Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
És csak azért mer három a magyar igazság.....
Lassan nyilik az off topic 4...
2000 környékén szokott új nyilni, ugye? -
Hold
őstag
:o)
-
KovacsUr
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
No.
Van egy japán nyelvkönyvem (a Jamadzsi Maszanori-féle, biztos ismered), sok animém, webes nyelvleckék, stb. Akartam menni az ELTE tanfolyamára is, de aztán másra kellett a pénz... Hogy mennyire nehéz, azt nemigen tudnám megmondani (nem állok még olyan jól...) Mindenesetre jó sok időt rá kell(ene) szánni. Játékokkal szerintem elboldogulsz, ha megtanulsz kezdő szintig japánul, aztán a nehéz szavakat szótározgatod. -
Cathfaern
nagyúr
KovacsUr:
Érdekelne, milyen forrsából próbálkozol a japán nyelv elsajátításával, illetve ezeket hol lehetne elérni?
Illetve örülnék, ha írnál egy-két tapasztalatot is: mennyire nehéz megtanulni? Jó, gondolom eléggé, de úgy mégis :) Ugyebár azoknak japán a fellegvára, és nagyon sok jó játék van, amit sose adnak ki más nyelven :) -
slug
senior tag
HELP kéne, gyorsan! Lécci! Azt meg tudja valaki mondani, hogy ha csökkentek valamit 75 % -al, majd a csökkentett valamit csökkentem 15 %, és még ezt is csökkentem 10 %-al, akkor összesen hány százalékkal kelllene csökkentenem , hogy egyből arra az értékre jussak, mint a 3 lépés után?
Nemtudom hogy kéne kiszámolni, de most nincs is időm rá, ez egyszerűbb volt ide írni! Köszi előre is! -
PeliScan
addikt
sürgős lenne!
mi az ASCII kódja a ''e''+''ö'' nek? tehát a kétpontos e-nek?
thx! -
twollah
nagyúr
Hurrá!
Megfázott a derekam, alig tudok lehajolni.
Olyan boldog vagyok. -
twollah
nagyúr
Na el alukalni.
Legyetek jok. -
twollah
nagyúr
válasz
CsendPenge
üzenetére
Van ebben valami amit mondasz.
Remelem van valamilyen uj cim a PhAddikt utan. -
twollah
nagyúr
Ez az 5800. hozzaszolasom.
-
Jester.c
aktív tag
Mijazaz OFF?
-
slug
senior tag
Soma a képeket!! Lécci már naon érdekelnek a repcsik
-
slug
senior tag
Wwwwwoooooooooááááááá! Visszajöttem a nyaralásból! Nagyon ql volt! Szanaszét pecáztam magam, napoztam sokat, meg csajoztunk! Egy ideig hiányzott a gép, de ráharaptam a wap-ra, és nem volt hiányérzetem.
-
PrinczA
őstag
Nektek muxik a [L]http://www.freemail.hu[/L]?
-
Bash
őstag
Ezt nézzétek meg:

-
PeliScan
addikt
Cicces most a PH! arculata! :)
-
hungeek
senior tag
1 rios 3 hozzászólás!!!!!!! (parcin kívül)
-
Som@
őstag
Ki megy a hétvégén megrendezésre kerülő Kecskeméti Repülőnapra?
Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest