Hirdetés
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
Aktív témák
-
marsu
veterán
válasz
(Kolombusz) #3599 üzenetére
De rossz lesz neked ....
Egy hét napsütést neked! -
(Kolombusz)
veterán
Hát szevasztok én letakarodom a Balatonra egy hétig, jövő vasárnap jövök.
-
tiv83us
veterán
Pista ba' es Jancsi ba' osszeverekednek a kocsmaban.
Kihijjak a rendorseget.
-Na mondja Jancsi ba', hogy is tortent ez? - Kerdi a rendor.
-Hat eloszor is ugy kezdodott, hogy az a rohadek Pista visszautott...
Nah tenyleg, zarjuk le, terjen mindenki vissza a maga kis temajahoz, nem eri meg ez az egesz. Joejt mindenkinek. -
(Kolombusz)
veterán
Ha még nem láttátok volna: [link]
-
Loretto
veterán
Menjetek inkább éjszakai fürdőzésre...
Első köpésem lenne ebbe a topicba? Muhaha -
erdey_a
addikt
na most mondja valaki, hogy nincs morális válság...
már a modik is egymásnak mennek.
Holnap meg címlapon hozza majd a blikk, hogy 7 moderátor erőszakolt meg egy újonc fórumozót, mert az felesleges topikot nyitott. -
tiv83us
veterán
Csak egy sunyi beszolas volt I_Am kolleganak, miutan visszairtam a topic eredeti cimet ''Off Topik 40 - Martirok es onbannolok jatszotere''-rol, hogy hagyjon csak, nem kell velem foglalkozni, ilyen embereket nehez megerteni. Hat remelem most megertett, mind a ketto. Egyiknek sem volt koze a mi ketto nyilvanos parbeszedunkhoz amit telapoval folytattunk, de rogton jott a megvalto, meg a kisherceg. Csak ennyit akartam, legyen az OT amilyen eddig is volt en kiszalltam.
Ezt ne toroljed race, ez lesz az utolso hsz-em egy ideig biztosan ide.
I_Am te meg ne modositsd a cimet martirkodo jatszoterre, mert a jatszoter bezarult, koszi. -
t1
veterán
moderátorok veszekednek ilyet se láttam még
-
tiv83us
veterán
ngabor2: Lattam meg reggel a kommentedet amit azota valami nagyhatalmu torolt, de hala az egnek mennem kellett munkaba igy nem volt idom lereagalni, ami jobb is, mert nagyon csunya lett volna,
Viszont igy utolag csak gratulalni tudok, nem csalodtam benned. Igazi dijnyertes suttyo vagy. -
erdey_a
addikt
nyugat felől iszonyú színű felhőzet közelít. Jó lenne már egy kis igazi csimm-bumm, rég volt olyan errefelé. Csak aztán hamar álljon is odébb, hogy az asszonyság meg ne ázzon munkából hazajövet.
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz) #3571 üzenetére
Lehet
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #3555 üzenetére
ez mekkora marhaság már... én a hyledben sunyiban levinném gondolom nem azért vetted hogy dísz legyen
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #3555 üzenetére
Árpád, marad a D900 mint a csapat fényképezőgépe. Avagy esetleg le kéne vinni egy digitgépet?
Amúgy én viszek telót, az nemgáz, de a partra le nem biztos.
-
Thrawn
félisten
Ugyanakkor írtuk?
20:35:07
ngabor2: szép álmokat!
Ramius: na azér'
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
ejj, mindenki szét van széledve?
-
STC Speed
őstag
OFF
ON -
(Kolombusz)
veterán
Nah, ezt megkaptam...
Nem vihetem (!!!) magammal a saját pénzemből vett N80-at a Balatonra, mert kifigyelnék, hogy milyen telefonom van, ellopnák, kirabolnának, megvernének, stb.
Ehehehe és akkor mi van? Ha el kell hogy ''lopódjon'' a telefon, akkor majd ellopják Miskolcon, vagy bárhol máshol. A sorsomat nem kerülhetem el.
Az sem lényeg, hogy a telefont használnom kellett volna, mint szövegszerkesztőt és szótárt, de nem, le van szarva, nem viszed fiam, viszed a szar 5 éves állandóan kikapcsoló Panasonic fost, hogy véletlenül se tudd használni.
Köszönöm!!!!!!
Árpád, marad a D900 mint a csapat fényképezőgépe. -
erdey_a
addikt
válasz
csapos2 #3546 üzenetére
megoldódni megoldódott...
Az már más kérdés, hogy oltári mákom volt. Ugyanis elaludtam. A 6 órási busszal kellett volna bemennem és ugye 8-kor lett volna a tárgyalás. Namost én negyed nyolckor keltem fel, busz meg 6:55-kor volt utoljára. Tehát életemben először taxival mentem melózni. De csak fél kilencre értem be. Viszont nem hiányoztam senkinek, mert rám csak később került sor (9-felé), először a beszerzés tárgyalt. -
erdey_a
addikt
Pár perce 3, hajókürthöz hasonló, hihetetlen hangerejű dudálást lehetett hallani itt a lakótelepen. Nem kamion volt, azé nem ilyen. Egyből egy óceánjáró jutott eszembe róla.
Most meg zsinórba mennek a mentők meg a tűzoltók. Lehet hogy elsüllyedt a hajó? -
Ramius
őstag
válasz
neduddki #3540 üzenetére
nemnem
Az anorexia szó szerinti jelentése az étvágy elvesztése
A diszlexiásoknak problémát okozhat a betűk, szavak, és számok felismerése, leírása, a leírt betűket felcserélhetik, vagy ellenkező irányban olvashatják.
[Wikipedia]
mod: de gondolom ezt teis tudtad, csak hülyítesz
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
dobpergés halladszódott ki az off topikból...
...és mivel dobpergés mindig különleges személyek érkezését jelzi, ezért megjöttem én -
C4mp3r
addikt
-
3psilon
aktív tag
Helló! Kéne egy kis HALP.
Barátaimmal mennénk iccakára játszani. Nem tudtok valami jó internetkávézót, ahol ilyet lehet? Estétől reggelig, ha lehet ne csillagászati áron, és a hely ne legyen kint a p***ban, vagy legalábbis jól meg lehessen közelíteni.
Játék: CS úgyis mindenütt van, de még egy UT vagy hasonló FPS sem ártana. Olyan max. 10en lennénk.
Előre is köszi!! -
PazsitZ
addikt
Csak nekem nem megy a http://www.formula1.com/ [link]
?
-
Nimrod
addikt
Ilyen hülyeséget. Beállítom BIOS-ban, hogy Num Lock legyen bekapcsolva induláskor. Win kikapcsolja. Beállítom Win alatt is, akkor is. Felraktam egy tweaker progit, ott is beállítom. Ugyanaz, de most kilépéskor marad égve (akkor is, ha előtte meg kikapcsolom).
-
Ramius
őstag
De rohadt nagy vihar volt itt hajnalban. Van tőlünk úgy 2 háznyira egy internet adótorony amibe belecsapott a villám. Akkorát csattant, majd' összeszartam magam. A tévé is pattant, egyet, gondoltam is, hogy ennek lőttek. De nem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #3523 üzenetére
ottvan a piroska abc... világváros vazzeg
-
tildy
nagyúr
Kinn vagyunk ringen, full motoros cuccban és iszonyat süt a nap. Valaki küldjön erre esőt.
-
piqla
őstag
[link]
Mi van a vilaggal -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #3506 üzenetére
5 perc volt amúgy taxival, még előtte mászkáltunk erre-arra. Az osztálynak kb felével találkoztam tegnap a városban
-
Racecam
nagyúr
Szerintem ezt nagyon gyorsan hagyjuk abba, vagy ha akarjátok akkor máshol folytassátok!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest