Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Eddig úgy tűnt

Persze ott volt az a félelem is, hogy bakker fegyverrel illegálisan üzleteltem, jajjajj mi lezs mi lesz. A legnagyobb poén, hogy beszéltem oroszul (bár magyarra nem tudnám lefordítani mit), de a ruszki ürge megértett
Végül be lettem véve ott valami akcióba, volt egy olyan rész is, mikor ruszki csajok+pasik ilyen nagy számszeríjjal, meg mindenféle fegyverrel fel voltak körülöttem szerelkezve, dehogy mi történt , az már nicns a fejemben
Volt valami husky kutyás <-> németjuhász ''harc'' is a ''táborban'' , a németjuhász amiénk volt, a huskít meg találták , de valami embernek nekitámadt az, így sajnos ... Valaki leütötte
(Mindkét kutya a kedvencem. )
Nimrod: Kalasnyikovos képet kérek

Valami iylesmit: [link]
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fenét, SL-ben simán megvan, még Tildy-t is meg tudom csinálni élethűen, csak elő kell kaparnom egy fotót, hogy élethűen megcsinálhassam a bőrét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Apple MacBook
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tesla topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt valami husky kutyás <-> németjuhász ''harc'' is a ''táborban'' , a németjuhász amiénk volt, a huskít meg találták , de valami embernek nekitámadt az, így sajnos ... Valaki leütötte
(Mindkét kutya a kedvencem. )
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)