Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Erre van megoldás. A doki kb 5k-ért kihúzza vagy betömi. Én 1 jégerért az egész álkapcsodat kiütöm

-
válasz
burgatshow
üzenetére
Én a tanulás unalmas perceit, túrórudi, jégkrém és kinder pingui evéssel dobom fel.

-
ngabor2
nagyúr
összepakoltam kolléganőmnek egy gépet ócsóér'. olyan alkatrészek vannak benne, amiktől én sikítva menekülnék, ha magamnak kellene gépet összepakolni. de a pénz nagy úr, különösen, ha nem sok van. úgyhogy 60k-ból kihoztunk egy pentium-d konfigot, amin azért már dolgozgatni is lehet. asrock alaplap int. videokártyával, 1x512 ddr2, 160gb vinyó, mercury táp 2 év garral, dana ház. mikor megemeltem, majdnem megkérdeztem a srácot, hogy nem szerelte bele a cuccokat? hozzászoktam a jó kis dragon súlyához...
utólag könnyű okosnak lenni... tudtam volna venni 4k-ért hp házat 360w-os táppal. kicsit kell moddolni, ésmehet bele minden. így a ház + táp valami 10k volt... no mindegy. -
válasz
burgatshow
üzenetére
Hamar túl leszel rajta meglásd. Az eredménye meg Tőled függ.
Más.
Nem lesz valamikor a nyáron Pesten PH! tali? Ha már úgyis felköltözök jó lenne a társaságot kicsit együtt látni megint. -
válasz
burgatshow
üzenetére
Így, sikeres vizsga után persze hogy azok vagyunk.
Még 1 vizsga és háváj, didzsi, napfény. (Vagy úgy is írhatom: szex, csaj, pálmafák.)
[Szerkesztve] -
válasz
burgatshow
üzenetére
Hívják? Hát nem tudom, én hiába füttyentettem, hívtam a szobarátsamét, nem akart ide jönni.
Ellenben a szobastársam szólt, hogy hagyjam abba a fütyörészést mert keres egy kalitkát. 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
gondolom most a madzagtalan billre gondoltál. hidd el, jó dolog az. én igen erősen örültem, mikor végre eltünt a vezetéke. billtartó fiókban használom, mert az asztalon permanens kupi leledzik, amit reménytelen megszűntetni. pontosabban megszűntetés után 2 nappal visszaáll a maximálishoz közeli entrópia. az egérnek alig tudok egy 20x20-as területet nagyjából szabadon tartani.
az asztal másik igen fontos része a lábtartó. ha madzagos bill van, akkor a fiók kihúzásával/betolásával bejön az asztal alá a vezeték. ha felteszem a lábam a tartóra, jó eséllyel belegabalyodik.
a másik, amiért jó, hogy ha kell a hely a bill. fiókon, akkor csak arrébbteszem, nem akad semmi sehova. ha akarom, akkor fotelból is tudok gépelni, bár erre még nem nagyon volt példa. -
EQMontoya
veterán
válasz
REDeath
üzenetére
Szerintem a vezetékes billentyüzet is a világ legfeleslegesebb találmányainak 1ike... elvégre aki billt használ, annak valszeg pc-je van, a bill és a pc pedig általában fix helyen van, minek mozgatni? Szal 100 emberből ha 1nek van rá szüksége... az egér nyilván más tészta, mert azt mozgatod használat közbe, tehát szar, ha beakad, de a billentyüzet oda van b..va az asztalra, az jóvan.
-
REDeath
őstag
van vezetéknélküli, és vezetékes billentyűzet és egér. de mér nincs olyan amelyik mindkettő? pl elem helyett rádugom a normál usb kábelt, ezzel egyúttal vezetékessé is tettem, ha feltöltött, vagy csak mászkálnom kell akkor meg leveszem... egérnél dettó..

-
troland26
őstag
kollegám búcsúztatója volt , ittam egy pohár martinit és frankón megcsapott

Black : szerintem kérdezz a topikba hátha...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Aki munkajogi dolgokban eléggé otthon van és naprakész és tud segíteni, keressen már meg priviben!
Köszi -
ngabor2
nagyúr
amúgy a röntgencső az egyike azon 3 eszköznek, amiben az elektroncsövet nem váltotta le újabb technika. pedig van már egy pár éves...
(persze ha jobban belegondolok, spéci területeket is figyelembe véve nem 3 elektroncsöves cucc van, hanem egy néhánnyal több, de nem túl sok.) -
Csyppa
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hát igen, a röntgengépből sugárzik az erő

-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
a röntgentől? ha a műanyag kisvonatoktól kapna el, azt még megérteném...
-
piqla
őstag
Jáj honnan lehetne malibu elektromos rollereket beszerezni? Vagy egyaltalan, 50-60 ezerig elektromos rollert venni? Nem a ket centi vasag kerekekkel rendelkezo kis uszkarfasznyiakra gondolok, hanem ezekre a csodakra:
![[kép] [kép]](http://n2.vatera.hu/photos/52/10/97/52/1_big.jpg)
Igen, ez a roller mar elkelt. -
burgatshow
veterán
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
fogad? már voltál, vagy ezután mész a fogorvoshoz?
-
ngabor2
nagyúr
[link] végre egy értelmes topik

-
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Sajt?!? Beteg vagy? Hagyma, de csak módjával.
-
válasz
ladybug
üzenetére
ki hát én a poltopikot próbáltam kicsit feldobni, egy politikus mondja nekem hogy hogy főzzek, mondtam neki olvasson inkább szakácskönyvet politikai fórumok helyett

Hogy miért terelem???Mer egy ÁLLAT Vagyok!!!
ugyan mi bajom lehet?Nem fáj egyáltálán 
Király ez a gogli, ugye hogy találtam olyat amiben van kolbász, beraktam a polba is hadd okkuljanak
[link]
No ez egy fontos momentum volt a mai napomban, és szerintm lehet hogy megváltoztatta az életemet is
node, megyek vezetni, 2re itt az oktatóm, reszkess Pécs jön Jánoska

[Szerkesztve] -
válasz
ladybug
üzenetére
de, az a domináns a levesbe tehát akkor az krumplileves lesz Főzőkolbásszal,
mert Én azt úgy szeretem, sokan tejföllel csinálják az uborkasalátát, de attól az még uborkasaláta, bár én jobban szeretem ecetes sós cukros lével, na az az igazi, de tejföllel is az marad, csak tejfölös.na a krumplileves is az csak kolbászos
meg van benne tejföl is

[Szerkesztve] -
nemcso
őstag
Már csak egy állatidomárt kéne keríteni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
ladybug
üzenetére
Jóhogy jöttél, a poltopikban összeakadtam egy amatőrrel aszongya ha a krumplilevesbe kolbászt rakok(Főzőkolbászt szoktam), akkor az már nem krumplilevest, há dehogynem?Nem?
Az állatot neked elnézem, mivel Te Nő vagy, de Te honnan tudod, beszéltél valamelyik exemmel, vagy éppen az asszonnyal???

A nyúl csendbe marad, oszt tövig beveszi a répát a szájába![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Meg maci is, és sok más állatka. Tele van a PH állatokkal. Jánoska26 is egy állat.
-
Thrawn
félisten
JANCSI!

mod: Pali itt van?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
egyébként lehetséges. a kiküldött smsek szerint három féle egyenlegem van ugyanazon a számlán. Ha neten nézem, akkor 250 sör, kiküldték smsben azóta h 350 sörnyi péz van rajta, ha használnám jön az sms h csak 4 sör ára van rajta. És ha fontos lenne akkor mi lenne ? Be kell mennem munka után az időmet pazarolni, hogy a szolgáltatás amiért fizetek egyáltalán nem működik ?
-
ToBeY
nagyúr
Vicces ez a kép [link]
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
holló, nyúl, szarvas, mikulás...
-
FehérHolló
veterán
Nekem itt már túl sok az állat. Kezdem elveszíteni a fonalat.
-
csapos2
addikt
Lajos mire fogod költeni a rengeteg pénzed?
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hogy is van az: Holló a hollónak....
u.i.: Én nem vagyok holló!! -
Esmein
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
a probléma az, hogy ezért a nagyszerű szolgáltatásért már az elmúlt törthónapban 3 napért ki is fizettettek velem 1300 ftot és ebben a hónapban is ki fogják, csakhogy még nem sikerült kártya és kártya közötti tranzakciót végrehajtanom. A másik érdekesség, hogy a bankkártyám száma ugye a 67-el kezdődő 10 jegyű szám, míg átutalásnál legördülő menüből lehet választani két tizenhat jegyű közül. Az egyik a junioros aminek elvileg már nem kellene élni a másik az új 67-es kezdetű, de az elején 6 tök ismeretlen számmal megtoldva, így 16 jegyű nem 10. Nem is az, de miután beütöm az 5101-el kezdődő kártyaszámot akkor gondolkodik kicsit, hitelesíttet majd közli hogy a banki rendszer nem elérhető és próbáljam meg később, közben dögivel küldik az sms-t hogy storno.
-
FehérHolló
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Hát ha mac, az más világ.
Azon én sem tudnék elaludni. Olyan 1 perc alatt fel tud idegesíteni az ilyesmi.
Esmein: Legalább az SMS-t is kifizettetik veled?
Nekem Junior kártya/számla vagy miaszösz mellé van OTP Direct (vagy Direkt, mer' magyarosan szebb az angol..) szerződésem, SMS-beli értesítő elvileg ingyenes, mégis mindig legomboltak rólam 24-28 forintot SMS-enként... Bementem reklamálni, válasz: sajnáljuk, kijavítjuk. Utána 3 napig nem fizettem, majd újra. Azóta nem igénylem többé. -
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mac-en az F5 hangerot ad, ugyhogy nalam marad a jo oreg
gomb. De ennyire nem gorcsolok, tallozgatok, olvasgatok mashol es utana vissza-vissza terek.
FehérHolló: A száj-fáj csatornakon jelenleg paid programming megy, arra meg nemtudok elaludni, hogy csabika bemutatja, hogy miert az ovek a legujabb szuperextrabevonatos konder. Ja es ha most hivom, akkor csak $19.99 $39.99 helyett... -
Esmein
nagyúr
napok óta mindig azt írja ki az OTP netes felületén nekem amikor elektronikus kártyámról át akarok utalni a webkártyámra (virtuális dombornyomott), hogy a banki rendszer nem elérhető és kapok egy smst egy csomó infóval mit honnan hova fedezet hol mennyi, és azt hogy STORNO, ez normális vagy én vagyok höje megint ?
-
FehérHolló
veterán
-
tiv83us
veterán
Mi a picsat csinalok en ebren ejjel 3:53-kor? Valaki mondjon valami jo filmet, kiveszem on-line. Lehetoleg szar legyen, mert vissza akarok aludni.
-
Esmein
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mert munkakerülők vagytok abból is a közveszélyes fajta
Vagy csak a közszférát kerülitek el igen bölcsen. -
Esmein
nagyúr
üdv emberek, tudja valaki milyen nap van ma ? ...
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hopp, ez durva volt!

Nagyon a klikkelésre koncentráltam.
u.i.: Szenet? Tudod Te mennyibe kerül a szén mostanában?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Bocsánatot kell kérjek, mert elfelejtettem, hogy a Mikulásnak szezonon kívül nem kell kedvesnek, aranyosnak, ügyesnek, kitartónak, kövérnek és gyorsnak lennie.
Azért ha már ilyen szépen kijavítottad, rakj mégegy ''z''-t a megfelelő helyre.
Igen, én is szoktam hibázni, elég sokat, de ezt most muszáj volt. Érzem, hogy csak szenet fogok kapni tőled... De nem baj, majd befűtök vele, hogy megizzadjon a lábam. -
Racecam
nagyúr
Ian monnyon le!!!

-
Racecam
nagyúr
Klikkelő progikat izzítani!!
FehérHolló: Tudod Te miről van szó, úgyhogy kötözködés helyett indíts, vagy 20 szálat. (Meg úgyis kijavítom és akkor nem tudják miről beszélsz.
)
Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kezdem érezni.
![[kép] [kép]](http://www.nhptv.org/natureworks/graphics/moose3sm.jpg)

no, további kellemest, holnap újabb recepttel jelentkezem

off kell?