Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen videókártyát?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
raktam neked pár képet az arckép szerkesztő topikba.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem is, de jelenthet ez bármiféle előnyt?

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
De az nem 3,5 kiló
meg tökmindegy, mert a folyadékot utána úgyis pótolnia kell. Szóval ennek nem látom értelmét. -
válasz
Janoska26
üzenetére
Szeretz az mindent, amiben alkohol van
Aszongya amúgy, hogy nincs semmi baja, szedi a gyóccereit rendesen, csak a nagy melegben nem kívánja az ételt. Kb erről szól egy egész oldalas cikk
Meg a barátjáról, Józsiról (aki sztem tuti, hogy homár), aki a kedvenc ételeit főzi neki, és még azokat se eszi meg. -
szétrobbant egy lemez a dvd-romomban
remélem túlélte. majd holnap szétkapom, és kiszedem a darabjait 
-
válasz
üzenetére
az oké, hogy neked az ilyen szarságok nézegetése a hobbid, de szerintem nem kéne belinkelgetni minden undorító szart, amit találsz (az az ujjas balhé meg szerintem simán túllépi a határt).
BS: Ráadásul van nő aki egy fasztól elhányja magát, de a műmutáns gyökerek nézegetését meg élvezi.
Na ez az én véleményem is, bár nem sikerült ilyen találóan megfogalmaznom.
Szóval kéretik felhagyni ezzel a tevékenységgel, vagy esetleg otthon a családot boldogítani vele tovább
[Szerkesztve] -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

Kidus biztosan értékelné
Amúgy jobban is járt tiv, hogy nem tőlem van neki pálesz. a mostani adagot máshonnan vették mamáék, és valami borzasztó rossz, tegnap kóstoltam. keserű. inkább egy domestost küldtem volna, még az is sokkal jobb lehet ennél 
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez hogy jön ide?
-
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ámen

Egyébként raktam rá egy kis lefolyótisztítót, meg engedtem rá a vizet csőgázon kb egy percig, és így levitte. Csak egyetlen darab maradt, de azt nincs szívem a mélybe küldeni
csapos: ezekről az apró lopásokról, megélhetési bűnözésről két sztori jut eszembe, a tesco-s könyvből:
egy emberke minden nap bement a tescoba, lopott két kiflit, pár dkg felvágottat, meg egy fantát. minden nap elkapták, de minden nap visszament. egy idő után már a dolgozók fizették neki a cuccot
a másik egy nő a gyerekével. rajtakapták, hogy lopott, és a biztonsági őr ordibált vele mindenki előtt, szabályosan megalázta. amikor odament a főnöke, hohy elrendezze a dolgot megnézte mi van a szatyorban. csak kaja volt, de azokból is a legolcsóbb fajta. el is engedte őket.
nem mondom, hogy helyes lopni, de így én is elengedtem volna őket. észérvekkel nem tudom megindokolni, hiszen a lopás is bűncselekmény, de akkoris..
-
Érdekes kérdés: Ugye egyedül vagyok itthon, így nem nagyon figyelek a részletekre. Ennek köszönhetően megromlott az itthon lévő tej is, de ezt csak akkor vettem észre, amikor ráöntöttem a gabonapehelyre. Nem estem pánikba, kiöntöttem az egészet a vc-be. Itt adódik a probléma, hogy a vc nem képes lehúzni a gabonapelyhet, az ottmarad a víz tetején. Valami ötlet? Vagy csak simán várjam meg, amíg feloldódik?
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ilyen magas tartományban a szervezet nem a zsírt, hanem az izmot bontja le. Szóval ha a zsírvesztés a lényeg, akkor inkább kevésbé erőltesd meg magad, kb 40 percig, ne ess át a ló túloldalára
Persze a legeslegfontosabb a táplálkozás. Először annak kell rendben lennie. -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mivel egyedül vagyok itthon, ezér baszottnagy a rendetlenség. AZ én asztalom:
- üres üvegek: ice tea, sprite, naturaqua
- két pudingos doboz, joghurtok, csokipapírok
- garrone, johnny walker
- és egy fényképezőgép
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
még nem szólt senki, hogy vége a sulinak?

-
válasz
burgatshow
üzenetére
Már hétfőn végeztem
ma irány Siófok egy hétre
Jó tanulást ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Peace
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg tökmindegy, mert a folyadékot utána úgyis pótolnia kell. Szóval ennek nem látom értelmét.
Az meg azér túlzás, hogy 3,5 kilót fogynál pár km futástól.

ma irány Siófok egy hétre