Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Sikerült 3nap alatt lemeríteni az akksikat az új S3 IS-emben, és a másik garnitúrát meg nem tettem fel időben, gondoltam ha 550 kép van megadva a szabvány szerinti használat mellett, akkor még bőven napokig bírni fogja, de mivel sajna nincs előrejelzés a Canonokban, ezért amikor kijelzi hogy merül az akksi, akkor már fújhatom :(( Most megint várhatok 12 órát míg feltöltődnek. Tanulság(pedig ezt én direkt mondtam magamnak) mindig legyen feltöltve a tartalék akármilyen helyzetben. A kártya szerint 350 képet csináltam vele kb, és max 12-15-öt csak vakuval, és nem zúmolgattam vagy baszakodtam vele többet mint a szabványban írják, de ezekszerint mégis. :F Mindegy, amíg ki nem ismerem, meg nem lődözgetem el a szükséges mennyiségű próbaképet, addig ilyen fokozott az igénybevétel. Nem mellesleg szerintem az akksik sem teljesítenek 100%-ot a legelső feltöltés után, aztán majdcsak bejáratódnak.
    Amúgy nem rossz kis gép, családi dolgokat meg haveri bulikat fotózni tökéletes lesz. Az előző gépünk egy 23 éves Chinoin(vagy Chinon?), ha az kibírta eddig, és még mindig tökéletes, akkor majdcsak kibírja ez is vagy 20 évig. :)

[Szerkesztve]

Aktív témák