Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Teszem magam ágyba, jó offolást mindenkinek.
ui.: még mindig szomjas vagyok. -
Nimrod
addikt
Szomjas vagyok.

-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Ilyen hülyeséget. Beállítom BIOS-ban, hogy Num Lock legyen bekapcsolva induláskor. Win kikapcsolja. Beállítom Win alatt is, akkor is. Felraktam egy tweaker progit, ott is beállítom. Ugyanaz, de most kilépéskor marad égve (akkor is, ha előtte meg kikapcsolom).

-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Ki tud csehül?

Már ha a '' čuráku '' cseh nyelven van (.cz volt a domain).
Egy online szótárat találtam, de az meg nem adott rá jelentést.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Hooogyne, mint csacsi a zabot.

Hehe... egyszer volt olyan, hogy reggel 6 óra körül csörög a mobil. Nézem vidéki vezetékes szám, életemben nem volt dolgom arrafelé, meg a mobilon nem is nagyon hívnak, meg sokszor még én sem tudom a saját számom, meg blablabla. Visszahívtam később, értetetlenkedés, egymásra mutogatás a vonal túlsó felén, aranyos. Bár még mindig jobb mint amikor már évekkel később még mindig a vezetékes számon keresik a ház előző tulaját...
Na mindegy, utálom a telefont.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Hümmm kaptam egy sms-t. Ami furcsa, mert nem szoktam kivéve karácsony és szilveszter. Ráadásul nőtől akit szerinte én kértem meg, hogy küldjön sms-t. Telszámra a tudakozó meg süket. Hümmm

-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Fenét, SL-ben simán megvan, még Tildy-t is meg tudom csinálni élethűen, csak elő kell kaparnom egy fotót, hogy élethűen megcsinálhassam a bőrét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Én meg várok valakit hogy másszon már végre online, utálok várni.

-
Nimrod
addikt
*ásít* jó reggelt *csipát kitöröl, balra el*
Hö? Parisert visszaküldték a dutyiba? Nagggyon heles.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- i7-4790K / GTX 1070 8GB / 16GB RAM / 2x SSD Alkatrészként vagy javításra
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Ayn Odin 2 Portal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)