelé reggelente..? Gázos, vagy haladós?
-
(Kolombusz)
veterán
-
marsu
veterán
Megy a postás be a kapun, viszi a levelet. Látja, hogy a kutya el
van engedve.
- Nem kell tőle félni! - mondja a gazda. Most lett kiherélve,
bágyadt még.
- Nem is attól félek, hogy megdug, hanem, hogy megharap!

-
(Kolombusz)
veterán
Hmmm, ez feldobott kissé: [link]

-
(Kolombusz)
veterán
Nekem mért nincs netkamerám és az ennyolcvan webkamera hack mért nem megy Vista alatt?
És mért irtam a webkamerát netkamerának? 
Gondoltam ha már van 3G itt a nagy faluban, akkor próbáljam ki, de a fentebb emlitett indokok miatt nem menne a dolog. Evvan. Mint irtam, majd visszamégyünk.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
Ha vkinek megvan empéháromban az ''ezt egy életen át kell játszani'' cimű dal, az privizzen rám lécci.
Szerk.: közben megtaláltam a saját zenéim közt, vista kereső rulez.
Szerk.2: mééértnincs Bföldváron 3G? És mértnincs az illetőnek videohivásra alkalmas telefonja?
[Szerkesztve]miért van a pub-liktól 30m-re netcafé?

mod: feltérképzemtem a helyet, tudod, in case of emergency
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Ha vkinek megvan empéháromban az ''ezt egy életen át kell játszani'' cimű dal, az privizzen rám lécci.
Szerk.: közben megtaláltam a saját zenéim közt, vista kereső rulez.
Szerk.2: mééértnincs Bföldváron 3G? És mértnincs az illetőnek videohivásra alkalmas telefonja?
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
a kérdezőtől, nem az írótól

én semmi rosszra nem gondoltam

idézet az indul a bakterházból: ''nem olyan családból származom én''
-
Winner_hun
félisten
-
Ramius
őstag
Szokták válaszolni: te mire gondoltál?
ezt a mikulástól kérdezd

-
FehérHolló
veterán
Akkor jóformán egy csomó kaját kihagyhatnék. A tengervíznek azért kicsit sokkal nagyobb a sótartalma.
A tenger az élet szimboluma.

-
Winner_hun
félisten
Arra a helyzet szempontjából cseppet sem elhanyagolható tényre próbáltam rávilágítani az éter postáján keresztül neked címzett hozzászólás formájában, hogy a leves össz-anyagtartalma tömegre és térfogatra nézve is több, mint 85%-a sós víz.
[Szerkesztve]Akkor jóformán egy csomó kaját kihagyhatnék. A tengervíznek azért kicsit sokkal nagyobb a sótartalma.
-
FehérHolló
veterán
Na ezt nem értem

Amúgy szeretem a leveseket, nap mint nap fogyasztom is.
[Szerkesztve]Arra a helyzet szempontjából cseppet sem elhanyagolható tényre próbáltam rávilágítani az éter postáján keresztül neked címzett hozzászólás formájában, hogy a leves össz-anyagtartalma tömegre és térfogatra nézve is több, mint 85%-a sós víz.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Ezek szerint nem szoktál/szeretsz levest enni.
[Szerkesztve]Na ezt nem értem

Amúgy szeretem a leveseket, nap mint nap fogyasztom is.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
-
EQMontoya
veterán
Nekem is van. Bár bármiféle hardware elcsúfítaná.
én is szeretem az idézeteket

-
FehérHolló
veterán
-
reset
senior tag
Hali!
Van végre aláírásom...Bár AM2-es konfigurációval szebb lenne! -
(Kolombusz)
veterán
-
EQMontoya
veterán
Sokkal, de sokkal szebb és kellemesebb élményeim maradhattak volna meg, ha nem baszom el a dolgot ezzel.
akkor elbasztad volna mással
(értsd jól) -
(Kolombusz)
veterán
-
EQMontoya
veterán
Khmkhm, ez személyes tapasztalaton alapuló jótanács volt.

friss élmények
-
Ramius
őstag
-
(Kolombusz)
veterán
-
Whaskes
senior tag
moszt egy óraás önpihi... nem akarok etöübb hülye töopicot nyitni.... vagy írni
Ö -
N1
tag
-
Whaskes
senior tag
Wazze csak óvatosan, nehogy hányjál.

vaszkesz vidzsázz
el ne hibázd
vaszkesz a piával vidzsázz
[Szerkesztve]sötzől még nem hányta,m. majd kirderóült,. nagyon dúrva ez a száretlen bűzasört....
-
EQMontoya
veterán
ha oltást és pörgést akarsz, akkor a tüzoltáshoz használt helikopter a Te helyed...
(Kolombusz): témában helyedben hallgatnék

[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
-
N1
tag
ez az igazi nördség
részegen is a fórumon ténferegni
-
(Kolombusz)
veterán
-
Whaskes
senior tag
-
Ramius
őstag
-
FehérHolló
veterán
Én most indítottam el az otrklmnui-t, hogy ha esetleg beütne a fene, és az összes hofgk kifagyna, akkoris legyen valami, ami továbbszámolja a rethomnak az adatbázis adataiból a lényeges dolgokat.
-
Whaskes
senior tag
4* kezdem őjra a mpdmnatopt mert nem opontos. mostnár nem érdekel...... kicsit beálltam... mostz ez jött el. pörgést akarok és otleamni az emberke!

-
tbs
addikt
Ez ződség. Famunkára rengetegszer használtam már ilyeneket, kifejezetten hasznos és jó. Persze csavarbehajtáskor is jól jöhet: 150-200 facsavart kézzel kicsit necces...

Az én tippem: minél nagyobb feszültségű, legolcsóbb darab. Abból is kettőt venni egyszerre. Az egyik csak jó lesz mechanikailag, és lesz egy csomó tartalék akkud, meg pótalkatrészed, ha valami törik.
-
BlacKSouL
addikt
14,4 , 18 V-osakat próbáld inkább. Ezek egyébként sokkal inkább megfelelnek a csavarhúzó funkciókra, arra csaknem tökéletesek, de fúráshoz, hát, kis szerencsével.
mod: mondjuk egy 6-8 centis facsavart erőlködés nélkül becsavarnak pl fenyőfába, de keményebbe már nem nagyon
[Szerkesztve] -
N1
tag
Nem nagyon találtam szaktopikot, ezért itt:
Szerintetek mennyire lehet megbízni egy akkumlátoros fúrógépben???
Képes megfelelő erőt kifejteni???és tartani mint ami falból megy árammal???
Az akksija ezeknek hogy bírja időben???
Nem horribilis teljesítményhez kéne, de azért egy vaslemezt átvigyen.
Aki ért ezekhez vagy iylne területne munkálkódik tiszteljen meg egy válasszal.Kb. arra jók, hogy számítógépbe való csavarokat tekergess velük. Nagyobb erőt nem tudnak kifejteni..
-
dragonfx
veterán
Minnél nagyobb volt ( V ) érték van ráírva, annál többet bír kiadni magából. Annál nagyobb erőt tud kifejteni. Ha van egy jó fúrószárad hozzá, és nem valami noname az akus fúród, akkor hobbi célra működik, de azért betont ne akarj vele fúrni
Az acél lemezből is inkább csak a véknyabbakat. Hosszabb erőkifejtésre ne használd, inkább többszöri, rövidebb használat a javallott..Man' friend vagy B&D-t gondoltam, aza lényeg kicsi helyre beférjen, és mobil legyen

12V-os amit néztem. -
föccer
nagyúr
Aki ért ezekhez vagy iylne területne munkálkódik tiszteljen meg egy válasszal.Minnél nagyobb volt ( V ) érték van ráírva, annál többet bír kiadni magából. Annál nagyobb erőt tud kifejteni. Ha van egy jó fúrószárad hozzá, és nem valami noname az akus fúród, akkor hobbi célra működik, de azért betont ne akarj vele fúrni
Az acél lemezből is inkább csak a véknyabbakat. Hosszabb erőkifejtésre ne használd, inkább többszöri, rövidebb használat a javallott.. -
dragonfx
veterán
Aki ért ezekhez vagy iylne területne munkálkódik tiszteljen meg egy válasszal. -
N1
tag
-
Thrawn
félisten
-
FehérHolló
veterán
Nem jó ha szembe/szájba megy, ennyi
Ezek szerint nem szoktál/szeretsz levest enni.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Szerintem megfőtt az agyam. Az előbb elkezdtem dúdolni a Dallas zenéjét, csak úgy.

Thrawn:
Titkos hódoló?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
Ez ugye privát akart lenni

Ki keresett engem Szegedről
A számot nem tudtam lenyomozni 
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
-
N1
tag
-
Ramius
őstag
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Ramius
őstag
gumibelső megvan még?
(egy darabban...
) -
tiv83us
veterán
ez kesz

-
bobsys
veterán
nem merek rákkantinai a 761-es hszre

-
Racecam
nagyúr
Ez így önmagában elég érdekes hsz.

-
Winner_hun
félisten
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Okos lesz a következő szemüveged
- További aktív témák...
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Eladó - Xiaomi Mi 8 64GB, 6GB RAM, DualSim, Kártyafüggetlen, Fekete
- www.olcsogamerpc.hu - GamerPC 154 - AMD Ryzen 5 9600X / RX 9060 XT / 16GB DDR5 / 1TB NVMe - GARANCIA
- Apple iPhone 16 Pro 256GB eladó! 92% akku, patika, 12 hónap gar
- Eladó - Samsung Galaxy A32 4G 128GB, 4GB RAM, DualSim, Kártyafüggetlen, Fekete
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Apple MacBook Air 13 M2 256GB SSD 16GB RAM Új - 27%-os áfa
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akku Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azóta

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/gondolkodik.gif)
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/sopresss.gif)