Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- Blogjában leplezte le a 12V-2x6 tápkonnektor hibáját a Corsair
- Végre feketében pózol a Noctua legkomolyabb 120 mm-es ventilátora
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
t1
veterán
Csello!
Nem tudtok valami fajin diákmunkát gödöllőn vagy pesten vagy a környéken?14-15éveseknek?Unom a burámat már itthon és kéne jo sok kess,uj vázra,hajtokarra ilyesmire de nincs több kessem hátha t tudtok segiteni!
Basszus ez a mai nap is szar volt alig tudtam valamit bringázni. 
[Szerkesztve]nem hinném hogy egy 14 éves embert alkalmazna vki

-
djtoomi
addikt
Csello!
Nem tudtok valami fajin diákmunkát gödöllőn vagy pesten vagy a környéken?14-15éveseknek?Unom a burámat már itthon és kéne jo sok kess,uj vázra,hajtokarra ilyesmire de nincs több kessem hátha t tudtok segiteni!
[Szerkesztve] -
t1
veterán
-
t1
veterán
-
Memphysto
tag
-
troland26
őstag
-
t1
veterán
-
tbs
addikt
-
t1
veterán
-
burgatshow
veterán
-
troland26
őstag
-
t1
veterán
-
Kidus
őstag
-
dragonfx
veterán
-
Vérboci
addikt
-
marsu
veterán
A spontán OFF TOPIC szépségversenyt a mai napon megnyerted a 13-14 éves kategóriában ...
Tied az első a második és a harmadik díj is!

Gratu! -
ToBeY
nagyúr
-
tbs
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
Vérboci
addikt
de különben meg nem úgy van , hogy neked nincs otthon net ? csak nem dolgozol
Már van net. Ugyebár adsl-t nem akartam anno, kábeles meg még nem volt, így hát felfizettem magam a vodafonos HSDPA-ra. -
VoDaFoNe
aktív tag
na mentem kaja XD addig hozzatok fel valami jó témát XD
-
troland26
őstag
valaki nem tudja, hogy ez a múzeumok éjszakája cucc ez ingyé' van-e? szóval ilyenkor ingyé' lehet menni?

részben
-
tbs
addikt
-
Racecam
nagyúr
valaki nem tudja, hogy ez a múzeumok éjszakája cucc ez ingyé' van-e? szóval ilyenkor ingyé' lehet menni?

Nem ingyenes!!
Felnőtt: 1200.- Ft.
Gyeremek: 600.- Ft. -
tbs
addikt

Ja.
-
concret_hp
addikt

-
tbs
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
C4mp3r
addikt
-
Csyppa
senior tag
-
t1
veterán
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
tbs
addikt
-
troland26
őstag
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
Vérboci
addikt
-
troland26
őstag
-
tbs
addikt
Feltűnő..? Szerinted NEM TUDJÁK..?

Csináld inkább profin, hidd el a családod támogatni fog.
-
Vérboci
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
kedvesek vagytok. Az állványt el is felejtettem
Mentségemre szóljon próbáltam egészalakosat de nem sikerült... próbáltam télleg. De ha állványt kiviszek az már túl feltűnő XD Köszike mindenki 
-
marsu
veterán
-
bobsys
veterán
na még valamit, tbs: lol vagyis izé XD
csapi cartárs: én a 4esre szavazok, abból egy picit finomítva és fekete-fehérben szerintem nagyon fain kis képet lehetne kihozni -
troland26
őstag
-
tbs
addikt
-
csapos2
addikt
Nem látom az XD-t. Egyébként a kettes képre szavazok, az egyesért kár.
-
tbs
addikt
-
bobsys
veterán
XD (így kell? ) az én balkarom barnább bibibííííííí, 600km alatt eléggé lebarnult XD
XD na befejezem
no nem az ívást, azt mingyárt folytatom XD
a fórumot, mentem (meglehet könyebbülni), további szép estét mindenkinek XD -
troland26
őstag
már ne is haragudj , de mi az hogy nincs egészalakos kép
így nem tudok rendes TFP-s hirdetést feladni 
mennyi vagy? 14
4-5 év múlva mehetünk fagyizni 
és persze XD 25-ször -
Vérboci
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
u.d.
tag
ha meg lehet kérdezni , te hány éves vagy ?
-
tbs
addikt
Fagyi..?

Teljesen szép lány vagy. Van a digigépeden állványcsavarluk..? Odaadom a régit. Ha még ilyen szemérmesen magadat fotózod egyedül. (Oké, van kutya.)
Az ajánlat komoly. Egy belépőszintű Soligor tripod. Én már kinőttem.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Szerintem inkább arra gondolt, hogy ha mégegyszer ilyet kérdezel tőle, akkor belecipőkanalazza a egy testrésedbe valamelyiket a képen látható dolgok közül.
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
troland26
őstag
és most szeretnél nekem eladni egy futóművet vagy motort ?

Bobszisz : nem meri úgysem kirakni .....ja és persze XD
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
Racecam
nagyúr
-
troland26
őstag
fasIrtot ettem XD és különben is XD na meg XD és persze XD

Trakroros úr ? Mennyi most a trágyalé litere?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
-
Vérboci
addikt
-
csapos2
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
sikerült megmosni a hajam XD ha megszárítom utána jöhet a fotó ha sikerül vmi normálisat összehoznom XD
-
Vérboci
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
csapos2
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
bocs. mostmár megpróbálok átállni a rendes írásra csak most happy vagyok. a Profi vok azt jelenti, ha profi vagyok, tehát ha lesz rá lelkierőm akkor elmegyek még a közeljövőbe hajatmosni. érthető?

ja és nehéz itthagyni a japán zenémet. Anime
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
nyehe XD ha profi vok, és sikerül megmosni a hajam, akkor lehet csinálok képet és felteszem ide, de csak ha megmosom, ugyanis strandod belefröcskölték a naptejet a hajamba XD
csapos: velük voltunk. egyik edzőtársammal meg haverjával de nem nagy szááám... na miaz jön az ikszdé rulz? XD
[Szerkesztve]megmondom őszintén, nem értettem mit írtál, mert nem tudtam mi az a profi vok.
Aztán rágugliztam: [link]
de mi köze ennek a hajmosáshoz?
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
nyehe XD ha profi vok, és sikerül megmosni a hajam, akkor lehet csinálok képet és felteszem ide, de csak ha megmosom, ugyanis strandod belefröcskölték a naptejet a hajamba XD
csapos: velük voltunk. egyik edzőtársammal meg haverjával de nem nagy szááám... na miaz jön az ikszdé rulz? XD
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
bobsys
veterán
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
bobsys
veterán
-
VoDaFoNe
aktív tag
Tada^^
I'm here! Hiányoztam mi?
Na mizus? Meséljetek! -
csapos2
addikt
-
Vérboci
addikt
-
Thrawn
félisten
Majd holnap este (azaz ma) mondok közelebbit
Mármit hogy hülye vagy csak marha 
Integra: Most mondjam azt amit Race szokott?
Képzelj el egy 1 négyzetméter felületű asztalt, ami tele van korsó sörökkel. Fullra. És erre leszünk ketten.
Megvan?
tiv83us: Strigulázz! Ellenkező esetben nem küldök pálinkát
Ja és most értem vissza a 2. sörölésből
mod: elgépelés, na
mod2: sok elgépelés
[Szerkesztve]Mégsem mondok közelebbi, mennem kell Pestre...
-
csapos2
addikt
A csokipuding finom.
-
Csyppa
senior tag
Jó ez a honlap. Azt mondja az internetfüggőség résznél: ''Mi tegyünk az internetfüggés ellen? A Microsoft egy jó és kivitelezhető modellt javasol...''
A Microsoft tényleg tud valamit ebben a témában, mert Windows függő embert még nem láttam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vérboci
addikt
bár ritkán vagyok másnapos, de olyankor ha ilyen gyümilének álcázott löttyöt kéne innom, tuti elhánynám magamat.
Nálam egyetlen dolog vált be, a mézes tea. De a méz mennyisége meghatározó, tehát inkább teás mézről kell beszélni
-
Kidus
őstag
-
Vérboci
addikt
-
t1
veterán
-
Eastman
addikt
Nekem 10-ből 10x bejön. Mondjuk rövidet abszolút nem iszom. Ha berugok azt vagy sör vagy bor okozza.
...az alkohol eltolja a PH!-t ???
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Az alkohollal az a baj, hogy eltolja a ph-t, es acidozist csinal. Ha meg erre raiszom, csak meg rosszabb lesz, ugyhogy ez egeszen biztosan felejtos.
-
Eastman
addikt
-
tbs
addikt
-
Eastman
addikt
-
tbs
addikt
-
Kidus
őstag
Alkoholra nem jo gyogymod az alkohol sajnos.
PazsitZ: ugyhijjak Detox, allitolag eleg szar. -
PazsitZ
addikt
Ja, a gyógysör az segít.
Bár én úgy szoktam hogy felébredek, algopirin, visszafekszek még egy órát és utána jobb. Mindeközben persze sok folyadékfogyasztás.
Még a benzinkutakon pl. szoktak árulni valami másnaposság elleni üdítőt. Állítólag hatásos.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
-
Kidus
őstag
-
Eastman
addikt
-
N1
tag
-
Kidus
őstag
Tud valaki valami csodamodszert masnapossagra, amitol rovid idon belul sokkal jobb lesz?
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Képregény topik
- Blogjában leplezte le a 12V-2x6 tápkonnektor hibáját a Corsair
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Silver- 2 ÉV GARANCIA - MS5370
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez nektek megy! XD
küklopsz...... nem is figyeltem