- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Ismét életjelet adott magáról a Mionix, de most egy ízig-vérig csúcsegérrel
- Bővítményekkel zárkózna fel az Apple az AI versenyben
- TV vásárlási útmutató 2026 – OLED, QLED, melyiket érdemes megvenni?
- Olcsóbb opció jött a Keychrontól a num pados Q6 Ultra 8K-ra
- Nem muszáj egy vagyonba kerülnie egy korrekt egérnek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
tengap nagy vihar volt pesten? mert whaskes meg én éppen ott voltunk a nyitott autójával, és a sláger rádióban hallottuk, hogy fél óra múlva eléri pestet a vihar. nyugati tér, csúcsforgalom...jó sokára jutottunk a soroksári útig, de nem áztunk meg hazáig az a lényeg

-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
nálunk van vagy 10 doboz dreher.
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
most azon gondolkodtam, hogy vajon eddie murphy takarékossági okokból játszik minden filmjében több karaktert egyszerre, vagy azthiszi ezzel menőmanó lesz?
nembirom... -
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
a justmusic monnyon le!!
be akartam lépni a felh.nevemmel, és azt írta ki, hogy nem létezik. ok, biztos törölték mer kb egy hónapja nem jártam ott, beregelem újra. ott meg azt írta ki, hogy van ilyen, válasszak mást.
jelszóemlékeztető meg azt mondja az email címemre, hogy nincs arra regisztrált júzer, holott kapom a hírlevelüket. -
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
na mindenki elhúz nyaralni?
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
nemnem
Az anorexia szó szerinti jelentése az étvágy elvesztése
A diszlexiásoknak problémát okozhat a betűk, szavak, és számok felismerése, leírása, a leírt betűket felcserélhetik, vagy ellenkező irányban olvashatják.
[Wikipedia]
mod: de gondolom ezt teis tudtad, csak hülyítesz
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
De rohadt nagy vihar volt itt hajnalban. Van tőlünk úgy 2 háznyira egy internet adótorony amibe belecsapott a villám. Akkorát csattant, majd' összeszartam magam. A tévé is pattant, egyet, gondoltam is, hogy ennek lőttek. De nem.
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
dögmelegvan

-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
jóestét. most értem haza whaskestől. söröztünk
(meglepő, ugye?) -
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
új router lesz a vége, én már látom

-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
jaigen, vladi jól mondja. nincs túl melege? mert az enyám tegnap este tuti azért szarakodott. most megy rá egy venti

mod: az indításhoz semmi köze, gondolom nem kapcsolgatod ki/be a routert
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
miért van az hogy egyes üzletek pofátlanul magas árat kérnek el egyes termékekért, amit máshol fele áron megkapok.
itt a példa:
napszemüveget akartam venni lassan egy hónapja, csak nem találtam megfelelőt. illetve igen, csak kicsit sokalltam a 16k forintot érte. ma megtaláltam ugyanazt a modeltt a tescoban, 7800 forintért. erre még csak azt sem lehet ráfogni hogy gazdaságos szemüveg lenne, mer polaroid. ebből arra következtetek, hogy a beszerzési ár bőven 6k alatt van, csak ugye a tesconak nem csak ebből van bevétele. na de akkoris...butikban duplája.... -
Ramius
őstag
na jóéjt / jó munkát, ki mit csinál épp...
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
akkormár az enzo
-
Ramius
őstag
vettem magamnak új széket. vagyis bőrfotelt. hogy ez mennyivel kényelmesebb mint a másik kis csóri szék volt. nem tudok annyira hátradőlni vele, viszont van gerinctámasza.
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
jóreggelt offolók
-
Ramius
őstag
-
Ramius
őstag
basszus mekkora baleset F1-ben
-
Ramius
őstag
Viktor77 minden jó elrontója

-
Ramius
őstag
fogalmam sincs. de ne nagyon éld bele magad. van egy ismerősöm akinek van pár traktorja, majd rákérdezek ha látom. mikorra kellene?
-
Ramius
őstag
hát én lehet h tudok neked szerezni kölcsönbe
úszóguminak kell?
-
Ramius
őstag
na átnéztem a dalszöveget. nincs benne ilyen rész. viszont találtam egy szimpatikus sort benne: Mindjárt jön a Barátok közt, az a baj.

-
Ramius
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nintendo Switch 2
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Gyúrósok ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.msnclub.hu/downloads/smiley/sm_2006428144145.gif)