Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Starjánban most jön meg a második vihar, úgy fél4 tájékán már elkezdődött egy, de aztán két órán keresztül szakadt, volt itt jég is, meg minden. Aztán félórája elcsitult, most meg megint olyan fekete lett az ég, hogy villanyt kellett gyújtani. A környező utcákból a vihar 10. perce után 10 centis patak folyt lefelé, a legmélyebb részeknél össze ís gyűlt, de aztán onnan is lefolyt már lassan. Most megint elkezdett csepegni. De a legfurább, hogy az előbbinél is, meg most is aránylag kevés villámlás volt, de egyet olyat bevert, hogy a dörgéstől 3-4 centit kilengett az ablak, a tüdőm mintha lövést kapott volna, a fülem meg egy pillanatra megsüketült. Asszem valami alattomos infrahangok lehettek, meg az is furcsa volt, hogy a villanás után 2 sec eltelt, akkor csattant egy rövidet, majd újabb egy sec után 10 másodpercig tartó dübörgés volt....most megint. Láttam már pár villámot, és hallottam dörgéseket, de ez a három eddig számomra szokatlan.
Pataki Zita most mondja hogy ez lesz jövőhéten is.
Amúgy nem tudja valaki hogy hol lehet Starjánhoz közel Corsair Flash Voyager GT 2GB -ot kapni? Kéne nekem kettő belőle, de ebben a városban halálos a hardverkínálat. Tudom, gugli, de mondom hátha valaki rávágja keresgélés nélkül is.
Na de most F1 ...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest