- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ööö, Borkával Te nyertél.

A maláj kuhnya viszont betett... A kókusztejben főtt rizs csiliszósszal, na, az valami remekmű lehet. Most elugrom egy gyors hányásra, addig elkészítheted nekem.
Mod: az idézett irományban egy szót sem ejtenek a maláj örömnénik elkészítési módjáról.
Nos, sok szép estét az egybegyűlteknek, lelépek, kezdődhet a show! Yes, yes, the Rocky Horror Show.
Mire holnap felkelek, talán már nagykorú mod leszek... De szép álom! Az izgalom kedvéért beleszövöm még az alienes részt is, mert az szerintem nagyon jól áll nekem.
Nagy ügybuzgalmamban fel sem tűnt, hogy begyulladt ízületekkel pötyögök jó ideje. De most szólt a piszok, én pedig jól szituáltan, halkan ordítok.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ Dell Ultrasharp U4025QW (5120 2160) IPS, 120 Hz, profi színpontosság, ívelt, Garis
- Rtx 2080Ti/ Ryzen 5 4600G/ 16GB G.Skill/ 1TB M2/ Win11/ Garancia
- Raspberry Pi 5 8 GB + Argon One V3 ház + 512GB SSD + Gyári adapter
- HP Probook akciós áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest