Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Má megin este van. Mér nem tud egyszer úgy fél5 és 9 közt megállni egy nap vagy 3-4 hétre? Holnap délutános vagyok, hallgathatom a sok marhaságot estig ahelyett hogy már a karosszékben kortyolásznám a bekészített Löwent. És mindennek tetejébe még szombaton is megyek nyócra, délután meg előadás. Nem bírom az ilyen extrém hosszú heteket.

Amúgy hír, akit véletlenül érdekelne, ma voltam kontrollon Pesten: az ujjamban jóindulatú porcdaganat volt, amit a szövettani vizsgálat is alátámasztott, és enchondromaként diagnosztizált. Tehát azt kaptuk amit vártunk, elvileg még 2-3 hónap, és már rendben lesz minden. Most még verekedni és kézenállni nem szabad a doki szerint, mást mindent lehet. A friss röntgen szerint beépült a beültetett csont, már meg is erősödött. A második izületet erőltetnem kell, és akkor hajlani is fog. Újra neki kell állnom kvékezni vagy előszedem a fírt ahol abbahagytam :)

Kb én is így vagyok. Minden este, amikor végre le tudok ülni a géphez, olyan fáradt vagyok, hogy alig bírom nyitva tartani a szemem. Az már szinte ki is van zárva, hogy olvassak vmit, vagy nézzek egy filmet. Tuti altató mindkettő. Pedig de szívesen megtenném.

Az ujjadddal kapcsolatban pedig. Örülök, hogy javul az állapotod, és remélem, hogy minden teljesen rendben fog működni.

Aktív témák