Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
REDeath
őstag
a durva az hoyg ha az lcd-m kicsit kevesebbet jelez cpu hőfoknak mint amennyi a valós
szal pl csipogott az alaplapom ne mtudtam miért, mert cpu alig volt 50 fokos, 8feltett oldallappal).. aham gyorsan megnéztem everestben alaplap érzékelőjét, meg a szondáét, és 60+ fok volt
-
-
PazsitZ
addikt
Hát (igen háttal sem kezdünk
), maximális tisztelet neked, hogy ilyenekre rászánod magad
.
Nekem is jó lenne már mozogni, mert én is kezdek elkényelmesedni, lassan has tájékon is
. Azaz maradjunk annyiban, hogy volt ''kockás'' is a hasam amitől már távolabb vagyok
.
De majd csak rászánom magam én is valami mozgásra... -
escie
őstag
na, nekem az ablaktól százméterre fut a 4-es, ilyen fekvőrendőr-szerűséggel, ami dobol az abroncsokon, ~800 méterre pedig a Nyh-Debi vasútvonal van.
el sem tudok aludni ha nincs egy-két abroncsdobolás, vagy tehervonat zaja...
mellesleg a szomszéd házhoz jár egy srác, gondolom udvarolni, mert folyamtosan szabályzásig forgatja a jó kis dízel Mercit, mikor hazaindul. -
Winner_hun
félisten
Sofőr kérdezte is, mondtam annyira nem érdekel. Ok, hogy szeretek vezetni, na de a fél életemet én nem vezetném el
Ahelyett inkább ph
Pénzbe is mondta, 4-500.000-ből kijönne. Bár lehet az csak az egyik kategória lenne.
Jameg kérdeztem, mióta vezet kamiont. 1 hónapja. Itt meglepődtem, kb 55 éves volt. Ez volt az első egyedüli útja, Németo.-ból hozott valamit.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Én most a Transformers-re várok de nagyon. Intró jónak tűnt, majd belelesek egy warez editionbe és ha ok akkor már csak a dvd-s kiadást kell megvárni és már megyek is a kasszához.

De amiket olvasgattam róla félő, hogy kicsit olyan lesz mint a Függetlenség napja, majd jön a nagy ámerika és mindenkit megment.
-
Vérboci
addikt
én a múlt évben elég sokszor jártam okmányirodában. 15-20 percnél sosem vártam többet. Ez annak fényében, hogy a csekkek feladása a postán átlag 40 perc, szerintem jó.
Amúgy jó, hogy említettétek az okmányirodát, úgyis lejár a személyim és foglaltam is időpontot hétfőn 14:00-ra a neten. Így soron kívül hívják az embert, mikor odaér. -
N1
tag
Semmivel nem érdemeltem ki.. Ventilátort akart tuningolni szoftverrel (a stílusát a helyesírást már nem is említem, mert nincs neki), a topikba betettem egy síró smiley-t, erre kaptam válaszul azt, hogy takarodjak a GYP-s haverjaim közé.
Ezek után annyit írtam, hogy balfasz.
Erre kaptam. Na gratulálok.
Csak a rend kedvéért mutatom, hátha felfigyeltek a kis majomra, és kevésbé lesztek toleránsak vele a jövőben.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
. Azaz maradjunk annyiban, hogy volt ''kockás'' is a hasam amitől már távolabb vagyok
Állítólag ma már melgrekordok lesznek. (pedig most nincs is felvonáls...

Feladom