Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Sokszor önhibánkon kívűl, figyelmetlenségből bántunk meg másokat , de szerencsére képesek vagyunk beismerni a hibáinkat. Szerintem msot már ne foglalkozz azzal, mi történt, majd ha nagyon zavarja úgyis szól.
AJhm és így legalább látszik, hogy te nem vagy robot, tudod, mint az a mutogatós kerekfejű
(Hm, bár nem is tudom, mióta lehet a robotoknak gyereke . ) -
tildy
nagyúr
Én holnap azt hiszem a velencei tó mellett süttetem a hasam
Hm, azt hiszem jól döntöttem februárban
Mondjuk ciki lesz annyi pasi közt bikiniben lenni

Bár anélkül mpég cikibb lenne
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Vááá ez a game, kész:
[link] -
tildy
nagyúr
Ötlet valakinek a gondomra?
-
tildy
nagyúr
Nem tudja valaki véletlen , hogy notebook bekapcsoláskor mit jelent, milyen hibát vagy bármit az egy hoszú, két rövid sípolás? Néha csinálja a notim, és nem tudom miért. Akksi kivétel , visszarakás segít.
Ladybug: rajta van a tápkábel. Elvileg nem kéne , hogy érintkezési hiba legyen.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Pedig igencsak használt dolog, legalábbis a Jászságban tuti.
Bár én sem komálom különössebben a használatát.
Úgyhogy csatlakozva Racehez, aki ebbe a megfogalmazásba beleköt az jobban tenné, ha előbb elgondolkodna , mielőtt a másikat emaitt leszólja.
A magyar nyelv szépségei ugyebár
Fura mondjuk, hogy BP-n viszont sose tudtam megszokni , ha arra a kérdésre, hogy hanyadik kerületben laksz , azt mondja a 13ban.( 13 -ban ? Egyszerre?) Oké, mondjuk ez nyelvtanilag sem helyes. -
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére

Najó de fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy hazaért-e szerencsésen. -
tildy
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
Sóska, spenót? Jááááj

Najó, kukorica, krumpli, meg a lencse, meg kevés káposzta és saláta lemaradt, de nálam a a zöldségek leginkább a répa, fehérrépa, meg az összes zöld (Kivéve egyet
) , meg a karalábé , karfiol meg ezek. A kukorica az már valahol ott van mint a búza, meg a rizs,s szóval azt emiatt nem soroltam ide
Naszóval mégiscsak kilógok. Ráadásul kb 25- 30 kiló felesleg is van rajtam, így nehéz lesz lefogyni
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tévedtem. Hülye bkvsok kikapcsolták a klímát, ennek örömére a buszban kb 25 fok volt (jól le is izzadtam) , míg odakinn kb. 15.
kolombusz: 1/8 dinnye. Aztán kávé a munkahelyen.
Az ebédlőben meg elémtoltak natúr csirkemellfilé + tejszínes gombamártást. a baj az volt, hogy bár csirkemell az csirkemell volt, de a mártásban volt összvissz két kis szelet gomba(szeretem a gombát+mártást), a többi meg udorító fehér+sárgarépa (
Mivel ezzel volt teli, úgy söpörtem le a húsróla szószt, öröm volt nézni).
Mondtam már , hogy rühellem a zöldségeket? Pfuj pfuj pfuj. (retek, paprika, uborka kivétel
)
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
VÉgre eljött az én idő(járáso)m
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
igyázz, mer az asszonny féltékeny lesz

-
tildy
nagyúr
válasz
Algieba
üzenetére
[link]
A Magyar Posta és a pénzintézetek – beleértve az MNB-t is – csak címletenként 100 darabig váltják ingyen az érméket, fölötte különböző díjakat számítanak fel. A jegybanknál egy személy egy napon egyféle címletből 100 darabért kaphat nagyobb címletet, ami azt jelenti, hogy naponta akár 700 darab aprót (100-100 darab egyest, kettest, ötöst, tízest, húszast, ötvenest és százast) válthatunk be......
Banki váltótarifák
Az OTP-nél 100 forintot és a végösszeg 2 százalékát kérik a váltásért. A Budapest Bank kevésbé jó választás, itt ugyanis 500 forint az alapdíj, ráadásul 4 százalékra is megvágják az érmetulajdonost. Az Erste a végösszeg 1 százalékát és 50 forintot tesz zsebre. Egyes pénzintézetek más tételeket számíthatnak fel, ha nem magánszemély, hanem vállalkozás traktálja őket a garasokkal. Vannak olyan helyek is, ahol aprót nem váltanak, csak számlára befizetéskor fogadják el az érmét.
Bankja válogatja, hogy olcsóbban szabadulhat-e meg az ember a 10-20 kiló aprótól akkor, ha befizeti saját számlájára a tetemes mennyiségű egyforintost. Az OTP ugyanannyi kezelési költséget számít fel, mintha váltanánk; a Budapest Bank ezer darabig díjmentesen fogadja a forintosokat.
Ennél többet viszont nem érdemes becipelni a fiókba, különben 5 ezer forintot nyomban leemelnek a számláról. Kivéve, ha bezsákolva viszi az ügyfél az érméket, így ugyanis csak a teljes összeg 2 százalékát, de legalább 180 forintot kell kicsengetnie. Sőt, megmenekül a lincseléstől is. A bank becslése szerint ugyanis ezer darab érme megszámlálása 10-15 percet vesz igénybe, tízezer egyforintossal viszont 2,5 órán át is elszórakoznak a banki alkalmazottak.
Forrás index.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Igo? Engem hirvatorszagban vezetett ra olyan foutra, ami zsakutca volt, a vegen buzatablaval.
Bandus:
Lehet, hogy én nem értek hozzá, de milyen kábelről beszélünk, ami akadályozna téged? Nekünk nincsen, de ha bármikor mentünk osztálytársammal valahova, és kellett a gps, ahhoz egy centi kábel nem volt.
Normalis ember radugja toltore. A szivargyujto meg altalaban nem a konzol tetejen van
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Hat igy kivulrol neha tulsagosan is azok... Nem irigyellek ilyen szempontbol benneteket. Nekem mar lehet a fele is sok lenne. (Mostanaban atjart hozzank szomszedkiscsaj , bea, kor kb. 13 ev... Ja es hiperaktiv... Volt mikor mar kibuktam rendesen)
Egyebkent meg lehet megenyhulne Peterket , ha a 3. fiu lenne
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Latszik , hogy nem vagy nobol

Az biztos , hogy en is kivertem volna a hisztit, ha lexussal allit be anyu szulinapomra, nem kishusanggal , mikor tudja, hogy arra vagyom
Bar azon o hulyen nezne ki 
Csak sajnos a tortenet nem errol szolt. Bar az is megerne egy miset, hogy lam lam gazdag szulok, de annyira nem figyelnek oda a lanyukra, hogy ihajj... Ha m'r megengedhetik maguknak , akkor talan a lanyukra is figyelhetnenek
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na azon gondolkodom kezdjek-e kicsit is félni. Kicsit meg keleltt szaporáznom a lépteim, mert egyik bömös majdnem elütött, mikor tolatott.
-
tildy
nagyúr
Hűha ilyen gyorsan szétszéledni vagy 40-50 embert még nem láttam .Épp motort msotunk, és hoztam vissza az emelőjét, mikor az obi előtt több bmw, audi, satöbbi márkás kocsit (és pár kevésbé márkásat ) pillantottam meg, többnyire kevés hajú tulajdonosával.Egy csoportban álltak, mondhatni körben. Egyszer csak azt látom, hogy hirtelen kocsiba száll mind (gyerünk, gyerünk, rendőrök! mondja az egyik) és elhagyják a helyszínt.
Vajon mi lehetett?
Nem hinném, hogy ne lenne valami sumákság a dologban
Eqmontoya: Na de ekkora nagy körben? Ha én ilyesmire vetemednékk, valószínű hogy sokkal kevésbé feltűnően csinálnám. Ekkora tömörülést egy ''kihalt'' parkolóban (az obi már megszűnt) nem lehet nem észrevenni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)