- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Ismét életjelet adott magáról a Mionix, de most egy ízig-vérig csúcsegérrel
- Bővítményekkel zárkózna fel az Apple az AI versenyben
- TV vásárlási útmutató 2026 – OLED, QLED, melyiket érdemes megvenni?
- Olcsóbb opció jött a Keychrontól a num pados Q6 Ultra 8K-ra
- Nem muszáj egy vagyonba kerülnie egy korrekt egérnek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kompakt vízhűtés
- 3D nyomtatás
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
Látom a meleg megteszi a hatását kár hogy kimaradttam a gyilokból, a fene enné meg hogy mindig akkor húzok el a gép elől mikor a legnagyobb a hangulat.

-
Feedoo
tag
Hi all! Korán reggel éhgyomorra ennyi hülyeséget még a gyomrom sem vesz be
Jó volt a Vladis kép kár hogy nem nézi meg. De kimentettem és elküldöm neki ha felmászik msn-re.
Racecam: Nem csináltál nekem egy bizonyos text fálj véletlenül?
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
Nekem megfelel de nem találtok meg a széchenyiben. De várlak titeket.
erdey_a : igen említette a srác hogy neki is ilyesmi gondjai voltak hogy beragadtt a géz meg ilyesmi. bár egy dolgot nem igazán értek. miért nem lehetett ezt az egészet már sokkal régebben megcsinálni?
Janoska26:''Feedoo : Persze, ne magyarázkoggy, biztos Te is az Őstagságra gyúrsz, de aztatat ki kell érdemelni mondom én, milyen böngészőt használsz amelyiken nem látszik a mod gomb?''
Mivel alaphangon nem igazán érdekelnek a ki milyen tag én csak akkor írok ha találok valami érdekeset amúgy csak kussban vagyok és olvasgatok hogy néha mekkora marhák mekkora hülyeséget képesek írni. És emiatt más elég sok jó fej srác csaj (tag) húzott el a fórumról legutób az egyik jó haverom VladimirR is távozott köreinkből. Ha így megy továb akkor csak óvodás szintű emberek lesznek a fórumon, persze tisztelet a kivételnek.
[Szerkesztve] -
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
Jah minek reklámozni valamit ha lemarad róla a nép ?

-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
-
Feedoo
tag
A télapó begalydult

-
Feedoo
tag
Nem kell azon gondolkodni a cípőt nem dísznek veszi az ember, vagy kihordod vagy kinövöd

Köszi! Jah voltam RTG-n és: ''Ép mellkasi szervek. Szabad mellüri folyadék, vagyy beszűrődés illetve gyulladásos maradvány nem látható.''
[Szerkesztve] -
Feedoo
tag
Az új cipőt gyorsan fel kell avatni nehogy betörje a lábad

Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Dupla telefotót kaphat a Mate 90 Pro Max
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Haldoklik az internet: egyre több weboldalt készít az AI
- Milyen videókártyát?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Saros (PS5)
- Rap, Hip-hop 90'
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó volt a Vladis kép kár hogy nem nézi meg. De kimentettem és elküldöm neki ha felmászik msn-re.
Én sem 

''Mindig így kezdődik aztán jön a futás meg a sikítás''
Gndoltam hogy valami orbitális baromság a lényeg de hogy egyik sem emlékszik rá az VICC!!