Hirdetés
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Gondoltam erre, de sajnos nem csak ott latom, hanem mindenhol.
Tenyleg mindenhol.... ez jon szembe velem az iskolak elott, a buszmegalloban, a buszon, a metron, es akkor meg szorakozohelyrol nem is beszeltem ( halistennek arrol csak hallottam ), es meg sorolhatnam.
Tul sokszor tapasztalom ezt ahhoz, hogy el tudjak menni mellette gondolkodas nelkul.
Hozzateszem, ha bekapcsolom a TV-t, onnan is ez a szinvonal dol, tehat sejtheto, hogy tobbek kozt honnan is meritik sokan az ihletet. Ez ellen lehet ugy vedekezni a magam reszerol, hogy nem nezem, de szerintem a medianak a neveles, oktatas is feladata lenne.
Csak egy hanyadek musort cserelnenek le ismeretterjeszto sorozatra, vagy akarmi hasznosra, ami erdekes is, mar jobban ereznem magam.
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest