Hirdetés
Aktív témák
-
Feedoo
tag
Látom a meleg megteszi a hatását kár hogy kimaradttam a gyilokból, a fene enné meg hogy mindig akkor húzok el a gép elől mikor a legnagyobb a hangulat.

-
Feedoo
tag
Hi all! Korán reggel éhgyomorra ennyi hülyeséget még a gyomrom sem vesz be
Jó volt a Vladis kép kár hogy nem nézi meg. De kimentettem és elküldöm neki ha felmászik msn-re.
Racecam: Nem csináltál nekem egy bizonyos text fálj véletlenül?
-
Feedoo
tag
válasz
csapos2
üzenetére
Sztem néha jogos volt a felindulása mivel sokan véleményt kérdeztek és mikor megkapták akkor fikázásba merült a dolog hogy ez nem úgy van meg ilyenek. Nemtudom neked hogy esne ha kikérném a véleményed aztán meg lesz@rnám a legnagyobb ívben ami létezik. És ez nem egyszer fordult elő.
-
Feedoo
tag
Nekem megfelel de nem találtok meg a széchenyiben. De várlak titeket.
erdey_a : igen említette a srác hogy neki is ilyesmi gondjai voltak hogy beragadtt a géz meg ilyesmi. bár egy dolgot nem igazán értek. miért nem lehetett ezt az egészet már sokkal régebben megcsinálni?
Janoska26:''Feedoo : Persze, ne magyarázkoggy, biztos Te is az Őstagságra gyúrsz, de aztatat ki kell érdemelni mondom én, milyen böngészőt használsz amelyiken nem látszik a mod gomb?''
Mivel alaphangon nem igazán érdekelnek a ki milyen tag én csak akkor írok ha találok valami érdekeset amúgy csak kussban vagyok és olvasgatok hogy néha mekkora marhák mekkora hülyeséget képesek írni. És emiatt más elég sok jó fej srác csaj (tag) húzott el a fórumról legutób az egyik jó haverom VladimirR is távozott köreinkből. Ha így megy továb akkor csak óvodás szintű emberek lesznek a fórumon, persze tisztelet a kivételnek.
[Szerkesztve] -
Feedoo
tag
Jah minek reklámozni valamit ha lemarad róla a nép ?

-
Feedoo
tag
A télapó begalydult

-
Feedoo
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem kell azon gondolkodni a cípőt nem dísznek veszi az ember, vagy kihordod vagy kinövöd

Köszi! Jah voltam RTG-n és: ''Ép mellkasi szervek. Szabad mellüri folyadék, vagyy beszűrődés illetve gyulladásos maradvány nem látható.''
[Szerkesztve] -
Feedoo
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az új cipőt gyorsan fel kell avatni nehogy betörje a lábad

Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jó volt a Vladis kép kár hogy nem nézi meg. De kimentettem és elküldöm neki ha felmászik msn-re.
Én sem 

''Mindig így kezdődik aztán jön a futás meg a sikítás''
Gndoltam hogy valami orbitális baromság a lényeg de hogy egyik sem emlékszik rá az VICC!!