Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
De a felra szerelhetőnél nem vezetik be a külső egységtől a vozet, hogy azt bent a kifújácskánál el lehessen párologtatni.
Nem 100, de a paraszti estemmel ezt tudom kiatlálni. Ami van kissógornál léghűtő, abban nincsen erre a célra kitalált víztartály, bár azt csak a legeslegnagyobb jóindulattal is nehéz mobil klímának nevezni...
Miért kérded? -
föccer
nagyúr
[link]
Mod vs. HG. Vajok ki nyerte a futamot?
mod2: Kiderült, hogy kalandor volt a nyertes. Ezúton is grat neki...
mod:
Nedudkki: google 39 sec:
MCD Zeneáruház
1066 Budapest, Jókai u. 40.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Péterke: Itt voltam eddig is, csak mostanság eléggé hogy is mondjam tőlem távol eső témák voltak. Ha van valami, amihez szivese és értelmese tudok hozzászólni, akkor azt megteszem.
A betonok köszönuik szépen jól vanak. Pénteken törtem egy olyan kockát, ami majdnek kikészítette a törőgépünket
az eredmény valami ehhez hasoló lett: [link]
Az eskövő már bent van az 5 éves tervben. Csal elötte van még éháy dolog, amiinek meg kell valósúlnia
djtoomi: Viszonylag rugalmas. délután 4-6 ig megoldható a dolog, hogy felvegyem a keletibe. Enyi belefér a PH! légkör, segítsünk a másikak. Utánna mehetek Csepel fele. Számom még mindig az adataimál. -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
szvsz szerkezd ki a linket. Ritka szőrős kezed van tudod...

Mod: azé doki látta?
más: egy jó kis aprót találtam: [link]
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Menyj vissza az oktatódhoz rutin órákat venni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
föccer
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
A zenéje kellene. Régen megvolt tesómnál, csak a win media player egyszer bekattant, és duplán tartotta számon az összes zenefilt. Egyszer rákérdezett tesómnél, hogy akarja a dupla zeneszámokat eltávolítani? Hát persze... Sacc 18 giga mp3 menet ki a kukába...

mod: ja, ha megvan felvételen (videjóó), akkor az is érdekel
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Keresztkérdés: Valakinek megvan az István Király zenéje? Akinek megvan küldjön egy privit legyen szives. Szeretnék tőle kérni egy szivességet

Thx: föccer -
föccer
nagyúr
Megvagyok az utolsó vizsgámmal is, ami a jogsihoz kell. Ha minden igaz, akkor köv hét vége fele kézhez is kaphatom a papiromat

üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Tegnap este jót szexeltem

Nekem ez elég vidám
/gonosz off -
föccer
nagyúr
válasz
dragonfx
üzenetére
Minnél nagyobb volt ( V ) érték van ráírva, annál többet bír kiadni magából. Annál nagyobb erőt tud kifejteni. Ha van egy jó fúrószárad hozzá, és nem valami noname az akus fúród, akkor hobbi célra működik, de azért betont ne akarj vele fúrni
Az acél lemezből is inkább csak a véknyabbakat. Hosszabb erőkifejtésre ne használd, inkább többszöri, rövidebb használat a javallott.. -
föccer
nagyúr
alakul, alakul....
250 t ~ 2452 kN
2452*1000/(150*150) = 109 N/mm^2
Ez a kocka most sacc 120-130 N/mm^2-et tudhat.
Ez azt jelenti, hogy sacc 300 szuzukit kellene egymásra pakoni ahhoz, hogy összetörjön
Jó mi? Sz@rok kicsike betonkocka
mod: Re: csapos2
Attol függ melyik. Ameliket szeretem használni, mert tudja terhelési sebességet tartani (szabványban előirt) az 3000 kN-t tud nyomni. ( sacc 300 tonna). A régi gépünk az 250 tonnás fokozatban szoktuk használni, de ha nagyon muszáj, akkor 5000 kN-os fokozatban is elmegy, csak minden pontjából folyik az olaj
A régi gépnek volt régen olyan szivattyúja, meg csovezése, hogy meg lehetett vele hajtani az 1000 tonnás oszlophajlítót....
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
mondom nagy szilárdságú

120 kN ~ 12t ~ 12 db szuzuki. Gyakorlaton kb így szoktam érzékeltetni a hallgatókkal, hogy nem kell félni, ha beton épületekben járnak, mert hogy egy ilyen kicsi kocka ( mondjuk egy 50x50 cm-es pillérhez képes kicsi betonkocka ilyen sokat elbír, akkor mi mindent kibír egy szerkezet....
-
föccer
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
Fél lábbal már nem vagyok itt. A köv helyemen már félig a zsebemben van a szerződés, csak még befelyyezem itt a melókat. Azé nem vagyok akkora pöcs, hogy sz@rba hagyjam a főnököt.
mod:
Egy kis okulás:
Szerintetek sacc mekkora tömeget kellene ráhelyeznem arra a 150 mm névleges élhosszóságú betonkockára, ami itt lapul a lábam mellett, és az elöbb majdnem sikerült eltörnöm rajta a lábujjamat? ( belerugtam, képet nem tudok készíteni...)
Annyit segítek, hogy nagy sziloárdságú betonról van szó, és az értéket tonnában kérem
( mondhatjátok tönkremeneteli nyomófeszültségben is, vagy kN-ban is....
)
/off
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Nem, most nem. Olyat már egy jó ideje hál' az égieknek nem kell csinálnom. A mai napra eredetileg egy nagy teljesítőképességű, nagy szilárdságú öntömörödő betonnak kellene megcsinálnom a teljes friss beton vizsgálatát, csak valahogy nincs cérnám nekiálni...

Inkább ph...
-
föccer
nagyúr
Üdv.
Havernak csütörtökön éjszaka született meg a fia. Tegnap összeföffentünk egy kis össznépi alkoholizálásra ez alkalomból. Ebből kifolyolag ma 3 órát aludtam. Most meg be kellett jönnöm melózni...
Asszem ma nem leszek túlontúl hatékony....
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gitáros topic
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/s/yk.gif)