Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem.Nem az.De spec örülnék neki, ha a Tóth Janikával hasonló esélyekkel kezdhetnél ebbe a sportba.
Egybként nekem erről a történetről mindig kokó jut eszembe.
A repülés pedig tipikusan nem olyan sport ahol a vagánykodás, az én vagyok a valaki stílus ésszerű lenne.
A média pedig nagy úr, nekem semmi bajom nem volt egyébként Bessenyeivel, az rtl klubbos ''bohóckodásai'' előtt. -
Som@
őstag
''Támogatókkal is lehet csendben, normálisan sportolni.Nem pedig felfújt lufiként.
SZerintem elég ciki egy olyan verseny, amin minden pillantban azt mondják, bp erre azt mondja , hogy, bp úgy gondolja, és aztán ugyanazt a versenyt bp megnyeri.''
Amúgy ezt Te honna veszed, már megbocsáss?! Kint sem voltál! :(((
Jah, az RTL Klubon láttad? Vagy mesélték? -
-
Som@
őstag
''Egyébként tényleg nagyon sok világrekorderünk van, őket miért nem támogatják jobban?''
Erre elég egyszerü a válasz: a szponzor dönt, miben lát fantáziát. Jó helyre kell menni, és jól kell eladni magad. Besenyeit sem keresték meg, hanem ő lépett az ügy érdekében. Tett érte valamit, nem panaszkodott, hogy most mi lesz... -
Egon
nagyúr
Anélkül, hogy érdemben beleszólnék a vitába, két dolgot szeretnék megjegyezni:
1. Arról nem biztos hogy Bessenyei tehet, hogy pont őt támogatják (vagy ha tehet róla, inkább jó értelemben). Az egyenlő feltételeket nem neki kell megteremteni; emiatt őt utálni - hát hogyismondjam... Finoman fogalmazva nem szép dolog (durván fogalmazva korlátoltságra vall - bocs...).
2. Úgy nagy általánosságban: a lehetőség csak egy dolog, azzal _élni_ is tudni kell. Bessenyei tudott, sok ember nem (nem feltétlenül pilótára kell gondolni). Ha másért nem, _ezért_ mindenképpen becsülendő amit elért, szvsz... -
tozso
tag
Talán nem látnak benne akkora lehetőséget és pénzt, mivel sajna itthon és még sok helyen csak az mozgatja a támogatókat.
Egyébként a média is sokmindenben felelős. Politikával és értelmetlen dolgokkal foglalkoznak, de a sport hírek nyulfarknyiak és nem foglakoznak velük, pedig állítom több embert érdekelne. -
Som@
őstag
''Sztárolva van.'' :((
Szerintem egy sincs, legalábbi az én szememben. Ismert emberek vannak!
Besenyei számomra nem több egy ismert embernél. Tetszik amit, és ahogy csinálja.
De a Tököli Repülőnapon mindenki produkciója tetszett. Pl számat tátottam, amikor a vitorlázógéppel mürepültek... -
Som@
őstag
''Támogatókat szerezni pedig nehezebb, mint fehér hollót látni''
Ezzel sajna tisztában vagyok. Nap mint nap látom. :(
De honnan tudod, miből volt pénze elkezdeni? Azért a szponzorok nem szoktak csak úgy 5-10 milliókat osztogatni minden előzetes eredmény nélkül. Kell nekik biztosíték, hogy a befektetésük megtérül. -
tildy
nagyúr
''Ha nekem sz**, akkor legyen a másiknak is az.'<- nem így gondolom.Hanem egyenlő esélyeket, lehetőséget biztosítani.
Külföldön ha valaki repülni akar (svájc, amerika, stb.) sokkal könnyebb dolga van. -
-
Som@
őstag
''Tudod, sok pilóta van magyarországon , akinek ha annyi pénzt tolnának a segge alá, mint Bessenyeinek, akkor simán lekörözné.Tudom, mert repülős emberek közt vagyok, és tudom mi a pálya.Nagyon sok jó pilóta van és lenne, csak keveset repülnek.''
1. Besenyeit csak az utóbbi időben karolták fel a szponzorok (biztos volt sok felesleges milliójuk, hogy kidobják az ablakon'' :)
PEACE! -
tozso
tag
Ok lehet hogy vannak jobb pilóták. Én elhiszem neked hogy ismersz jobbakat is, de azért kevésbé érzem úgy hogy hasonlóan elszállt volna mint Koko és nem olyan beképzelt.
Mázlija van hogy ennyi szponzor, támogató áll mögötte, de ez talán az élettapasztalatának is köszönhető. A média és a kis magyar helyzet sem kedvez a sok tehetségnek.
Az hogy kitalálja a pályát az még nem előny szerintem, mivel ugyan annyit edzhetet rajta mint más és ha nézted az összefoglalot, akkor láthattad hogy csupán fél másodpercel volt gyorsabb. -
tildy
nagyúr
válasz
Gyökér Úr
üzenetére
Nem tudom a nevét, mert nem híres.Egyszer láttam, pár napja a tévében.Viszont a Pumákról már többször hallottam.
Kérdéses volt náluk az is, ki tudnak-e jutni külföldre.
DE tudok olyan világrekordert is mondani, aki más eszközzel repül, és történetesen a siklóernyős oktatóm:Simonics Péter.
Egyébként hogy miért nem bírom Bessenyeit.Talán mint embert esetleg bírnám-ha személyesen ismerném.Viszont túlságosan sztárolva van.Amiben persze az is benne van, hogy valószínűleg erre ő is rájátszik.Ezt viszont utálom.
Mert ha valakit sztárolnak, főleg egy ilyen versenyen, akkor felmerül a részrehajlás lehetősége.Sőt. -
tildy
nagyúr
Hát nem tudom.Egy ilyen gép üzembentartási költségei olyan magasak, hogy azt egy átlagember képtelen megfizetni.
És akkor még nem is beszéltem a 2-3 millás kiképzési költségről.
Tehát voltak neki már régen is támogatói.
Egy vitorla is évi 200 -300 ezerben van, és akkor az még nem is a sajátod.
Gondoloma péternek ez a saját gépe. -
Gyökér Úr
csendes tag
Mér tartod a kecskeméti repülőscsókát többre?(akinek még a nevét se tudod)
Neki még szponzorokat se kellett kajtatni...
Tehát B. már csak ennyivel is több. És voltak neki eredményei a RedBill előtti időkből is (világkupa-sorozat győzelem) bár tény hogy a jelenlegi gépét ők rakták alá, de nem tették volna, ha nem éri meg nekik, ez nyilvánvaló...
Kül is mér nem csíped? Nem ismered személyesen, (sztem) a nyilatkozatai pedig jellemzően nem Amettkásak... -
rog
addikt
azer ez forditva volt. elobb lett jo pilota, es utana toltak ala sok penzt.
de szerintem itt nem az volt az erdekes egyik versenyzo szamara sem, hogy ki nyeri meg. hanem a szorakozas.
ahogy az elso lovasijasz versenyen is csak az volt a profi, aki kitalata, mer o mar regota gyakorolta. a tobbiek meg poenbol indultak. -
-
tildy
nagyúr
Tudod, sok pilóta van magyarországon , akinek ha annyi pénzt tolnának a segge alá, mint Bessenyeinek, akkor simán lekörözné.Tudom, mert repülős emberek közt vagyok, és tudom mi a pálya.Nagyon sok jó pilóta van és lenne, csak keveset repülnek.Valahogy azt a pilótát, aki a kecskeméti Pumákból volt kinn Angliában, és elhozta a díjjat, nos őt sokkal tiszteletreméltóbbnak tartom.
'' Elvégre is VB győztes''<-Erre csak azt tudom mondani, hogy Kokó is az volt, mégis kiütötték.
Még mindig tartom a véleményem, hogy külföldön nem biztos hogy ő győzött volna.Ez a verseny neki, és róla szólt.Ő találta ki a pályát is.
A fair úgy lett volna, ha versenyen kívűl indul.Én már előre borítékoltam az eredményt egyébként. -
twollah
nagyúr
Utálok várakozni.
-
Agyasima
őstag
Ja igen: te nem tod: szegedi vagyok, igy értelemszerűen itt is történt. Kellemes nyugodt környéken, ahol akár egész éjszaka sétálhacc, és nem esik bajod, nem jellemzőek mifelénk az ilyen esetek.(talán 1 ember/óra/utcasarok a forgalom éjjel, vagy kevesebb)
Én inkább még hülye éretlen pics@nak néztem őket, akik vagy alapból voltak szalajtósak, vagy valami tudatmódosító szer hatására...:) -
tozso
tag
válasz
Agyasima
üzenetére
Jól tetted hogy nem.
Általában még egy sarok és két nagyra termett verőlegény elfranciázgatott volna veled.
Egyszer a haveromat vártam a nyugatiba és mint mindig késett a vonata. Erre odajön egy bűn ronda kisebbségi hölgy és megkérdi:
Cigid van.
Nincs.
Szex kő.
Nem.
Há de mé. És kivillant mind az öt foga.
A vizuális szépérzéki fejlődésemet jocskán visszavetette. -
Egon
nagyúr
válasz
Agyasima
üzenetére
Egy siófoki diszkóban történt, ezer éve. Egyik haver kinézett egy magányosan üldögélő csajt, odament hozzá, és felkérte táncolni. Tánc közben az alábbi, rövidke párbeszéd zajlott köztük:
Srác:
- Mi a neved?
Csaj:
- Ezerötszáz...:))
A srác dobott egy hátast. Függöny le...:D -
Agyasima
őstag
Ugyse találjátok ki mi történt velem tegnap....
Sétálok haza a sörkertből 1-2 sörtől kellemesem ellazulva, szokásos, ''megyek 1000-rel'' gyaloglási stylusomba, oszt leszólított 2 kellemetes külsejű leány. (16-18 közt) Má ez igy magába se semmi, de amit előadott az 1ik... na az má valami, ilyen nem történi minden emberrel...
Szerintem már tudjátok: IGEN 3 mondat után már ajánlatot is tett. Aszongyahogy: rég szexelt mán 1 jót, (2 napja, és ilyenkor mán nagyon be van gőzölve) azé gonoszkodva megkérdeztem, hogy mikor szexelt utoljára rosszat, hehe...
2 sarkot sétáltunk 1 irányba (elkisértek úgyhogy télleg akarhattak valamit) de ezalatt még jutott idő bemutatkozásra, a franciaszex kérdéskörére, arra, hogy méltassuk 1más seggét, a Big Brotherre, és hogy megjegyezze, hogy jobban nézek ki, mint a szembejövő 1-2 fószer (mondjuk ez nem volt nehéz mer, volt pár évtized előnyöm).
Summa summárum, azt valamijé mégse mentem bele a dologba, de nem azér mer Vanessa (saját állítása szerint) kissebbségi volt, hanem mer az ilyen nő több mint gázos...
Vélemények? -
twollah
nagyúr
[08:25:23] *Zoya* hello
[08:25:26] ťť szia
[08:25:43] *Zoya* hiányoztam?
[08:27:04] ťť nem
[08:27:08] ťť kellett volna?
Imádom az IRCt. -
twollah
nagyúr
meghalok
félrenyeltem a kólát -
twollah
nagyúr
Egy fél kavics volt a szelet kenyeremben.
A víz levert, hogy kitört a fogam.
Megyek, és lerúgom a péket! -
tozso
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
[L]http://www.lucasarts.com/products/jediacademy/features.htm[/L] -
tozso
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Aha, csak 2003 ősz van megjelölve, de semmi pontos nincs fennt.
-
tozso
tag
Tudja valaki, hogy mikor jelenik meg hivatalosan a Jedi Academy?
-
tildy
nagyúr
Akkor menj ki győr mellé a nemsokára megrendezésre kerülő vitorláző műrepülő bajnokságra!
Őszintén szólva én azt százszor jobbra értkelem.Tudom egyébként Besenyei mit tud, de kiváncsi lennék, hogy más ország hasonló versenyén is elhozná-e az első díjjat!Ha igen, emelem kalapom. -
Ye_Nő
tag
Emvy, Parci és a többiek a PH háza táján!
Megyek haza, elolvasom a megatesztet!!! :))
Végre nem fotóalbum! ;]
Nagyon örülök, hogy elkészült, csak ma nem volt időm Semmire.
Ciao minDenkinek! :P -
twollah
nagyúr
Topic felhozás.
Szegényke nagyon lecsúszott. -
lesaux
veterán
Ma láttam egy baromi jó videót. A Mocsoladi eses című videó megzenésített változata. Tudjátok, amikor a részeg faszi előjön a házból, tántorog pár lépést, majd eldől, mint egy zsák szar.
Na, ennek a megzenésített változata kéne nekem, kb. 25 MB. Állítólag a Melleslegen rajta van, de nem találtam.
Egyéb ötlet? Nagyon fontos lenne, mert szerintem a legjobb videó! :DDD -
tozso
tag
Östintén szólva látva Besenyei teljesítményét és a többi versenyzőét szerintem megérdemli mert tényleg nagyon jó pilóta. Főleg úgy hogy elég kevés repült órája van a többiekhez képest.
Azért elég közeli időt ment az első három és nem hiszem hogy szándékosan hagyták gyerni. -
tildy
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
Chaintech 7njl1 apogee lapom van.Alapból 6-3-3 azt hiszem, de otthon még megnézem.Cas:2.5
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
GSpot ezt írja rá:
''Motion JPEG including Huffman Tables'' -- szóval MJPEG.
Video Path: ''(S) --> AVI Splitter --> MJPEG Decompressor --> (R)''
Azt írja hogy a driverem a ''Quartz.dll'' (A WinSystemben)
Éljetek boldogan az Ace Megakodekkel, úgy tűnik ezt (is) jól elcseszte :DDD -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
Hozzáteszem: hogy ha úgy kezdtem el lejátszani, hogy a linkre kattintottam, és közvetelnül a mediaplayer próbálta megnyitni, akkor nálam is olyat írt hogy ''Az osztály nincs regisztrálva''. (Win98 SE + MediaPlayer 6.4 alatt ez a ''codec-hiány'' hibaüzenete.) Aztán amikor letöltöttem és a gépről próbáltam játszani, akkor már szerette!
Azt írja a Speciálisnál hogy kodeket nem használ, az egyetlen filter pedig a standard ''Video Renderer''. -
rii
nagyúr
sztem a politikus totyik nem kéne .... sztem..... teljesen távol áll a számtech világától.... és teljesen fölösleges beszélgetni róla mer beleszólás a polotikába ugy sincs..... választáskor meg dönteni nem lehet a politikusoik köré épitett marketing miatt ...... politikával foglalkozni badarság.... fölösleges.... önmarcangolás.... meg más-marcangolás......
-
slug
senior tag
Valaki! Irjon Off-ot valahova, ahol most énis aktiv vagyok, azzal kapcoslatban mért nem látom! Most is csak aaaaazt látom, hogy első téma
-
slug
senior tag
Mér nem látom a 999 fölötti hozzászólásokat? Most is csak látatlanba írok!
-
crab
senior tag
AND1, alámerült a topicod!:)
-
PeliScan
addikt
Vmiért nem tudom lejátszani ezt a videót. :)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/PIC_0148.AVI[/L]
(kattintsatok az ''ide''-re, amikor aszongya, hogy ''403'')
Köszi! :)
Aktív témák
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- TCL LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14S - I7 1185G7 - 32Gb ram - 1TB nvme - Quadro T500
- Lenovo Thinkpad E595- AMD Ryzen 5 3500U - Sok db rendelhető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Ryzen 5 2600 OEM + AMD processzor hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest