- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ööö, Borkával Te nyertél.

A maláj kuhnya viszont betett... A kókusztejben főtt rizs csiliszósszal, na, az valami remekmű lehet. Most elugrom egy gyors hányásra, addig elkészítheted nekem.
Mod: az idézett irományban egy szót sem ejtenek a maláj örömnénik elkészítési módjáról.
Nos, sok szép estét az egybegyűlteknek, lelépek, kezdődhet a show! Yes, yes, the Rocky Horror Show.
Mire holnap felkelek, talán már nagykorú mod leszek... De szép álom! Az izgalom kedvéért beleszövöm még az alienes részt is, mert az szerintem nagyon jól áll nekem.
Nagy ügybuzgalmamban fel sem tűnt, hogy begyulladt ízületekkel pötyögök jó ideje. De most szólt a piszok, én pedig jól szituáltan, halkan ordítok.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest