Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Akciókamerák
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Valami baja van a tápomnak
-
1200 - 1101
5025 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Ramius
őstag
-
ngabor2
nagyúr
de jó, hogy pécs messze van... meg hogy tegnap jóformán kinn se voltam otthonról.
-
Janoska26
addikt
hááát, annyira sokat nem is ittál. ettől függetlenül elég sok cuccot nálam hagytatok

ja, amúgy hétfő... ki nem szarja le? 2 után lépek haza, és döglök. bár előtte el kellene mennem egy boltba.
j(2*13): mire, mire... mire hármat számolok! (na ez legalább annyira vicces, mint te szoktál lenni...)Fejlődsz

Egyébként én meg vezetni megyek délután forgalomba, má vótam tegnap is, és megúszuk mindketten, az oktatóm meg én is, bár utána úgy itta a sört mintha ideges lett vóna kicsi, hogy mitől azt ne kérdezzétek

-
ngabor2
nagyúr
hááát, annyira sokat nem is ittál. ettől függetlenül elég sok cuccot nálam hagytatok

ja, amúgy hétfő... ki nem szarja le? 2 után lépek haza, és döglök. bár előtte el kellene mennem egy boltba.
j(2*13): mire, mire... mire hármat számolok! (na ez legalább annyira vicces, mint te szoktál lenni...) -
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
tbs
addikt
Óbazmeg... A dolgos hétvége eredménye: most esett le, hogy hétfő van... Jó ez nekem?

-
tbs
addikt
Szerintem meg nem. De majd kiprószáljuk.
Hmmm... Ugyan ~10kg-val több vagyok, mint ''Somogy leggyorsabb rövidtávfutója'' koromban, de úgy gondolom, nem nagyon kéne szégyenkeznem...
Ha mégis, még mindig ott a balhorog...
(Vki majd világosítson fel, mijaza balhorog, mert még meglep Thom! ->
)
Fogad..? Lüktet..? Érzékeny..? Dagi..? -
Whaskes
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
Whaskes
senior tag
jóóó reggelt kockák! végre felébredtem, tegnap este 6 óta aludtam

-
N1
tag
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
EQMontoya
veterán
Ki tudná megmondani, h Birkenaui koncentrációs tábor bejárata előtt ölelkezős fotót csinálni megantikus vagy gigantikus tajparasztság?

-
Csyppa
senior tag
Na további jó éjszakát, én mentem aludni.
-
Csyppa
senior tag
-
csapos2
addikt
Velkám!
Ja...igen! Ki tudná megmondani, hogy miért nem hajlandó a power dvd 6.0 a rendszerpartíció mellől normálisan lejátszani a imagefile-ban lévő dvd filmeket?
Szaggat, mint állat, ha másik vinyón van a film, vagy lemezen, akkor semmi gond. A C-n is és a D-n van hely, az egész vinyó újra lett formázva, tehát nem töredezett, a dma bekapcsolva, más lejátszó viszi rendesen.
Már napok óta ezzel szopok. Esetleg van valakinek ötlete, az új verzión, és ahasználj másik lejátszót-on kívűl?
Szívesen vennék minden ötletet.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
szépjóestét! Back from Poland.
-
BlacKSouL
addikt
Vedd a gépet az öledbe, babusgasd egy kicsit, majd szenderedj álomba. Reggel frissen és üdén fogsz ébredni. Közben meg talán megb*sz az áram, és a Hustler is helyettesítve lesz.
Kicsit nehéz lenne ölbevenni, babusgatni, csak a ház maga 11kiló, így mindenestől kb 14-15kg. A Hustler már untat, reggel meg kel a fene, délutánra megyek, bőven elég ha úgy 10 felé kicseppenek az ágyból.

-
FehérHolló
veterán
Vedd a gépet az öledbe, babusgasd egy kicsit, majd szenderedj álomba. Reggel frissen és üdén fogsz ébredni. Közben meg talán megb*sz az áram, és a Hustler is helyettesítve lesz.
-
BlacKSouL
addikt
Úgy megörültem hogy végre gép elé kerültem, de most hogy itt vagyok, semmi értelmeset nem tudok magammal kezdeni, ráadásul álmos is vagyok. Max megnézem megy-e a Hustler...
...megy, de az se érdekel.
Meghalt Darvas Iván
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
gondolod hogy a nf mcmurdo utan engem meg lehet lepni arral???:- )))
udv
neduddki
p.s. amugy telre megint veszek 9rugiert egy sandstone-t eskihuzok vel 2 evet /a ostanika sincs kulonosebben baj, csak laccik a hordas/ mod: csak a fuzot kell kicserelni benn mert szakad:- (
mod: latom ez is vibram...:- (
[Szerkesztve]HI!
hmm a trailek koztt van ami rohattul teccik:- )) sot az ossze boika nagyon teccik:- )))
hmm az overlanba meg nem lattam kirakva, pediog az nf-et is onna vettem:- (((
arak vannak vhol???
udv
neduddki
mod: tantam mormotanal es az overnel
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Tényleg, ha már itt tartunk, nem tud valaki egy Vasque márkaboltot valahol Pöstön vagy Pécsett? Vagy esetleg egy helyet, ahol esélyes, hogy találok? Egy erdélyi túra előtt állok, és kellene egy megbízható cipő/bakancs.
Neten nem szeretnék rendelni ilyesmit, és gugli most nem a barátom.
-
fokukac
nagyúr
-
tbs
addikt
HI!
udv
neduddki
p.s. amugy telre megint veszek 9rugiert egy sandstone-t eskihuzok vel 2 evet /a ostanika sincs kulonosebben baj, csak laccik a hordas/ mod: csak a fuzot kell kicserelni benn mert szakad:- (
[Szerkesztve]
-
neduddki
nagyúr
HI!
udv
neduddki
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
-
neduddki
nagyúr
Arról ne is beszéljünk... Visszafele alsógatyára levetkőztettek a reptéren, mert azt hitték rólunk, hogy terroristák vagyunk...
Akkor már elég büdös volt a cipő ahhoz, hogy ne kelljen vámot fizetni rá.
Pedig mostam lábat, mielőtt a Mikulás felszólítana rá.HI!
NE izgull engem mindehol, meg ferihegyen is le szoktak vetkoztetni, hijjaba az kimezetem varazsa:- )))
udv
neduddki -
(Kolombusz)
veterán
Hehe, kinyitottam a garázsajtót, erre berohant egy macska. 10 percig hajkurásztuk a lépcsőházban a szomszédokkal, aztán beugrott a légudvarba a másodikról.
Végül sikerült kizaavrni a kis dögöt.
-
tbs
addikt
-
Racecam
nagyúr
Arról ne is beszéljünk... Visszafele alsógatyára levetkőztettek a reptéren, mert azt hitték rólunk, hogy terroristák vagyunk...
Pedig mostam lábat, mielőtt a Mikulás felszólítana rá.Már éppen kérni akartam.

-
fokukac
nagyúr
pocsolyába léptem, sáros lett a 'zúj cipőm...
hiába keféltem, mégis elhagyott a nőőőőm.... -
tbs
addikt
HI!
MEg ne hallotam, de igyexem bepotolni:- )
udv
neduddki
p.s. amugy 2 telt birt ki a sandstone bakancsom, amit hihetlen qva dran 9500 vettem a tatraban a sandstone outletben:- )))
mod: BAromiRitkaMadar: errol mar halloam szinten amerikas joembertol, itthon ez nincs is? es jo a dog ?mi??:- ))) /gondolom: - )))/
[Szerkesztve]Eggyel kövérebb árúak, mint a merrel és tsai...

-
neduddki
nagyúr
HI!
MEg ne hallotam, de igyexem bepotolni:- )
udv
neduddki
p.s. amugy 2 telt birt ki a sandstone bakancsom, amit hihetlen qva dran 9500 vettem a tatraban a sandstone outletben:- )))
mod: BAromiRitkaMadar: errol mar halloam szinten amerikas joembertol, itthon ez nincs is? es jo a dog ?mi??:- ))) /gondolom: - )))/
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Pedig mostam lábat, mielőtt a Mikulás felszólítana rá. -
tbs
addikt
Nekem volt/van egy Vasque túracipőm. 2 hónap intenzív (napi 10 óra) túrázást bírt ki Amerikában a legkülönbözőbb körülmények között: Grand Canyon (szikla+homok), Yosemite (föld+szikla+nedves), Yellowstone (száraz szikla + föld), Mount Rainier (hó), Olympic Mountains (nedves, sáros). Ezután 2.5 évig hordtam utcán, és csak mostanában kopott el a talpa. Csúszni csak vizes kövön csúszott egy kicsit, kiszakadni nem szakadt, fázni nem fáztam benne, beázni nem ázott, csak ha 5-6 másodpercig álltam a patakban (persze a tetején a fűzőnél necces volt ilyen szempontból).
Anno olyan 85 dollár körül dobálták az emberhez (akkor 270 forint volt a dollár árfolyama), szerintem bőven megérte a pénzért.
Majdnem ilyen volt: [link]
Ahogy látom, most kicsit mintha drágább lenne ez a típus, de ez sem vészes.
[Szerkesztve]Nem is volt drága... És vámoltattad..?

-
tbs
addikt
HI!
Tom hogy a merell nem a csucs,de potn az a resze tartott ki ami merell es nema vibra: - )))
Nekm varosba kellt vmi, orulok hogy jarok, nem hogy turazok:- )))
De az a merell mar nincs fenn, nevet meg nem tom:- (
Most is varosba kellet atmenti idire mig szandalranem valtok.
Amugy a meidl-bol is a vibram talpasat mondtak anagy turazok, de abbol nem votl boka amiklor kerestem, lowa-kat dicseri meg az osszes komojabb hegyes /a bor miatt /, de abbol nincs boka varosbavalo.
A ket tagu nevut nem tom mire gondolsz?
Amugy akiknek votl nf-je azok nagyon dicseertek azert mertem megvenni:- ) /de egyellore kb! de nagyon jo!!!:- )))/
udv
neduddki
mod: amugy en puma-rol valtottam filara mar vagy 8-10 eve, de komojjan mondom a egyre szarabbak azok is, newbalcot akartam /errol mar csacsogtunk vhol:- )/ az osszes amerikai turazo esmeros azt hordja tejjes meglegedesre, de az en kis szels labikoimra az istennek nemmeg fel egy se /allitolag bevallotan keskeny modeljeik vannak, itthon a szelesitettek menenk igazan eszt meg a botosk mondtak/
[Szerkesztve]Beugrott a 2tagú, szerencséd: Han-Wag.
A legmasszívabb és legkényelmesebb bakancsok és cipők, amiket el bírok viselni a lábamon. -
neduddki
nagyúr
Noakkor. A Merrel a gagyi... Merrel könnyű túracipők foszlanak a lábamról... (1túrás kapcsolatokba bonyolódtam 3-4 darabbal.) Egyedül vmi continuum nevű Merrel bírja velem ~2 éve, bár ez csak várost lát.
Városba nekem rebok meg adiads vagy miaszösz sportcipő váltak be.
Túrákra meg Meindl és valami kéttagú nevű...
Bridgedale meg alap egy túrán.
HI!
Tom hogy a merell nem a csucs,de potn az a resze tartott ki ami merell es nema vibra: - )))
Nekm varosba kellt vmi, orulok hogy jarok, nem hogy turazok:- )))
De az a merell mar nincs fenn, nevet meg nem tom:- (
Most is varosba kellet atmenti idire mig szandalranem valtok.
Amugy a meidl-bol is a vibram talpasat mondtak anagy turazok, de abbol nem votl boka amiklor kerestem, lowa-kat dicseri meg az osszes komojabb hegyes /a bor miatt /, de abbol nincs boka varosbavalo.
A ket tagu nevut nem tom mire gondolsz?
Amugy akiknek votl nf-je azok nagyon dicseertek azert mertem megvenni:- ) /de egyellore kb! de nagyon jo!!!:- )))/
udv
neduddki
mod: amugy en puma-rol valtottam filara mar vagy 8-10 eve, de komojjan mondom a egyre szarabbak azok is, newbalcot akartam /errol mar csacsogtunk vhol:- )/ az osszes amerikai turazo esmeros azt hordja tejjes meglegedesre, de az en kis szels labikoimra az istennek nemmeg fel egy se /allitolag bevallotan keskeny modeljeik vannak, itthon a szelesitettek menenk igazan eszt meg a botosk mondtak/
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Nekem volt/van egy Vasque túracipőm. 2 hónap intenzív (napi 10 óra) túrázást bírt ki Amerikában a legkülönbözőbb körülmények között: Grand Canyon (szikla+homok), Yosemite (föld+szikla+nedves), Yellowstone (száraz szikla + föld), Mount Rainier (hó), Olympic Mountains (nedves, sáros). Ezután 2.5 évig hordtam utcán, és csak mostanában kopott el a talpa. Csúszni csak vizes kövön csúszott egy kicsit, kiszakadni nem szakadt, fázni nem fáztam benne, beázni nem ázott, csak ha 5-6 másodpercig álltam a patakban (persze a tetején a fűzőnél necces volt ilyen szempontból).
Anno olyan 85 dollár körül dobálták az emberhez (akkor 270 forint volt a dollár árfolyama), szerintem bőven megérte a pénzért.
[Szerkesztve]Bocs, nem majdnem ugyanilyen, hanem tök ugyanilyen.
A színe azóta kicsit megváltozott a hordás során.
A hozzászólás átolvasása elküldés előtt meg még mindig nem került bele az algoritmusba.
#1158: Én voda kisasszonytól jobban félek.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
-
tbs
addikt
Thom kolléga jóarc. Neféljetek tőle...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PazsitZ
addikt
Ha jól tudom nem csak a bátyja taekwandozik, hanem ő is... szóval vigyázz

VoDaFoNe (#1148): Jó a kép amúgy, jól nézel ki
De bátyádtól én is félek

-
FehérHolló
veterán
Noakkor. A Merrel a gagyi... Merrel könnyű túracipők foszlanak a lábamról... (1túrás kapcsolatokba bonyolódtam 3-4 darabbal.) Egyedül vmi continuum nevű Merrel bírja velem ~2 éve, bár ez csak várost lát.
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
számom az adataimnál.. és nagy kár, hogy félek a bátyádtól..

Amúgy jó, a tetején hagyhattál volna még rajta kicsit, hogy teljesen benne legyen a fejed
valamint a plusz zaj is jó ötlet. -
tbs
addikt
HI!
A vibram egy rakas szar: - (((
a merell alatt 6 honap hordastol tort kette, mindeki megdcsodalta, de mivel ez 14 honapban torprnt ezet midneki csak megcsodalta es gratulalt, de attol emg nemlett jobb:- (((
Csak az a baj, hogy meg a vibramot tartakj a legjobban... akkor mijjen aszar???:- (((
De aszontak, hogy ez nf meg a vibram kozos fejlestese, az nf-ek alat ez van es allitolaj mijjen jo???
na mind1
udv
neduddkiNoakkor. A Merrel a gagyi... Merrel könnyű túracipők foszlanak a lábamról... (1túrás kapcsolatokba bonyolódtam 3-4 darabbal.) Egyedül vmi continuum nevű Merrel bírja velem ~2 éve, bár ez csak várost lát.
-
fokukac
nagyúr
HI!
a merell alatt 6 honap hordastol tort kette, mindeki megdcsodalta, de mivel ez 14 honapban torprnt ezet midneki csak megcsodalta es gratulalt, de attol emg nemlett jobb:- (((
Csak az a baj, hogy meg a vibramot tartakj a legjobban... akkor mijjen aszar???:- (((
De aszontak, hogy ez nf meg a vibram kozos fejlestese, az nf-ek alat ez van es allitolaj mijjen jo???
na mind1
udv
neduddkimivan? elromlott a vibrátorod?
vegyél másikat....
-
neduddki
nagyúr
HI!
na mind1
udv
neduddki -
VoDaFoNe
aktív tag
A lány helyes, de...
Túl sok a kilógás, vagy túl kevés. Fejvágás + törzs ritkán jó. Lábvágás meg alap. Vágott lábú jóképet nem is tudnék mondani...
Aztán. Előbb kompozíció, aztán ha fitt a dolog, akkor digitrükkök... Pl. feketefehér ÖNMAGÁBAN rossz vicc. Zajt kell beledobni, hogy filmes hatása legyen. Vagy eltolni műanyagba, hogy ne kommerszként hasson.
Láttam már rosszabbat is.
Ja, mégvalami: sütifagyimikorérszrá..?
[Szerkesztve]Köff ^^ a véleményt megjegyzem de...
direkt nem raktam bele effekteket csupán fekete-fehér-t.
amúgymeg
bolond vagy 
-
Ramius
őstag
''Nem iszom vizet. Abban halak b*sznak!''

-
tbs
addikt
A lány helyes, de...
Túl sok a kilógás, vagy túl kevés. Fejvágás + törzs ritkán jó. Lábvágás meg alap. Vágott lábú jóképet nem is tudnék mondani...
Aztán. Előbb kompozíció, aztán ha fitt a dolog, akkor digitrükkök... Pl. feketefehér ÖNMAGÁBAN rossz vicc. Zajt kell beledobni, hogy filmes hatása legyen. Vagy eltolni műanyagba, hogy ne kommerszként hasson.
Láttam már rosszabbat is.
Ja, mégvalami: sütifagyimikorérszrá..?
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
-
Csyppa
senior tag
Szeretném jelezni hogy újra működik a klikkelés!!!

-
tbs
addikt
-
csapos2
addikt
-
tbs
addikt
-
csapos2
addikt
Persze az egyik tojásnak mindent lehet! Pff....
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Vagy Tamás, vagy t|-|om!, a Tomiért ágyelőkét csinálok belőled...
De értékelem együttérzésed.
ngabor: remélem az lesz...
[Szerkesztve]Tomi, ismerek egy jó ''fogászt''...
Erős a balhorga... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
[Szerkesztve]Tomi, ne bánts! Jaj, már megint azt mondtam, hogy Tomi! Jaj, megint! Tomi, kérlek ne haragudj! Jaj, de csacsi vagyok!
Egyébként tudom, hogy nem szereted, volt már szó róla.
-
(Kolombusz)
veterán
Kolbika?
Tökéletes.

-
burgatshow
veterán
Tomeszka?
Kolbika?
-
(Kolombusz)
veterán
[Szerkesztve]Tomeszka?
-
bandus
veterán
Nagyon fáj a fogam....

Tök rossz lehet neked!
-
burgatshow
veterán
-
ngabor2
nagyúr
Nagyon fáj a fogam....

holnap reggel irány a fogdoki... addig fájdalomcsillapító.
nekem is volt egy párszor, hogy péntek délutántól hétfő reggelig fájt a fogam, utána egész héten nem. majd a köv. héten ismét... na akkor nem csapott be, hétfőn, mikor már nem fájt, akkor is mentem a dokihoz. gyökérkezeléssel megúsztam. lassan megint kellene menni, mert bár nem fáj, de azért jobb, ha átnézi, megelőzendő a bajt. -
csapos2
addikt
Szegény Tomi!
-
burgatshow
veterán
Nagyon fáj a fogam....

-
neduddki
nagyúr
az első linkjeid nálam nem jönnek be, nem tudom, mi lenne az. mindenesetre őszre/télre be fogok gyűjteni egy hasonpaci lábravalót. vagy kettőt, hogy lehessen cserélgetni időnként. attól függ, mennyire leszek burzsuj. most nyárra jó ez az adidas torsion is, bár egy cserecipő emellé se ártana...
mod: most meg hirtelen bejöttek... no mindegy.
zoknira 3 év gar... az tudhat valamit
de ahogy elnézem, nem mindennapos használatra valók. pedig ha valóban kitartana 3 évig, én is beruháznék pár garnitúrára...
bár nálunk az is feltétel, hogy semmilyen ruhanem ű nem lehet statikusan töltődő, úgyhogy asszem kénytelen lezek a pamutnál maradni.HI!
kb 15 part hasznalok a comfortbol fojjamatosan, es kb 4 ev utan kellet az elso darabokat kidobni:- )))
udv
neduddki -
ngabor2
nagyúr
HI!
En mikor atvaltottam turacipokre. bakanbcsokra kkor szembesultem vele, hogy a szar zokni masodpercek alatt veres cafatpot csinlanak a labambol, raadasul hijjab szellozo a cipo, attol meg a szar zokni elb!:- (((( /aztan mondtak eszt nekem a turas gyerekek, de mig meg nem tapasztaltam nem hittem el: - )/
Vettem is Bridgedale zoknit, de az kisse dragabb attol hogy naponta elhasznalja az embor gyermeke : - (((
Akkor akdtam ra ezekre akkor meg a Calore 2000 kazankovacs kft csinlta oket, asztan eltuntek vagy 3 evre es msot akadtam rajuk:- )))
Amugy 4 ev hasznalt utan kedtem kidobalni ezeket a zoknikat, azota en nem hordokmast /na jo -5 fok alatt bridgedale-ket:- )/
p.s. ez pl felcipoben -15ig kivalo, csak az araaa......![[kép] [kép]](http://www.mormota-outdoor.hu/webshop/imgs/items/item_826_1.jpg)
[link]
[link]
amugy most egy ijjenm van es imagyak egymast:- )))![[kép] [kép]](http://www.bennettsclothing.com/images/AE3V-3V6_mag.jpg)
[link]
mod: Szarvasdemon: en is chinofungit hasznlok : - )))
[Szerkesztve]az első linkjeid nálam nem jönnek be, nem tudom, mi lenne az. mindenesetre őszre/télre be fogok gyűjteni egy hasonpaci lábravalót. vagy kettőt, hogy lehessen cserélgetni időnként. attól függ, mennyire leszek burzsuj. most nyárra jó ez az adidas torsion is, bár egy cserecipő emellé se ártana...
mod: most meg hirtelen bejöttek... no mindegy.
zoknira 3 év gar... az tudhat valamit
de ahogy elnézem, nem mindennapos használatra valók. pedig ha valóban kitartana 3 évig, én is beruháznék pár garnitúrára...
bár nálunk az is feltétel, hogy semmilyen ruhanem ű nem lehet statikusan töltődő, úgyhogy asszem kénytelen lezek a pamutnál maradni. -
neduddki
nagyúr
HI!
En mikor atvaltottam turacipokre. bakanbcsokra kkor szembesultem vele, hogy a szar zokni masodpercek alatt veres cafatpot csinlanak a labambol, raadasul hijjab szellozo a cipo, attol meg a szar zokni elb!:- (((( /aztan mondtak eszt nekem a turas gyerekek, de mig meg nem tapasztaltam nem hittem el: - )/
Vettem is Bridgedale zoknit, de az kisse dragabb attol hogy naponta elhasznalja az embor gyermeke : - (((
Akkor akdtam ra ezekre akkor meg a Calore 2000 kazankovacs kft csinlta oket, asztan eltuntek vagy 3 evre es msot akadtam rajuk:- )))
Amugy 4 ev hasznalt utan kedtem kidobalni ezeket a zoknikat, azota en nem hordokmast /na jo -5 fok alatt bridgedale-ket:- )/
p.s. ez pl felcipoben -15ig kivalo, csak az araaa......![[kép] [kép]](http://www.mormota-outdoor.hu/webshop/imgs/items/item_826_1.jpg)
[link]
[link]
amugy most egy ijjenm van es imagyak egymast:- )))![[kép] [kép]](http://www.bennettsclothing.com/images/AE3V-3V6_mag.jpg)
[link]
mod: Szarvasdemon: en is chinofungit hasznlok : - )))
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
Csyppa
senior tag
-
tbs
addikt
-
ngabor2
nagyúr
nekem meg sikerült végre legyőzni a lábszagot
de tényleg. az új cipőmbe nem rohadt bele a lábam. az izzadást nem sikerült kiküszöbölni (családi örökség), de mivel minden reggel beszórom egy bizonyos hintőporral, ezért nem illatozik estére. és én ennek örülök. -
(Kolombusz)
veterán
-
troland26
őstag
nyertem, nyertem, nyertem

van egy 4-esem a 6-os lottón -
Ramius
őstag
-
Csyppa
senior tag
''lábszag, hónaljszag, izzadás és gombásodás''
A zokni a hónaljszagra is jó?
(#1120) csapos2: Csak a végén nehogy összemenjenek a füledid a sok szégyelkedéstől.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Jaj már, na! Mindig rosszat mondok. Megyek és összeszégyellem magam.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
-
Csyppa
senior tag
-
tbs
addikt
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
csapos2
addikt
Ilyen is rég volt már, hogy az off egész nap halott...

Miért kell a halottakat piszkálni?
-
burgatshow
veterán
Ilyen is rég volt már, hogy az off egész nap halott...

-
neduddki
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
neduddki
nagyúr
-
ladybug
őstag
Ugye, én is ezt mondom. A notikámon ez megy, és még egyszer sem volt gondom vele.
Kolombusz: Ugye, ugye?
-
parandroid
félisten
Most már semmi.

p -
(Kolombusz)
veterán
-
neduddki
nagyúr
Friss telepítés, leszedte ez magának...
Egyébként kész vagyok, most megnézem, hogy mit sikerült megmenteni.
pHI!
NEm tom mi bajotok van a viszlattal atom stabil gyonyoru fantasztikusegyszerun a legjobb oprendszer amit bvalaha lattam, meg a 386sxjeimet is eloszedtem, mer azokon is ugy megy mitn a villam
udv
neduddki
p.s. megyk meg si szmaom hany gepem van....:- ))) -
Integra
titán
-
ladybug
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
Ramius
őstag
Hol mentek új részek?
Mert régebben is volt nem egy rész, ami az űrben játszódott.tv2, reggeli órákban 9-10 körül.
Tudom, hogy voltak akkoris ilyen részek, de ez szerintem meg sem közelítette a régi igazi tom és jerry színvonalát. Már ott néztem nagyokat, hogy itt beszélnek a szereplők
Aktív témák
-
1200 - 1101
5025 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BestBuy topik
- Projektor topic
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Szép állapot 96% akkumulátor (312 ciklus)
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude 7300 Core i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4627
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Azér jót mindenkinek, még neked is