Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
-
2200 - 2101
5025 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Ramius
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
Ramius
őstag
-
ngabor2
nagyúr
Hát igen... és így akarok én tanulni. Biztos effektív volt az eddigi is.

Balról az 5dikre rá lehet akár fogni, hogy egy ember feje bedobozolva és rácsozva, akkor neked lesz igazad.
[Szerkesztve]ja, a 13 kísértetből a sakál
jó, hogy félügyvéd nincs a választható avatarok között. de szerintem egyénibe se kapná meg senki.
race: mire azt megmosod... fogadjunk, lábszag volt a jeled az óvodában (jajj, de gonosz vagyok
) -
FehérHolló
veterán
-
Ramius
őstag
-
Racecam
nagyúr
Nőni már nem fog a lábam szerintem. Jó másfél éve beállt 45-46-ra, ne is nőjön, így is kétszer bejártam a várost, mire találtam egy olyan cipőt, ami tetszik is, meg van is a méretemben.
Akkor el tudod képzelni az én kálváriámat, amíg találok valahol egyáltalán egy 49 és felest.

Választék az nem nagyon van.
-
Ramius
őstag
-
BlacKSouL
addikt
Vagy mehet az orrod felé is.

issza meg má' ennyi az idő
Én viszont már itt se vagyok. reggel fél8-kor kelek.
Doctor House-nak Szakácsi volt a magyar hangja. Kulka pedig nem jó magyar hangja. Próbáltam tolerálni, de a sztori teljesen háttérbe került, mert csak ara tudtam figyelni, hogy mennyivel kevésbé illik hozzá. Sokkal ércesebb hang kell, Kulkának pedig pont hogy túl lágy. Szerintem választhattak volna jobban is utódot. Pl akár Reviczky is sokkal jobb lett volna. De olyan tökéletesen illő mint Szakácsi sose lehet.
[Szerkesztve]Na aki esetleg nem látta: [link] Szerintem nem lett jó. Rossz lett. Karcos, smirglis, sprőd, arrogáns hang szembenáll a mézesmázos, olajozott, kedves, pökhendi hanggal. És a karakterhez az előbbiek illenek. Ja igen, én ezzel jellemeztem, hogy Szakácsi hangja arrogánssá, Kullkáé pökhendivé teszi a dokit, és az előbbi az előkelőbb.
-
Thrawn
félisten
-
Leonyid84
tag
nézem, mi módon pörög a venti

-
ngabor2
nagyúr
-
Ramius
őstag
-
BlacKSouL
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
ngabor2
nagyúr
horkolni? igen, az alkohol ellazítja a torok és a szájpadlás izmait

mivel ebből a sörből kettő nem megy le, azért asszem a barnát bontom meg. -
Leonyid84
tag
-
Leonyid84
tag
-
Ramius
őstag
amúgy irigylem az ilyen gondokat, hogy valaki világos vagy barna sört igyon

-
Thrawn
félisten
-
Leonyid84
tag
-
BlacKSouL
addikt
ÁÁÁáá, sör!! Veszem is ki a hűtőből. 3 tányér chillisbabot a legjobb vele ''lefujtani'' Óriásiakat lehet tőlük éjszaka.... ja tudom, a színvonal 
-
PazsitZ
addikt
-
Ramius
őstag
-
ngabor2
nagyúr
no, egy rendkívül fontos kérdés, amit gyorsan el kellene döntenem. barna, vagy világos sört igyak? a sörös topikban nem jött rá válasz.
-
PazsitZ
addikt
-
Leonyid84
tag
itt bárki akármit kommentelhet?

-
Leonyid84
tag
-
ngabor2
nagyúr
Tudok róla, köszi!

De bőven ráérek még, egy kicsit kiábrándultam a szakmai fórumokból, a közösségi részben meg még hosszú idő, mire megvan a ~1400. Nem szeretem fosni a szót.
Szarvas: Akkor iszok még egy kicsit, hátha azért talán lesz valami arca is. (A választhatók közül én 3at találtam, kis jóindulattal 4et.) Monták már neked, hogy az egyik szarvad kicsit kibicsaklott?
[Szerkesztve]valóban rosszul tudtam, 7 van.
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/stone.gif)
-
FehérHolló
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
Magyar Posta fujj, hogy dögölne meg, szakadna ki a bele.
-
Thrawn
félisten
Tudok róla, köszi!

De bőven ráérek még, egy kicsit kiábrándultam a szakmai fórumokból, a közösségi részben meg még hosszú idő, mire megvan a ~1400. Nem szeretem fosni a szót.
Szarvas: Akkor iszok még egy kicsit, hátha azért talán lesz valami arca is. (A választhatók közül én 3at találtam, kis jóindulattal 4et.) Monták már neked, hogy az egyik szarvad kicsit kibicsaklott?
[Szerkesztve]Hö! Mit iszol?
-
FehérHolló
veterán
Tudok róla, köszi!

[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Azon gondolkodám már egy ideje, hogy mennyit kell ahhoz innom, hogy az avataromnak valami arca legyen, és ne mondjon ellent a PH ''az avataroknak legyen arca!'' szabályának.
-
ngabor2
nagyúr
Azon gondolkodám már egy ideje, hogy mennyit kell ahhoz innom, hogy az avataromnak valami arca legyen, és ne mondjon ellent a PH ''az avataroknak legyen arca!'' szabályának.
asszem a szabadon választható avatarok között van vagy 6, aminek nincs arca. ezek már bennmaradnak. illetve van pár régebbi egyéni avatar, aminek nincs arca, de ezek akkor kerültek kiosztásra, amikor még nem volt ilyen szabály. a szabályok folyamatosan finomodnak.
füvesember: hol látsz te ott egy sorban min. 3 azonos vigyort? mert én pl. sehol. csak hogy kötözködjek
-
FehérHolló
veterán
-
törölt tag
Most jövök a havi értékelő meetingről
,először voltam ilyenen, készültem rá, hatást akartam elérni, asszem sikerült. Zakó le, ingújban, jó hangsúlyal, artikuláltan pergősen, elmondta a havi teljesítményünket!
Második slidenál mindenki úgy nézett rám, mit csinál ez az ember
, pont ezt akartam.
Durván bejött a managementnek, és egyben félelmetes mennyire unfähig, emberek lehetnek tlek, többi tl is előadott
Annyira durva hogy a kapcsolatok miatt milyen emberek kerülhetnek pozicióba.
Mindíg elgondolkodok hol tarthatna adott cég ha nem kapcsolatok alapján kerülnének pozicióba az emberek.
-
(Kolombusz)
veterán
Nőni már nem fog a lábam szerintem. Jó másfél éve beállt 45-46-ra, ne is nőjön, így is kétszer bejártam a várost, mire találtam egy olyan cipőt, ami tetszik is, meg van is a méretemben.
-
Feedoo
tag
Megfontolandó..

Mondta Anya, hogy még mindig köhögsz, jobbulást.
Nem kell azon gondolkodni a cípőt nem dísznek veszi az ember, vagy kihordod vagy kinövöd

Köszi! Jah voltam RTG-n és: ''Ép mellkasi szervek. Szabad mellüri folyadék, vagyy beszűrődés illetve gyulladásos maradvány nem látható.''
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
-
Feedoo
tag
Vettem cipőt.
Jó kis Mustang, feelinges.
Megjött a hidraulikus tárcsafék, végre eladhatom, hogy legyen pénzem.
Megrendeltem az N80-ast, arra kell a pénz.
Írtam egy marha jó dolgozatot bioszból.
Este megyek csocsózni, de még a régi cipőben, nehogy valamelyik állat leöntse sörrel az újat.Az új cipőt gyorsan fel kell avatni nehogy betörje a lábad

-
PazsitZ
addikt
Hát bezony, én is vótam ember valamikor

No léptem, jó hétévégt mindenkinek, mondhatnám Kellemes Janoska menteset, de akkor megint előjönne az egóm, az meg ugye nincs

Race: Ha mikulásra el tudnád esetleg intézni a hölgyet akkor megköszönném, persze a csizmám mellett ott lesz egy üveg viszki is

[Szerkesztve]Csak, ohgy kötözködjek [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nyugi azért szeretünk
-
Thrawn
félisten
Vettem cipőt.
Este megyek csocsózni, de még a régi cipőben, nehogy valamelyik állat leöntse sörrel az újat.Előbb-utóbb úgyis leöntik, jobb ezen gyorsan túlesni

-
(Kolombusz)
veterán
Vettem cipőt.
Este megyek csocsózni, de még a régi cipőben, nehogy valamelyik állat leöntse sörrel az újat. -
Csyppa
senior tag

No léptem, jó hétévégt mindenkinek, mondhatnám Kellemes Janoska menteset, de akkor megint előjönne az egóm, az meg ugye nincs

Race: Ha mikulásra el tudnád esetleg intézni a hölgyet akkor megköszönném, persze a csizmám mellett ott lesz egy üveg viszki is

[Szerkesztve]Neked is jó hétvégét (nekem márbiztos jó lesz
) -
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt

[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
ÚristN, téged érdekelt valaha is a tanulás???? Ezt nem tudtam...Na jó megyek és eszek valamit ebédre.

-
Janoska26
addikt
Felkeltél Csipasz? Konkrétan engem nem, vagyis utóljára olyan 6 éve érdekelt kb

Azt nem mondtam, hogy kire gondolok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Racecam : Tudtam én, hogy számíthatok rád, hátha megteccik az asszonynak valamelyik leányzó, oszt meglep vele vacsora után
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Én is szeretlek titeket
Mondasz valamit, az asszony is megmondta, először nézzem meg azt aki mondja és ne azt amit mond, na jó, látom azér van egy kis kedvesség is abban a zsákodban, csak mér van olyan érzésem hogy azért akarsz itt tartani, hogy legyen kivel kötekedned

legyen is nyuszikám
[Szerkesztve]Dehogy kötekszem!!
Én tudom, hogy nem csak hülyéskedsz, el is küldtem az asszonyodnak a ''Legszebb nők'' topic linkjét maiben. Lássa, hogy nem csak ökörködni tudsz, hanem igenis leteszel valamit az asztalra!
(Az más kérdés, hogy amit az egyik kezeddel leteszel, azt a másikkal levered.
) -
ngabor2
nagyúr
-
Csyppa
senior tag
-
Janoska26
addikt
Menj csak, ott nem fognak Veled ilyen kesztyűs kézzel bánni.

u.i.: Janoska #2140: Vazze, csak most láttam ezt a hsz.-t! Nehogy már a szívedre vedd, csak a saját nevemben beszélhetek, de én jól elvagyok az ökörködéseddel, semmi baj nincs vele.
És, nehogy már mások véleményével foglalkozz, látod, én sem teszem.
Én is szeretlek titeket
Mondasz valamit, az asszony is megmondta, először nézzem meg azt aki mondja és ne azt amit mond, na jó, látom azér van egy kis kedvesség is abban a zsákodban, csak mér van olyan érzésem hogy azért akarsz itt tartani, hogy legyen kivel kötekedned

legyen is nyuszikám
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Tegnap délután után komolyan elgondolkodtam rajta, hogy topicot váltok, vagy egyszerűen elhúzok a picsába, látom sokaknak nem tetszik a stílusom, vagy a modorom vagy csak a folyamatos jókedvem zavar egyeseket, és persze akkor amikor nem vagyok nemtom, nem értem az embereket komolyan. Mer az még rendesen jól esik ha itt cinkeljük egymást, az egyenesen szükséges, mert így visszavesz kissé az egómból
.No mindegy, ez végül is nem egy népszerűségi oldal, majd kérek tanácsokat Vlagyitól, hogy lelkileg hogy bírja ezeket a csapásokat feldolgozni
Csernus Vladi segíccs kérlek át a traumán 
Jancsi, még a végén könnyes lesz a szemem.

-
ngabor2
nagyúr
Tegnap délután után komolyan elgondolkodtam rajta, hogy topicot váltok, vagy egyszerűen elhúzok a picsába, látom sokaknak nem tetszik a stílusom, vagy a modorom vagy csak a folyamatos jókedvem zavar egyeseket, és persze akkor amikor nem vagyok nemtom, nem értem az embereket komolyan. Mer az még rendesen jól esik ha itt cinkeljük egymást, az egyenesen szükséges, mert így visszavesz kissé az egómból
.No mindegy, ez végül is nem egy népszerűségi oldal, majd kérek tanácsokat Vlagyitól, hogy lelkileg hogy bírja ezeket a csapásokat feldolgozni
no, hogy ne csak a hátad mögött szidjunk: igen, sokaknak tele van a szemöldökük az állandó erőltetett jókedvedtől. úgyhogy ennyi.
de ne vedd a szívedre, menjél egyél még egy kukackonzervet
megj.: azt tudtam, hogy kolléganőm nem szereti az ízeltlábúakat, de azt nem, hogy akkor különösen nem, ha kajál... akkor beszélgettünk róla, és elmenekült. -
Qru
MODERÁTOR
-
Racecam
nagyúr
Menj csak, ott nem fognak Veled ilyen kesztyűs kézzel bánni.

u.i.: Janoska #2140: Vazze, csak most láttam ezt a hsz.-t! Nehogy már a szívedre vedd, csak a saját nevemben beszélhetek, de én jól elvagyok az ökörködéseddel, semmi baj nincs vele.
És, nehogy már mások véleményével foglalkozz, látod, én sem teszem.
-
csapos2
addikt
A szakmai topikok szétbarmolását szerettem volna elkerülni, de ahogy olvasgatom, lesz ott is segítség.
N1: Meríteni fogok a tudásból.
Füvész:
Qru: Szavadon foglak.
Köszönet mindenkinek a segítségért. -
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
De csend van itt, még a végén átmegyek politizálni

-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
Hmmmm. Kitalálták, hogy ha sikerül megszervezni, akkor még egy hónapig itt is folyhatna valami munka, nem kéne utazgatni, és akkor júli 8-ig lenne a munkavégzés, 16-án adnák át a felmondást. És egy hónap pluszt meg kifizetnének. Ez jól hangzik, csak nemigen lehetne megszervezni rendesen. Juteszembe:
Ha tudom a pontos felmondás időpontját, akkor kérhetem, hogy nekem két nappal korábban adják át, mert nem leszek itthon, és nem tudom átvenni??Persze! A benne lévő dátum számít nem a kézhezvétel időpontja. Kivéve, ha nincs benne konkrét időpon, mert akkor a kézhezvétel időpontja számít határidőnek.
-
Qru
MODERÁTOR
-
BlacKSouL
addikt
Hmmmm. Kitalálták, hogy ha sikerül megszervezni, akkor még egy hónapig itt is folyhatna valami munka, nem kéne utazgatni, és akkor júli 8-ig lenne a munkavégzés, 16-án adnák át a felmondást. És egy hónap pluszt meg kifizetnének. Ez jól hangzik, csak nemigen lehetne megszervezni rendesen. Juteszembe:
Ha tudom a pontos felmondás időpontját, akkor kérhetem, hogy nekem két nappal korábban adják át, mert nem leszek itthon, és nem tudom átvenni?? -
Csyppa
senior tag
Nyilván nem érdekel senkit, de nekem VÉGE a tanulásnak ebben a tanévben!!
-
Kidus
őstag
De csak mert jol megszoram soval, borssal

Kulonben meg tenyleg jol fozok, le sem tagadhatom.
Majd segithetsz, ha akarsz, csak arra vigyazz, nehogy megin fagyott csirket tegyel a sutobe
-
tiv83us
veterán
Toporog a halal, engem a barban megtalalsz a McDonald's mellett, baranyka meg addig lefesti az orlandoi repteret.

ui: Mit akarsz, egesz jo piritos kenyeret csinaltal, majdnem olyan jo mint az anyame...
-
Kidus
őstag
Ha elveszel New Yorkban, en fel nem megyek erted...
Egyszer sikerult ejszaka rossz hidra rakanyarodnom Brooklynban es betevednem a repter helyett a 189. utcaba (Harlem kozepe), eletemben akkor volt az, hogy nem ereztem keztetest, hogy levegyem a labam a gazrol a piroslampanal, mikor mar 12-13 uriember korulvette a sapadtarcom.
Amugy ideje anyjuk, hianyolom a foztod
Milyen foztom?

Nem is foztem.... najo, Londonban, de az inkabb szarbol varat tema volt
Elvarom, hogy a barannyal egyutt ott toporogjatok, hogy mikor jelenek meg a 2 borondommel egyutt!
-
PazsitZ
addikt
''erős grafikus meghajtás'' - videókárty valamiféle húzása
cpu óra arány - cpu ''gazda'' frekvencia(Mhz) ezek szorzata a ugye a gép Hz száma
cpu ''gazda'' óra irányítás - ez gondolom lejebb húzza ha túlmelegszik
pci express frekvencia(Mhz) - videókártya Hz álítása
cpu inteligens gyorsítás 2 (c.i.a.2) -akkor maximalizálja csak a teljesítményt ha igény van rá. Amúgy nem fut maxon.
rendszer memória szorzó (spd)- ez a cpu ''gazda'' frekvencia(Mhz)-hoz képest határozza meg a memória értékét
magas sebességű dram dll beállítás- passz
renszer feszültség irányítás-- auto/manual
ddr túlfeszültség irányítás- ram fesz. ha húzod alap fölé kell rárakni.
pci-e túlfeszültség irányítás - szintúgy ha húzod
fsb túlfeszültség irányítás- szintúgy ha húzod
(g) mch túlfeszültség irányítás- [link]
cpu feszültség irányítás- cpu fesz.
normal cpu ''magfeszültség'' - -''-
nagyjából -
N1
tag
Há' ezek a processzor és memóriatuning beállításának az eszközei.
A cpu clock ratio a proci szorzója, ez 99%-ban fix, nem tudsz hozzá nyúlni.
A host clock az FSB, a rendszerbusz frekvencia, ahogy emeled, úgy szorozza be az említett szorzó, így emelkedik a proci frekvenciája. Pl: 10x200 alapból, 10 a szorzó, 200 fsb. Ez így 2000MHz. Ha emeled az FSB-t 220-ra, akkor 10x220=2200-on megy a proc. Ha bírja.
Ehhez hozzá kell állítani a pci express frekvenciát, ha Mhz-enként állíthatod, akkor belövöd a fix default értékre, és kész (azt nem szereti, hogy többön megy, mint az alapérték). A system memory multiplier-el a memóriát lehet állítani, hogy a megnövelt fsb mellett se hibázzon (mert a memória alapvetően az fsb-vel megegyező frekvencián megy, így az fsb növelésével a memória órajele is nőne. Ezzel a memóriát külön is be tudod állítani, nem kell olyan ramot venned, ami bírja a megnövelt fsb-t)
A voltage control-ok akkor jönnek jól, ha esetleg elindul ugyan a rendszer magasabb órajelen, de lefagy. Ilyenkor adsz neki egy kis plusz feszültséget, és ha szerencséd van, stabillá válik..
Sematikusan ennyi talán, de a fél fórum erről szól, biztos van aki pontosabban tud segíteni, csak tudni kéne, milyen alaplap bioszából nézted ki ezeket.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
''erős grafikus meghajtás''
cpu óra arány
cpu ''gazda'' óra irányítás
cpu ''gazda'' frekvencia(Mhz)
pci express frekvencia(Mhz)
cpu inteligens gyorsítás 2 (c.i.a.2)
rendszer memória szorzó (spd)
magas sebességű dram dll beállítás
renszer feszültség irányítás
ddr túlfeszültség irányítás
pci-e túlfeszültség irányítás
fsb túlfeszültség irányítás
(g) mch (Memory Controller Hub-memória irányító ''központ'') túlfeszültség irányítás
cpu feszültség irányítás
normal cpu ''magfeszültség''
Nagyjából, előfordulhatnak esetlegesen hibák benne.
[Szerkesztve]Ez kedves. Köszönöm.
Esetleg a ...mire jók? Mit lehet elérni az állítgatásaikkal? kérdésre tudsz valami okosat? -
PazsitZ
addikt
Szép napot mindenkinek!
Mivel nem értem az angolt, lenne valaki olyan jó, hogy leírja nekem mit jelentenek a következők, és főleg mire jók? Mit lehet elérni az állítgatásaikkal?
robust graphics booster
cpu clock ratio
cpu host clock control
cpu host frequency(Mhz)
pci express frequency(Mhz)
c.i.a.2
system memory multiplier (spd)
high speed dram dll settings
system voltage control
ddr2 overvoltage control
pci-e overvoltage control
fsb overvoltage control
(g) mch overvoltage control
cpu voltage control
normal cpu vcore
Az alaplapom BIOS-ából valók a dolgok és itt egy kép is ha esetleg szükséges lenne. [link]
Előre is köszönöm.''erős grafikus meghajtás''
cpu óra arány
cpu ''gazda'' óra irányítás
cpu ''gazda'' frekvencia(Mhz)
pci express frekvencia(Mhz)
cpu inteligens gyorsítás 2 (c.i.a.2)
rendszer memória szorzó (spd)
magas sebességű dram dll beállítás
renszer feszültség irányítás
ddr túlfeszültség irányítás
pci-e túlfeszültség irányítás
fsb túlfeszültség irányítás
(g) mch (Memory Controller Hub-memória irányító ''központ'') túlfeszültség irányítás
cpu feszültség irányítás
normal cpu ''magfeszültség''
Nagyjából, előfordulhatnak esetlegesen hibák benne.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Szép napot mindenkinek!
Mivel nem értem az angolt, lenne valaki olyan jó, hogy leírja nekem mit jelentenek a következők, és főleg mire jók? Mit lehet elérni az állítgatásaikkal?
robust graphics booster
cpu clock ratio
cpu host clock control
cpu host frequency(Mhz)
pci express frequency(Mhz)
c.i.a.2
system memory multiplier (spd)
high speed dram dll settings
system voltage control
ddr2 overvoltage control
pci-e overvoltage control
fsb overvoltage control
(g) mch overvoltage control
cpu voltage control
normal cpu vcore
Az alaplapom BIOS-ából valók a dolgok és itt egy kép is ha esetleg szükséges lenne. [link]
Előre is köszönöm. -
supesz
aktív tag
-
nemcso
őstag
-
supesz
aktív tag
elszórakoztatom magam mostanában
youtube, munka, youtube, webisztán, youtube, ... stb. 
-
BlacKSouL
addikt
Nem is lenne baj, csak az előző munkahelyemen is ez volt. Ott is a rossz beszerzés-logisztika-gyártás kommunikációs folyamat volt rossz, és az ebből eredő elkerülhetetlen hibák takarítgatása volt a dolgom. Nekem kellett volna másokat basztatni, akiket nem volt szabad basztatni, engem meg basztattak, hogy miért nem látszik az eredmény. Aztán látszott, egy darabig, akkor gyorsan változtattak, és megint szar lett.
Hát nekem kellett kezelni a hiánylistát, ha hiányzó tételek voltak, akkor megfelelő beszerzőtől kellett kérnem hogy rendeljen. A gyáraknak a hiány miatt veszteséges volt a gyártás, mert átmenetileg raktározni kellett a félkész árut. De kamiont csak hetente küldtek, tehát csak hetetne lehetett pótolni a hiányzó dolgokat. Aztán mikor nagyjából lecsökkent a lista, és már egész faszán ment minden, akkor kitalálták, hogy fölösleges hetente küldeni a szállítmányt, elég kéthetente is. Na mondanom se kell, hogy ha páratlan hét csütörtökön jelentkezett a hiány, akkor következő páratlan hét keddig b.szhattuk a pótlást. De még ez se lett volna gond, de nem mindig lehetett tudni, hogy mikor mennyi lesz a túltermelt mennyiség, amihez az eredetileg beküldött kellékanyag nem elég. És én már csak akkor tudtam meg hogy túltermelés volt adott rendelésen, mikor már a telephely jelezte nekem, hogy nem lesz elég kellékanyag, pedig a gyár ott volt mellettünk a raktárnál.
Tehát hogy érthető legyen: Ruhagyár angliai központtal(HQ, beszerzés, értékesítés), logisztikai raktár és szabászüzem Pesten, varrodák az ország különféle pontjain. -
tildy
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
tbs
addikt
-
supesz
aktív tag
Jézusom, de régen voltam itt
Ennél érdekesebb nem is jut eszembe. 
-
marsu
veterán
-
Janoska26
addikt
Minden cégnél van olyan ember aki a többi mocskát ''takarítja'', úgyhogy ne keseregj, találsz Te ilyet, ha nem jobbat mint ahol most vagy

-
BlacKSouL
addikt
Ha nem kiabálom el, akkor ma dolgozom utoljára. Itt. És ha van egy kis eszem akkor ilyet.
Nem mintha a szarlapátolás, vagy a téglahordás ne lenne rosszabb, de tulajdonképp mi is szart lapátolunk itt. Ha eljöttem elmondom mi volt a legnagyobb bajunk az egésszel. -
Janoska26
addikt
-
tildy
nagyúr
MArsu : Főiskolán már nem azt nézi az emebr, hogy hanyas, hanem hogy görbül-e?!
Természetesen énmég a 2esnek is örültem volna. MEgvan, az a lényeg.
tbs: gonosz vagy

[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Szerintem vedd le és ha kérdezik hogy miért vagy alsónaciban akkor csak mond azt, hogy --> Jéé... alsónaciban vagyok? Reggel annyira siettem, hogy elfelejtettem felvenni ....

-
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
tbs
addikt
Ahol, és akinél megvan, teljesen vállalható jóhír egy 3as...

Szeritetek ha csokis a nadrágom OTT, hihető magyarázat, hogy a kislányom csinálta, amíg nem volt rajtam..? Most vettem észre...
-
marsu
veterán
-
tildy
nagyúr
Hát igen, sokat változott az OT. Régen még tudtam itt első lenni szájjártatásban. Ma már nem menne. Szóval vlad jól mondja.

Szerintem lehet ehhez az OT-hoz nem is szóltam méh hozzá, az előzőn kívűl. Szal durva. -
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
Racecam
nagyúr
Aktív témák
-
2200 - 2101
5025 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Valami baja van a tápomnak
- Apple MacBook
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Kuponkunyeráló
- Mi csak nyerhetünk a fokozódó űrinternet versenyben
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Kingston 8GB DDR4 3200 MHZ Bontatlan!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
majd holnap.

Én viszont már itt se vagyok. reggel fél8-kor kelek.

Annyira durva hogy a kapcsolatok miatt milyen emberek kerülhetnek pozicióba.