Hirdetés

Aktív témák

• _seth_

veterán

TV2, Tények, Paneltűz:

1 nő meghalt, mutatják ez embereket, egy másik nő zokog és a kis keverék kutyáját keresi igaz tönkrement több család élete is de neki az a kutya a legfontosabb (elhiszem, hogy hozzánő az emberhez de az akkor is csak egy állat), másik boldogan szalad le miután pár percre a rendőrökkel visszamehetett, hogy megvan a kutyatáp... ilyet... én ott helyben megverném ezeket...

Jah: panelben lakom és decemberben nálunk is volt volt tűz... tűzoltók, mentők, rendőrök szal mindenki itt volt aki csak kellhet... 1 lakás gyújtottak fel (DIREKT... az a barom a gázcső alatt gyújtotta meg az ajtót vmi alkohol/benzin/gázolajjal... elkövető mai napig nincs meg igaz lehet tudni ki tette csak nem tudják rábizonyítani hiába volt indíték (nő...) hiába tartozkodott a mobilja a városban mikozben azt állította, hogy 20km-re volt, hiába volt már egyszer a környéken és kéredzősködött... semmi... ez a magyar rendőrség... gratula! sok töketlen egyenruciban... pont mint a kukások csak azok narancssárgában nyomják ezek meg citromsárgában...).
    Nálunk senki sem halt meg sőt még csak meg sem sérült (szerencsére!) nem 20 hanem csak 4 emelet van szal ez egy kicsi panelben kicsi tűz... nálunk kb egy tenyérnyi fekete folt volt a lakásban (korom) ami annak köszönhető, hogy a két kezemmel raktam purfixot a bejárati ajtóra ami szép fekete lett de megfogta a kormot. Tűz: 1 emelet, még a negyediken is teljes egészében kormos lett a lakás mivel nem volt az ajtó szigetelve, a füst pedig felfelé száll... ahol tűz volt na ott elég komolyan ''antikolva'' lett a lakás egy része... olvadt, égett minden... a gázcsőről is leégett a festék és a színe is más lett a csőnek... szép lett volna ha az berobban... sőt nem is tudom mi lett volna akkor mert itt pl ebben az oldalban egymás mellett van 12 lépcsőház egyenként 15 lakással. (Jah: márciusban beidéztek kihallgatásra... igaz, hogy decemberben történt az eset de azért kit láttam, mit láttam, mikor jöttem, hol jöttem... én akkor értem ide autóval amikor már kivonult mindenki és már tűz sem volt... csak nem értettem mi a fenéért nem mennek előttem az autók és miért parkolnak le... na meg miért áll ott az a tűzoltóautó meg mit keres itt az a rendőrautó meg az a másik kettő meg az a másik tűzoltófelirató kombi és ugyan minek van itt a zsír új rohamkocsi (választás előtt adta át Nagy Sándor MSZP-s képviselő és asszem akkor még Molnár x volt a miniszter is szal ennyit tettek 4 év alatt aminek értelme is volt igaz kb 12 évet kellett várni rá de csak megértük...) szal mentőatutó meg jön ki a kormos tűzoltó a lakók kint állnak... megjelentek a helyi kétlábú pletykalapok is (mindenhol van egy 10 fős keménymag akik hamarabb tudják, hogy mit csinálsz holnap mint, hogy elterveznéd...).

Mind1 vissza az alapokhoz: szal miért a kutyatáp a legfontosabb egy paneltűznél? Lehet csak én nem vagyok nagy állatbarát, nekem másképp épül fel az a lista amin a dolgokat fontossági sorrendbe rendezem...

(Jah: tűzoltók precizitása: az áramot elzárták de a gázt nem... no komment... rendőrök: helyszinelő beszól nekem, hogy ugyan miért akarok felmenni a saját lakásomba (szüleimé pontosabban) röpke 2 órás álldogálás után amikor már ki is volt szellőztetve minden... nem érdekelt túlzottan inkább csak mentem fel keresztül az állítólagos bűnjeleken... ehhez kell aztán diploma amikor már én is tudtam, hogy az ajtót locsolták le és azt gyújtották fel (az ajtóra ránézve elég egyértelmű volt + tudva, hogy zárva volt akkor már olyan sokmindent nem lehet meggyújtani egy panelházban, nálunk legalábbis nem), a flakon (egyik lakó lelocsolta vízzel az égő benzineskannát és kivitte a bérházból) a bérház mögött van a tettes piros kabátban menekült... ezt kb a megérkezésem után 30 perccel már tudtam és még csak nem is nyomoztam! jah egyébként ennyit tudnak jelenleg is...).

Na jó már a napló a szemét elleni harcról ír én pedig befejezem :) (fáj a hátam, ha lefekszem akkor iszonyatosan ha űlök akkor kevésbé... ezért írok még 2 után is ide pedig jó lenne aludni mert holnap vizsga...)

[Szerkesztve]

Aktív témák