Hirdetés
Aktív témák
-
Ramius
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
És honnan tudja az a bádogdoboz, hogy én azzal a slaggal rosszat akarok neki?

EMP-t meg majd kérek Neotól, remélem nem használta el az összesen a matrixban. -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
de ha valaki nyitna egy ''VladimirR egy balfasz'' c. topikot... valszeg az se élne sokkal tovább. vagy de
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én nemrá gondoltam
.Ha már itt tartunk ritka dolgokat a legjobb gyepálni, mondjuk olyan ritkát mint a fehér hollót

-
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kikérem magamnak. Ő nem egy majom. Hanem egy nagyfejű, depis robot.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
igazabol nem egy cigi volt, hanem negy, mert ennyire jofej vagyok...
-
FehérHolló
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy egy röpke pillanatig fényes csillagként magasan szárnyalt az égen, ezzel mutatva nagyságodat mindenkinek, aki éppen a Fáradt gőz topiccsoportra kattintott. Majd ezek után mártírként hullt alá, hatalmasságod sokkal inkább hangsúlyozva, mintha csak simán eltűnt volna a süllyesztőben.
Összefoglalva: a cigi túl van fizetve.
-
Ramius
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
És egy ilyen nagy névnek, mint kolombusz, nem engedték meg ,hogy hajó legyen? szégyen gyalázat

-
FehérHolló
veterán
Határértékről persze, hogy vannak infok, de a minisztériumnak kell megmondani, hogy az adott, szétszennyezett talaj/víz most rendben van-e vagy sem? (Magyarul: kell-e foglalkozni vele?)
Különben a Rába nem biztos, hogy hozzájuk tartozik. Nemrég volt hatókörbeli átrendezés, és elvesztettem a fonalat, hogy őszinte legyek. -
nemcso
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ezt nem értem. A mérőállomás csak megméri az anyagok mennyiségét, de nincs információjuk arról, hogy mik a határértékek ?

-
Ramius
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Te is rénszarvas vagy? Bocsi nemtudtam

-
nemcso
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
és szerintük minden rendben ?!

szerk: mármint anyukádék mérőállomása szerint.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Végkielégítés nemigen jár, mert alig három hónapja dolgozom, épphogy letelt a próbaidő, tehát nem is foglalkozom a végkielégítéssel.
Ha közös megegyezés van, vagyis lehetséges, akkor úgy van, hogy adott napig dolgoznék, addig kifizetnének, plusz a 3 hónapra járó ki nem vett szabadságot(kb 3 napnyi pénz) És akkor felmondási idő nélkül megszűnik a jogviszony; én nem kérek több pénzt, ők nem dolgoztatnak tovább. Jól gondolom? -
VladimirR
nagyúr
ujab rajopngoi topic-om zarult :(
-
burgatshow
veterán
Tök jó. Kezd az Intelről egy user-friendly kép kialakulni bennem. Személyesen válaszoltak 24 órán belül. Pontosan felvázolták a helyzetet, hogy miért nem lehetséges a saját driverükben különböző ip beállításokat társítani az egyes profilokhoz, mindezt érthető, normális hangnemben.
Elmagyarázták, hogy hogyan tudom megoldani a problémámat, úgy hogy le a kalappal elöttük.
-
Ettól sokkal prózaibb a válasz. Rejtély eredete P. Howard egyik regényében található:
''Drugiccsal volt valamiféle différenciája a Sorhajóbicskásnak, és a felhozott
becsületsértéSek között véletlenül azt is megemlítette, hogy Drugics még
hülyébb, mint a létrája. Drugics ekkor egy házfalhoz támaszotta Mclanie-t, és
pofon ütötte a barátját. Wagner úr beleesett egy másfél méteres tartályba,
amelyben a legmodernebb hájópáncélok bevonására szolgáló búiakék zománcfestéket
keverték aznap, Drugics rosszallóan mondta az elmerülô Wagner úmak: ''
Ne jó ez nem teljesen komoly. Ez tetszett meg és cseréltettem. -
Ramius
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
festékbe mártották
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
[link]
nem én találtam, de jóóó! -
nemcso
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
biztosan hidrogénezteti, mert hiú, és így akarja ősz sörényszáljait eltakarni.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mert megérdemlem.

-
Ramius
őstag
Rénszarvas segíccs. Mi a különbség az ioncserélt és a desztillált víz között? Akkumulátorba jó mindkettő?
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szupper vagy! Gratulálok !
szurkolj nekem is az angol 5-ért! XD
MOD. na pápá és tessék szurkolnI!
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
IIIIIIIIIIggggggggggggggggggggggggggggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn.

gyk.: ez a hozzászólás az év végén szerezhető maximális felvételibe beleszámitó pontszám megszerzésének örömére iródott. -
VoDaFoNe
aktív tag
Köff ^^ csináltam hozzá tegnap Project-et és most bevágom Abraham Lincoln rejtélyes halálát. persze ezt mind angolul ... na mind1. igazából csak a project-től félek... tesóm megint későn jött haza amikor már aludtam és nem nézte át a nyelvtani helyességet.... én meg pechemre a projectben mindig azt tolom el

-
VoDaFoNe
aktív tag
unatkozom... itt ülök számtech órán és közbe angolt tanulok... tesóm nem ír vissza msn-en.... wááááá

-
BlacKSouL
addikt
Csak simán jelzek a munkaügyisünknek, hogy szóljon ''odafent'' a HR-esnek, hogy én szeretnék közös megegyezéssel eljönni? És akkor mik a kilátások ha elfogadják? Adnak egy dátumot, hogy mondjuk júni 15-től megszűnik a munkaviszony, és akkor addig a napig bezárólag kifizetnek, és csókolom? Ha nem fogadják el, akkor végülis ugyanott vagyok ahol most. Lehet hogy teszek egy próbát. Köszi
csapos: Mit veszíthetek? Egy pert?
Van jogász fórum? Na akkor keresgélek.. -
PazsitZ
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ahogy írtad, hogy nem sokat változtatna a dolgon ha te mondanál fel, ez egy lehetőség lehet...
Avagy ha van valami normálisabb felettesed, próbálj vele egyezkedni, hátha kifizetnék az utadat, ilyesmi. Na persze Akkor még mindig ott van az a plusz idő amit a 8 órán túl minden nap utazással töltenél...
Amúgy passz.
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ha tele a hócipő, és nincs fegyelmi folyamatban, akkor közös megegyezést érdemes forszírozni. Némi ügyességgel még rendes végkielégítést is lehet csiholni. Jogász topik, de érdemes inkább egy munkaügyi fórumot előtúrni, illetve konzultációt ''kérni'' a munkaügyi bíróságtól...
-
Ramius
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Csak simán nem jövök be holnaptól? Szerintem szerződésszegésért beperelnek. Nem hiszem hogy csak úgy el lehet jönni egy munkahelyről, hogy bocs, de holnaptól nem jövök. Ha felmondok, akkor meg ledolgoztathatják az egy hónapos felmondásit, akár Gödöllőn is. És azt mondom, hogy itthon még el is dolgoznék egy hónapig, de jövő héttől egyedül lennék, meg nem is ide jön már a hívás.
-
FehérHolló
veterán
1. Volt már PH-n a hírek között. [link]
2. Egy 2003as techbemutató videóján is láttam már egy hasonlót. Azt nem Microsoft pénzelte, viszont sokkal komolyabb volt. Videót újra elkezdem keresni, de akkor sem találtam meg, amikor a hír hozzászólásaihoz szerettem volna linkelni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagyis erre asszociáltam ahogy először megláttam