Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Valahogy éreztem, hogy ilyen terrorban volt részed.

''abszorcios hutokorfojjamat''-ról van valami fogalmam, mert azt tanultuk, de a többiről nem nagyon, hogy őszinte legyek. Telített meg telítetlen vízgőzzel mi csak fizika szakkörön baromkodtunk, de az is régen volt, és szinte már mindent elfelejtettem belőle. Arra az egyre emlékszek, hogy az volt a kecsegség, amikor a tartályban elfogyott alóla a cseppfolyós víz.
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
érdekes, az adsz.hűtőt számolni volt gáz, az asszinkront meg megérteni..... nekem, szvsz ...

/azopnak sokkla jobb mikor telitett es telitetlen vigozabraval kellet baromkodni, es ha nem aszt olvastad le abbol a szar abrabol amot akrtak akkor hejjbol 0 pont es mehettel kimagyarzni/: ráadásul volt 2,5 perced a tanszéki könyvtárban..... igazi békepeli szop@tás volt...
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest