Hirdetés
Aktív témák
-
tbs
addikt
''...Lefektesselek?...'' ''...orgazmus ráülni...''
Mi van ma srácok..? MELEGfront..?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma, 5:55-kor indultam dolgozni. Újpestről. 7:30-ra már Zuglóba értem. Ja, közben levittem Érdre pár ''dolgot''...
-
tbs
addikt
Így kell ezt gyíkok..!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
Szia Voda!
Fagyi..? Kocsival vagyok, nem gond Gödöllő. Jöhet Thom is.
-
tbs
addikt
Ne aggódj. Hdd és ram jó. Legalábbis a szoftveres tesztek meg a vinyócsere utáni ugyanolyan hiba is ezt mutatják... A többi meg nem ''júzer'' által piszkálható kategória. Majd szépen felvesz a Sun egy hibaticketet a témára, meg jönnek és viszik/hozzák.
Örök szabály: Sunt ne vegyél garikiterjesztés nélkül.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
Ja, csapi-csacsi! Képzeld! Kedvenc szállítóm nem vállalta a Ninja beszerzését, mostan írtam levelet TTS-nek... Kész szenvedés ez a gép...
-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Emekkora gyenge dolog már!!!
Drága passzív táp, külső ventillátorral...
Végy példát rólam -> [link] A bal szélen található erőltetett légszállító lett lecserélve az alul látható Nexusra, csak itt még nincs kiszerelve. A gép pörgő szélgép nélkül is tökéletesen funkcionál, de valaminek elkell nyomnia a hdd zaját... (G4 PowerPC, 1GHz, linux/morphos munkaállomásom.) Külön felhívnám a figyelmed a zseniális processzorkártya és hűtőbordarögzítésre.
A Nexus tesója lesz az egyetlen ventiizé (a tápén kívül), ami a most építeni kívánt gépbe megy bele. A gép pedig devel/backupszerverkét fog teljesíteni az otthonomban. Évekig kell bírnia. A mostani BP6 időtlen idők óta (amikor megjelent a BP6) ment. Csak megdöglött a dög...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Van példa gyári avatár módosítására, fel a fejjel..!

-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Éééééés... Fogafogyott lettél-e már..?
-
tbs
addikt
Csak beszólnék, hogy a JP vs HUN ''kiberháború'' extrém tengerentúli forgalmat generál... Márahogylátom

-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ha tele a hócipő, és nincs fegyelmi folyamatban, akkor közös megegyezést érdemes forszírozni. Némi ügyességgel még rendes végkielégítést is lehet csiholni. Jogász topik, de érdemes inkább egy munkaügyi fórumot előtúrni, illetve konzultációt ''kérni'' a munkaügyi bíróságtól...
-
tbs
addikt
Gyork kérdés:
.sk domain alá ki mennyiért tudna regisztrálni neveket..? -
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Sajt?!? Beteg vagy? Hagyma, de csak módjával.
-
tbs
addikt
Óbazmeg... A dolgos hétvége eredménye: most esett le, hogy hétfő van... Jó ez nekem?

-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Hmmm... Ugyan ~10kg-val több vagyok, mint ''Somogy leggyorsabb rövidtávfutója'' koromban, de úgy gondolom, nem nagyon kéne szégyenkeznem...
Ha mégis, még mindig ott a balhorog...
(Vki majd világosítson fel, mijaza balhorog, mert még meglep Thom! ->
)
Fogad..? Lüktet..? Érzékeny..? Dagi..? -
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem is volt drága... És vámoltattad..?

-
tbs
addikt
Thom kolléga jóarc. Neféljetek tőle...
-
tbs
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Noakkor. A Merrel a gagyi... Merrel könnyű túracipők foszlanak a lábamról... (1túrás kapcsolatokba bonyolódtam 3-4 darabbal.) Egyedül vmi continuum nevű Merrel bírja velem ~2 éve, bár ez csak várost lát.
Városba nekem rebok meg adiads vagy miaszösz sportcipő váltak be.
Túrákra meg Meindl és valami kéttagú nevű...
Bridgedale meg alap egy túrán.
-
tbs
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
A lány helyes, de...
Túl sok a kilógás, vagy túl kevés. Fejvágás + törzs ritkán jó. Lábvágás meg alap. Vágott lábú jóképet nem is tudnék mondani...
Aztán. Előbb kompozíció, aztán ha fitt a dolog, akkor digitrükkök... Pl. feketefehér ÖNMAGÁBAN rossz vicc. Zajt kell beledobni, hogy filmes hatása legyen. Vagy eltolni műanyagba, hogy ne kommerszként hasson.
Láttam már rosszabbat is.
Ja, mégvalami: sütifagyimikorérszrá..?
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Tomi, ismerek egy jó ''fogászt''...
Erős a balhorga... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
Ja, tetszet nekem is, csak úgy akár poénra is vehetné Tildy, pedig véresen komoly. Pillanatnyilag a helyet foglalja a garázsban, nyár végére meg annyira össze fog ott szottyadni, hogy gyújtósnak lesz csak jó...

-
tbs
addikt
Nekünk van egy, kissebb famunkára szoruló ágyunk, amit nem kívánunk többé használatba venni. Érdekel..?
Nagydarab, vastag fenyő, 180cm széles, matrac nélkül. Így is összerakható, de van egy repedés rajta, amit meg kellene ragacsolni. Ami miatt kihajítottuk: a repedés miatt nyiszorog ha forgolódunk rajta, kismanó meg nem komálja.
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Főnököm akkor érezte magát jól otthon, amikor elromlott a TV-jük és 3 hétig vártak az alkatrészre hozzá... Azóta kesereg, hogy minek is javíttatta meg...

-
tbs
addikt
Gratula minden szülinaposnak. Kiscsirkék.

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Alkoholista nevelde
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
( 

)