- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nem, csak a 3-ból 2x úgy parkoltak a kocsik, hogy nehogy valamit látni lehessen. mert ugyebár kereszteződésből kifele hol kell megállni? igen, a zebrán. és kereszteződés mellett hány méterrel lehet parkolni? igen, 0... és építési terület előtt kell valami figyelmeztetést kitenni? természetesen nem. nem azt mondom, hogy én sohase szegem meg a kreszt, de arra mindig figyelek, hogy másokat ne veszélyeztessek.
PZ: nem az avataromat, hanem engem akartak elütni. ha a fasznyúl pólóban, vagy a (még nálam sem levő) lumpysban lettem volna, még csak-csak megértem, de nem az volt rajtam. -
PazsitZ
addikt
úgy tűnik, ma ilyen gyilkos hajlamú nap volt... ahogy jöttem hazafele, ''csak'' hárman akartak elütni

- először a zebrán
- aztán tőle kb. 10m-re úgy tolat kifele a parkolóból egy terepjáró, hogy körül se néz
- végül egy aszfaltszállító dömper akart rámtolatni. amit aszfaltoztak, az egy gyakorlatilag 1-sávos út, de lezárni luxus lett volna.Csak azt nem értem ilyen avatarral, miért lepődsz meg ezen?

-
tbs
addikt
úgy tűnik, ma ilyen gyilkos hajlamú nap volt... ahogy jöttem hazafele, ''csak'' hárman akartak elütni

- először a zebrán
- aztán tőle kb. 10m-re úgy tolat kifele a parkolóból egy terepjáró, hogy körül se néz
- végül egy aszfaltszállító dömper akart rámtolatni. amit aszfaltoztak, az egy gyakorlatilag 1-sávos út, de lezárni luxus lett volna.Láthatatlanná Tévő Bicajjal voltál..?
-
ngabor2
nagyúr

- először a zebrán
- végül egy aszfaltszállító dömper akart rámtolatni. amit aszfaltoztak, az egy gyakorlatilag 1-sávos út, de lezárni luxus lett volna. -
BlacKSouL
addikt
Ma napközben úgy 10 óra körül állítólag. 2M ? Pont.
Tegnap este óta próbáltam, egyetlen egyszer nem volt elérhető a szerver. Kb 40x próbálkoztam. Többször nem mert aludni kellett hogy aztán dolgozni kelljen. Service unavailable, please try again later. -
Janoska26
addikt
-
Lord Zero
addikt
mikor fújták le a meccset?
-
csapos2
addikt
Szerintem a Zen lesz a ludas a dologban.
De azért nyomj egy bios resetet (az elem környékén keress egy cmos reset feliratú jumpert), hátha...Ok, köszönöm szépen a segítséget, neked is és Montinak is.
-
(Kolombusz)
veterán
Szerintem a Zen lesz a ludas a dologban.
De azért nyomj egy bios resetet (az elem környékén keress egy cmos reset feliratú jumpert), hátha... -
csapos2
addikt
A Zen erős, elbirja a konfigot simán, de van egy olyan rossz tulajdonsága, hogyha nem kap elég terhelést, akkor nem működik.
Szóval vagy köss rá mindent amit tudsz, vagy kerits egy másik tápot.Végülis, megoldható egy próba tápcsere is, és egy pár meghajtó is akad még. Ha mégsem, akkor mi lehet még? Csak mert nem biztos, hogy alkalmam lesz segítséget kérni.
-
(Kolombusz)
veterán
-
csapos2
addikt
Uraim, akkor most kevés a Zen vagy a Zennek kevés a konfig?
-
(Kolombusz)
veterán
Na emberek, itt vagyok a lecsóban.
Végre megjött az alaplap is és összeszereltük a gépet, de nem indul.
Gigabyte GA-965P-DS3
Intel E4300
2*1csiga kingmax mars
Asus X1950pro
SB audigy 2
FSP Zen
Még csak meg sem csippan. Minden pörög, de nem kapcsol be a monitor. Mikor ki lett véve a hangkártya, akkor bekapcsolt a monitor, de képet nem adott.
Mi lehet? Aki tud kérem segítsen.
Előre is köszönöm.FSP Zen.
Ez hires arról, ha nem terheled le rendesen, akkor nem indul be. Köss rá minden xart, sok optikai egységet, winyót. Esetleg egy 65W-os, 12 voltos autólámpát. Ezt javasolták vkinek a Zen topikban. -
EQMontoya
veterán
Gigabyte GA-965P-DS3
Intel E4300
2*1csiga kingmax mars
Asus X1950pro
SB audigy 2
FSP Zen
Még csak meg sem csippan. Minden pörög, de nem kapcsol be a monitor. Mikor ki lett véve a hangkártya, akkor bekapcsolt a monitor, de képet nem adott.
Előre is köszönöm.zent csere, próba kedvéért, nekem az a gyanús a dologban.
-
csapos2
addikt
Gigabyte GA-965P-DS3
Intel E4300
2*1csiga kingmax mars
Asus X1950pro
SB audigy 2
FSP Zen
Előre is köszönöm. -
ngabor2
nagyúr
Boldog szerdát!
Hol van hülye?
[Szerkesztve]kattingat, mint a hülye.
W: hja, sok pénzből a hülye is meg tud élni... itt most nyugdíjról (értsd: normális ember, ledolgozott élet utáni nyugdíjáról) van szó. -
Whaskes
senior tag
-
(Kolombusz)
veterán
Boldog szerdát!
Hol van hülye?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
troland26
őstag
de jó lenne nyugdíjasnak lenni ingyen mehetnék a BKV-val , várnám a postást minden hónapban , nem kéne folyton teljesíteni és végre lenne időm lábat mosni
........pihaaaaa 
-
csapos2
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
raver
aktív tag
-
djtoomi
addikt
-
raver
aktív tag
8-kor kezdődik az írásbelim

-
djtoomi
addikt
-
csapos2
addikt
O_o
Lehet, hogy dolgoznom kellene? -
Thrawn
félisten
-
VladimirR
nagyúr
-
Thrawn
félisten
Nem és nem. Pedig egy másik klikkerrel is próbálom

Someone f***ed my washing mashine...
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
-
Racecam
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
VladimirR
nagyúr
hasonlot sem irt ki vista-n, most az elobb neztem meg (nem lehet, hogy ez valami dx9-es ize, s emiatt hiszi, hogy nincs benne, holott vista-ra is fel lehet huzni a 10-es ''melle'')
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
QuarK
senior tag
valaki mar linkelte (nem phn), de 2.jara is lol

-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Amelyikről én írok, meg lennék lepve, ha nem nyomná innen senki.
Egyébként pedíg, ha igazad lenne akkor nem működne a több szálon való futtatás, más-más felhasználóval. -
Thrawn
félisten
Az IP-vel semmi, csak kicsit sokan vagyunk hozzá. Remélem azért nem tudok klikkelni mert valaki erről az IP-ről már nyomja ezerrel. Legalább fél óráig frissítgettem a clickclickclick oldalt de semmi... Na mindegy, lélekben ott vagyok

Postai küldemény tároló rekesz
-
Racecam
nagyúr
Mondom, hogy fetrengek.

(felfetrengek, mámorban, alkohol nélkül)
QuarK: Hülye aki mondja!
u.i.: Postai küldemény tároló rekesz!: Még mindig nem értem, és csak egy egyszerű mikulás vagyok, most mi van az IP-vel?
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
az biztos, hogy olyankor születnek a magasröptü gondolatok, valamint a legjobb poénok... nem fogok hányni!!!
-
QuarK
senior tag
-
Lord Zero
addikt
ne idegejjé főfele
azt akarom, h fetrengj
*
* - mondtam, h addiktív
a szint-tartásról: a ''le'' helytelen igekötő/határozószó, vélelmezem (helyesen teszem)
fel fel, csakis oda..
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Mér, arról nem volt szó, hogy én is alkoholmámorban fogok fetrengeni!
De ahogy azt szoktam volt mondani, nem kell nekem ahhoz alkohol, hogy le tudjak menni arra a szintre, ahol éppen tartanak az ivósok.
-
Lord Zero
addikt
-
Thrawn
félisten
-
Racecam
nagyúr
-
QuarK
senior tag
-
Racecam
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
mijaz? mitírtáloda?
szerk.
nem is, megnéztem most, vmi jó kis szkoccs, glasgowból
látok, látok..!..
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
QuarK
senior tag
-
Lord Zero
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
namijaz, miért swappel ennyire az ot?
szerk.
elég volt a c vitamin lövésekből
végre anyaggal élek, oh (-OH)
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
hm, a tragédia non plus ultrája.. megyek veszek egy pézsét, és letörölgetem csurranó (nemám könnyemet, hanem) nyálamat..
*
t|-|om! #524: mást hallottam ki belőle
fátyol, akkor
szerk.
szinte sosem használom a * szmájlit... mostanában érzem, amint rákapok.. és újra rá...
hathatós antidótum után kell néznem
[Szerkesztve]Pedig semmi hátsószándék nem volt benne, sajnálom ha nem úgy jött le, mint ahogy én azt szántam...

-
Lord Zero
addikt
Akkor nem maradtam le semmiről.
Miért én oktatok jó nőket úgy, hogy legkevésbé régen vagyok a cégnél, és legkevesebbet tudom a dolgokról? És miért nem csúnya nőt kell oktatnom? Miért olyat akire csak azért nem mászok rá, mert jönnek befelé a hívások is, nem pedig azért mert a jólneveltségem tiltja hogy egy férjezett gyerekes csaknem ismeretlen jó nőre másszak rá?
hm, a tragédia non plus ultrája.. megyek veszek egy pézsét, és letörölgetem csurranó (nemám könnyemet, hanem) nyálamat..
*
t|-|om! #524: mást hallottam ki belőle
fátyol, akkor
szerk.
szinte sosem használom a * szmájlit... mostanában érzem, amint rákapok.. és újra rá...
hathatós antidótum után kell néznem
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Akkor nem maradtam le semmiről.
Miért én oktatok jó nőket úgy, hogy legkevésbé régen vagyok a cégnél, és legkevesebbet tudom a dolgokról? És miért nem csúnya nőt kell oktatnom? Miért olyat akire csak azért nem mászok rá, mert jönnek befelé a hívások is, nem pedig azért mert a jólneveltségem tiltja hogy egy férjezett gyerekes csaknem ismeretlen jó nőre másszak rá?
-
neduddki
nagyúr
-
burgatshow
veterán
-
Lord Zero
addikt
Zero atyánk megint kitett magáért..
mondd el konkrétan, mi bánt
klikkelős dolog? -
Ramius
őstag
-
burgatshow
veterán
-
Lord Zero
addikt
-
KMan
őstag
-
burgatshow
veterán
Nyugalom!
Nekem ma ezt a WinDVD Creator játszotta el a file tömörítésének köbö 90%-nál. Naná, hogy kezdhettem újra... 
De kész van!
Mod: Miért nem ezt választottam avatárnak: [link]

Mod 2 - Fekete Lélek: Semmi! Szívás és tétel kidolgozás ezerrel...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Mi volt ma?
-
Ramius
őstag
-
Winner_hun
félisten
-
KMan
őstag
-
Thrawn
félisten
Észlelte hogy az iexplore.exe helyett a firefox.exe fut

-
EQMontoya
veterán
-
KMan
őstag
alt ez szokott a legjobb megoldas lenni!

-
KMan
őstag
Nolf szokott meg erre jarni?
-
EQMontoya
veterán
i love windows... a ''a firefox exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézést kérünk!'' Semmi gond srácok, hibaüzi ablak kihúz monitoron kivülre, böngésző használ tovább, ezt a postot is igy irom... nagyon nagy hibát észlelhetet...

-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten
DE akkor miért mind a két magból használ, miért nem csak az egyiket, azt meg 100%-on? Mellesleg: [link]
beta változatodban ilyen voltál, ugye?![[kép] [kép]](http://www.flashzone.pl/files/galeria/obrazki/trash.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

[Szerkesztve]Akkor meg azért nem használja ki 100%-ban mindkét magot, mert nincs rá szüksége.
ps: Mutassak rólad is egy béta változatos képet? Tudod, azt a táboros-sörözős-ropizóst![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
-
Eastman
addikt
Ezt a mailt írtam a cégvezh.-nek legutóbb:
''Kedves X.Y.!
Kicsit abszurd az a helyzet, hogy így május közepén egy télikabátról levelezünk, de egyrészről a vizsgáim miatt most van öt percem, hogy írjak Önnek, másrészről nem tudom lenyelni ezt a 20 000 Ft-os békát, hiába is próbálom, nem megy le a torkomon. Továbbra is megkárosítva érzem magam és nem tudom elfogadni a Békéltető Testület 2007 március 13-án hozott javaslatát és az Önök 20%-os árcsökkentésről hozott döntését. A hugocskám ruházati eladóként és üzletvezetőként dolgozik több mint 10 éve - jelenleg egy nagy francia divatcég magyarországi képviseletében - és elég jó belelátása van a vásárlók reklamációiba. Ki is kértem a véleményét. Az ő üzletpolitikájuk nem engedi meg, hogy egyetlen egy elégedetlen vásárlójuk is legyen hiszen féltik a cégük jóhírét, és szívügyükként kezelnek minden egyes panaszt. Én ezek után persze simán mondhatnám azt is, hogy többet nem vásárolok a XXXXXXXXX-ban, de a nyilvánossághoz szeretnék fordulni a dologgal és remélem, hogy az egyre erősödő fogyasztóvédelmi törvények és a jogsegélyszolgálatok a segítségemre lesznek. Most hál' Istennek kapkodnak az ilyen kacifántos történetek után. Arra kérem Önt, hogy találkozzunk személyesen és beszélgessünk legalább egy fél órát mielőtt továbbviszem az ügyet, hátha meg tudjuk győzni és találunk közösen egy kompromisszumos megoldást.
Várom válaszát!
Üdvözlettel: Én''
Erre jött az ''Ismételten kivizsgáltuk panaszát... '' kezdetű levél.

-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten
-
csapos2
addikt
Helyes!
Mondjuk ez a kuka, egy kicsit erős volt, még szerencse, hogy türelmes vagy.
-
Eastman
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Lexus, Toyota topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (Dobozos, 16 ciklus 100% akku)
- Apple Watch Series 11 GPS + Cellular 46mm fekete, magyar, 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Legion Pro 5 - 16IRX10 - i9 14900HX - RTX 5070 - 32GB - 1TB
- GAMER PC! Ryzen 9600X / RX 9700 / 32GB DDR5 / Strix B650e-i / 1TB NVMe / 750W! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro+ 5G 8GB/256GB mobiltelefon
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 8GB/256GB (MRXV3MG/A) 16 Ciklus Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

8-kor kezdődik az írásbelim 

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070530/Odabas-Logo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.thrawn.extra.hu/kma.gif)