Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Azok a cigányok akik tisztességesek, és valóban szociálisan be tudtak(ilyen vagy olyan okok következményeként) illeszkedni a(z elméleti többségű) magyar(nak mondott) származású népcsoport normálisabb és tisztességesebb tagjai közé, azok nem foglalkoznak azzal hogy hogy hívják őket, ők szívesen hívják magukat is cigánynak, hiszen számukra annak nincs negatív felhangja. Azok akik nem érdemlik meg hogy szociálisan társadalomra érettnek nevezzük őket, azok kibaszatosan kikérik maguknak, hogy ők nem cigányok, ők romák. Az ombudsmanok meg ezt erősítik, hogy a cigány szó ledegradáló, ezért romának kell hívni őket.
Romakereket hányok mikor a romazenészek a kisvendéglően romazenét játszanak, és a szomszédomnak romaútra megy a falat. az volt a buzi aki ezt a roma szót egyáltalán bevezette a köztudatba.
De mindenesetre nekem az akit emberszámba tudok venni (az egyébként szerintem alacsony toleranciaszintemmel) az cigány; míg akit nem nagyon látok szívesen 500km-es körzetben, azt romának hívom.
(Azért meglehetősen besöröztem, szóval így értékelni szavaimat, de azért ezt gondolom)
Aktív témák
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- EAFC 26
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest