Hirdetés
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Majdnem úgy utálod, mint Kedvesem. Ő is rühelli, alapból.

Pedig mennyire csinos benne, ha felveszi.
Jaj, mennyire szeretem az egyenruhás fériakat bámulni. Ahh, ez ilyen hülye női dolog. Emlékszem anno a JAG-nek az első 5 percét azért néztem, hogy gyönyöködjek a szép katonai egyenruhás fériakban (és nem a színészek érdekeltek).
Racecam: Sok, szép római esőt láthattatok akkor. Azért örömteli, hogy volt 2 napsütéses napotok is.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Micsoda hozzáállás ez egy férfiembertől?
Csak azért mondjátok ezt, mert bennetek is az a kényelmetlen, muszájból megvásárolt ócska ballagási öltöny emléke él. Vagy éppen nem tudtok elrugaszkodni a sötét zakó, fehér ing együttestől.
Korábban én is nyűgnek éreztem, de amióta vettem pár színesebb inget meg nyakkendőt és hozzá kevésbé hagyományos öltönyt, azóta szeretem.
Fontos, hogy kényelmes legyen. Meg olcsó
Aktív témák
- Meta Quest 3S Xbox Edition garanciával (limitált kiadás)
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Szép állapot, cserélt kijelző, tok+fólia, akku 100%, akár beszámítással
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- P16s Gen4 16 FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest