Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A Moszkva téren, ahol mindig jöttünk, mentünk van egy oszlop, a 18-as villamos megállójában a Déli felé - aminek még azt hiszem most is az a gusztustalan alumínium burkolata van -, na azon az oszlopon üzentünk egymásnak ceruzával, hogy merre vagyunk, mikor jövünk, mit csinálunk. (1976-)
Egyszer arra jött egy rendőr, és megkérdezte mi a túróért firkálok az oszlopra? (Nem így kérdezte, csak én jól nevelt vagyok..) Mondtam neki, hogy én nem firkálok, hanem leradírozom, amit ez a sok csöves idepiszkított. Közben meg biztosítótűk lógtak rólam néhány helyen. Nem hitt nekem, és azt mondta, hogy most hozzak egy vödröt, és mossam le az egészet, de ragyogjon. Gyorsan elszaladtam vödörért, lehet, hogy azóta is vár ott rám. Holnap, ha arra megyek megnézem.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest