Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
végre én is géphez jutok, a sok kocka minden létező gépemet elfoglalta. szerencsére belépni nem tudtak
ha meg valamelyik nagyon gonoszkodni akar... kiveszem az adsl-szűrőt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
burgatshow
veterán
Mivan, mindenki vadászni ment csak én maradtam itthon?

-
N1
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Kocogtatás=ujjaddal pöckölgeted.
Én nagyon sokáig vártam egy fájós fogammal, a vége az lett, hogy egész éjjel nem aludtam, reggel tűz az orvoshoz.. Gennyben állt az egész gyökere, vagy gyökérkezelés, vagy húzás, nálam húzás lett.. -
N1
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Kocogtatásra is fáj?
-
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Az nem van itthon, meg nem is szeretem, ebből kifolyólag meginni sem tudom.
Erősen elgondolkodtam, hogy holnap el kéne menni a dokihoz. Iszonyatosan fáj és rágni sem tudok...
-
Ramius
őstag
Hát sikerült elb*szni az egyetlen jó rajzfilmet ami volt. A Tom és Jerry-ről beszélek. Láttam 2 új részét. Az űrben játszódik... hát mit keres egy házi macska az űrben? Ráadásul telivolt oda nem illő szereplőkkel. Nemértem mértnem lehetett a régit úgymond folytatni.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
2 paplanunk van: összvissz. azzal meg takarózunk.
Kb 5* keltem fel éjszaka, majd 5 órakor meguntam, és felkuporodtam a 150 cm hosszú, összecsukott kanapéra (kisbabapóz rulez). Párom meg a vendégágyra.
Lassan pedig megyek a matracunkba dugót venni, valahova elkevertük, és így azt sem tudtuk felfújni
-
tildy
nagyúr
Azt hiszem, kib.szott szar földön aludni

[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Az igen, nem sokat aludtál.

Hallom, minden megmentve?
Grat.
Vladi tényleg nagy segítség, bár amikor a gépemben garázdálkodott, kitört a frász!!
-
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Akkor meg mit bohóckodtál itt a borral? Az nem jó rá, ilyenkor pálinkát kell használni.
Jó reggelt amúgy, elkezdtem visszamenteni az adatokat a frissen partícionált és formázott vinyómra. Dinamikus kötetről pedig szó sem lehet soha többet!
Ja, és ezúton is köszönöm Vladnak a segítséget. Nélküle elbalfaszkodtam volna még egy darabig...
p -
burgatshow
veterán
válasz
Thulcandra
üzenetére
Te?
Nagyon fáj a fogam, nem is aludtam, mondhatni semmit!!!
-
Thulcandra
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.viscerotica.net/pictures/commentary/internet_serious_business4.jpg)
LOL, na kiez ?
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
még pár korty aztán megyek én is

jó éjt!
mi az hogy kissárkány, PH!ázisárkány
már rég megkellett volna kapnom..
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Pfff, amibe eddig belenéztem, az minden ok volt. Úgy néz ki, hogy lesz happy ending végre.

Na, ágynak dőlök, menj aludni te is, kissárkány.
p -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
nemár
most szedted le az összes hotfixet windóz updateről? -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
és ilyenkor eszembe jut a mechwarrior 2 rideg de ugyanakkor mérhetetlenül szexi női géphangja, mikor túlhevüléskor azt mondja, hogy all systems shutting down...
na jó, nem gonoszkodoom
-
parandroid
félisten
91%. Csak megleszünk lassacskán...

p -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
passz, én nem tudtam végignézni azt a kis showt, amit levágott a srác, úgy röhögtem
ja és arra még emlékszem hogy volt egy video kamera ami az összes tévére rávolt kötve live, úgyhogy ami azon ment az az összes tévén is ment a házban.
hűtő belül, close up, zoom be és ki fél órán át. egyesével minden kaja és egyéb ami a hűtőben volt. érdekes dolgokat élhetett át a kameraman békésen elugrált a kamerával a kezében a hűtő ajtajában
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
lehet, mert ha megint valami elgebaszodik mint délután..

de azért egy korty belefér szerintem
-
Integra
titán
na erről tudok mesélni egy jót, szpész kék

jó cimborák akik a 3as6árh1-i bulikat szervezik és egyik alkalommal házibuli náluk.
mondanom se kell milyen buli, már jó rég volt.
szóval süssünk egyet. és valahogy az lett a vége hogy egyetlen arc vállalkozott rá, hogy megpróbálja. eddig ok. de annyira kész volt hogy elővett egy hatalmas lábast, és nekiállt spagettit főzni. még eddig se lenne gond, de a gond az lett, hogy elfelejtett bele vizet önteni. a forró lábasba bedobta a tésztát és elkezdte kevergetni. annyira röhögött mindenki, hogy senki nem tudta megmondani neki, hogy mi van. majd kinyitotta a hűtőt és egy fél literes tejfölt ráborított a száraz füstölő spagettire.
a többit nem részletezem inkább
-
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
hát szerintem nagynéném ott helyben legyilkolna, valszeg a szent falig se jutnál el, nemhogy az egyik palackba belevájnád a dugóhúzót..

majd legközelebb csinálok egy fényképet nyálcsorgatónak
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
de nincsen zöld.
meg mivel már sok sok éve leraktam a cigit és absz anti dohányos vagyok és ölni tudok ha az arcomba fújják a füstöt, ez után hadi lábon állok már azzal a minimál dohány mennyiséggel is ami a spangliba kell, hogy mérgezem vele magam.. kéne valami frankó pipa, azzal egyszerűbb. amúgy se tudtam soha tekerni normális cigit, mindig úgy nézett ki amit csináltam, mint a halálos fegyver 3-ban mikor a riggs leesett a hídról és miután visszarakta a vállát elővette azt a göcsörtös cigit...
na azzal a kombóval csak óvatosan, nehogy a klotyó előtt térdelve végezd
igaz, én jéger sör kombóval toltam és szívtam is egy keveset mellé, valszeg ez lehetett a gond
nagy hányás lett a vége. de utána aludtam mint a bunda
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
most akkor en is menjek le egy jose cuervoert? basszus, nema... bar holnap pihitime van... meg aztan ugyis a sok ph-s oookoholistara fogom... hey hey hey!
-
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
jövök
szerk.
jöttem
de skót lett belőle, még van [link]ből
szerk2.
én nem mentem az adatot, kreálom
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
nem, de legalább nyugodt vagyok..

-
Integra
titán
nálam nem igazán segít. de elvagyok tőle, mivel szívogatni nem szoktam ezért marad a majd elalszom mizéria. pedig a zöld rohadtul segít aludni. de hát evidens, hogy nem fogok minden este pippantani, úgyhogy..
heh, agyam is lerobbanna ettől most
most épp ez megy: Grey's Anatomy - Unlike Me - Kate Havnevik.mp3 -
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
nem gyűjteni kell, meginni. komolyan.
ez nem gyűjtő bor szerencsére. úgyhogy ha vesztek, igyátok is meg.
mindig ezzel vagyok bajban mikor lemegyek mórra, lemegyek a pincébe és ott van egy fal az egyik pincében leghátul tele múzeális borokkal és úgy elkezdeném bontogatni őket...
1976-ból is van töppedt szőlős aszúnk. meg még egy jópár fajta amiért ölnének is emberek és nem lehet kibontani. kész agyrém..
pedig.. baszki hogy kibontanám.
francba. úgyhogy inkább a pincék végébe se megyek, mert csak fáj a szívem ilyenkor
-
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
az se rossz de próbáld ki a szende couvee-t..

tényleg ajánlom. bár a szendééknek nem nagyon van amúgy se rossz boruk, mert kis pincészet
legalul: [link]
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Én csak egy üveg Gere Cuvée Phoenix száraz vörössel szállok be az iszogatásba... Nyamm....

-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
nem, én alvás zavarban szenvedek, már nem számolom az éveket..

nekem pöpec a masinériám szerencsére
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére

végre nem borozom akkor egyedül most, cheers
-
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
54% Hoztam egy sört, meg bontottam egy csomag sósmogyit. Elleszek egy darabig...
p -
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Na? Elkiabáltad?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
hogy kecskemét és környékéről hogy találják meg a leghülyébbek debrecent... különösen környékéről a mi lajosunk... cyla, nem tudod, mit hagytál ki.
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Deogy tudja!

-
burgatshow
veterán
Tévedtem. Úgy néz ki tud ilyet a drivere, de ahhoz aktiválni kell a rendszergazdai eszközöket, ami a driver újratelepítésével oldható csak meg. Idézek a manualjából:
''A Rendszergazda-eszköz az Eszközök menüben található. Csak akkor jelenik meg az Eszközök menüben, ha az Intel PROSet/Wireless szoftver egyedi telepítésekor ki lett jelölve.''
Kár, hogy ezt sehol nem említik és én sem jöttem volna rá, ha nem töltöm le a kézikönyvet az intel oldaláról, mert persze a driverben nem fér el....

-
parandroid
félisten
3 HDD-m van:
- 250GB SATA Seagate - két partíció: 50GB a rendszernek, 200GB zenék, ebookok, scanek, downloads, mindenféle szir-szar
- 250GB SATA Seagate - egy partíció, filmek, sorozatok, klippek, videók
- 80GB IDE IBM - doksik, fényképek, fontos iratok
Az utóbbiról természetesen van biztonsági mentésem, kb heti gyakorisággal. Az első kettőn pedig igazából nincs semmi pótolhatatlan, filmeket megnézés után törlöm, zenék megvannak lemezen, csak a jobb sorozatokat teszem el még egy időre. És pont ezek szálltak el.
Egyelőre úgy fest, hogy GDB mindent megtalált, de nem akarom elkiabálni.
p -
burgatshow
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!

-
FehérHolló
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
[link]
Válaszd ki a megfelelőt, utána bal oldalt ''email support''. -
burgatshow
veterán
Valaki segítsen nekem megtalálni az intel szoftverfejlesztők email címét (mármint ahova reklamálhatok, hogy mit nem tud a szoftverük). Az oldalukon teljesen elveszek...

-
troland26
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
kiváncsi vagyok mennyi adatot fogsz tudni visszamenteni nekem anno csak az nem jött vissza amire épp szükségem lett volna

-
burgatshow
veterán
Megütöm inteléket!
Nem igaz, hogy a rohadt Wi-Fi driverük nem tud minden egyes külön profilhoz más-más IP címet hozzárendelni.
Tehát, azt szeretném elérni, hogy ha a gépem az itthoni hálóra csatlakozik, akkor statikus (általam beállított) IP-vel lépjen fel a hálóra, ha meg mondjuk a haveromnál vagyok, akkor aszerint a profil szerint pedig mondjuk DHCP-től igényeljen címet.
Olyan nagy kérés ez kedves INTEL?
-
tbs
addikt
Ja, tetszet nekem is, csak úgy akár poénra is vehetné Tildy, pedig véresen komoly. Pillanatnyilag a helyet foglalja a garázsban, nyár végére meg annyira össze fog ott szottyadni, hogy gyújtósnak lesz csak jó...

-
tbs
addikt
Nekünk van egy, kissebb famunkára szoruló ágyunk, amit nem kívánunk többé használatba venni. Érdekel..?
Nagydarab, vastag fenyő, 180cm széles, matrac nélkül. Így is összerakható, de van egy repedés rajta, amit meg kellene ragacsolni. Ami miatt kihajítottuk: a repedés miatt nyiszorog ha forgolódunk rajta, kismanó meg nem komálja.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
sajnos a nagy atlag...
...annyi aggyal rendelkezik, mint a metlaki a furdoszoba padlojan, s ennek megfeleloen hulyesegeket is beszel -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Majd ha kifizetik neki azt a lóvét amit a Microsoftos fejlesztőknek is, akkor szerintem gond nélkül megmondja.
-
N1
tag
válasz
parandroid
üzenetére
A C és D egy hdd-n van?
Én oprendszer telepítésénél alapból lehúzom a többi winchestert, nehogy valami ilyen jellegű malőr történjen. -
BlacKSouL
addikt
Aki ezt [link] a zenét meg tudja szerezni, azazhogy kölcsönözni valahonnan, az ne sajnálja azt a pár másodpercet míg elküldi nekem mailben.
Kate Ceberano - 3 small words; az album: The girl can help it. Megköszönném.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
troland26
üzenetére
Ezt a szemét dinamikus kötetezést az XP csinálta a vinyómra, és XP telepítés közben szállt el. Jó, a wide felbontást a Vista alatt szívtam meg, de egész addig jó volt. Mondjuk ez is érthetetlen. Mindegy, belefáradtam, ment vissza az XP, most próbálok getdataback-ezni.
p -
(Kolombusz)
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Igen, divat ezt is mondani, hogy majd az első SP után milyen király oprendszer lesz.
No, akkor én arra lennék kiváncsi, hogy ő milyen javitásokat tenne bele a Service Pack-be?
Mert ezt igy benyögni, hogy ''hú vagány, meg minden, de majd csak SP után lesz érdemes használni'' nem sokat ér. -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az egyik tanárom az APEH-nél főfő infós, meglehetősen jól nyomja, - kb azóta foglalkozik informatikával, mióta létezik DOS, de ha jól emlékszem anno cobolban, fortranban, assemblyben, pascalban meg effélékben is programozott; - na lényeg a lényeg, azt mondta, miután kipróbálta, hogy a Vista jó lesz majd valamikor néhány SP után, de egyelőre nem éri meg váltani. Neki én elhiszem. Másnak nem feltétlenül.
-
troland26
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem akarom szét OFF-olni az OT

Nos az van , hogy az én legtöbb ismerősöm átlag felhasználó , ez azt jelenti , hogy ....tudod mit jelent .Szinte mindegyik megpróbálkozott a vistával , de akikről tudok azok közül már egynek sincs fönnt a gépén ilyen-olyan okok miatt . Én meg nem is akarom föltenni ugyanis inkább legyen egy stabil 2001-es op rendszer aszem az xp az a gépemen mint egy esetleg látványosabb , de problémásabb új win -
(Kolombusz)
veterán
válasz
troland26
üzenetére
Sajnos a nagy átlag alapból úgy áll hozzá, hogy ami windows az szar, a legapróbb pici hibát (ami esetleg nem is hiba, hanem direkt működik úgy, csak neki nem tetszuj( is óriásanak nagyitja fel, márha egyáltalán használt Vistát. A nagy többség még nem is használt Vistát csak hajtja a hülyeségeit.
-
troland26
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
értem a dolgot

nem álltalánosítok , de pont ma beszéltem egy kedves barátommal , hogy nem megy a gépén ez se meg az se , meg egy vinyót nem lát , meg felbontási gondjai vannak . Kérdeztem , hogy mi történt erre ő meg mondja , hogy vistát telepített jaaaaaa hát ha kell a vista akkor szenvedj , na azon a gépen ma este már ismét xp megy .
Kolombusz : na akkor gratulálok neked , sajnos a nagy átlag nem így gondolja
én tuti nem fogok vele foglalkozni az idén
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
Egész egyszerűen nem értem miért lepődnek meg az emberek , ha nem megy a vista rendesen . Még a csapból is az folyik , hogy nem stabil , bugos, kompatibilitási gondjai vannak........ Mégis nagyon sok ember bevállalja, aztán meg kesereg .....
érthetetlen -
(Kolombusz)
veterán
Thrawn kolléga, ami Staroprament nem ittam meg csütörtökön a vendéglőben, azt elfogyasztottam most. 2 korsó világos lecsúszott.

-
ladybug
őstag
Car nap ez a mai. Mi jöhet még? Vmi van a levegőben...
-
tildy
nagyúr
Leszakadt az ágyunk

Nem, nem úgy. Párom ráült, aztán... Reccs.
nincs valakinek egy, elfekvőben, használaton kívűl? -
burgatshow
veterán
Azon gondolkodám, hogy menjek-e serezni frendzekkel...

Nem sok kedvem van, pedig lehet jót tenne a meló után...
-
BlacKSouL
addikt
Éretlenek az ATV-n!!!!
Aki ismeri, az tudja, aki nem meg nézze meg!
(kurva reklámok)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nah, kellett variálnod itt összevisza. Én megoldom egyszerűen. Egy vinyó, egy partíció. Ha elszáll, egyszerre megy minden. Tök tiszta lappal lehet kezdeni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ráadásul még filmeket se gyűjtök.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
bsg-t, joey-t angolul, tvrip-kent (a joey-bol nemelyik finn, vagy halal tudja milyen felirattal), illetve jobaratok dvdrip-et magyarul tudok adni
addigis tudom ajanlani a getdataback nevu progit (meghulyultek ezek a capslock-osok, hogy mind most teszi tonkre a vinyojat, vagy epp most keszulnek ra?) -
parandroid
félisten
A pöcsöm televan az összes kurva számítógéppel. Win XP telepítés után nézem, hogy az IDE HDD-m a C:\ meghajtó, pedig a rendszert rendesen feltette a D:\ meghajtóra. Eddig nem így volt, de ez a vinyó nem volt rajta az előző XP telepítésnél, kikapcs, lehúztam, reinstall. Telepítés közben már gyanús volt, hogy reklamál az egybepartícionált 250-es Seagate SATA HDD-re, hogy nincs rajta partíció. Mondom hülyegyerek, majd megtalálod, lehúztam azt is, és feltettem az XP-t enélkül a másik ugyanilyen Seagate egy 50GB-os partíciójára. Win XP felment, gép kikapcs, vinyók visszadug. Namostakkor, a következő geciséget találta ki ez a trágyadomb: IDE HDD F meghajtó lett, de továbbra is rendszernek látja, nem enged meghajtóbetűjelet változtatni. Doksik vanak rajta, meg biztonsági mentések, általában W:\ szokott lenni, hogy ne legyen útban. Másik gond, hogy nem látja az egybepartícionált SATA Seagate-et, a lemezkezelő azt mondja, hogy idegen lemez. USB-s racken keresztül is ugyanez van. Utánaolvastam, a mocskos dinamikus kötet valszeg elszállt, és nem valószínű az sem, hogy az adatok menthetők.
AAARRRGGGHHH!!!
Mennyire utálom ezt a sok szart!!! Ráadásul buktam vagy 140GB-nyi sorozatot, köztük a BSG összest és a Farscape összest, valamint a Jóbarátok és Joey TVrip összest is... Mondjuk a filmeket le sem tojom, amik rajta voltam, azok nem érdekesek.
AAARRRGGGHHH!!!
Köszönöm, leülök magamtól...
p -
anaqer
veterán
[blog]
anaqer, 2007.06.02. 18:07 :
na hallod
megyek az utcan eso utan, kikerulok egy csigat jobb labbal, aztan egy masikat rogton a kovetkezo lepesnel ballal
es rajovok hogy faszom, miert is van nalam a %sysroot%, minden jatek, ES a swapfile mind egy lemezen ?!
... hát, még nem döntöttem el, hogy nagyobb állat vagyok amiért ilyen elemi hibát vétek, vagy nagyobb nörd amiért noha amúgy hónapok óta nem buzeráltam a rendszert, ilyen gondolatok csak úgy előpattannak...
[/blog]
Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha meg valamelyik nagyon gonoszkodni akar... kiveszem az adsl-szűrőt ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)