Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
HI!
KOszi!!!:- ))) idaig mas soha nem jutok el:- )))
Es honan tudod, hogy az asztalalol tenyleg en szoktam kitakaritani az esmeroseket???:- ))) megois cska ismersz???:- )))
udv
neduddki
mod: an kesz az office update megyek dogozni, tugyatok zar a kozbesz:- ((((
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Vmi gond van kifele az Andrassy-n a fijjuk igen komojj zajjal vonulnak kifele a hosok fele:- (((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
A sor rossz, mert
1. szensavas
2. keseru es
3. alkohol van benne:- )))
udv
neduddki
p.s. a teken kiderutk hogy kedvecn tszigazgatom is tonialkoholista:- ))) -
neduddki
nagyúr
HI!
Ezzel mellik rosszarcu ettete a nepet? [link]
udv
neduddki
p.s. egyszerun kepteln vagyok elhinni hogy ez komojj lenne:- ))) -
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
JA es mielott megkerdezed: /mint mar mondam/ az emlegetett 3bol ennek a leggyengebb a kepminosege!!!
udv
neduddki
mod: igen iso200:- ((( gyakorlatileg semmire nem jo:- ( ehhh hujje gyerek, na majd ujra csinlaom:- ( amugy a fenyviszonyokat egyetelmuen lathatod a teljes kepekrol
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
Jo napot tuttal valsztani:- (((
[link]
ScreenLine AMLETO vetítővászon 225x169cm (látható képméret)
§ Falra rögzíthető kivitel
§ Keretes vetítővászon tökéletes képminőséggel
§ Fekete alumínium keret a jobb képpozíció beállítása érdekében
§ A vászonfelület a keret hátuljához rögzíthető patentokkal
§ Láthatósági szög: 150˚
§ Tökéletesen sík felület, anyagvastagság: 0,4mm
§ Matt fehér diffúz felület, erősítése 1.2
udv
neduddki
p.s. mivel derakam lerobban egyellore enyit kapsz, nem allitagttam semmit egyszerun csak bedobtam ez laccik is hogy nem tokeltes a kitoltes, es mivel allni nem tuttam ezert ulve keszultek a kepek es es is laccik, 50 cm-el a proji mogott voltam, es apana fz4 sajna csak ennire kepes
mod: gyun eszembe a keszitett tavolsagbol gyakorlatilag majdnem a legkisebbre kelelt reknom a zumot, ez a nec 1050esnel a kozepe, igyexem majd egy d350est szerezni, ill, a nec es emp735is /felteve derekam/; es a vetitte kep meg a fenykep mg beszelo iszonyban sincs egymassal, vmit elb! mert nem fixaltam az iso-t alacsonyra:- ( /elfeljtettem/ tuzo napfenyben lezart reluxaval keszultek a kepek
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Strandminznek az du bemeyek a tszcsebe nem kapcsolom be a kondit es 2 percen belul all a viz mndnehol:- )))
Honnan lejet tudni hogy kankikula van kinn? a fojjospn nicnsnekk tracspartik, mindnki egyexik szobajaba bujni:- ))) egyszer megmertuk 43 foloot volt, de allitolsg volt sttol msr melegebb is:- )
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
En maar evek otanem tanalom: - )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Az egyik olleganak atlagan fel evente kb 700 hallgatoja akad, es mongyulk tul sokat nem tartozkodik benn, amig nalunk lakott addig elosszor szemmagasagban volt kiteve az istrukcio, majd 40es bold, utanna sok piros a4es nyil, es miv volt a leggyakrabban lehengoztt partbeszed:
-B. tanto bacsit keresik!
-Jobbra fordulsz es olvasol!
-?
-Igen ott szemmagassagabn!!!
-Az lenne a kerdesem hogy jegyet...?
-Mi van kiirva?
-Es masidobontban?
-Mi van kiirva?
Es morcosan elvonult:- )))
udv
neduddki
mod: a napi 10 utanni berontoknal nem voltma mar ijjen kedves:- )
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
B ornyubol joval tobb van: - (((
Amugy magyarazza mar el vki, hogy egysokadeves hallgato pentek du 4 kor mi az feszkes kenek maszik fel a vajukhoz hogy most de neki veszettul surgos doga van, oszt csodakozik mikro elzavarom a fenebe:- (((
udv
neduddki
mod: tiv: oszt min huzta fel azt a kis gyonge leleket???:- ))) /csak nem csunyakat mondott vki a nagy testveri /rem/alomrol/:- ))) /de rohatt disznyo v agyok/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
Min 100rugo hopszot ha nem sikerul, amug mit irkal mellje mert birom eszt az irast:- ))) /vagy az eredti mar dolgott volt?/
udv
neduddki
mod: mongyuk kivancsi lennek egy diy minosegree /mert az edfiig mutogatott kepeitek igencsak erdekesek voltak/, ah mar a jo kis xvid-et szidod:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Mire vagy kivansi?
A dt2-t meg ne kellet gariztatnom pedg parat mar eladtam, ill. gar ido utanmeg nem szotaka tutajok hogy doglodne/ami ugye nagy ritkasag: -(((/ , alap beallitasokkal 5-6M-val irja a tc ra az adatokat nagy fileknal /aszem az 1G-s volt, ha nem akkor a 2G/
a 4G-s migo-rol meg nem lehet leszbeszlni akinke gyeszar mar hoztam /nem tom iert?/
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Na megjottek a mazzagaim a cucchoz, es a ma esti m1en levo eneks musort csaladi programkent en is megnesztem, hat mint ne mongyak a ezen osszeallitason siralmas volt a hangminoseg:- ( de ami feltuno volt meg igy is, hogy a Csipa nevezetu meg Szolnoki Peter elott emelgetem a kalapom, nem tudtam hogy ezek sracokennyir korektek!!!:- )))
udv
neduddki
mod: Csacsi: az egyik 1050esben szarakodott a lampa, na mondom 200 oraval lampacsere?? erre ma kiderlt, hogy valoszinuleg lampatap a balhes:- (((
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
HI!
Nemma a HulleMokus itt is feltunik:- )))
udv
neduddki
mod: erdey_a : Csak az itt csak a most/A harangok masert szolnak....
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Ma az Andrasi-Eotvos sarkon nehnay perre megallt az ido, a rohanas, a egymas utalata, a ahitott csend, az ismeretlenek bartri szovlatasb keveredtek egymassal, az autosk meglatak egy-egy pillantra mindeki csinalt nenay kattintast es tovabb ment, az ahiott csendet egy hangos szo em toret meg mig a fekte csoda ott tartozkodort...
udv
neduddki
p.s. fenykepek este ha hazaertem addig si ahiott csendben ulok -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
Ne izgul en se semmire:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
HI!
Messzi a kapcolat, amigy az meg meg messze szkosoad eott vala /eg felevvel:- )/ amugy meg folotteb egykorunak tununk:- )
udv
neduddki
mod: ne tegye mas sirba Santa meg Hoanyo volt csak a ket eloado nem? /laborra meg nem emlexem, aszt se tom mijen volt? max. aramtanra/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
94 na akjkor az nagyon kab az en korosztajjom!!!:- )))
Akkor ma csak aszt kine kitallani ki vagy:- )))
udv
neduddki
mod: ha a wiw-en az vagy akkor nagyon nem vagy esmeros: - ( hanyas tankor voltal???
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
H!I
:- ))) /azopnak sokkla jobb mikor telitett es telitetlen vigozabraval kellet baromkodni, es ha nem aszt olvastad le abbol a szar abrabol amot akrtak akkor hejjbol 0 pont es mehettel kimagyarzni/
udv
neduddki
p.s. VakVarnyu: a kozepsikola egy nulla volt ahjoz kepest amit Santa papa muvelt:- ))) kedvecnuk az abszorcios hutokorfojjamat votl legalab anyira imadtak mint a Kozlekautosok a 3fozisuaszinkotn kordigramot:- ))) /e egyikbol sem tudokehu rohatt szot sem:- )))/
mod: az idelais gaz izeje ralsi gazknet na ebbol sem otk egy szot sem:- ))) /es buszk vgyok raaaa:- )))/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
H!
MIa franc van itt? Beszabadultkozetek Santa tanto bacsi Hotan eloadasa, mar csak az kell, hogy emi adiabatikus valtozasoktol is ertekezzetek, vagy levezzetek itt nekem a homersegleletett magassagvaltozxasi diffegyenletet:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Ki a f... az a Puskas Peti??? estleg vki nem hejezne orok nyugalomra amit ma este a Ket eletemmel az nem erdemel mast:- (((( GRRRRRRRRRRRRR
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
most en vagyok az ize vagy nem vagyok ize vagy e zmod mia fene??? [link]
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Csak balfasz es ncns senki a kornytekn aki megcsinlana Nekije:- )))
udv
neduddki -
-
neduddki
nagyúr
HI!
gondolod hogy a nf mcmurdo utan engem meg lehet lepni arral???:- )))
udv
neduddki
p.s. amugy telre megint veszek 9rugiert egy sandstone-t eskihuzok vel 2 evet /a ostanika sincs kulonosebben baj, csak laccik a hordas/ mod: csak a fuzot kell kicserelni benn mert szakad:- (
mod: latom ez is vibram...:- (
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
NE izgull engem mindehol, meg ferihegyen is le szoktak vetkoztetni, hijjaba az kimezetem varazsa:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
MEg ne hallotam, de igyexem bepotolni:- )
udv
neduddki
p.s. amugy 2 telt birt ki a sandstone bakancsom, amit hihetlen qva dran 9500 vettem a tatraban a sandstone outletben:- )))
mod: BAromiRitkaMadar: errol mar halloam szinten amerikas joembertol, itthon ez nincs is? es jo a dog ?mi??:- ))) /gondolom: - )))/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Tom hogy a merell nem a csucs,de potn az a resze tartott ki ami merell es nema vibra: - )))
Nekm varosba kellt vmi, orulok hogy jarok, nem hogy turazok:- )))
De az a merell mar nincs fenn, nevet meg nem tom:- (
Most is varosba kellet atmenti idire mig szandalranem valtok.
Amugy a meidl-bol is a vibram talpasat mondtak anagy turazok, de abbol nem votl boka amiklor kerestem, lowa-kat dicseri meg az osszes komojabb hegyes /a bor miatt /, de abbol nincs boka varosbavalo.
A ket tagu nevut nem tom mire gondolsz?
Amugy akiknek votl nf-je azok nagyon dicseertek azert mertem megvenni:- ) /de egyellore kb! de nagyon jo!!!:- )))/
udv
neduddki
mod: amugy en puma-rol valtottam filara mar vagy 8-10 eve, de komojjan mondom a egyre szarabbak azok is, newbalcot akartam /errol mar csacsogtunk vhol:- )/ az osszes amerikai turazo esmeros azt hordja tejjes meglegedesre, de az en kis szels labikoimra az istennek nemmeg fel egy se /allitolag bevallotan keskeny modeljeik vannak, itthon a szelesitettek menenk igazan eszt meg a botosk mondtak/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
A vibram egy rakas szar: - (((
a merell alatt 6 honap hordastol tort kette, mindeki megdcsodalta, de mivel ez 14 honapban torprnt ezet midneki csak megcsodalta es gratulalt, de attol emg nemlett jobb:- (((
Csak az a baj, hogy meg a vibramot tartakj a legjobban... akkor mijjen aszar???:- (((
De aszontak, hogy ez nf meg a vibram kozos fejlestese, az nf-ek alat ez van es allitolaj mijjen jo???
na mind1
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
HI!
En mikor atvaltottam turacipokre. bakanbcsokra kkor szembesultem vele, hogy a szar zokni masodpercek alatt veres cafatpot csinlanak a labambol, raadasul hijjab szellozo a cipo, attol meg a szar zokni elb!:- (((( /aztan mondtak eszt nekem a turas gyerekek, de mig meg nem tapasztaltam nem hittem el: - )/
Vettem is Bridgedale zoknit, de az kisse dragabb attol hogy naponta elhasznalja az embor gyermeke : - (((
Akkor akdtam ra ezekre akkor meg a Calore 2000 kazankovacs kft csinlta oket, asztan eltuntek vagy 3 evre es msot akadtam rajuk:- )))
Amugy 4 ev hasznalt utan kedtem kidobalni ezeket a zoknikat, azota en nem hordokmast /na jo -5 fok alatt bridgedale-ket:- )/
p.s. ez pl felcipoben -15ig kivalo, csak az araaa......![[kép] [kép]](http://www.mormota-outdoor.hu/webshop/imgs/items/item_826_1.jpg)
[link]
[link]
amugy most egy ijjenm van es imagyak egymast:- )))![[kép] [kép]](http://www.bennettsclothing.com/images/AE3V-3V6_mag.jpg)
[link]
mod: Szarvasdemon: en is chinofungit hasznlok : - )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Tildy!!!
Amirol evekkel ezlott meseltem zoknikrol vegre megtalltam ujra oket:- )))
[link]
sok szep zoknit!!!:- )))
udv
neduddki
p.s. aki pedig ketelkedik a labszagomabn azzk szivesen az orra al dugom:- ))) -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
NEm tom mi bajotok van a viszlattal atom stabil gyonyoru fantasztikusegyszerun a legjobb oprendszer amit bvalaha lattam, meg a 386sxjeimet is eloszedtem, mer azokon is ugy megy mitn a villam
udv
neduddki
p.s. megyk meg si szmaom hany gepem van....:- ))) -
neduddki
nagyúr
HI!
En lkerek lenezest csakkicst morzxi voltam:- (
Amugz nem kell elrejteni, felakasytod a vlladra es siman setalsy vele ez tejjesne termeszetes dolog felenk. Eleg nagy baleh lenn belol, ha egy embert aki projivallaptoppal setal egyfojtaban megallitgatnank, aszem habar nagy qva anyazas len belole:- )
Amugy ha lehetseged lesz nezz meg egyszer egy epson 720/730/735-t imadnivalo szerkezetek:- )
epson 2004ben lake suzessal 832, sanyo 2005 rufusz bme alkaresz 561 az epsonban tippre 800-900 ora, a sanmyoban szeitnem nincs 250; epsonba potizozo 115 /masikban evyet 600h-nal csereni kellet, mert parszor kirantottak a konektorbol/
udv
neduddki
mod: Robibaba: mivel semmifele eroszkanak nicsnjele az ajtok akar gyanus is lehetne, de ne tom elkezeopni senkiro a tszcse-ben, raadasul a biztonsagi szolgalt szeritn 4:37-kor a fojjoso vegi uvegajto zarva volt, 6-kor mikor a takaritoneni jott akkor meg nyitva!!!
Szarvasdemon: lattam en mar lopott cuccot gariztatrni akarni, es mikor elovettuk a kojjkot meg arcoskoodtt is volna, de arrol gyorsan lebezelteuk:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
H!I
De egy Videoton RA 6363 S Orion HS284-esekkel Sanyo-nak alcazva, es maig nem lenn mas, ha masfel eve a Hifiaso-n bel nem futook a kedevenc projectorosaim standjaba ahol egyutt allitottak ki a Audmax-val. Na ez volt a vegem:- )))) Egy evig erosito nelkul szoltak a hangsozork mindig at kelelt dugni oket, most mar fix.
udv
neduddki
p.s. amugy hejjesbitek mar tv-is leghetett hallani hogy gazso az istvan, de nem ennyire: - ((( -
neduddki
nagyúr
HI!
MIndegyiken van sajat taskaja, amugy ha megnezted volna barmejjikne is az adatlapjat akkor latnad, hogy egy 1.9kg/!!!/ meg 2.7kg-s joszagrol van szo.
Az epson konnyeb mont ataka meg a mazzagokosszesen:- ))) a sanyo meg spec mehsejtszerkezetu lencsevel van ellatva, vmi hihetleen jo a zommja:- ))) /persze akkor mar laccik raszter, de prezinel kit erdkel? es hiheytelen stapabiro mind aketto, mongyuk az epson egybeepitett -ragasztott- tube-ja nehen viseli a foldhoz verest:- ((( /
Amugy felenek attol hog vki egy latoppal meg projectorral setala valan keves hetkoznapibb dolog van:- ) /a bornyuk igenyliik a orszeru nyugati vizulasi nesze semmi fogd meg semmi/
udv
neduddki
p.s. amugy mult heten meg egy hpnx5000-est sikerlt az egyik tantonenike fodhoz verni:- ((( a kepernyo ko, a gep egy kuls monitrral azota is muxik, amugy egy honapja epp eheh zkellt egy taport szerezni mert a masik kicsi tbudos lett:- )))
mod: mileott felreti vki nem lopottat akark veni haem ezeket megtlalani...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Te Szmarm me nem szota hogy fekteben meg szebb???:- )))![[kép] [kép]](http://www.netdepo.hu/images/emptw1000b.jpg)
udv
neduddki
mod: es ez hogy teccik:![[kép] [kép]](http://www.denon.de/site/datadir/gr/1_gr_av_AVR1907_inside1.jpg)
-
neduddki
nagyúr
HI!
MOst neztem meg a Criminal minds s02e02-t, majd atkapcsolva a tvre a tenyekben eppen a balatoni 11 eves kislanyrol volt szo.
MIERT nem lehet ezeket a barmokat eyszerun csak agyonverni es felnegyelni es kituzni a hatarokra, hogynalunk iy jar az osszes fajtaja???
udv
neduddki
p.s. GRRRRRRRRRRRRRRRR kicsit lenni felb!:- (((
mod: latm valtozatos a tema ...:- (
mod: N1: nem ertek hozza, de legalbb ezt be lehetne vetni mint elrettentes, persze akkor nem lennek auropai ize....:- (((
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Informatikusok gyongye!!!! Kereshecccccccccc!!!!:- ))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
H!
Na Tas kollegat veglek kiiktattuk a netrol:- )))
Tobbet em fog zavarni:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
NE rohotess a bonyuk meg magyarul si igen korlatooztt szokincsre soztrulnek nem hogy angelusbul:- )))
udv
neduddki
mod: van egy ezres listam akit erdekel tugy ahun tan meg:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
HI!
Poennka poen de az ma tenyleg kisse necces:- )))
udv
neduddki
mod: aktuasli allas ol van? mert nekm kuka az oldal:- (
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
De mejjik az a kep amejjik serti a japo ontudatot??? erre lenenk kivancis mert vegignesztem parat de nem tanatam?
udv
neduddki
mod: aszittem a nyuszitb! video:- )))
djtommi: ha leswz egy kis idom akkor vegigjaccom Veled, valszeg du 4 utan ha bertem a bornyukhoz:- ), /ha addi gnem sikerutl gatjab razni keress nyugodtan/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Tegna ejszak ota uj haziallatunk van!!!
Egy szep surke eger!!!
A felbritt kek /ami fekete:- )/ behozta majd a marhaja elengedte a szekreny moge, es mikor latta hogy nem fer hozza elment masikat szereni, azota nem gyutt haza /mongyuk ennek van egy elonye is: nem hozott masik egeter:- )))/
udv
neduddki
p.s. Te Szamar csak most esik le: a Montoja nevezetu formedveny nem Teged akart megdugni???:- )))
mod: Ezek a klikkerek tejjesn hujjek, de ha delutan bemegyej a teszcsebe akkor fejogepeket beizzicsam en is???:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
A yahoo mijota szallt bele a jurosportbe???
udv
neduddki
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Nintendo Wii
- Telekom mobilszolgáltatások
- Home server / házi szerver építése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX9060XT 8GB!
- Lenovo LOQ alig használt állapotban, garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://www.moogaudio.com/store/dbimages/gle008_b.jpg)
![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/27789716.jpg)
![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/21283161.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.sportwagenvermietung24.de/img/f_testarossa_sport.jpg)