Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
akko 5000 bezár a bazár
-
-
-
tej, cukor, egy kis anál
Nekem pusztán annyi bajom volt a viharral, hogy a hirtelen időjárásváltozás miatt olyan hajnal 2 körül olyan fejfájásra ébredtem, hogy éppen el bírtam úszni a gyógyszeres szekrényig, 2 szem bogyó, fél óra forgolódás, aztán nagy nehezen visszaaludtam, szar volt az az igasságno mek iszom egy kávét én is
-
válasz
FehérHolló #4895 üzenetére
Huzzá bele
Jóreggeleket nektek is amúgy, én nemtom hogy vagytok vele de én piszkosul álmos vagyok -
-
válasz
FehérHolló #4725 üzenetére
Ő már nem éri be egy fagyival, és egy kólával
-
parancsolj kérlekszépen, csak megjegyezném hogy régi ősmagyar hagyományokhoz híven, mielőtt nekilátok alaposan megköpködöm az ételt a célból, hogy jobban csússzon, és megkönnyítse az emésztést, fogyaszdegésséggel
nyuszi: Csak megjegyezném, hogy természetesen a most birtokomba jutott információ ismeretében, máris kezdem összeszedni a linkeket a csajos topicból a kedves kis feleségednek
nemcso : 14Basszus, le vagyok maradva mint a borravaló
. 14 volt életem legszarabb éve, akkor halt meg édesapám
. Nem panaszkodásképp vagy ilyesmi, csak hogy vigyázz magadra, most van a legnagyobb szüksége rád
[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló #4621 üzenetére
Ha már a hülye szavaknál vagyunk, a kifli a leghülyébb naggyon nem vagyok kibékülve vele
MegvártaMiután kitöröltem, megint beírta az imposztor
t|-|om! : Küldjek neked is?
[Szerkesztve] -
válasz
burgatshow #4617 üzenetére
Én mingyá egy nagy adag Brassóit vágok be ha ideér a futár az Azzuróból
mod: Valaki bújkálgat az írásaimban, majd mingyá megmondom neki hová bújjon
[Szerkesztve]
Kukucs... -
válasz
FehérHolló #4614 üzenetére
Nagy szívem van most miccsinájjak?
Azt, hogy mit csiszoljak rajta persze ha megírnád nagyon megköszönném, ha a hosszú élettapasztalatodat egy ilyen kis vidéki legénnyel is megosztanád, aki még csak kapizsgálja a nagyvárosi élet rejtelmeit(ezt nemtom milyen jé
)
Lábmosás, egy strigula plusz, ma már ez a nyócadik
[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló #4611 üzenetére
csak próbálok rád hasonlítani Te vagy a példaképem
. Szerinted jól csinálom
Biztos le kellett volna fűzni a mappáit
[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló #4608 üzenetére
gyengébbek kedvéért alatta van, hogy szerkesztve, tehát kizárásos alapon, csak Én lehettem az a galádféreg
[Szerkesztve]
Aki bújt, aki nem... -
válasz
FehérHolló #4584 üzenetére
gyanús
-
válasz
FehérHolló #4569 üzenetére
Gumiban(Race
) is be lehet rendelni, csak, hogy ne legyen szokatlan
Boci, tbs, Há ne kezdjétek má egymás f@szát szopni
[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló #4566 üzenetére
füttyögős smiley
ilyenre gondoltál?
-
-
Láttad volna a banyát itt az irodában, olyan vézna hogy a lélek is csak hülni jár bele, és mutatja hogy mit ebédelt, egy retek kefírt 1 egész kiflivel, mondtam neki, hogy azt a kiflit kicsit száríthatta volna még, és később nagyobb hasznát vehette volna mint az embernek, az talán nem lankad le, max beletört volna...a foga...
ja és 20 kiló vaságyastól, kész haccáz, elmentem kávézni ez má nekem is sok 1 napra
-
Ezektől külön-külön is gyomorrottyom van, a kettőt még nem is mertem kombinálni, bár a retyón még nem aludtam, ott legalább nem hívogatnak minden hülyeségért
asszem megiszom a 3. kávémat, muszály összekapni magam, 2kor megyek vezetni tanulni, eddig sem ment rózsásan szerintem az edzőm is csak a horkolásomra lenne figyelmes
[Szerkesztve] -
aztahéccázát, zabáltam, és olyan álmosság van rajtam, hogy majd leragad a szemem, ezt a hsz-t is már kb 10 perce írom mert olyan lassú vagyok
-
válasz
Racecam #4259 üzenetére
Télleg rendes vagy, de miazanyámidegesúristenét kéne látnom???azt a kamionos játéokos baromságot, de hát az friss, de aszontad törölve lett, akkor Te most szivacc mindenvalószínűséggel, szegény Jánoskabácsi a csatában
Asszem lassan kitehetek egy táblát a hátamra, a hülye vagyok nebáncsatok felirattal
Feedoo : Persze, ne magyarázkoggy, biztos Te is az Őstagságra gyúrsz, de aztatat ki kell érdemelnimondom én, milyen böngészőt használsz amelyiken nem látszik a mod gomb?
[Szerkesztve] -
válasz
Foglalt név #4184 üzenetére
Na ez tutira meghatotta szegénykét
-
válasz
Winner_hun #4152 üzenetére
kicsit áztasd bele a makkodat, hátha akkor ketté bírod harapni
-
válasz
burgatshow #4086 üzenetére
Az elég gáz, velem akkor szórakoztak mikor a mostani helyre költöztünk, pár levelet nem kaptam meg akkor, betelefonáltam a postára, beszéltem a huszárral persze korrektül, igaz előtte a főnökével is, azóta még a szomszéd levelét is Én kapom meg
ngabor2 : Mennyél a bankba, de ne legyél bamba
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest