- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
-
2400 - 2301
5025 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
Evtizedes /tobb-kevesebb/ megszakitasokkal az USA-ban tartozkodasom alatt, ma megejtettem az elso igazi furdesemet
Valami kurvajo erzes.
Az itt kialakitott furdoszobak altalaban nem alkalmasak furdesre, illete foleg zuhanyzasra lettek kialakitva, eleg nehez a kadban megmartozni, leven hogy kicsi es szuk. De megoldottam a kerdest es most egy kicsi honvagyam lett a jo kis magyar furdokadak utan
Tudom a kutyat nem erdekli, de ez most annyira jol esett, hogy meg kellett osztanom.
ui: Talan etikusabb, mint hogy azt osztom meg, hogy milyen jot szartam
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
-
EQMontoya
veterán
szerintem ha odaér, lesz jobb dolga, mint átnézni, hogy az utolsó ajtó mögötti sarokban is tökéletes rend van-e...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Kitakaritottam mindent, total hippolit minden es tok jol esett ezert hat fel kellett avatni. Vettem mindenfele jokat, varom a kicsi leendobelimet es nem akarom hogy kupleraljba erkezzen. Van meg mit csinalni, de ahhh, ilyen jo furdot utoljara Ujpesten vettem

-
Csyppa
senior tag
-
ladybug
őstag
Evtizedes /tobb-kevesebb/ megszakitasokkal az USA-ban tartozkodasom alatt, ma megejtettem az elso igazi furdesemet
Valami kurvajo erzes.
Az itt kialakitott furdoszobak altalaban nem alkalmasak furdesre, illete foleg zuhanyzasra lettek kialakitva, eleg nehez a kadban megmartozni, leven hogy kicsi es szuk. De megoldottam a kerdest es most egy kicsi honvagyam lett a jo kis magyar furdokadak utan
Tudom a kutyat nem erdekli, de ez most annyira jol esett, hogy meg kellett osztanom.
Egészségedre váljék.

-
tiv83us
veterán
Valami kurvajo erzes.
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
-
csapos2
addikt
Nagyon szép az új hősök tere. Tegnap még vagányabb volt. koncertekkel, stb, most csak szimplán nagyon szép
Én meg tökönszúrom magam!
-
(Kolombusz)
veterán
Nagyon szép az új hősök tere. Tegnap még vagányabb volt. koncertekkel, stb, most csak szimplán nagyon szép
-
burgatshow
veterán
Annyira csak nem lehet jó középiskola, ha pultosként tudott elhelyezkedni a csajszi.

Amúgy egy általam meg nem nevezett, de a hodály jelzővel ellátható erősen szakállas női osztálytársunk is abban a hitben él, hogy az ABS az a légzsák. Air Bag System. Végülis triviális. Pont mint a pultos csajszi elmélete.
Végtére is az airbag egy szó!

Antilock Braking System vagy nem az? -
(Kolombusz)
veterán
Mi történt a mókus topicjával?
venember83 (ha esetleg erre járnál): Mekkora flame lett az AMD Barcelonás topicban.
[Szerkesztve]Ez nem flame wazze, mikor elkezdtük mondatról mondatra megcáfolni Bundás marhaságait, akkor szó nélkül lelépett. Baszik válaszolni rá.
-
FehérHolló
veterán
Mi történt a mókus topicjával?
venember83 (ha esetleg erre járnál): Mekkora flame lett az AMD Barcelonás topicban.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Shrek a tv2-n
-
Eastman
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Annyira csak nem lehet jó középiskola, ha pultosként tudott elhelyezkedni a csajszi.

Amúgy egy általam meg nem nevezett, de a hodály jelzővel ellátható erősen szakállas női osztálytársunk is abban a hitben él, hogy az ABS az a légzsák. Air Bag System. Végülis triviális. Pont mint a pultos csajszi elmélete.
Miért, az SRS -el se menne többre

-
EQMontoya
veterán

Szegény T.L. eddig sem volt az IQ harcosok klubbjának tagja...
-
(Kolombusz)
veterán
A főutca meg 200. De ott villamos jár, ami jobb esetben nem füstöl. - Szerinted!
Általam meg nem nevezett miskolci szórakozóhelyen történt, barátomék megkérdezték az általam meg nem nevezett, de viszonylag jó középiskolában végzett pultoslányt, hogy szerinte mégis milyen szinü a villamos kipufogója... a kiccsaj elgondolkodott, majd hosszas töprengés után a következő párbeszéd bontakozott ki:
-hááát... de nincs is kipufogója!
-hát, már hogy ne lenne, hol pufogná ki az elektromosságot?
-jah, tényleg!! Akkor barna!!!Annyira csak nem lehet jó középiskola, ha pultosként tudott elhelyezkedni a csajszi.

-
burgatshow
veterán
Kedves barátom, itt nincs szmog.
A pláza búza tér felőli bejáratánál, na ott van szmog.
De az legalább 300 méter.
A főutca meg 200. De ott villamos jár, ami jobb esetben nem füstöl.
Amúgy szólogassunk még be párszor egymásnak kedves offolók, hogy ki hol lakik.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]Asszem idelye áthelyezni a házamról RedAnt térképén az avatáromat...

Mod t1: Itt is képzelheteted! A kertvárosba! Reggel óta egy autó nem volt erre. Na jó, én mentem el egy másfél órára köbö...
[Szerkesztve] -
t1
veterán
-
EQMontoya
veterán
Amúgy szólogassunk még be párszor egymásnak kedves offolók, hogy ki hol lakik.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]A főutca meg 200. De ott villamos jár, ami jobb esetben nem füstöl. - Szerinted!
Általam meg nem nevezett miskolci szórakozóhelyen történt, barátomék megkérdezték az általam meg nem nevezett, de viszonylag jó középiskolában végzett pultoslányt, hogy szerinte mégis milyen szinü a villamos kipufogója... a kiccsaj elgondolkodott, majd hosszas töprengés után a következő párbeszéd bontakozott ki:
-hááát... de nincs is kipufogója!
-hát, már hogy ne lenne, hol pufogná ki az elektromosságot?
-jah, tényleg!! Akkor barna!!! -
(Kolombusz)
veterán
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
3529? Wazze, hol van már az? Oda én csak vizummal tudok menni, 3525 ftw.

itt vazzeg... én legalább nem a szmog közepén lakom, amúgy 4 buszmegállóra Tőled

Thom: sztem tudnék...
De csak gyanda sanú... -
Eastman
addikt
-
Lord Zero
addikt
ennyi éhes disznót bazzeg..
álmodjatok:![[kép] [kép]](http://www.csemete.com/cikk/0511/1121makk.jpg)
-
Eastman
addikt
-
burgatshow
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
burgatshow
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
Eastman
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Eastman
addikt
-
burgatshow
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
Eastman
addikt
-
EQMontoya
veterán
én most inkább vmi másba mennék bele mélyebben

-
EQMontoya
veterán
-
burgatshow
veterán
-
Eastman
addikt
Nem tovaszállt esőcsepp nélkül. Sütni próbál a nap, de a felhők ligája elnyomja...
Hú, ez már költészet!

#2350-re: ...pl. engem foglalkoztat.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
'' Há méghálok, há méghálok fijajiiim, fijajiiim,
áz út mellé temessetek fijajiiim, fijajiiim,
á fárkámot, kinnhágyjátook fijajiiim, fijajiiim,
ára járnak szép menyecskék, iillegetiik, biillegetiiik
fijjjajiiiim...''
Bizony aki néptáncot tanul, tanul az egyebeket is.
-
burgatshow
veterán
-
troland26
őstag
És ki hitte volna hogy van élet a halál előtt...

na mi van esik Gödöllőn ?
-
burgatshow
veterán
-
troland26
őstag
-
Eastman
addikt
Élj úgy, hogy halálod után senki ne akarja lehugyozni a sírod! by Eastman

-
burgatshow
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Elraboltatlak!
Hozok H2O-t lehetőleg CO2 menteset... 
Egy UFO-t? Kivel?
-
burgatshow
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Rám ez az időszak még csak most már, ha midnen igaz...

''Élj úgy, hogy ha végigpereg előtted életed filmje, ... az ne a mindentudás egyeteme legyen...''

-
burgatshow
veterán
Néha egy-egy zenéhez olyan dolog kötődik, ami a zenét hallgatva újra átpörög az emberen. Nálam most ez hozta elő a '99-es évet lélekben: [link] Egyetem, Óbuda, Albérlet...hmm. Annyira jó volt akkor sokminden. Nem mondom hogy most szar, csak így utólag az nagyon jó volt. Végre elszabadultunk itthonról, azt csináltunk amit akartunk, éltünk bele a világba.
Pics.ba hogy 8 évvel ezelőtti dolgokról már nosztalgiáznom kell.Rám ez az időszak még csak most már, ha midnen igaz...

-
BlacKSouL
addikt
Néha egy-egy zenéhez olyan dolog kötődik, ami a zenét hallgatva újra átpörög az emberen. Nálam most ez hozta elő a '99-es évet lélekben: [link] Egyetem, Óbuda, Albérlet...hmm. Annyira jó volt akkor sokminden. Nem mondom hogy most szar, csak így utólag az nagyon jó volt. Végre elszabadultunk itthonról, azt csináltunk amit akartunk, éltünk bele a világba.
Pics.ba hogy 8 évvel ezelőtti dolgokról már nosztalgiáznom kell. -
Winner_hun
félisten
Ahogy elnéztem Vác és Veresegyháza felől jött és olyan Isaszeg-Pécel felé tart...
Miért?
Kecskemét felé nem kéne jönnie. Mert itt vagyunk.

ja és még jó az idő.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Merről merre megy?
Ahogy elnéztem Vác és Veresegyháza felől jött és olyan Isaszeg-Pécel felé tart...
Miért?
-
Winner_hun
félisten
Lehet lassan be kéne másznom a házba, mert itten errefelé durrogtatnak (értsd: esni készül).
Pedig most olyan jó a levegő. ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Merről merre megy?
-
burgatshow
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
Csyppa
senior tag
-
burgatshow
veterán
Lehet lassan be kéne másznom a házba, mert itten errefelé durrogtatnak (értsd: esni készül).
Pedig most olyan jó a levegő. ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
I_Am
veterán
-
neduddki
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
Akármelyik térképen is néztem, Gödöllő nem igazán falu.
Alapvetően nem a nyalással van bajom, hanem ezzel az idióta, hergelő, idegesítő, agyamramenő ''dallammal''...

tudom, h nemfalu, de jó cukkolni vele azokat, akik kisebb településen laknak, mint én.
-
burgatshow
veterán
-
EQMontoya
veterán
Szólj anyádnak hozzon pénzt! Szólj anyádnak hozzon pénzt!
Áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, nem bírom! Felrobbantom, megölöm, bezúzom, kicsinálom. Mindegy, csak hallgasson el!!!
netán ennyire nem szeretsz nyalni? amúgy nemtuttam, hogy még falun is jár

-
burgatshow
veterán
Szólj anyádnak hozzon pénzt! Szólj anyádnak hozzon pénzt!
Áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, nem bírom! Felrobbantom, megölöm, bezúzom, kicsinálom. Mindegy, csak hallgasson el!!!
-
Lord Zero
addikt
-
norbiphu
őstag
-
Lord Zero
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
troland26
őstag
-
EQMontoya
veterán
Te vagy az én emberem!
Egyszer összefutunk, meghívlak egyre... 
Lehet róla szó
Tiv83us: ui: Bar igaz, akkor meg nem embör...
<---akkor még egy egész hadsereg... és valóban nehéz elhinni, h Ő volt a leggyorsabb 
-
tiv83us
veterán
-
PazsitZ
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
N1
tag
-
burgatshow
veterán
-
EQMontoya
veterán
Fujj, kávé.
Hogy lehet azt inni...tejjel, cukorral... ideális esetben forrón, sietős esetben gyorsan.
-
burgatshow
veterán
-
tiv83us
veterán
-
N1
tag
Én tejjel és cukorral szoktam.
Fujj, tej..
Hogy lehet azt inni..
Az a tehéntőgybül gyön! -
tiv83us
veterán
Megy egy kedves uriember/holgy egeszen veletlenul Pestrol Egerbe a jovohet barmelyik napjan gepjarmuvel? ($$$)
-
burgatshow
veterán
Fujj, kávé.
Hogy lehet azt inni...Én tejjel és cukorral szoktam.
-
(Kolombusz)
veterán
Nem tudom miről beszélsz....
Nálam tökéletes 24°C van. Egy tizedet sem mozdul el... 
A gépem pedig langyos levegőt fúj ki oldalt.
A kávémat pont jól melegíti. 
Fujj, kávé.
Hogy lehet azt inni... -
burgatshow
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Szép szombatra virradtunk, ma akár 31 fok is lehet.Nem tudom miről beszélsz....
Nálam tökéletes 24°C van. Egy tizedet sem mozdul el... 
A gépem pedig langyos levegőt fúj ki oldalt.
A kávémat pont jól melegíti. 
-
tiv83us
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
jóreggelt mindenkinet!
-
Racecam
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
-
Racecam
nagyúr
jut eszembe:
a címből vladira tippeltem volna nyitónak
Nem igen lehetett volna, nem ír ékezetet
Írtam bele, láttad?

-
Leonyid84
tag
Jó reggelt mindenkinek!
Szép szombatra virradtunk, ma akár 31 fok is lehet.Meg fog sülni a gépem
meg én is... -
Winner_hun
félisten
Aktív témák
-
2400 - 2301
5025 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Energiaital topic
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Sony Ps5 konzol slim
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valami kurvajo erzes.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://farm1.static.flickr.com/25/52339241_5a90b12759.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.evergreen.com.vu/mini_falls_girls.jpg)

) Emlékeztem az aláírására, ismerem is a srácot, csak azért van meg az aláírása a fejemben