Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- RAM topik
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Most neztem meg a Mumia2-t.
Nem is olyan rossz kis film.
Sok asvanyvizzel elmegy. -
twollah
nagyúr
Ez az 5700. szamu hozzaszolasom.
-
lesaux
veterán
Mit jelent az evanescence?
-
Goose-T
veterán
Miért kell 3x upolni egy témát, ha nincs köze az AMD procikhoz, Ati kártyákhoz, XP problémákhoz, megahiperszuper hp-hütésekhez, Ati driverekhez, videolejátszáshoz? Mindenkit csak ezek érdekelnek? Mintha süllyedne a PH!-színvonal!
Erre adjon nekem valaki választ! -
.:InnoMan:.
senior tag
ezekér a kérdésekér nem nyitok topicot de a válaszokat azért várom!!!Ja kb 10 perc múlva elmegyek és azután irjatok mailben az innoman@freemail.hu-ra!!!köszönöm
-
Som@
őstag
válasz
üzenetére
Miért? Nincs monitorod? ;]
De most tényleg? Te csak nem a következőket tapasztaltad? Bár az Xp tudvalevőleg szereti az 512 ramot, de ha csak a fele van, akkor sem szokta szóvá tenni, főleg nem egy kék képernyőn. -
senior tag
1 kérdés:256 DDR Pc2100-ram-al jól fut-e a Windows Xp ??Nem lassú nem-e irja ki kék képernyőn hogy a fizikai memória alacsony stb...???Ja és a játékok elég jól futnak-e rajta(Pl GTA vice city,colin mcrae rally 3,mafia...stb)ilyen hasonló gamek???A gépem pár tudnivalója:MSI Kt3Ultra 2 alapla,Amd Athlon Xp 1700 processzor és egy Inno3d Geforce 4 ti 4200 128 mb-ram!!!Segitsetek!!!
2 kérdés:A Windows xp plus milyen program lassitja-e a rendszert stb??? -
senior tag
Egy kérdésem lenne:256 DDR Pc2100-ram-al jól fut-e a Windows Xp ??Nem lassú nem-e irja ki kék képernyőn hogy a fizikai memória alacsony stb...???Ja és a játékok elég jól futnak-e rajta(Pl GTA vice city,colin mcrae rally 3,mafia...stb)ilyen hasonló gamek???A gépem pár tudnivalója:MSI Kt3Ultra 2 alapla,Amd Athlon Xp 1700 processzor és egy Inno3d Geforce 4 ti 4200 128 mb-ram!!!Segitsetek!!!
Köszönöm -
KovacsUr
addikt
Tetszik a mottó Hold weboldalán:
Az oldalnak volt múltja,
van rendes jelene,
vajon lesz jövõje is ???
-- Hold
:C -
Som@
őstag
Vazz. Az index.hu-nál tényleg csak amatőr fotósok dolgoznak? Kemény megfeszített munka után (:DDD, nem kell teljesen komolyan venni) leülök, hogy elolvassam, mi törpén kis hazánkban és a nagyvilágban. Erre meg milyen igénytelen xar képeket kell nekem néznem. Már azt hittem a monitorom lett koszos, vagy én nem látok ki a szememből a sok csipától. Bár ez utóbbi elég valótszínűtlen ilyentájt, lévén, hogy már igen rég óta talpon vagyok, és azóta már 2x fürödtem is. Szóval mik ezek a hányadék képek újabban az indexen? :DDD
Bocs, de egy kicsit pipa lettem. :( -
Agyasima
őstag
olyat lehet hogy:
OOOOFFFFFFF???
mer most legszivesebben kikapcsolám magam 1 hétre ( a szupermen féle Colin kivételével) és utána nyomnám meg a power gombot.....
CSAK ezér de átmennék most gépbe b@ssz@meg....... -
-
twollah
nagyúr
SzetOFFoljak az OFF topicot.
-
jeges
senior tag
irq elméletileg eszközkezelőben (control panel) állíthatók, de van olyan eset, mikor nem állítható. én is találkoztam ilyennel, de az esetek túlnyomó részében vmelyik hardver volt a bűnös
azt azér' megpróbálhatod, hogy valamelyik nem használt portot (soros, párhuzamos) letiltod biosban, és így újraindítod
ha nem megy, el lehet valamelyik ütköző eszközt (szintén eszközkezelőben) távolítani, majd hagyni, hogy újra felismerje
ilyenkor (ha több szabad irq-t talál a win) máshogy osztja ki az irq-kat, és lehet, nem kerül egyre...
alapvetően azonban ez nem ütközést, hanem megosztást jelent, amit az alaplapnak jól kell tudnia kezelni, ha pedig mégsem, az bizony hardverhiba lesz -
Üdm mindenkinek.
Egy kis segítség kéne.Ismerősöm(Inno man) új vidikarit vételezett,és szólt,hogy rakjam be.Hát jó,mondom ez gyerekjáték lesz,+van az új driver a netről,a kari Inno 3d Gef4ti4200 8x agp.El is mendegélek hozzá,kikap régi,berak új,winfo$ újrahúz.Win ME felrak + drájverek,de fagy a gép,mint az állat.3Dmark is csak 7000 pötty.Namondom mégse lesz olyan egyszerű.Nézegetem IRQ kiosztást,és kiderül,hogy azonos IRQ-n van a kártya és az USB vezérlő.De a Winfo$ nem ír ki ütközést.
Van amikor kifagy,és kiírja,hogy Windows védelmi hiba,indítsa újra a gépet.
A konfig fél éves,AMD Athlon XP 1800+;MSI deszka;VIA kt333 chipset;128mega ram.A játékok is akadnak.
Végülis csak az az 1 kérdésem lenne,hogy hol állíthatom át az IRQ-t,hogy ne ütközzön?:F -
twollah
nagyúr
Topic felhozás.
-
twollah
nagyúr
Az Indexen olvastam:
Egy pénisznövelő pirulákat szállító online vállalkozás biztonsági rendszerének meghibásodása folytán nyilvánosségra került a megrendelők listája. Egy hónap alatt hatezren rendeltek a szerből, félmillió dolláros bevételt szerezve ezzel a cégnek.
Spamben reklámozó Amazing Internet Products honlapján szereplő listából kiderül, hogy a négyhetes periódus alatt hatezren válaszoltak az e-mailekre és rendeltek a szerből. A legtöbb vásárló két üveggel rendelt az ötven dolláros pirulákból. A spamkampány július 4-e óta több mint félmillió dollár bevételt hozott az Amazing Internet Products-nak.
Állatorvosok, katonák, üzletemberek a rendelők között
A ''Legyen Hatalmas a pénisze'' e-mailre válaszolók egyike egy hatmilliárd dolláros tőkéjű vállalat igazgatója, aki Park Avenue-i irodájába kérte a szállítást. Egy Colorádóban élő vendéglős négy üveggel rendelt. Egy kaliforniai repülőgép-alkatrészeket árusító vállalat elnöke bankkártyájával fizetett hat üvegért összesen háromszáz dollárt. Egy általános iskolai lacrosse (kanadai labdajáték) edző Pennsylvaniából négy üveggel rendelt.
A vásárlók között emelett van hátgerincmasszázzsal gyógyító, állatorvos, és számos katona, valamint számos hölgy.
Nem biztosították a titkos adatkezelést?
Úgy tűnik egyikőjüket sem érdekelte, hogy a honlapon nem volt feltüntetve telefonszám, e-mail cím vagy levélcím. Azzal sem igen törődtek, hogy személyes adataikat, beleértve a hitelkártya számukat, címüket és telefonszámukat, a többi internetes oldaltól eltérően titkosítás nélkül használták fel.
''Az oldal tetején egy kép volt, melyen az állt: Ahogy a TV-ben láthatta, ezért azt hittem, hogy törvényes a dolog'' - mesélte egy San Diego-i kereskedelmi ügynök, aki két üveggel rendelt. Egy magát megnevezni nem kívánó férfi még nem kapta meg a pirulákat, bár azt ígérték neki, öt napon belül teljesítik rendelését.
Sokan tiltakoznak
Az emaillistán a rendeléseken kívül nagyon sok tiltakozó levél is olvasható. Faith York azután írt a honlapnak, miután tízéves fiának küldték a spam-et. ''Elvesztettem a türelmemet, amikor nem láttam az internetes oldalon olyan telefonszámot, vagy címet, melyen keresztül felvehettem volna a kapcsolatot a vállalattal. Ezért a kitöltöttem egy megrendelő lapot, és azon keresztül küldtem el tiltakozásomat a cégnek'' - magyarázta az asszony.
Az adatok szerint a 19 éves Braden Bournival a cég egyik tulajdonosa, bár a férfi nem válaszol az üzletet érintő kérdésekre. A hírek szerint Bournival mentora és üzleti partnere Davis Wolfgang Hawke,volt neo-náci vezető, aki azután fordult a spam-üzlet felé, miután nyilvánosságra került, hogy az apja zsidó[/].
Azt hittem leesek a szekrol a rohogestol.
Igy legyen valaki meggyozodeses neo-naci. -
guess.who
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
A vendegvaro.hu oldalon van egy pici térkép, amin rá tudsz mutatni bármire, és ki tudod választani egy-egy város, vagy tájegység nevét is. Utána meg ugyanott, az oldal valamelyik részén lesz Programok, rendezvények, vagy Kultúra, szórakozás menüpont, ahol szépen meg tudsz bármit keresni... :)
Sok sikert, csak ügyesen! :) -
PeliScan
addikt
Infók kénének a Balkán Fanatik nevű magyar zenekarrol. Pontosabban fellépési hely&idő. Elvileg 13.án a Siófoki Beach House-ban játszanak, csakhogy sehol nam találkok erre utaló infót... és egy kissé különösnek tűnik nekem a helyválasztás, tekintve az ottani fellépőket és a zenekar stílusát.
Hogyan tudnék elindulni? akár offline! Plz hlp me! thx! :) -
Agyasima
őstag
Meg tutja nekem valaki mondani, hogy az IE ikon és felirat helyett mér a windóz intéző ikoja és neve virít a tálcámon? kül is mér tálca???? Semmi értelme...
elég az 1ső kérdésre válaszolni... -
PeliScan
addikt
válasz
üzenetére
Memtest 86, ha a memóriára gyanaxol.
-
senior tag
256DDR pc 2100 ram-al az xp hogyan üzemel?Játék szempontból a gépem:AMD Athlon xp 1700,Inno3d geforce 4 ti videók. MSI Kt3ultra2 alaplap..!!!!Segitsetek És mit jelent az hogy Windows védelmi hiba kék háttérrel????Mert a ME-be szarakszik és folyton ezt irja ki!
-
sebela
aktív tag
Bíztató?Az.De:
-Tényleg korrigálni kellett a jelöléseket a Prescottól függetlenül
-k*rvára melegedni fog a Prescott
A foglalatokról csak annyit, hogy nekem se tetszik, de ezért jó az új vid. kari, hogy kihúzzam még 1.5 évig (vagy kevesebbig) és akkor már tisztán lehet majd látni a dolgokat (gondolj bele volt Socket A-s és Slot A-s Athlon is...)
Még mindig nem tudom mi a baj a Prodigyvel!! -
sebela
aktív tag
Na Jozef http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=20666 ????!!!!
-
PeliScan
addikt
Igen, az egyik. :) Ez meg a másik. :)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_14.jpg[/L]
Nem volt olyan lepukkant, de azért ráfért volna némi renoválás... amúgy én nam voltam tőle annyira hasraesve, mint amellyire illett volna a soksok beharangozás utánb. Inkább a szemétégetőre lettem volna kiváncsi, de azt csak képről láttam, azt is ő építette, és állati jó lehet! -
PeliScan
addikt
De amúgy eléggé sok érdekes építészeti megoldás van arrafelé, van, amelyik szép, és van ami egy kissé gáz szerintem. :)
Szép. :)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_12.jpg[/L]
Gáz. :)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_11.jpg[/L]
Be nem mennék oda semmi pénzért!
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_13.jpg[/L]
guess.who: a szag hozzátartozik a lényükhöz! akit igazán szeretsz, nem akarod megváltoztatni! én olyannnak fogadom el őket, amilyenek. :DDD -
PeliScan
addikt
válasz
guess.who
üzenetére
Hát igen, a szippantóskocsi a gyengém... megőrjítenek! :)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_9.jpg[/L]
Persze nem vetem meg a többi munkagépet sem (főleg ha narancssárga!:D
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_8.jpg[/L]
(az ikon nem is lett jó, majd csinálok másikat, de azért az anim... hallottad a surround-hangzást is?!:U) -
crab
senior tag
Megint felteszem azt a kérdést, hogy tud-e nekem valaki csinálni egy olyan progit,
ami kb 1 centire ''kilengeti'' az egeret fel-le irányban?:) -
PeliScan
addikt
válasz
guess.who
üzenetére
Igen, az lenne ám a jó kis honlapreklám... :) csak lusta vagyok csinálni egy rendes holnapot. :)
Addig is;
Pancsipancsi a Dunában (tisztább volt, mint a Balcsi!)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_1.jpg[/L]
Napozás... :)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_2.jpg[/L]
Egy igazi osztrák szippantósautó!
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_4.jpg[/L]
És egy kis látkép, hogy azért legyen benne Bécs is. :) (sajnos kicsit abberálnak a színek a szélen, nem tom miért.:) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Ja, valószínűleg igazad van (főleg, mert ilyen :-) smile-t fárasztóbb csinálni, mint ilyet :) ez utóbbihoz eggyel kevesebb gombnyomás kell :D).
A képekből meg jöhet az összes...bár jobban örülnék ha inkább felraknád valahová őket egy .zip-ben. Ha mégsem, akkor meg ne a freemail-es címemre küld, mert az úgy sem bírja el :( -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
HI!
na ez most akor ali vagy sis csipszetes????:-))))
ebben aze ne annyira hiszek [L]http://www.turanli.com.tr/urun_asus_anakart_socket370_tua-266.asp[/L] akkor inkabb ez??? [L]http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=TUV4X[/L] tessek mondani miert nemaz elsore tippelek????
udv
neduddki -
crab
senior tag
tudna nekem valaki csinálni egy olyan programot ami rezegteti az egeret?
mondjuk kb 1 centit? -
Agyasima
őstag
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=18266&start=1000000#msg18[/L]
Ide sasoljatok mán be mer nem jön segíccség mán 1/2 órája, mingyár szét iss offolok 1-2 másik topicot is! -
jeges
senior tag
csendpenge:
holnap beszámolót kérek az állapotodat illetően :D
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest