Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
Som@
őstag
''AMcsikról mikor készűl hasonló volumenű film?És az ilyeneket miért ők készítik másokról, miért nem a németek magukról?Hitelesebb lenne.''
Ebben egyettértünk.
Azonban az általam felvetett oldalon a német jelentések találhatók meg (angol nyelven). Ennél talán nem kell hitelesebb. -
Den
veterán
''A repülés pedig tipikusan nem olyan sport ahol a vagánykodás, az én vagyok a valaki stílus ésszerű lenne.''
Te tudod egyáltalán hogy ki az a bessenyei? Mert egy ilyen beszólás után olyan érzésem van hogy nem is tudod valójában kiről beszél, csak azt a szöveget nyomod amit számodra nyilván hiteles emberektől hallottál,m anélkül hogy e-mögött személyes tapasztalat lenne. Én is ismerek pilótákat, hivatásosokat, és mind elismerően nyilatkoznak bp-ről. -
Som@
őstag
''A média pedig nagy úr, nekem semmi bajom nem volt egyébként Bessenyeivel, az rtl klubbos ''bohóckodásai'' előtt.''
Na látod ezt egy kicsit jól látod. Valamilyen szintem saját magát el kellett adnia, hogy a szponzorok támogassák. De ha az egyik ismerősödnek is ilyen lehetősége lenne, akkor ő is hasonlóképpen ''bohockodna''. Ugyanis tudná, hogy ez sajnos hozzá tartozik, ahhoz, hogy milliókat kapjon. :( -
Som@
őstag
''Támogatókkal is lehet csendben, normálisan sportolni.Nem pedig felfújt lufiként.
SZerintem elég ciki egy olyan verseny, amin minden pillantban azt mondják, bp erre azt mondja , hogy, bp úgy gondolja, és aztán ugyanazt a versenyt bp megnyeri.''
Amúgy ezt Te honna veszed, már megbocsáss?! Kint sem voltál! :(((
Jah, az RTL Klubon láttad? Vagy mesélték? -
-
Som@
őstag
''Egyébként tényleg nagyon sok világrekorderünk van, őket miért nem támogatják jobban?''
Erre elég egyszerü a válasz: a szponzor dönt, miben lát fantáziát. Jó helyre kell menni, és jól kell eladni magad. Besenyeit sem keresték meg, hanem ő lépett az ügy érdekében. Tett érte valamit, nem panaszkodott, hogy most mi lesz... -
Egon
nagyúr
Anélkül, hogy érdemben beleszólnék a vitába, két dolgot szeretnék megjegyezni:
1. Arról nem biztos hogy Bessenyei tehet, hogy pont őt támogatják (vagy ha tehet róla, inkább jó értelemben). Az egyenlő feltételeket nem neki kell megteremteni; emiatt őt utálni - hát hogyismondjam... Finoman fogalmazva nem szép dolog (durván fogalmazva korlátoltságra vall - bocs...).
2. Úgy nagy általánosságban: a lehetőség csak egy dolog, azzal _élni_ is tudni kell. Bessenyei tudott, sok ember nem (nem feltétlenül pilótára kell gondolni). Ha másért nem, _ezért_ mindenképpen becsülendő amit elért, szvsz... -
tozso
tag
Talán nem látnak benne akkora lehetőséget és pénzt, mivel sajna itthon és még sok helyen csak az mozgatja a támogatókat.
Egyébként a média is sokmindenben felelős. Politikával és értelmetlen dolgokkal foglalkoznak, de a sport hírek nyulfarknyiak és nem foglakoznak velük, pedig állítom több embert érdekelne. -
Som@
őstag
''Támogatókat szerezni pedig nehezebb, mint fehér hollót látni''
Ezzel sajna tisztában vagyok. Nap mint nap látom. :(
De honnan tudod, miből volt pénze elkezdeni? Azért a szponzorok nem szoktak csak úgy 5-10 milliókat osztogatni minden előzetes eredmény nélkül. Kell nekik biztosíték, hogy a befektetésük megtérül. -
Som@
őstag
''Tudod, sok pilóta van magyarországon , akinek ha annyi pénzt tolnának a segge alá, mint Bessenyeinek, akkor simán lekörözné.Tudom, mert repülős emberek közt vagyok, és tudom mi a pálya.Nagyon sok jó pilóta van és lenne, csak keveset repülnek.''
1. Besenyeit csak az utóbbi időben karolták fel a szponzorok (biztos volt sok felesleges milliójuk, hogy kidobják az ablakon'' :)
PEACE! -
tozso
tag
Ok lehet hogy vannak jobb pilóták. Én elhiszem neked hogy ismersz jobbakat is, de azért kevésbé érzem úgy hogy hasonlóan elszállt volna mint Koko és nem olyan beképzelt.
Mázlija van hogy ennyi szponzor, támogató áll mögötte, de ez talán az élettapasztalatának is köszönhető. A média és a kis magyar helyzet sem kedvez a sok tehetségnek.
Az hogy kitalálja a pályát az még nem előny szerintem, mivel ugyan annyit edzhetet rajta mint más és ha nézted az összefoglalot, akkor láthattad hogy csupán fél másodpercel volt gyorsabb. -
Gyökér Úr
csendes tag
Mér tartod a kecskeméti repülőscsókát többre?(akinek még a nevét se tudod)
Neki még szponzorokat se kellett kajtatni...
Tehát B. már csak ennyivel is több. És voltak neki eredményei a RedBill előtti időkből is (világkupa-sorozat győzelem) bár tény hogy a jelenlegi gépét ők rakták alá, de nem tették volna, ha nem éri meg nekik, ez nyilvánvaló...
Kül is mér nem csíped? Nem ismered személyesen, (sztem) a nyilatkozatai pedig jellemzően nem Amettkásak... -
rog
addikt
azer ez forditva volt. elobb lett jo pilota, es utana toltak ala sok penzt.
de szerintem itt nem az volt az erdekes egyik versenyzo szamara sem, hogy ki nyeri meg. hanem a szorakozas.
ahogy az elso lovasijasz versenyen is csak az volt a profi, aki kitalata, mer o mar regota gyakorolta. a tobbiek meg poenbol indultak. -
tozso
tag
Östintén szólva látva Besenyei teljesítményét és a többi versenyzőét szerintem megérdemli mert tényleg nagyon jó pilóta. Főleg úgy hogy elég kevés repült órája van a többiekhez képest.
Azért elég közeli időt ment az első három és nem hiszem hogy szándékosan hagyták gyerni. -
CsendPenge
őstag
Ilyen értékek sajna (sajna? szerencsére!) nem léteznek késleltetésben, vagy legalábbis amióta a szakmát gyűröm, nem találkoztam velük.
Szóval, a következő bios beállítások érdekelnek:
(bios-ba belépve) Advanced Chipset Configuration belül
(Memory Timings alatt)
T(RAS) (manual szerinti alapérték: 6)
T(RCD) (manual szerinti alapérték: 3)
T(RP) (manual szerinti alapérték: 3)
CAS Latency (manual szerinti alapérték: 2.5)
Ezek viszonylag konzervatív (memória) késleltetési értékek. Amit te írtál, az még a csigának is lassú. Ja, és ezek a 7NJL1 Apogee alaplap manualjából származnak. (nota bene: az Asus lapomon is u.a. alapértékek vannak) -
tozso
tag
Nem kéne azért ezt csinálni, mert valaki szóvá tette, hogy több ször is válaszolsz valakinek. Van az úgy hogy nem jut az eszébe az embernek rögtön valami.
Egyébként a megnevezések nem rangsorok szerintem ez nem valami katonaság vagy munkahely ahol előléptetések vannak, csupán csak azt mutatja hogy ki milyen régóta van itt, vagy milyen sűrűn válaszol.
:) :) :) -
rii
nagyúr
sajnos....? hmmm.... ez a szó azt takarja, hogy a Arcképpályázat a prohardveren topic nem léte benned hiányérzetet kellt..... :)
hogy végiggondolom mire lenne jó, igy már bennem is ....
szerinted jó lenne egy...?
ui.: ..... hmmmmmm .... te mire gondolsz? ... ha arra amire én, akkor nem beszélek el melletted ... én ugy gondoltam, hogy az arckép request-et vinné tovább olya módon, hogy mindenki csinál(hat)na arcképekete, avatarokat, vgay mit.. .és Parciék beválogatnák a motorba a legjobbakat.....
PREVIEW GOMBOT az össznépi játékhoz .... !!!!
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Hyundai, Kia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest