Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Nyehehe

[link] -
Nimrod
addikt
Teszem magam ágyba, jó offolást mindenkinek.
ui.: még mindig szomjas vagyok. -
Nimrod
addikt
Szomjas vagyok.

-
Nimrod
addikt
Ilyen hülyeséget. Beállítom BIOS-ban, hogy Num Lock legyen bekapcsolva induláskor. Win kikapcsolja. Beállítom Win alatt is, akkor is. Felraktam egy tweaker progit, ott is beállítom. Ugyanaz, de most kilépéskor marad égve (akkor is, ha előtte meg kikapcsolom).

-
Nimrod
addikt
Ki tud csehül?

Már ha a '' čuráku '' cseh nyelven van (.cz volt a domain).
Egy online szótárat találtam, de az meg nem adott rá jelentést.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hooogyne, mint csacsi a zabot.

Hehe... egyszer volt olyan, hogy reggel 6 óra körül csörög a mobil. Nézem vidéki vezetékes szám, életemben nem volt dolgom arrafelé, meg a mobilon nem is nagyon hívnak, meg sokszor még én sem tudom a saját számom, meg blablabla. Visszahívtam később, értetetlenkedés, egymásra mutogatás a vonal túlsó felén, aranyos. Bár még mindig jobb mint amikor már évekkel később még mindig a vezetékes számon keresik a ház előző tulaját...
Na mindegy, utálom a telefont.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Hümmm kaptam egy sms-t. Ami furcsa, mert nem szoktam kivéve karácsony és szilveszter. Ráadásul nőtől akit szerinte én kértem meg, hogy küldjön sms-t. Telszámra a tudakozó meg süket. Hümmm

-
Nimrod
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fenét, SL-ben simán megvan, még Tildy-t is meg tudom csinálni élethűen, csak elő kell kaparnom egy fotót, hogy élethűen megcsinálhassam a bőrét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nimrod
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én meg várok valakit hogy másszon már végre online, utálok várni.

-
Nimrod
addikt
*ásít* jó reggelt *csipát kitöröl, balra el*
Hö? Parisert visszaküldték a dutyiba? Nagggyon heles.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos cigaretta 🔞
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Léghűtés topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- ZTE MF289D nagysebességű 4G / 4G+ LTE Cat12/13 Sim kártyás WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)