- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 3
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Autós kamerák
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem.Nem az.De spec örülnék neki, ha a Tóth Janikával hasonló esélyekkel kezdhetnél ebbe a sportba.
Egybként nekem erről a történetről mindig kokó jut eszembe.
A repülés pedig tipikusan nem olyan sport ahol a vagánykodás, az én vagyok a valaki stílus ésszerű lenne.
A média pedig nagy úr, nekem semmi bajom nem volt egyébként Bessenyeivel, az rtl klubbos ''bohóckodásai'' előtt."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
Som@
őstag
''Támogatókkal is lehet csendben, normálisan sportolni.Nem pedig felfújt lufiként.
SZerintem elég ciki egy olyan verseny, amin minden pillantban azt mondják, bp erre azt mondja , hogy, bp úgy gondolja, és aztán ugyanazt a versenyt bp megnyeri.''
Amúgy ezt Te honna veszed, már megbocsáss?! Kint sem voltál! :(((
Jah, az RTL Klubon láttad? Vagy mesélték?Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent! -
Som@
őstag
''Külföldön ha valaki repülni akar (svájc, amerika, stb.) sokkal könnyebb dolga van.''
Én meg szertnék raliautót vezetni. (de most komolyan :D). De nincs rá lehetőségem. Most ezért pl. Tóth Janika egy ''szemét állat'', mert nem nincsen esélyegyenlőség? :(Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent! -
tozso
tag
-
Som@
őstag
''Egyébként tényleg nagyon sok világrekorderünk van, őket miért nem támogatják jobban?''
Erre elég egyszerü a válasz: a szponzor dönt, miben lát fantáziát. Jó helyre kell menni, és jól kell eladni magad. Besenyeit sem keresték meg, hanem ő lépett az ügy érdekében. Tett érte valamit, nem panaszkodott, hogy most mi lesz...Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent! -
rog
addikt
-
Egon
nagyúr
Anélkül, hogy érdemben beleszólnék a vitába, két dolgot szeretnék megjegyezni:
1. Arról nem biztos hogy Bessenyei tehet, hogy pont őt támogatják (vagy ha tehet róla, inkább jó értelemben). Az egyenlő feltételeket nem neki kell megteremteni; emiatt őt utálni - hát hogyismondjam... Finoman fogalmazva nem szép dolog (durván fogalmazva korlátoltságra vall - bocs...).
2. Úgy nagy általánosságban: a lehetőség csak egy dolog, azzal _élni_ is tudni kell. Bessenyei tudott, sok ember nem (nem feltétlenül pilótára kell gondolni). Ha másért nem, _ezért_ mindenképpen becsülendő amit elért, szvsz..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman) -
tozso
tag
Talán nem látnak benne akkora lehetőséget és pénzt, mivel sajna itthon és még sok helyen csak az mozgatja a támogatókat.
Egyébként a média is sokmindenben felelős. Politikával és értelmetlen dolgokkal foglalkoznak, de a sport hírek nyulfarknyiak és nem foglakoznak velük, pedig állítom több embert érdekelne.Ha minden kötél szakad akkor ne félj az akasztófától. -
Som@
őstag
''Sztárolva van.'' :((
Szerintem egy sincs, legalábbi az én szememben. Ismert emberek vannak!
Besenyei számomra nem több egy ismert embernél. Tetszik amit, és ahogy csinálja.
De a Tököli Repülőnapon mindenki produkciója tetszett. Pl számat tátottam, amikor a vitorlázógéppel mürepültek...Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent! -
tildy
nagyúr
Támogatókkal is lehet csendben, normálisan sportolni.Nem pedig felfújt lufiként.
SZerintem elég ciki egy olyan verseny, amin minden pillantban azt mondják, bp erre azt mondja , hogy, bp úgy gondolja, és aztán ugyanazt a versenyt bp megnyeri."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
Som@
őstag
''Támogatókat szerezni pedig nehezebb, mint fehér hollót látni''
Ezzel sajna tisztában vagyok. Nap mint nap látom. :(
De honnan tudod, miből volt pénze elkezdeni? Azért a szponzorok nem szoktak csak úgy 5-10 milliókat osztogatni minden előzetes eredmény nélkül. Kell nekik biztosíték, hogy a befektetésük megtérül.Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent! -
tildy
nagyúr
Világversenyekre járó pilóták tapasztalataiból.
Egyébként tényleg nagyon sok világrekorderünk van, őket miért nem támogatják jobban?
(Konkrétan csak repülős berkekből én ma már 2t említettem)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
tozso
tag
-
rog
addikt
-
tildy
nagyúr
''Ha nekem sz**, akkor legyen a másiknak is az.'<- nem így gondolom.Hanem egyenlő esélyeket, lehetőséget biztosítani.
Külföldön ha valaki repülni akar (svájc, amerika, stb.) sokkal könnyebb dolga van."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
tozso
tag
-
tildy
nagyúr
Nem hinném , hogy csak mostanában van felkarolva.Egy műrepülő majdnem csont nulláról nem tud kezdeni.Eleve kell lennie 5-10 milkójának, hogy belekezdjen ebbe a sportba.Sokaknak esélyük sincs.
Támogatókat szerezni pedig nehezebb, mint fehér hollót látni."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
Som@
őstag
''Tudod, sok pilóta van magyarországon , akinek ha annyi pénzt tolnának a segge alá, mint Bessenyeinek, akkor simán lekörözné.Tudom, mert repülős emberek közt vagyok, és tudom mi a pálya.Nagyon sok jó pilóta van és lenne, csak keveset repülnek.''
1. Besenyeit csak az utóbbi időben karolták fel a szponzorok (biztos volt sok felesleges milliójuk, hogy kidobják az ablakon'' :)
PEACE!Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent! -
Gyökér Úr
csendes tag
-
tildy
nagyúr
Nem hinném.Hiszen ismered pl. Tóth Ferencet?
Pedig európa- és -ha jól tudom- világbajnok.
Egyébként aki a száját akarja tátani itt egy rendezvény:
[L]http://www.wgac2003.com/[/L]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
Egon
nagyúr
-
tozso
tag
Ok lehet hogy vannak jobb pilóták. Én elhiszem neked hogy ismersz jobbakat is, de azért kevésbé érzem úgy hogy hasonlóan elszállt volna mint Koko és nem olyan beképzelt.
Mázlija van hogy ennyi szponzor, támogató áll mögötte, de ez talán az élettapasztalatának is köszönhető. A média és a kis magyar helyzet sem kedvez a sok tehetségnek.
Az hogy kitalálja a pályát az még nem előny szerintem, mivel ugyan annyit edzhetet rajta mint más és ha nézted az összefoglalot, akkor láthattad hogy csupán fél másodpercel volt gyorsabb.Ha minden kötél szakad akkor ne félj az akasztófától. -
tildy
nagyúr
Nem tudom a nevét, mert nem híres.Egyszer láttam, pár napja a tévében.Viszont a Pumákról már többször hallottam.
Kérdéses volt náluk az is, ki tudnak-e jutni külföldre.
DE tudok olyan világrekordert is mondani, aki más eszközzel repül, és történetesen a siklóernyős oktatóm:Simonics Péter.
Egyébként hogy miért nem bírom Bessenyeit.Talán mint embert esetleg bírnám-ha személyesen ismerném.Viszont túlságosan sztárolva van.Amiben persze az is benne van, hogy valószínűleg erre ő is rájátszik.Ezt viszont utálom.
Mert ha valakit sztárolnak, főleg egy ilyen versenyen, akkor felmerül a részrehajlás lehetősége.Sőt."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
rog
addikt
-
tildy
nagyúr
Hát nem tudom.Egy ilyen gép üzembentartási költségei olyan magasak, hogy azt egy átlagember képtelen megfizetni.
És akkor még nem is beszéltem a 2-3 millás kiképzési költségről.
Tehát voltak neki már régen is támogatói.
Egy vitorla is évi 200 -300 ezerben van, és akkor az még nem is a sajátod.
Gondoloma péternek ez a saját gépe."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
Gyökér Úr
csendes tag
Mér tartod a kecskeméti repülőscsókát többre?(akinek még a nevét se tudod)
Neki még szponzorokat se kellett kajtatni...
Tehát B. már csak ennyivel is több. És voltak neki eredményei a RedBill előtti időkből is (világkupa-sorozat győzelem) bár tény hogy a jelenlegi gépét ők rakták alá, de nem tették volna, ha nem éri meg nekik, ez nyilvánvaló...
Kül is mér nem csíped? Nem ismered személyesen, (sztem) a nyilatkozatai pedig jellemzően nem Amettkásak...Agressz Szilárd voltam..... -
rog
addikt
azer ez forditva volt. elobb lett jo pilota, es utana toltak ala sok penzt.
de szerintem itt nem az volt az erdekes egyik versenyzo szamara sem, hogy ki nyeri meg. hanem a szorakozas.
ahogy az elso lovasijasz versenyen is csak az volt a profi, aki kitalata, mer o mar regota gyakorolta. a tobbiek meg poenbol indultak. -
tildy
nagyúr
Értsd meg elismerem a sikereit.De tudom, hogy vannak nála jobbak is.
A nem csípésben pedig van valami.Talán irígység?Lehet.Hiszen nekem nem állnak támogatók a hátam mögött, ha repülni megyek.
Viszont egy ilyen versenyben neki tilos lett volna indulnia.SZVSZ."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
tildy
nagyúr
Tudod, sok pilóta van magyarországon , akinek ha annyi pénzt tolnának a segge alá, mint Bessenyeinek, akkor simán lekörözné.Tudom, mert repülős emberek közt vagyok, és tudom mi a pálya.Nagyon sok jó pilóta van és lenne, csak keveset repülnek.Valahogy azt a pilótát, aki a kecskeméti Pumákból volt kinn Angliában, és elhozta a díjjat, nos őt sokkal tiszteletreméltóbbnak tartom.
'' Elvégre is VB győztes''<-Erre csak azt tudom mondani, hogy Kokó is az volt, mégis kiütötték.
Még mindig tartom a véleményem, hogy külföldön nem biztos hogy ő győzött volna.Ez a verseny neki, és róla szólt.Ő találta ki a pályát is.
A fair úgy lett volna, ha versenyen kívűl indul.Én már előre borítékoltam az eredményt egyébként."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
twollah
nagyúr
Utálok várakozni.
-
Agyasima
őstag
Ja igen: te nem tod: szegedi vagyok, igy értelemszerűen itt is történt. Kellemes nyugodt környéken, ahol akár egész éjszaka sétálhacc, és nem esik bajod, nem jellemzőek mifelénk az ilyen esetek.(talán 1 ember/óra/utcasarok a forgalom éjjel, vagy kevesebb)
Én inkább még hülye éretlen pics@nak néztem őket, akik vagy alapból voltak szalajtósak, vagy valami tudatmódosító szer hatására...:)toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror -
tozso
tag
Jól tetted hogy nem.
Általában még egy sarok és két nagyra termett verőlegény elfranciázgatott volna veled.
Egyszer a haveromat vártam a nyugatiba és mint mindig késett a vonata. Erre odajön egy bűn ronda kisebbségi hölgy és megkérdi:
Cigid van.
Nincs.
Szex kő.
Nem.
Há de mé. És kivillant mind az öt foga.
A vizuális szépérzéki fejlődésemet jocskán visszavetette.Ha minden kötél szakad akkor ne félj az akasztófától. -
twollah
nagyúr
-
Agyasima
őstag
Há ez nemolyan szép név, mint a Vanessa. :)) Télleg rég lehetett, néhány hete szintén Siófokon: az utcán: -Srácok sex? 5ezerér bármit!
- A szar poént a régi viccból - miszerint: ok gyere holnap estig betonozunk - nem értékelte. :))toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror -
twollah
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Egy siófoki diszkóban történt, ezer éve. Egyik haver kinézett egy magányosan üldögélő csajt, odament hozzá, és felkérte táncolni. Tánc közben az alábbi, rövidke párbeszéd zajlott köztük:
Srác:
- Mi a neved?
Csaj:
- Ezerötszáz...:))
A srác dobott egy hátast. Függöny le...:D"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman) -
Agyasima
őstag
Eztet fejcsed mán ki! Csak ugy odalépett? Mi a történet vége? Hogy zajlott.
Amúgy meg kirabolhattak volna: 1db 7 eFt-os mobil, és 1,5 HUF + iratok, meg ruhák... egyesek ennek többszörösét költik kurv@ra...:)toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror -
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
-
lesaux
veterán
-
Som@
őstag
-
lesaux
veterán
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
-
Agyasima
őstag
Ugyse találjátok ki mi történt velem tegnap....
Sétálok haza a sörkertből 1-2 sörtől kellemesem ellazulva, szokásos, ''megyek 1000-rel'' gyaloglási stylusomba, oszt leszólított 2 kellemetes külsejű leány. (16-18 közt) Má ez igy magába se semmi, de amit előadott az 1ik... na az má valami, ilyen nem történi minden emberrel...
Szerintem már tudjátok: IGEN 3 mondat után már ajánlatot is tett. Aszongyahogy: rég szexelt mán 1 jót, (2 napja, és ilyenkor mán nagyon be van gőzölve) azé gonoszkodva megkérdeztem, hogy mikor szexelt utoljára rosszat, hehe...
2 sarkot sétáltunk 1 irányba (elkisértek úgyhogy télleg akarhattak valamit) de ezalatt még jutott idő bemutatkozásra, a franciaszex kérdéskörére, arra, hogy méltassuk 1más seggét, a Big Brotherre, és hogy megjegyezze, hogy jobban nézek ki, mint a szembejövő 1-2 fószer (mondjuk ez nem volt nehéz mer, volt pár évtized előnyöm).
Summa summárum, azt valamijé mégse mentem bele a dologba, de nem azér mer Vanessa (saját állítása szerint) kissebbségi volt, hanem mer az ilyen nő több mint gázos...
Vélemények?toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror -
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
[08:25:23] *Zoya* hello
[08:25:26] ťť szia
[08:25:43] *Zoya* hiányoztam?
[08:27:04] ťť nem
[08:27:08] ťť kellett volna?
Imádom az IRCt. -
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
meghalok
félrenyeltem a kólát -
twollah
nagyúr
-
Polesz
addikt
-
twollah
nagyúr
-
Polesz
addikt
-
twollah
nagyúr
Egy fél kavics volt a szelet kenyeremben.
A víz levert, hogy kitört a fogam.
Megyek, és lerúgom a péket! -
tozso
tag
[L]http://www.lucasarts.com/products/jediacademy/features.htm[/L]Ha minden kötél szakad akkor ne félj az akasztófától. -
tozso
tag
Aha, csak 2003 ősz van megjelölve, de semmi pontos nincs fennt.
Ha minden kötél szakad akkor ne félj az akasztófától. -
Alvin_ti4200
félisten
-
tozso
tag
Tudja valaki, hogy mikor jelenik meg hivatalosan a Jedi Academy?
Ha minden kötél szakad akkor ne félj az akasztófától. -
tozso
tag
-
Som@
őstag
Szerintem Besenyeinek nem sok mindent kell már bizonyítania. Elvégre is VB győztes. És azt nem fedett pályás véraláfutásban szerezte. Vagy tévednék? :DDD
Nemzetközileg is elismert műrepülő pilóta!
Nem értem a hozzáállásod kedves tildy.:(Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent! -
Apika
addikt
-
tildy
nagyúr
Akkor menj ki győr mellé a nemsokára megrendezésre kerülő vitorláző műrepülő bajnokságra!
Őszintén szólva én azt százszor jobbra értkelem.Tudom egyébként Besenyei mit tud, de kiváncsi lennék, hogy más ország hasonló versenyén is elhozná-e az első díjjat!Ha igen, emelem kalapom."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
Den
veterán
-
Ye_Nő
tag
Emvy, Parci és a többiek a PH háza táján!
Megyek haza, elolvasom a megatesztet!!! :))
Végre nem fotóalbum! ;]
Nagyon örülök, hogy elkészült, csak ma nem volt időm Semmire.
Ciao minDenkinek! :P''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!! -
twollah
nagyúr
Topic felhozás.
Szegényke nagyon lecsúszott. -
lesaux
veterán
-
PeliScan
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
lesaux
veterán
Ma láttam egy baromi jó videót. A Mocsoladi eses című videó megzenésített változata. Tudjátok, amikor a részeg faszi előjön a házból, tántorog pár lépést, majd eldől, mint egy zsák szar.
Na, ennek a megzenésített változata kéne nekem, kb. 25 MB. Állítólag a Melleslegen rajta van, de nem találtam.
Egyéb ötlet? Nagyon fontos lenne, mert szerintem a legjobb videó! :DDD -
tozso
tag
Östintén szólva látva Besenyei teljesítményét és a többi versenyzőét szerintem megérdemli mert tényleg nagyon jó pilóta. Főleg úgy hogy elég kevés repült órája van a többiekhez képest.
Azért elég közeli időt ment az első három és nem hiszem hogy szándékosan hagyták gyerni.Ha minden kötél szakad akkor ne félj az akasztófától. -
PeliScan
addikt
-
tildy
nagyúr
Még sokan emlékeznek Nyíregyi reptéren Frkas Bertalanra.AZt hiszen anno ott kezdte.Nem igazán kommálják.Úgy látszik repülős berkekben nincs annyira felfújva e két ember....
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
tildy
nagyúr
Én inkább Tokajban voltam, REPÜLNI:)
Bessenyei emg túl van sztárolva, csoda ha nem ő nyert volna, ez a verseny neki, róla szólt."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
tildy
nagyúr
Chaintech 7njl1 apogee lapom van.Alapból 6-3-3 azt hiszem, de otthon még megnézem.Cas:2.5
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
PeliScan
addikt
-
twollah
nagyúr
-
PeliScan
addikt
-
Pacák
senior tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
GSpot ezt írja rá:
''Motion JPEG including Huffman Tables'' -- szóval MJPEG.
Video Path: ''(S) --> AVI Splitter --> MJPEG Decompressor --> (R)''
Azt írja hogy a driverem a ''Quartz.dll'' (A WinSystemben)
Éljetek boldogan az Ace Megakodekkel, úgy tűnik ezt (is) jól elcseszte :DDD[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ] -
Panther
HÁZIGAZDA
Hozzáteszem: hogy ha úgy kezdtem el lejátszani, hogy a linkre kattintottam, és közvetelnül a mediaplayer próbálta megnyitni, akkor nálam is olyat írt hogy ''Az osztály nincs regisztrálva''. (Win98 SE + MediaPlayer 6.4 alatt ez a ''codec-hiány'' hibaüzenete.) Aztán amikor letöltöttem és a gépről próbáltam játszani, akkor már szerette!
Azt írja a Speciálisnál hogy kodeket nem használ, az egyetlen filter pedig a standard ''Video Renderer''.[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
rii
nagyúr
sztem a politikus totyik nem kéne .... sztem..... teljesen távol áll a számtech világától.... és teljesen fölösleges beszélgetni róla mer beleszólás a polotikába ugy sincs..... választáskor meg dönteni nem lehet a politikusoik köré épitett marketing miatt ...... politikával foglalkozni badarság.... fölösleges.... önmarcangolás.... meg más-marcangolás......
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg -
PeliScan
addikt
-
tozso
tag
-
crab
senior tag
-
PeliScan
addikt
-
slug
senior tag
Valaki! Irjon Off-ot valahova, ahol most énis aktiv vagyok, azzal kapcoslatban mért nem látom! Most is csak aaaaazt látom, hogy első téma
-
Polesz
addikt
-
slug
senior tag
Mér nem látom a 999 fölötti hozzászólásokat? Most is csak látatlanba írok!
-
crab
senior tag
AND1, alámerült a topicod!:)
-
tozso
tag
-
PeliScan
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
-
PeliScan
addikt
Vmiért nem tudom lejátszani ezt a videót. :)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/PIC_0148.AVI[/L]
(kattintsatok az ''ide''-re, amikor aszongya, hogy ''403'')
Köszi! :) -
PeliScan
addikt
-
tozso
tag
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 3
- (téma lezárva)
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- LG LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest