Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
akko 5000 bezár a bazár

-
-
-
tej, cukor, egy kis anál

Nekem pusztán annyi bajom volt a viharral, hogy a hirtelen időjárásváltozás miatt olyan hajnal 2 körül olyan fejfájásra ébredtem, hogy éppen el bírtam úszni a gyógyszeres szekrényig, 2 szem bogyó, fél óra forgolódás, aztán nagy nehezen visszaaludtam, szar volt az az igasság
no mek iszom egy kávét én is 
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Huzzá bele

Jóreggeleket nektek is amúgy, én nemtom hogy vagytok vele de én piszkosul álmos vagyok
-
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ő már nem éri be egy fagyival, és egy kólával

-
parancsolj kérlekszépen, csak megjegyezném hogy régi ősmagyar hagyományokhoz híven, mielőtt nekilátok alaposan megköpködöm az ételt a célból, hogy jobban csússzon, és megkönnyítse az emésztést, fogyaszdegésséggel

nyuszi: Csak megjegyezném, hogy természetesen a most birtokomba jutott információ ismeretében, máris kezdem összeszedni a linkeket a csajos topicból a kedves kis feleségednek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nemcso : 14
Basszus, le vagyok maradva mint a borravaló
. 14 volt életem legszarabb éve, akkor halt meg édesapám
. Nem panaszkodásképp vagy ilyesmi, csak hogy vigyázz magadra, most van a legnagyobb szüksége rád 
[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ha már a hülye szavaknál vagyunk, a kifli a leghülyébb naggyon nem vagyok kibékülve vele

Megvárta
Miután kitöröltem, megint beírta az imposztor

t|-|om! : Küldjek neked is?

[Szerkesztve] -
válasz
burgatshow
üzenetére
Én mingyá egy nagy adag Brassóit vágok be ha ideér a futár az Azzuróból

mod: Valaki bújkálgat az írásaimban, majd mingyá megmondom neki hová bújjon

[Szerkesztve]
Kukucs...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nagy szívem van most miccsinájjak?
Azt, hogy mit csiszoljak rajta persze ha megírnád nagyon megköszönném, ha a hosszú élettapasztalatodat egy ilyen kis vidéki legénnyel is megosztanád, aki még csak kapizsgálja a nagyvárosi élet rejtelmeit(ezt nemtom milyen jé
) 
Lábmosás, egy strigula plusz, ma már ez a nyócadik
[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló
üzenetére
csak próbálok rád hasonlítani Te vagy a példaképem
. Szerinted jól csinálom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Biztos le kellett volna fűzni a mappáit

[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló
üzenetére
gyengébbek kedvéért alatta van, hogy szerkesztve, tehát kizárásos alapon, csak Én lehettem az a galádféreg

[Szerkesztve]
Aki bújt, aki nem...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
gyanús
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Gumiban(Race
) is be lehet rendelni, csak, hogy ne legyen szokatlan ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Boci, tbs, Há ne kezdjétek má egymás f@szát szopni

[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló
üzenetére
füttyögős smiley
ilyenre gondoltál? 
-
-
Láttad volna a banyát itt az irodában, olyan vézna hogy a lélek is csak hülni jár bele, és mutatja hogy mit ebédelt, egy retek kefírt 1 egész kiflivel, mondtam neki, hogy azt a kiflit kicsit száríthatta volna még, és később nagyobb hasznát vehette volna mint az embernek, az talán nem lankad le, max beletört volna...a foga...
ja és 20 kiló vaságyastól, kész haccáz, elmentem kávézni ez má nekem is sok 1 napra

-
Ezektől külön-külön is gyomorrottyom van, a kettőt még nem is mertem kombinálni, bár a retyón még nem aludtam, ott legalább nem hívogatnak minden hülyeségért
asszem megiszom a 3. kávémat, muszály összekapni magam, 2kor megyek vezetni tanulni, eddig sem ment rózsásan szerintem az edzőm is csak a horkolásomra lenne figyelmes 
[Szerkesztve] -
aztahéccázát, zabáltam, és olyan álmosság van rajtam, hogy majd leragad a szemem, ezt a hsz-t is már kb 10 perce írom mert olyan lassú vagyok

-
válasz
Racecam
üzenetére
Télleg rendes vagy, de miazanyámidegesúristenét kéne látnom???azt a kamionos játéokos baromságot, de hát az friss, de aszontad törölve lett, akkor Te most szivacc mindenvalószínűséggel, szegény Jánoskabácsi a csatában
Asszem lassan kitehetek egy táblát a hátamra, a hülye vagyok nebáncsatok felirattal 
Feedoo : Persze, ne magyarázkoggy, biztos Te is az Őstagságra gyúrsz, de aztatat ki kell érdemelni
mondom én, milyen böngészőt használsz amelyiken nem látszik a mod gomb? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
válasz
Foglalt név
üzenetére
Na ez tutira meghatotta szegénykét

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
kicsit áztasd bele a makkodat, hátha akkor ketté bírod harapni

-
válasz
burgatshow
üzenetére
Az elég gáz, velem akkor szórakoztak mikor a mostani helyre költöztünk, pár levelet nem kaptam meg akkor, betelefonáltam a postára, beszéltem a huszárral persze korrektül, igaz előtte a főnökével is, azóta még a szomszéd levelét is Én kapom meg

ngabor2 : Mennyél a bankba, de ne legyél bamba

[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak add meg a jelszavad ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azér befogom
azannyát ezt még én is kipókhálóznám
büntesd meg a csúnya karikásfejű szárnyascsávót
hopp,