Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
szógálati közlemény: ha valaki eléri mayerlacit, szóljon neki, hogy igen nagy hirtelenséggel keressen meg engem. szerintem önhibáján kívül nem akarja elveszíteni a regjét...
-
lesaux
veterán
Ez beszarás: [link]
Aki nem szeret olvasni, annak leírom röviden. Van egy 12 gyerekes pécsi faszi, aki annak idején önkényesen lakást foglalt, aztán az önkormányzattól kapott egy másik lakást. Csak alkalmi munkákat tud vállalni, a felesége meg gyesen van. Kevés a családi pótlék, nem tudnak lakást venni, úgyhogy most egyik gyerekével elgyalogol Pestre, a szociális minisztériumba, hogy reklamáljon. Bár felajánlottak neki három nagyobb kérót is, egyik se felelt meg, mert egy belvárosi családi házra volna igényük.
Véleményem: a büdös kurva anyját az ilyennek. Ha látja valaki, üsse el, vagy legalább köpje le. -
N1
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Dehogy. Elég, ha megbarátkozol Kalap Úrral, vagy Gally Úrral.

Ravaaaasz. Az ablakból bámultad három órán keresztül! -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mit láttatok? Én centi vastag retket. De hogy az MÁV vonatok esetén nem tükröződik, az tuti.

mod: Ja, az más. Akkor azt látni ahogy két halvány mell utazik végig szép magyar tájakon
[Szerkesztve] -
t1
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
tükrözödik nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
N1
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jó ötlet volt. Ne hagyd magad.
Így maximum csak buzinak nézett, de ha látta volna hogy stírölöd, huhh, belegondolni is rossz, mi történhetett volna.. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azért ezt még nem nevezném irányításnak. Ha esetleg ilyen szerkóban kért volna tőled egy Z8-as Bömbit az már igen... De így csak látszat-lotyót csinál magából. Ami önmaga minősítése, nem a Te befolyásolásod. Szvsz.
( Látod lehet ideológiát gyártani mindenre. Pl miért nézze az ember a nők...
) -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Miért, nem azt akarta elérni hogy megdugd?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
És miért nem adtál te is a mellének egy ötöst?
Mondván hogy az üzletben is a próbadarabok vannak így közszemlére téve, csomagból kivéve, és azokat is meg lehet tapizni. -
nemcso
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Te egy aszkéta vagy
, vagy bolond. 
-
t1
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
remélem azt is megnézted hogy bugyi van e rajta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FehérHolló
veterán
3 órát utaztam Pestre a vonaton. Szemben velem egy eléggé kellemes küllemű csaj, sötét szoknyában és fehér blúzban. A blúznak viszont volt egy olyan ''különlegessége'', hogy fenn nem lehetett sehogy összefogni. Se gomb, se valami kötő, se semmi. Az egész melle kilógott (az egész felsőtestével együtt), melltartó meg nem volt rajta. Közben legalább 3 embernek elújságolta telefonon, hogy mennyire örül a vizsgán szerzett 4esének, bár nem tanult szinte semmit. Én meg minden lelki erőmet összeszedve 3 órán át bámultam kifele az ablakon. Nehéz volt.

-
t1
veterán
ma is megvolt a délutáni alvás

-
bobsys
veterán
létezik olyan oldal ahol lehetséges valamiféle non-public blog létrehozása (mittomén jelszóval olvasható stb...)?
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Szerintem én inkább iszom egy kávét ....

-
Vérboci
addikt
beszarás...
Ilyen még nem volt...
vagy 4 topikban tettem már fel ugyanazt a kérdést tegnap este óta, de sehol nem kaptam választ, sőt, rám sem bagóztak.
Megkérdezem azért itt is, bár az off ugye a kiégett kockák lelőhelye, akik már kiestek a pörgésből, ezért itt rontják a levegőt, meg gyűjtik a hozzászólást
így talán nem is tudnak segíteni, de próba cseresznye:
integrált VGA-s alaplapon töröm a búrám egy ismerősnek, AM2 prockó alá.
Tulajdonképpen ugye kétféle jöhet szóba, de közülük nem tudok választani.
MSI K9AGM2-FIH vagy Asus M2NPV-VM
A lapok egyes funkciói, a sallangok nem érdekelnek, tulajdonképpen csak az kérdés, hogy melyik integrált vga erősebb, szebb, jobb.
A Radeon Xpress 1250 vagy a GeForce 6150.
A helyzet az, hogy a jelenlegi gépben egy agp-s radeon 9550 van, de mivel ésszerű váltást csak pci-e-s lappal tudunk megvalósítani, így az ugrott. Új vga-ra viszont most nem tellik, ezért olyan integrált kéne, ami az elérhető legjobb.
Nos, melyik az? -
vágányzár
tag
A kontinensek elmozgatását leíró képletet nem tudja valaki? -
csapos2
addikt
[link]
Tud valaki valami okosat mondani?
Jancsi: Nem ismerlek el.
-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Emekkora gyenge dolog már!!!
Drága passzív táp, külső ventillátorral...
Végy példát rólam -> [link] A bal szélen található erőltetett légszállító lett lecserélve az alul látható Nexusra, csak itt még nincs kiszerelve. A gép pörgő szélgép nélkül is tökéletesen funkcionál, de valaminek elkell nyomnia a hdd zaját... (G4 PowerPC, 1GHz, linux/morphos munkaállomásom.) Külön felhívnám a figyelmed a zseniális processzorkártya és hűtőbordarögzítésre.
A Nexus tesója lesz az egyetlen ventiizé (a tápén kívül), ami a most építeni kívánt gépbe megy bele. A gép pedig devel/backupszerverkét fog teljesíteni az otthonomban. Évekig kell bírnia. A mostani BP6 időtlen idők óta (amikor megjelent a BP6) ment. Csak megdöglött a dög...
-
Ramius
őstag
Ős János

-
EQMontoya
veterán
Jóreggelt... háááhhh... hork.
-
nézzed má, őstag lettem azannyát, hogy telik az idő

-
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem is!!

Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
, vagy bolond.