- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem hinném, hogy vigasztal, hogy van ennél rosszabb helyzet is : pl. ha már nincs mit enned...
-----------------------------------------------------------------------------------
Frenetikus élményben volt ma részem. Hugomat költöztettük ki a koliból, majd jöttem fel vonattal, merthogy megint este 8 hajnali 4 közt melózom ( A vége a legrosszabb, mert a ph is pang). És én csak néztem a Balatont, meg a tájat, és valami megfoghatatlan érzés kapott el, és mosolyra görbült a szám. Nem tudom milyen érzés volt, de jól éreztem magam, amolyan minden mindegy, bármi jöhet állapotban. Nem voltaka fejemben gondok, sőt talán igazán gondolataim sem voltak. egyszerűen csak lenyűgözött az egész. Boldog voltam, hála égnek így maradt estére is.
Nektek is azt ajánlom, kicsit felejtkezzetek el az ''észosztásról'' , és fogadjátok el azt amit láttok. Ez van.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Xbox Series X|S
- World of Warships
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest