- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
troland26
őstag
Felvilágosítalak , hogy asszonyos módszernél is van olyan , hogy hátulról

Neked mindíg olyan homofób gondolataid vannak lassan tényleg gyanus leszel
egyébként ezt a témát kibeszéltük pár hónapja ismét kezd unalmas lenni
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
-
troland26
őstag
-
Janoska26
addikt
jaja kemény 20 napja 27-es vagyok csak nem akarom , hogy kárba vesszenek az értékes hozzászólásaim , ezért nem regelek újra

férjurad meg is ajándékozott egy tempbannal , mert nem küldtem neki több D.H-os akt képet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jancsiboy: én már túl vagyok fél doboz cigin nehezen viselem a nyomást
[Szerkesztve]Szar is a nyomás, főleg a Te esetedben, hátulról ugyebár
Roliboy 
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
-
troland26
őstag
-
tbs
addikt
Gratula minden szülinaposnak. Kiscsirkék.

-
troland26
őstag
jaja kemény 20 napja 27-es vagyok csak nem akarom , hogy kárba vesszenek az értékes hozzászólásaim , ezért nem regelek újra

férjurad meg is ajándékozott egy tempbannal , mert nem küldtem neki több D.H-os akt képet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jancsiboy: én már túl vagyok fél doboz cigin nehezen viselem a nyomást
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
-
Janoska26
addikt
-
ladybug
őstag
-
Janoska26
addikt
-
troland26
őstag
-
Janoska26
addikt
-
troland26
őstag
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
Óóóó...azt még jobban szeretem!

A denevért megetettük, ízlett neki.
Ezzel nem igazán tudok mit kezdeni.
Ez valami kódolt üzenet?
Vagy a denevér, az az alsógatyás szélkelep volna, aki Batman néven garázdálkodik?
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
-
csapos2
addikt
-
ladybug
őstag
Megvolt első Vistás kékhalálom, de ebben is újítottak a Picipuhánál, a teljes kimerevedés helyett 3 másodperc múlva újraindul a gép, nehogy el tudja olvasni a kedves user, hogy mivel is volt a gond...
Talán úgy gondolják, jobb, ha nem tudod.

Amúgy én meg vagyok elégedve vele. Szép is, stabil is. -
föccer
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
helyi ántsz. de ha a háziorvoshoz beszállítmányozza, az valszeg megmondja pontosan.
-
föccer
nagyúr
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Ha sikeresen összeszedett a kedvesem egy kullancsot, akkor azt hová lehet leadni/elküldeni, ahol meg tudják vizsgálni, hogy volt-e benne fertőzés vagy sem?
Faggatam google-t, de ilyen információkat sajna nem kaptam tőle
Köszönöm a segítséget.
üdv.: föccer -
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
Megvolt első Vistás kékhalálom, de ebben is újítottak a Picipuhánál, a teljes kimerevedés helyett 3 másodperc múlva újraindul a gép, nehogy el tudja olvasni a kedves user, hogy mivel is volt a gond...
-
Janoska26
addikt
Ez nem humoros akart lenni, hanem csak 1 kérdés, majd ha viccelek akkor szólok

-
PazsitZ
addikt
-
ngabor2
nagyúr
nem mi, hanem ki. és nem miki, hanem péter. pontosabban peterkeT.
a humorosságod néha megközelíti az egyik, velem egy laborban dolgozó személyét, akit mi csak büdöskének hívunk. folyton azt hiszi, hogy húde vicceset mondott, pedig nem is. -
Janoska26
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
tbs
addikt
-
Janoska26
addikt
-
tbs
addikt
mert bankban váltjátok be... azzal kell a postán, boltban, utazási irodában fizetni. ugyan nem kötelesek 50db-nál többet elfogadni, de ha mással nem tudsz fizetni, akkor kénytelenek. vagy nem veszed igénybe a szolgáltatásukat. ők járnak rosszabbul.
830k... hogy a túróba szedtetek össze ennyit? nem hiányzott a költségvetésből? mert fél év alatt 20k-t azt nem vesz észre az ember... de 830k-t már igencsak észrevennék 2 év alatt is.Borravalóból nyomtuk, egy nyár alatt, éjszakánként.
Ejjj, régi szép idők... 
-
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
mert bankban váltjátok be... azzal kell a postán, boltban, utazási irodában fizetni. ugyan nem kötelesek 50db-nál többet elfogadni, de ha mással nem tudsz fizetni, akkor kénytelenek. vagy nem veszed igénybe a szolgáltatásukat. ők járnak rosszabbul.
830k... hogy a túróba szedtetek össze ennyit? nem hiányzott a költségvetésből? mert fél év alatt 20k-t azt nem vesz észre az ember... de 830k-t már igencsak észrevennék 2 év alatt is. -
tbs
addikt
-
Janoska26
addikt
A boby az öcséd?Ezt se tudtam, hogy lehet sziámi ikreknél?

sztikac : Sosem a júzer a hülye, hanem a rendszer, legalábbis szerintük

[Szerkesztve] -
sztikac
őstag
-
tbs
addikt
Gyűjtsd még. Mi egyszer ~8300db-ot vittünk be egy bankba... -5% volt a pénzszámolás díja... 3-szor fordultunk öcsémmel, mert nem bírtuk el egybe...

-
Janoska26
addikt
-
sztikac
őstag
De jó nektek most keltek
én meg (remélem)nemsokára megyek aludni... -
Janoska26
addikt
Én is jókat mindenkinek.
nekem is van ilyenem
elébresztettek fél1kor
.
És reggel mikor bejöttem bekapcsoltam a gépemet, mert hétvégére kinyomtam
százasom talán 2-3 db van
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
kellemes hétfőt mindenkinek, ami ma épp keddre esik.
2 teljesen felesleges tény:
- a melóhelyi gépem reggelre megint lekapcsolt. lehet, hogy egy portalanítás ráférne?
- 203db 100ft-osom gyűlt össze eddig, már nem sok fér a dobozba. -
Lord Zero
addikt
ne árnyékháborúzzatok..
igyatok.. az is magyar virtus bazeg -
EQMontoya
veterán
ez egyébként jogos. Visszatérve a felsővezetékre, nemtom, feltünt-e, hogy otthagytuk a mávnak 1000ft-ot, legalább ha a helyjegyet nem kérjük vissza, abból csinájják meg a felsővezetéket rendesen

Winner: azok a roncsok odabasznak... 1-2ből gyanitom, nem nagyon szálltak ki élve.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
az, hogy szar nép a magyar, nem egyenlő azzal a kijelentéssel, amit én mondtam, h semmit nem birunk normálisan megcsinálni. Amúgy a legtöbben, akik külföldre mennek dolgozni, kussolnak, hidd el. Aztán max azt veszed észre, hogy egy jó szakemberrel kevesebb itthon... Ha ez a követendő trend, akkor go moszka kurvagyorsan, mert volt egy rendszer, ami valahogy nagyon nem szerette a képzett munkaerőt, nem is tom, hogy is hivták...
Nem szoktam segget csinálni a számból, általában betartom, amit mondok. Az, hogy később kimegyek-e, elég sok dolog függvénye, de meggondolandó. Arról már nem is beszélve, hogy attól, hogy valami szar, csak nem szólunk róla, mert minek, az még szar marad... ld: magyar narancs.
mod: jah, és Te ezek fikázásán kivül mit teszel?
[Szerkesztve]nem az a bajom, hogy szot emeltek, hogy szar, hanem hogy hanem, hogy ebben ki is merultok
es nem, ne az kussoljon, aki kimegy hanem aki jol erzi magat ebben az altala szarnak titulalt helyen -
Winner_hun
félisten
-
EQMontoya
veterán
igen, menjen a faszomba
vagy ha azt valasztja, hogy ittmarad akkor kussoljon
azzal, hogy sirtok, de szar nep ez a magyar, se nem mentek innen, nem tesztek a sirasopn kivul semmit, azt talalja hinni a kulso szemlelo, hogy igy erzitek jol magatokat: szarral korulveve (ironikus, hogy kozben a szatokbol is segget csinaltok)az, hogy szar nép a magyar, nem egyenlő azzal a kijelentéssel, amit én mondtam, h semmit nem birunk normálisan megcsinálni. Amúgy a legtöbben, akik külföldre mennek dolgozni, kussolnak, hidd el. Aztán max azt veszed észre, hogy egy jó szakemberrel kevesebb itthon... Ha ez a követendő trend, akkor go moszka kurvagyorsan, mert volt egy rendszer, ami valahogy nagyon nem szerette a képzett munkaerőt, nem is tom, hogy is hivták...
Nem szoktam segget csinálni a számból, általában betartom, amit mondok. Az, hogy később kimegyek-e, elég sok dolog függvénye, de meggondolandó. Arról már nem is beszélve, hogy attól, hogy valami szar, csak nem szólunk róla, mert minek, az még szar marad... ld: magyar narancs.
mod: jah, és Te ezek fikázásán kivül mit teszel?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Vlad, szar nép vagy.
Meg a felsővezeték is szar (még ráadásul magyarok is csinálták). Fel kell ismerni eme tényt, hogy javíthasson rajta az ember. A szart szarnak kell nevezni még idejében, különben a gyerek azt hinné róla, hogy csoki, és megkóstolná.
[Szerkesztve]szo nem volt arrol, hogy barmin javitani akarna(nak)
csak sirnak, hogy ''deszar, deszar, mer a sok kocsog magyarok...''
latta mar ezek kozul, hogy a sirason kivul barmit its tett volna? -
BlacKSouL
addikt
Hát ezaz, hogy a progik már rá vannak kattanva, aki meg kézzel próbál ráizgulni, esetleg mást, az már ..hatja. De azért azt a q állást megmutathatnák kód nélkül is, hogy száradjon le a pipilőjük.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár szerintem a japcsiknak bejön a kép
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
igen, menjen a faszomba
azzal, hogy sirtok, de szar nep ez a magyar, se nem mentek innen, nem tesztek a sirasopn kivul semmit, azt talalja hinni a kulso szemlelo, hogy igy erzitek jol magatokat: szarral korulveve (ironikus, hogy kozben a szatokbol is segget csinaltok)Vlad, szar nép vagy.
Meg a felsővezeték is szar (még ráadásul magyarok is csinálták). Fel kell ismerni eme tényt, hogy javíthasson rajta az ember. A szart szarnak kell nevezni még idejében, különben a gyerek azt hinné róla, hogy csoki, és megkóstolná.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ram lehet, h nincs, max itt maradok koloncnak... bár erősen kétlem, h segélyből fogok élni. Viszont szerintem orvosra pl lenne szükség
De hát had menjen a gyökér, akurvaannyát, igaz, hogy mi szivjuk meg, mert az egészségügy is olyan, amilyen, de azé takarodjon a buzija, nem? Tök logikus 
[Szerkesztve]igen, menjen a faszomba
azzal, hogy sirtok, de szar nep ez a magyar, se nem mentek innen, nem tesztek a sirasopn kivul semmit, azt talalja hinni a kulso szemlelo, hogy igy erzitek jol magatokat: szarral korulveve (ironikus, hogy kozben a szatokbol is segget csinaltok) -
Racecam
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
ram lehet, h nincs, max itt maradok koloncnak... bár erősen kétlem, h segélyből fogok élni. Viszont szerintem orvosra pl lenne szükség
De hát had menjen a gyökér, akurvaannyát, igaz, hogy mi szivjuk meg, mert az egészségügy is olyan, amilyen, de azé takarodjon a buzija, nem? Tök logikus 
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
VladimirR
nagyúr
nem
el lehet takarodni ebbol az orszagbol -
EQMontoya
veterán
Az, hogy én minek vallom magam, az, hogy vki kurvára vérmagyar, vagy vki szidja itt a magyaráságot összevissza, teljesen indifferens abból a szempontból, h mi történik. Az, hogy egy felsővezetéket nem birunk normálisan megépiteni, nézhetjük akárhonnan, gáz.
-
BlacKSouL
addikt
-
VladimirR
nagyúr
ciganyozas helyett most mar magyarozol? akkor magad minek vallod?
-
EQMontoya
veterán
magyarok épitették, megláccik rajta
AMúgy nem csak a Keletinél tökölt a vonat, onnan is fél óra késéssel indult, de mezőkövesdnél is votl vmi para, mert álltunk vagy 5 percet (vasúti átjárónál
, vki kurvaügyes volt), és utána is araszolgattunk egy pár km-t -
VladimirR
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
nah, meg vagyok gyünve, lehet gyászolni.... imádom a mávot, IC végülis csak 45 percet késett... h b..ák meg. És imádok 2 óra alvás után 14et mászkálni.
-
csapos2
addikt
-
FehérHolló
veterán
-
Thrawn
félisten
-
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
Add ide, én megteszem
Ígérem, neked nem fog fájni. Max utána, hogy odaadtad
Muszáj volt, kicsi volt a luka, nem fért be a csavar
kicsi volt a luka
Addig jó míg szorít.
-
bocX
tag
ma estefele gondoltam megpihenek székemben, hátradőltem, és 'eltörött' a támla, majd hátra estem, de megúsztam. holnap mehetek vizsgázni.

-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten
Választ akartál. Talán
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Najó, jobbklikk elárulja
[Szerkesztve]Sosem tennék ilyet ezzel a lappal

7800 GT under attack:
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten
-
csapos2
addikt
-
Thrawn
félisten
-
csapos2
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
csapos2
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Legion Pro 5 - 16IRX10 - i9 14900HX - RTX 5070 - 32GB - 1TB
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
- Lenovo Thinkcentre M710Q MINI PC,i3-7100T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 1TB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5258
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Roliboy

![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/whatever.gif)
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/lool.gif)