Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Mini-ITX
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Itt bent tök jó idő van, teljesen jól vagyok. Ráadásul van az udvaron egy medence, és ha kedvem szottyan fürdeni, akkor egyszerre három jó csajjal fürdök*.

* Ráadásul ebből legalább kettő általában pucér, vagy csak egy szál bugyiban van.
Remélem sikerült feldobnom a topikot, és mindenki egy kicsit jobban érzi már magát.
p -
FehérHolló
veterán
Budapest <-> Seattle iránytól függően 13 vagy 12 óra csatlakozásra való várakozást nem számítva.
(Nekünk azért sikerült 25-öt csinálni belőle..)
Na, legközelebb előbb értelmezem a szöveged, utána válaszolok. Most fogtam fel, hogy te 2 órát számolsz csatlakozásra.
Elmegyek lábat mosni.
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
Aprópénz témában:
Volt egy kollegám aki felmondott annó a cégnél ahol dolgoztunk. A főnököm nagyon ideges lett, mert épp' szezon közepén voltunk és rengeteg bevállalt munka várt ránk. Elkezdte (a főnök) felhánytorgatni a régi dolgokat és ettől meglehetősen feszült lett a légkör. Kitalálta, hogy tartozik a cégnek 30k -val.
''Jó!'' -mondta a kollegám és másnap elment a MNB-hoz és vásárolt 30000 db egyforintost. Összeöntötte egy zsákba és odaszexuálta másnap reggel a küszöbre. A főnököm és a családja egy hónapig rollnizta az inggombokat, mert csak úgy vették vissza.
...és persze végig a srácra gondoltak nagyon sok szeretettel. -
marsu
veterán
A keresztbe lógó kábeleket én sem szeretem, de az, hogy átvert, azt nem felejtem el neki. Szentendrén voltam a Barackos utcából kellett volna befordulnom egy kisebb utcába. Megyek felfelé meredeken a hegyen, mondja a kedves női hang, hogy a következő lehetőségnél forduljak jobbra ... Kapubejáró, gondoltam ez nem az, továbbmentem, erre mondja a kedves hang, hogy következő lehetőségnél forduljak vissza. Megfordultam, kapubejáró, befordultam... Kerítés, kert, udvar, ház ... Jön a tulaj, hogy kit keresek? Mutatom neki hogy itt kellene lenni egy utcának ... Hát az már 10 éve nincs. Helyette ház van.... És az az övé ... Nem volt barátságtalan. Jót röhögött. Én meg égtem....
Ennyit a pontos navigációról ....
Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kerékpársportok
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Vagy igen?)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)