Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Napos, friss reggeli levegos, es innen a 21. emeletrol hatarozottan teriszonyos

Szeretek itt lenni, miota megerkeztem, meg nem volt negativ elmenyem, azt leszamitva, hogy a csomagomat elkevertek ( azota meglett
).
Mindenki nagyon kedves, baratsagos, beszelnek hozzad, szep napot kivannak, meg minden, tegnap a bankban mondta a csoka, hogy jaj hat szulinapom lesz mindjart es enjoy
Meg utanunk is rohant az utcan vagy 2 tombot, mert ott felejtettuk a kartyat. Ilyet meg nem lattam odaat
Szoval jo itt, bar nagyvaros, zajos, nyuzsis, de akkor is jo.
Florida meg egyszeruen gyonyoru, bekes, tele allatkakkal (meg pilotabarany is van), szoval ott is jol ereztem magam nagyon. -
Kidus
őstag
Nah
Felebredtem, meg ez a rosszarcu is itt mellettem
Nemsoka elindulunk felfedezoutra, peldaul ide a haz ele, a toho'
Najovan, megyek, mert nem tudok irni es meg ki is rohognek itt.
Koszi mindenkinek a mindent
-
Kidus
őstag
Leszolitottak a buszon bakkerok

-
Kidus
őstag
Mindenkinek uzenem, aki jon szombaton sorocs, hogy a helyszin valtozott, Nyugati ter mellett leszunk, Patko-ban

-
Kidus
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ne hazudj!
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ne sirdogalj, meg mindig jobban allsz idougyileg, mint mi

Bar nalunk ugy tunik, 10 nap es megoldodik
Ha nagyon akarod, es o is, akkor menni fog. Ha nem nagyon, akkor meg nem fog menni.
De azert az sem art, ha egy iranyba neztek, es valahol a jovoben ( lehetoleg nem tul messzi jovoben ) talalkoznak a terveitek. -
Kidus
őstag
Apjuk f*sszat az rtl-eknek, egyszeruen nezhetetlen a Star Wars, mintha egy roviditett osszefoglalot neznek, basszameg, az is tele reklamokkal.
Ezeket is fel kene egetni, rogton a posta utan.... -
Kidus
őstag
Alkoholra nem jo gyogymod az alkohol sajnos.
PazsitZ: ugyhijjak Detox, allitolag eleg szar. -
Kidus
őstag
Tud valaki valami csodamodszert masnapossagra, amitol rovid idon belul sokkal jobb lesz?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)