Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Sikerült 3nap alatt lemeríteni az akksikat az új S3 IS-emben, és a másik garnitúrát meg nem tettem fel időben, gondoltam ha 550 kép van megadva a szabvány szerinti használat mellett, akkor még bőven napokig bírni fogja, de mivel sajna nincs előrejelzés a Canonokban, ezért amikor kijelzi hogy merül az akksi, akkor már fújhatom
Most megint várhatok 12 órát míg feltöltődnek. Tanulság(pedig ezt én direkt mondtam magamnak) mindig legyen feltöltve a tartalék akármilyen helyzetben. A kártya szerint 350 képet csináltam vele kb, és max 12-15-öt csak vakuval, és nem zúmolgattam vagy baszakodtam vele többet mint a szabványban írják, de ezekszerint mégis.
Mindegy, amíg ki nem ismerem, meg nem lődözgetem el a szükséges mennyiségű próbaképet, addig ilyen fokozott az igénybevétel. Nem mellesleg szerintem az akksik sem teljesítenek 100%-ot a legelső feltöltés után, aztán majdcsak bejáratódnak.
Amúgy nem rossz kis gép, családi dolgokat meg haveri bulikat fotózni tökéletes lesz. Az előző gépünk egy 23 éves Chinoin(vagy Chinon?), ha az kibírta eddig, és még mindig tökéletes, akkor majdcsak kibírja ez is vagy 20 évig.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most megint várhatok 12 órát míg feltöltődnek. Tanulság(pedig ezt én direkt mondtam magamnak) mindig legyen feltöltve a tartalék akármilyen helyzetben. A kártya szerint 350 képet csináltam vele kb, és max 12-15-öt csak vakuval, és nem zúmolgattam vagy baszakodtam vele többet mint a szabványban írják, de ezekszerint mégis.
Mindegy, amíg ki nem ismerem, meg nem lődözgetem el a szükséges mennyiségű próbaképet, addig ilyen fokozott az igénybevétel. Nem mellesleg szerintem az akksik sem teljesítenek 100%-ot a legelső feltöltés után, aztán majdcsak bejáratódnak.