Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szintén zenész. Holnap automatika ( nagy lóf...sz) vizsga. Semmit nem tanultam még rá, nincs hozzá sok kedvem

Éjjel mekkora hülyeséget álmodtam! Valami öreg ruszki ürgével üzeleteltem ( valaki rajtam keresztül vett kalasnyikovot) , majd a végén egy akciófilmbe csöppentem bele (akkor már nálam is kalasnyikov volt) , még Bruce Willis is kapott benne szerepet (nem komálom különösebben az ürgét). Párom is részt vett az akcióban, hogy mit cisnált nem tudom, de hogy hisztizett, mikor át kellett gázolni a vízen, arra határozottan emlékszem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy mi votl a cél? Hát biztos nem a világbéke

[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Most már én is a tételeimet olvasom át. Holnap emelt infó szóbeli...

-
FehérHolló
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Lehet, hogy kocka vagyok, de nekem ma az volt az első, hogy bekapcsoljam a gépet, azt idetelepedjek elé. Még a felöltözés is alacsonyabb prioritású volt, mert ébredéskor eszembe jutott egy lehetséges megoldás a Matlab-os problémámra. Vizsgaidőszak átka.
Most azt hiszem felöltözés, kaja, tanulás. Majd egyszer még láttok. -
Ramius
őstag
jóreggelt offolók
-
Nimrod
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én meg várok valakit hogy másszon már végre online, utálok várni.

-
Nimrod
addikt
*ásít* jó reggelt *csipát kitöröl, balra el*
Hö? Parisert visszaküldték a dutyiba? Nagggyon heles.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Egy - 3 évesnél alig több - kishaver azt énekli itt mellettem, hogy:
....még azt mondják ötven a lábom...
Kifeküdtem. -
AMD Power
titán
Tud valaki rgy jó cipő boltot? Ahol esetleg lehet venni Reebok cipőket?
-
ngabor2
nagyúr
ejj, de semmi hangulatom felkelni (ugye, milyen szokatlan?
). a szombati alvás azért hiányzik, nem tudom, mikorra hozom be magam időben. asszem beborítok egy kávét, és nekikezdek dógozni. -
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
''veled almodtam mult ejjel es olyan jo volt, csak akartam, hogy tudd''
Ettol fuggetlenul egyutt orulok az alom altal okozott elmenynek
Azt almodta, hogy elver egy baseball utovel, aztan atmegy rajtam egy ETZ-vel /platostul/, bemumifikal es a fejemet kirakja trofeanak a sminkes tukor fele...
Vagy mazó pista vagy civilben, vagy nemtom....
A platós kinek jó ? A platónak

Én komolyaan arra gondoltam, elvitted (álmában) disneyland-ba, és volt üres kocsi a hullámvasúton, és még kóla is volt a kapunál.....
-
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
ui1: majd élőben lesz az igazi, nem???
ui2: simán
és ecseteld egy fél órácskát azért a különbséget is neki...
#2580: szvsz nincs tigazad, mindenkinek más az értékrendje. És a baj nem az 'áldozatokkal' van, hanem a médejákkal, mert az egy mocsok társaság....
Én is láttam a riposztot, és egy nagy kalap sz@r volt az egész, de ez megszokott a kereskedelmiektől immáron évtizede...
ya, rendőr: ez sem véletlen, de az ember agya felforr, az tény.
Közlekedési balesetnél bedugultunk, (2 halott), kb. 2-2,5 órával a baleset után nyakkendős fakabát forrónyomon megérkezik(elsőként, ismétlem, röpke 2 órával a baleset után....), és biztosítja a helyszínt ('no, nem nézelődni, mer eltapossák a nyomokat! mindenki űjjön azótójába oszt mennyen')
Persze roncsok keresztben az úton, úgyhogy senki sehová, de ő aztán szeren volt.
Ennyi. -
tiv83us
veterán
Imadom a paromat. Hajnal 3:45-kor csorompol a telefonom, kiugrok az agybol, azthiszem eg a haz, rohanok a vodor vizert, erre megtalalom a telefonom vibralni meg villogni a kupac soros doboz alatt. Felveszem es erre egy kedves hang kozli, hogy ''veled almodtam mult ejjel es olyan jo volt, csak akartam, hogy tudd''. Emlekeztettem ra, hogy nalam -6 ora a kulonbseg es kinda hajnal 4 sincs, de ez a lelkesseget nem folytotta el. Komolyan konnyebb megepiteni egy 4 savos autopalyat London es NYC kozott, mint asszimilalodni a nokkel

ui: Ettol fuggetlenul egyutt orulok az alom altal okozott elmenynek
ui2: Jut eszembe, mostanaban ott van most hajnal 3-4 kozott, rarobbantsam a telefont es elmeseljem, hogy ultra soft wc papirrol extra softra valtottam ma...
? -
EQMontoya
veterán
nah, jó 8 mindenkinek, húzok alunni... de nehéz lesz 11kor kelni, hehhe

-
_seth_
veterán
TV2, Tények, Paneltűz:
1 nő meghalt, mutatják ez embereket, egy másik nő zokog és a kis keverék kutyáját keresi igaz tönkrement több család élete is de neki az a kutya a legfontosabb (elhiszem, hogy hozzánő az emberhez de az akkor is csak egy állat), másik boldogan szalad le miután pár percre a rendőrökkel visszamehetett, hogy megvan a kutyatáp... ilyet... én ott helyben megverném ezeket...
Jah: panelben lakom és decemberben nálunk is volt volt tűz... tűzoltók, mentők, rendőrök szal mindenki itt volt aki csak kellhet... 1 lakás gyújtottak fel (DIREKT... az a barom a gázcső alatt gyújtotta meg az ajtót vmi alkohol/benzin/gázolajjal... elkövető mai napig nincs meg igaz lehet tudni ki tette csak nem tudják rábizonyítani hiába volt indíték (nő...) hiába tartozkodott a mobilja a városban mikozben azt állította, hogy 20km-re volt, hiába volt már egyszer a környéken és kéredzősködött... semmi... ez a magyar rendőrség... gratula! sok töketlen egyenruciban... pont mint a kukások csak azok narancssárgában nyomják ezek meg citromsárgában...).
Nálunk senki sem halt meg sőt még csak meg sem sérült (szerencsére!) nem 20 hanem csak 4 emelet van szal ez egy kicsi panelben kicsi tűz... nálunk kb egy tenyérnyi fekete folt volt a lakásban (korom) ami annak köszönhető, hogy a két kezemmel raktam purfixot a bejárati ajtóra ami szép fekete lett de megfogta a kormot. Tűz: 1 emelet, még a negyediken is teljes egészében kormos lett a lakás mivel nem volt az ajtó szigetelve, a füst pedig felfelé száll... ahol tűz volt na ott elég komolyan ''antikolva'' lett a lakás egy része... olvadt, égett minden... a gázcsőről is leégett a festék és a színe is más lett a csőnek... szép lett volna ha az berobban... sőt nem is tudom mi lett volna akkor mert itt pl ebben az oldalban egymás mellett van 12 lépcsőház egyenként 15 lakással. (Jah: márciusban beidéztek kihallgatásra... igaz, hogy decemberben történt az eset de azért kit láttam, mit láttam, mikor jöttem, hol jöttem... én akkor értem ide autóval amikor már kivonult mindenki és már tűz sem volt... csak nem értettem mi a fenéért nem mennek előttem az autók és miért parkolnak le... na meg miért áll ott az a tűzoltóautó meg mit keres itt az a rendőrautó meg az a másik kettő meg az a másik tűzoltófelirató kombi és ugyan minek van itt a zsír új rohamkocsi (választás előtt adta át Nagy Sándor MSZP-s képviselő és asszem akkor még Molnár x volt a miniszter is szal ennyit tettek 4 év alatt aminek értelme is volt igaz kb 12 évet kellett várni rá de csak megértük...) szal mentőatutó meg jön ki a kormos tűzoltó a lakók kint állnak... megjelentek a helyi kétlábú pletykalapok is (mindenhol van egy 10 fős keménymag akik hamarabb tudják, hogy mit csinálsz holnap mint, hogy elterveznéd...).
Mind1 vissza az alapokhoz: szal miért a kutyatáp a legfontosabb egy paneltűznél? Lehet csak én nem vagyok nagy állatbarát, nekem másképp épül fel az a lista amin a dolgokat fontossági sorrendbe rendezem...
(Jah: tűzoltók precizitása: az áramot elzárták de a gázt nem... no komment... rendőrök: helyszinelő beszól nekem, hogy ugyan miért akarok felmenni a saját lakásomba (szüleimé pontosabban) röpke 2 órás álldogálás után amikor már ki is volt szellőztetve minden... nem érdekelt túlzottan inkább csak mentem fel keresztül az állítólagos bűnjeleken... ehhez kell aztán diploma amikor már én is tudtam, hogy az ajtót locsolták le és azt gyújtották fel (az ajtóra ránézve elég egyértelmű volt + tudva, hogy zárva volt akkor már olyan sokmindent nem lehet meggyújtani egy panelházban, nálunk legalábbis nem), a flakon (egyik lakó lelocsolta vízzel az égő benzineskannát és kivitte a bérházból) a bérház mögött van a tettes piros kabátban menekült... ezt kb a megérkezésem után 30 perccel már tudtam és még csak nem is nyomoztam! jah egyébként ennyit tudnak jelenleg is...).
Na jó már a napló a szemét elleni harcról ír én pedig befejezem
(fáj a hátam, ha lefekszem akkor iszonyatosan ha űlök akkor kevésbé... ezért írok még 2 után is ide pedig jó lenne aludni mert holnap vizsga...)
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
Ne izgul en se semmire:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
HI!
Messzi a kapcolat, amigy az meg meg messze szkosoad eott vala /eg felevvel:- )/ amugy meg folotteb egykorunak tununk:- )
udv
neduddki
mod: ne tegye mas sirba Santa meg Hoanyo volt csak a ket eloado nem? /laborra meg nem emlexem, aszt se tom mijen volt? max. aramtanra/
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
-
neduddki
nagyúr
HI!
94 na akjkor az nagyon kab az en korosztajjom!!!:- )))
Akkor ma csak aszt kine kitallani ki vagy:- )))
udv
neduddki
mod: ha a wiw-en az vagy akkor nagyon nem vagy esmeros: - ( hanyas tankor voltal???
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Valahogy éreztem, hogy ilyen terrorban volt részed.

''abszorcios hutokorfojjamat''-ról van valami fogalmam, mert azt tanultuk, de a többiről nem nagyon, hogy őszinte legyek. Telített meg telítetlen vízgőzzel mi csak fizika szakkörön baromkodtunk, de az is régen volt, és szinte már mindent elfelejtettem belőle. Arra az egyre emlékszek, hogy az volt a kecsegség, amikor a tartályban elfogyott alóla a cseppfolyós víz.
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
érdekes, az adsz.hűtőt számolni volt gáz, az asszinkront meg megérteni..... nekem, szvsz ...

/azopnak sokkla jobb mikor telitett es telitetlen vigozabraval kellet baromkodni, es ha nem aszt olvastad le abbol a szar abrabol amot akrtak akkor hejjbol 0 pont es mehettel kimagyarzni/: ráadásul volt 2,5 perced a tanszéki könyvtárban..... igazi békepeli szop@tás volt... -
neduddki
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
H!I
:- ))) /azopnak sokkla jobb mikor telitett es telitetlen vigozabraval kellet baromkodni, es ha nem aszt olvastad le abbol a szar abrabol amot akrtak akkor hejjbol 0 pont es mehettel kimagyarzni/
udv
neduddki
p.s. VakVarnyu: a kozepsikola egy nulla volt ahjoz kepest amit Santa papa muvelt:- ))) kedvecnuk az abszorcios hutokorfojjamat votl legalab anyira imadtak mint a Kozlekautosok a 3fozisuaszinkotn kordigramot:- ))) /e egyikbol sem tudokehu rohatt szot sem:- )))/
mod: az idelais gaz izeje ralsi gazknet na ebbol sem otk egy szot sem:- ))) /es buszk vgyok raaaa:- )))/
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
my languages is very poor for this situation, I'm afraid, sry!

#2563: montam hogy ne vesszünk össze!
#2565: éreztem én, hogy hiányzik itt a 4ismeretlenes térintegrál, és akkor még az adiabatikus ideális gázt nem is modelleztük reális gázként, 3D hőmérsékletzónákkal, ugye?
milyen spongyák vagyunk, brrr

[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
H!
MIa franc van itt? Beszabadultkozetek Santa tanto bacsi Hotan eloadasa, mar csak az kell, hogy emi adiabatikus valtozasoktol is ertekezzetek, vagy levezzetek itt nekem a homersegleletett magassagvaltozxasi diffegyenletet:- )))
udv
neduddki -
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Néztem, csak meg akartam örökíteni az utókornak. De azért felvettem.
Nimrod: Minthogy a fény gyakorlatilag elhanyagolható idő alatt elér hozzád, a hang meg 330 métert tesz meg másodpercenként, ezért ha a villanástól elkezded számolni a másodperceket, akkor ahány másodperc, annyiszor 330 méter. Plusz minusz amennyit sebességben a szél esetleg elvesz vagy hozzátesz, de az 1-2% max.
Ez nem legenda, fizika
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hát b.asszák meg a reklámjukat, pedig elkezdtem felvenni a safety car-tól...

-
csapos2
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én is ezt mondom, ha jól megy, miért ne lehetne a neve mellett bármi.
-
burgatshow
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
Annyira nem, de mindig elgondolkodok, amikor a logóra kattintok hogy visszamenjek a főoldalra, hogy egyáltalán, mitől béta hisz már majd fél éve (pontosan nem tudom mennyi ideje) fut az oldal, hibátlanul.
A strapát bírja. Akkor meg nem értem...
Mindegy, ez az én gondom.... 
-
FehérHolló
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Ma ez a divat, hogy minden béta.

-
csapos2
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Miért, zavar?
-
burgatshow
veterán
Csakúgy spontán: a logoutról mikor kerül le a béta plecsni?

-
Racecam
nagyúr
SportKlub exkluzív!
Most! -
Skipp
senior tag
Rossz kedvem volt, Forma-1 miatt. (igen, igen Alonsonak szurkolok és zavar, hogy rosszul ment neki...). De elolvastam a Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat? & Milyen autót vegyek? témákból durván 400 postot és most itt vigyorgok, mint aki bedrogozott. Jók ezek a topicok, szeretem őket olvasgatni, mindig csempésznek kis vidámságot az életembe.

[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
ez az F1 kész vicc volt. De legalább kivételesen sikerült egy nézhető, izgalmas futamot összehozni. Ez már úgy közelitette a motoGP szinvonalát...
-
N1
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ja igen. Boccs.

tényleg foci megy, és éjfélkor kezdődik az oldal szerint
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Megy a fenét!
Valami béna foci megy helyette 
-
Ramius
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Közben kiderült, hogy a brutális balesetet szenvedő Robert Kubica lába eltört, de ennek ellenére a körülményekhez képest jól van.
forrás:[link] -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tudom, lehet, formula1.com-on még mindig csak ez van: [link]. Meg verseny közben a live timingot néztem, ott is azt írták, hogy nincs semmi. Persze nyilván úgyis komolyabban megvizsgálják. Annak függvényében, hogy mekkorát bukott, még egy törött lábbal is jól megúszta.
p -
BlacKSouL
addikt
A youtube-ot a japánok pingelik, vagy mivan?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Eh, most akkor mivan? hospital confirmed [link]
N1: A Recent Features alatt az első, igaz csak képek. Videót egtyelőre nem találtam sehol, de Sport Klub megismétli éjféltől az egészet
[Szerkesztve] -
N1
tag
Valahol nem lehet megnézni az esést gyorsan frissibe'?
Pont lemaradtam róla. -
parandroid
félisten
De nem tört el. A nyilatkozatok szerint rendben van, minden végtagja ép, és nem történt baja, csak kivizsgálják kórházban. Azért egy törést, vagy egyéb súlyosabb sérülést a versenypálya orvosi központjában is képesek lennének diagnosztizálni, gondolom.
Amúgy a pilótafülke kivételével nagyjából az egész autó köddé vált. Jól odacsapta a falhoz.
p -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hamiltonnak nem azt mondták a rádión hogy eltört a lába? Mondjuk igaz hogy ez az eséshez képest semmi.
-
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Hatalmasat bukott, de van róla hivatalos nyilatkozat azóta, hogy semmi baja nem történt. Kivizsgálásra szállították csak be a montreali kórházba.
p -
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Esik a esső!

Nem Kubica szállt ki?
Mod: Nem essik, szakad!

[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Kubica rendben van.
Ejj, jó volt ez a sportnap. Délután megnéztem az NBA döntő első meccsét, most meg F1. Meccs alatt már ittam egy sört, de megígértem Integrának, hogy Sato teljesítményére bontok még egyet.
p -
FehérHolló
veterán
5cent abszint sem volt rám még ilyen hatással, mint most. Mosolygok, mint a fene.
De látom, hogy csak időjárás téma van, ahhoz úgyse tudnék hozzászólni. Essen, azt lesz egy kicsi hideg, én annak csök örülök. -
Ramius
őstag
basszus mekkora baleset F1-ben
-
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
A ketrecét természetesen. Most meg kiment élesbe a cikkem! Tessék olvasni!

-
BlacKSouL
addikt
Starjánban most jön meg a második vihar, úgy fél4 tájékán már elkezdődött egy, de aztán két órán keresztül szakadt, volt itt jég is, meg minden. Aztán félórája elcsitult, most meg megint olyan fekete lett az ég, hogy villanyt kellett gyújtani. A környező utcákból a vihar 10. perce után 10 centis patak folyt lefelé, a legmélyebb részeknél össze ís gyűlt, de aztán onnan is lefolyt már lassan. Most megint elkezdett csepegni. De a legfurább, hogy az előbbinél is, meg most is aránylag kevés villámlás volt, de egyet olyat bevert, hogy a dörgéstől 3-4 centit kilengett az ablak, a tüdőm mintha lövést kapott volna, a fülem meg egy pillanatra megsüketült. Asszem valami alattomos infrahangok lehettek, meg az is furcsa volt, hogy a villanás után 2 sec eltelt, akkor csattant egy rövidet, majd újabb egy sec után 10 másodpercig tartó dübörgés volt....most megint. Láttam már pár villámot, és hallottam dörgéseket, de ez a három eddig számomra szokatlan.
Pataki Zita most mondja hogy ez lesz jövőhéten is.
Amúgy nem tudja valaki hogy hol lehet Starjánhoz közel Corsair Flash Voyager GT 2GB -ot kapni? Kéne nekem kettő belőle, de ebben a városban halálos a hardverkínálat. Tudom, gugli, de mondom hátha valaki rávágja keresgélés nélkül is.
Na de most F1 ...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
itt is eleinte csak morgott, de most az előbb mintha dézsából öntötték volna. már kellett, régóta fülledt volt az idő. villámlott is egy párat, de nem túl közel.
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ide is jöhetne, egész nap csak dörgedezett melettünk.
-
marsu
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jégeső is lesz?

-
(Kolombusz)
veterán
Megint jön a vihar.

-
marsu
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
A gőzborotvát ő is nehezen bírja ....
Akkor már inkább a kefe.
-
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Ilyenkor kifordítod, vagy van erre valami speckó keféd?
p -
Ramius
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
gumikesztyű?

-
burgatshow
veterán
Kipucoltam a görényemet. Rendesen lefáradtam, a kezem meg nyikorog a domestostól...

-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
..!..
-
marsu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lehet hogy csak szomjas ...

-
marsu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez milyen szmájlíí?
vakarom a fülem ikon, vagy keresem a fülem ikon, vagy csak simán melegem van ikon?
-
marsu
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Már itt sem esik, Bp. II. ker ...
-
FehérHolló
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
9dik ker-ben még nem. Süt a nap.
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kevés az indián.
Whaskes: nem emlékszem semmire, tagadok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én meg elkiabáltam magam, úgytűnik ideát esik. Odaát is esik?

-
FehérHolló
veterán
Sok a cigány.
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fáj=szúr, vagy nemtudom. De nemjó.

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/blabla.gif)