Hirdetés
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Nyehehe

[link] -
Nimrod
addikt
Teszem magam ágyba, jó offolást mindenkinek.
ui.: még mindig szomjas vagyok. -
Nimrod
addikt
Szomjas vagyok.

-
Nimrod
addikt
Ilyen hülyeséget. Beállítom BIOS-ban, hogy Num Lock legyen bekapcsolva induláskor. Win kikapcsolja. Beállítom Win alatt is, akkor is. Felraktam egy tweaker progit, ott is beállítom. Ugyanaz, de most kilépéskor marad égve (akkor is, ha előtte meg kikapcsolom).

-
Nimrod
addikt
Ki tud csehül?

Már ha a '' čuráku '' cseh nyelven van (.cz volt a domain).
Egy online szótárat találtam, de az meg nem adott rá jelentést.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hooogyne, mint csacsi a zabot.

Hehe... egyszer volt olyan, hogy reggel 6 óra körül csörög a mobil. Nézem vidéki vezetékes szám, életemben nem volt dolgom arrafelé, meg a mobilon nem is nagyon hívnak, meg sokszor még én sem tudom a saját számom, meg blablabla. Visszahívtam később, értetetlenkedés, egymásra mutogatás a vonal túlsó felén, aranyos. Bár még mindig jobb mint amikor már évekkel később még mindig a vezetékes számon keresik a ház előző tulaját...
Na mindegy, utálom a telefont.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Hümmm kaptam egy sms-t. Ami furcsa, mert nem szoktam kivéve karácsony és szilveszter. Ráadásul nőtől akit szerinte én kértem meg, hogy küldjön sms-t. Telszámra a tudakozó meg süket. Hümmm

-
Nimrod
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fenét, SL-ben simán megvan, még Tildy-t is meg tudom csinálni élethűen, csak elő kell kaparnom egy fotót, hogy élethűen megcsinálhassam a bőrét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nimrod
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én meg várok valakit hogy másszon már végre online, utálok várni.

-
Nimrod
addikt
*ásít* jó reggelt *csipát kitöröl, balra el*
Hö? Parisert visszaküldték a dutyiba? Nagggyon heles.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)