Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Neddma idejon a pekingi kacsa, oszt futtyog...na huzzalelinnen de villamgyorsan, felvered itt az osok csendjet!!!
Pisztolyomon hangtompito...LABAMON MEG BAKANCS BAZMEG, NA TUNES INNEN!!
ui: Szerinted az alairasom honnan valo?
erdeya: Szkarlett Dzsohanzent mar kirugtam, nem sikalta meg eleg alaposan a labmoso lavort...
-
tiv83us
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Jancsika az adatlapod mar ugy nez ki mint egy buzamezo, vagy mint regi osztalytarsam Lotte Ferike ellenorzoje, ne akard, hogy gyarapitsak...

ps: Gyarapitottam. Leszoltad a kedvenc houskeeperemet, olyan fenyes a klotyom hogy orgazmus raulni te meg itt parasztkodol, nahat...
-
tiv83us
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
[link]
BTW: Hajnal 2:24 van goddamnit, mi a lofaxt csinalok en a gep elott, megyek 5-re dolgozni...
ps: Basszatok meg a bejarononk tegnap ugy kitakarijotta a kerot, hogy nem ismerek ra... Csak egy mellekhatasa van, meg dolgozott, el kellett mennunk Sr.-al a kocsmaba. No nem baj occso vot a sor.
ps2: Koszi, lefektetem magam meg ket orara...minthogy egy 80 eves weirdo pirossapkas nyukasszon, thx...
-
tiv83us
veterán
Kidus a vilag legaranyosabb teremtmenye. Odakint 110km/h-as szelek vannak, tehenek repkednek, o meg megehezett es kajat rendel

Ertekelni fogjak
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
En meg nelkule mer bepalik a s*ggem...
-
tiv83us
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Narayan - Fat of The Land '97
Egyebkent meg Smack my Bitch up!
#4502 Az a video meg valami hazilag takolt, ehhez a szamhoz sosem keszult hivatalos videjoklipp.
FehérHolló Jah, tegnap este beprogramoztam a legkondit, hogy tartsa a levegot 73F-en egeszen reggel 10-ig, utana 70F. Erre az allat 63F-re lenyomta a szobamat es arra ebredtem kb 10 percre, hogy befagy a seggem... -
tiv83us
veterán
Aki meg nem latta volna a Ponyvaregenyt, azoknak egy tomor osszefoglalo par percben a lenyegrol.
[link] -
tiv83us
veterán
[link]
Ezeket az oroszokat nem csodalom, hogy nemtudtuk kiuzni annyi idon keresztul...
ps: Lehet fake
-
tiv83us
veterán
A megalaztatast nem veszem konnyen, de most remelem mindeki elegetett.
Adjatok alcimet amit akartok, martirkodok, stb. En meg telapo hulyegyerekekt jatszottunk es szanalmaskodtunk, Remelem jol esett. Nem ertem miert kellett beleavatkozni. /Dehogynem ertem, I_Am az orangyal, aki jokat tesz, RGB-t vissza engedi, le se szarja hogy mas mit gondol rola, de ez mar a mult, a moderatorok jo sracok en nem vagyok az, en nem tudom ellatni ezeket, tenyleg zarjuk le itt. Ha valamelyik good samaritan-nak problemaja van az irjon a mail-emre, vagy privibe, ugysem fogok valaszolni.
Montoya, te pedig ne oktass ki hogy mit kene tennem, nem valaszolok, szar szemet szar alak vagyok.
Joejt barataim. -
tiv83us
veterán
Pista ba' es Jancsi ba' osszeverekednek a kocsmaban.
Kihijjak a rendorseget.
-Na mondja Jancsi ba', hogy is tortent ez? - Kerdi a rendor.
-Hat eloszor is ugy kezdodott, hogy az a rohadek Pista visszautott...
Nah tenyleg, zarjuk le, terjen mindenki vissza a maga kis temajahoz, nem eri meg ez az egesz. Joejt mindenkinek. -
tiv83us
veterán
Csak egy sunyi beszolas volt I_Am kolleganak, miutan visszairtam a topic eredeti cimet ''Off Topik 40 - Martirok es onbannolok jatszotere''-rol, hogy hagyjon csak, nem kell velem foglalkozni, ilyen embereket nehez megerteni. Hat remelem most megertett, mind a ketto. Egyiknek sem volt koze a mi ketto nyilvanos parbeszedunkhoz amit telapoval folytattunk, de rogton jott a megvalto, meg a kisherceg. Csak ennyit akartam, legyen az OT amilyen eddig is volt en kiszalltam.
Ezt ne toroljed race, ez lesz az utolso hsz-em egy ideig biztosan ide.
I_Am te meg ne modositsd a cimet martirkodo jatszoterre, mert a jatszoter bezarult, koszi. -
tiv83us
veterán
ngabor2: Lattam meg reggel a kommentedet amit azota valami nagyhatalmu torolt, de hala az egnek mennem kellett munkaba igy nem volt idom lereagalni, ami jobb is, mert nagyon csunya lett volna,
Viszont igy utolag csak gratulalni tudok, nem csalodtam benned. Igazi dijnyertes suttyo vagy. -
tiv83us
veterán
Ott talaltam meg az adatlapjat a leggyorsabban, leven meg mindig cimlapon van valamiert
![[kép] [kép]](http://img502.imageshack.us/img502/4607/picture2gu9.png)
A kozeljovoben nem tervezek irast, nincs semmi jo temam. Altalaban akkor irok, mikor epp delirium tremenst elek at
torokszultan: Sok volt a nezetelteres, nem akart tobb tuzet szitani, jobb ez igy mindenkinek. -
tiv83us
veterán
Kedves VladimirR!
Errefele jarsz es mar emlitest sem teszel rola, inkabb sajat onzo tevekenysegeket folytatsz...![[kép] [kép]](http://img129.imageshack.us/img129/1779/picture1bw0.png)
Forras: [link] -
tiv83us
veterán
Kurva eletbe, reggel 4 megin'. Mehetek melo.
Amugy joreg. -
tiv83us
veterán
Olyan uriemberek vagy holgyek /inkabb emberek, mer holgyekben nem bizok ilyen teren
/ jelentkezeset varom, akik Pesten laknak es rendelkeznek HP /nem, nem Hewlett Packard-el/-val es akar, illetve penz elleneben megtudnanak vallni egy fel liternyi flakontol az en kedvemert. Elore is koszonom. -
tiv83us
veterán
Valaki fogja le Kidust, aki Pest kozeleben van. Eldontotte, hogy viszi az EN nagyanyamat magaval Amerikaba es randalirozni akarnak, mer ugye ingyen pia a gepen, meg felhok...nagyanyo meg nem arrol hires, hogy megveti a bort, Kidust meg nem kell bemutatnom...
[link]
Edes Istenem, mibe fogtam en bele

-
tiv83us
veterán
Imadom a paromat. Hajnal 3:45-kor csorompol a telefonom, kiugrok az agybol, azthiszem eg a haz, rohanok a vodor vizert, erre megtalalom a telefonom vibralni meg villogni a kupac soros doboz alatt. Felveszem es erre egy kedves hang kozli, hogy ''veled almodtam mult ejjel es olyan jo volt, csak akartam, hogy tudd''. Emlekeztettem ra, hogy nalam -6 ora a kulonbseg es kinda hajnal 4 sincs, de ez a lelkesseget nem folytotta el. Komolyan konnyebb megepiteni egy 4 savos autopalyat London es NYC kozott, mint asszimilalodni a nokkel

ui: Ettol fuggetlenul egyutt orulok az alom altal okozott elmenynek
ui2: Jut eszembe, mostanaban ott van most hajnal 3-4 kozott, rarobbantsam a telefont es elmeseljem, hogy ultra soft wc papirrol extra softra valtottam ma...
? -
tiv83us
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Ugyanmar, siman ki lehet csalni a barlangbol. Bedobsz nehany szot, mint ''precizitas'', ''rend'', ''uszomedence a melegben'', ''idojaras'' /foleg ha paratartalom is van benne/, mar jon is elo...
IGAZE?
/A kupacot meg direkt elrejtettem, mer a f*szom se rendezgeti a szennyes ruhajat, te meg kuthaszol...
/ <== ez baranynak szol. -
tiv83us
veterán
Ahhoz kepest amit itt lattal nehany honapja mikor erre jartal /ami nalam mar igen szep rendnek szamit
/ ez a kero csilli-villi, sot 
Na jo, a ruhaim nincsenek szin szerint elrendezve es nem rejtettem el az osszes kabelt a falba/fold ala, de igenis rend van na! Neszojjbe, mer hatrafele kotlek be a Kumbaba
ui: Ja es emlitettem mar, hogy vettem Vanilla elektromos illatositot? /Nem aze' mer' buzlok/, ugyhogy kellemes illat jarja at a szobacskam, sot van egy Peachy Peach back-up-om is
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Meg sajnos 3 het amig jon, addig megadom neki a lehetoseget, hogy logout-oljon, utana megigerem, hogy itt a PH-n egy ideig nem fogtok latni minket

-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Majd holnap csekkold a logout-ot

katica: Eloszor 8 honapot birtunk ki egymas nelkul, aztan egyutt voltunk 4-5 honapot es most jarunk a 13. honapnal kulon
Es meg jobban szerelmes vagyok mint valaha
Ha o meg nem, akkor deportalom 
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Legyen 50-50

Huncutseggu: Az intezmeny letre lesz hozva es lesz kulon foruma...
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Evtizedes /tobb-kevesebb/ megszakitasokkal az USA-ban tartozkodasom alatt, ma megejtettem az elso igazi furdesemet
Valami kurvajo erzes.
Az itt kialakitott furdoszobak altalaban nem alkalmasak furdesre, illete foleg zuhanyzasra lettek kialakitva, eleg nehez a kadban megmartozni, leven hogy kicsi es szuk. De megoldottam a kerdest es most egy kicsi honvagyam lett a jo kis magyar furdokadak utan
Tudom a kutyat nem erdekli, de ez most annyira jol esett, hogy meg kellett osztanom.
ui: Talan etikusabb, mint hogy azt osztom meg, hogy milyen jot szartam
-
tiv83us
veterán
Megy egy kedves uriember/holgy egeszen veletlenul Pestrol Egerbe a jovohet barmelyik napjan gepjarmuvel? ($$$)
-
tiv83us
veterán
Ha elveszel New Yorkban, en fel nem megyek erted...
Egyszer sikerult ejszaka rossz hidra rakanyarodnom Brooklynban es betevednem a repter helyett a 189. utcaba (Harlem kozepe), eletemben akkor volt az, hogy nem ereztem keztetest, hogy levegyem a labam a gazrol a piroslampanal, mikor mar 12-13 uriember korulvette a sapadtarcom.
Amugy ideje anyjuk, hianyolom a foztod
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mac-en az F5 hangerot ad, ugyhogy nalam marad a jo oreg
gomb. De ennyire nem gorcsolok, tallozgatok, olvasgatok mashol es utana vissza-vissza terek.
FehérHolló: A száj-fáj csatornakon jelenleg paid programming megy, arra meg nemtudok elaludni, hogy csabika bemutatja, hogy miert az ovek a legujabb szuperextrabevonatos konder. Ja es ha most hivom, akkor csak $19.99 $39.99 helyett... -
tiv83us
veterán
Mi a picsat csinalok en ebren ejjel 3:53-kor? Valaki mondjon valami jo filmet, kiveszem on-line. Lehetoleg szar legyen, mert vissza akarok aludni.
-
tiv83us
veterán
Pussies...

Aktív témák
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/ jelentkezeset varom, akik Pesten laknak es rendelkeznek HP /nem, nem Hewlett Packard-el/-val es akar, illetve penz elleneben megtudnanak vallni egy fel liternyi flakontol az en kedvemert. Elore is koszonom.