Hirdetés

Aktív témák

• Agyasima

őstag

Ugyse találjátok ki mi történt velem tegnap....

Sétálok haza a sörkertből 1-2 sörtől kellemesem ellazulva, szokásos, ''megyek 1000-rel'' gyaloglási stylusomba, oszt leszólított 2 kellemetes külsejű leány. (16-18 közt) Má ez igy magába se semmi, de amit előadott az 1ik... na az má valami, ilyen nem történi minden emberrel...

Szerintem már tudjátok: IGEN 3 mondat után már ajánlatot is tett. Aszongyahogy: rég szexelt mán 1 jót, (2 napja, és ilyenkor mán nagyon be van gőzölve) azé gonoszkodva megkérdeztem, hogy mikor szexelt utoljára rosszat, hehe...

2 sarkot sétáltunk 1 irányba (elkisértek úgyhogy télleg akarhattak valamit) de ezalatt még jutott idő bemutatkozásra, a franciaszex kérdéskörére, arra, hogy méltassuk 1más seggét, a Big Brotherre, és hogy megjegyezze, hogy jobban nézek ki, mint a szembejövő 1-2 fószer (mondjuk ez nem volt nehéz mer, volt pár évtized előnyöm).

Summa summárum, azt valamijé mégse mentem bele a dologba, de nem azér mer Vanessa (saját állítása szerint) kissebbségi volt, hanem mer az ilyen nő több mint gázos...

Vélemények?

Aktív témák