Hirdetés
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Hali emberek!
Elég jó volt a tegnapi tüzijáték itt. :-)) -
Agyasima
őstag
Üzenném mindenkinek, hogy az OffTopic nem politikatopic, van politikával foglalkozo topic több is mint kéne, tessék odamenni....
És nézzétek a magyar meccset 5től!!!!
És a pizza nem lett túl, jó, de az akkor is yo.. -
Agyasima
őstag
És csak azért mer három a magyar igazság.....
Lassan nyilik az off topic 4...
2000 környékén szokott új nyilni, ugye? -
Agyasima
őstag
olyat lehet hogy:
OOOOFFFFFFF???
mer most legszivesebben kikapcsolám magam 1 hétre ( a szupermen féle Colin kivételével) és utána nyomnám meg a power gombot.....
CSAK ezér de átmennék most gépbe b@ssz@meg....... -
Agyasima
őstag
Meg tutja nekem valaki mondani, hogy az IE ikon és felirat helyett mér a windóz intéző ikoja és neve virít a tálcámon? kül is mér tálca???? Semmi értelme...
elég az 1ső kérdésre válaszolni... -
Agyasima
őstag
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=18266&start=1000000#msg18[/L]
Ide sasoljatok mán be mer nem jön segíccség mán 1/2 órája, mingyár szét iss offolok 1-2 másik topicot is! -
Agyasima
őstag
Amúgy tennapelőtt vótam szórakozni, összefutottam 1 régi kedves lányismerősömmel, aki annyira megörült nekem, hogy a nyakambaborult, és puszi helyett 1ből..... nem, nem megcsókolt, hanem belémharapott, de ugy, hogy aszittem kiharapott belőlem 1 darabot.Iszonyatosan fájt.
Ezekután inkább bele se merek gondolni, mit művelhet orális sex közbe.... -
Agyasima
őstag
rog, PeliScan, _Balint_!
Én itt most azon gondolkodnék el, hogy ha 1 ilyen lényegtelen nyavaján ennyit tudtok pörögni, akkor mi a helyzet a fontos dolgokkal? Napokig nyomjátok?
1 ilyen trutyi cikk télleg 2 hozzászólást se ér, ahogy DEN is mondta. -
Agyasima
őstag
Ja igen: te nem tod: szegedi vagyok, igy értelemszerűen itt is történt. Kellemes nyugodt környéken, ahol akár egész éjszaka sétálhacc, és nem esik bajod, nem jellemzőek mifelénk az ilyen esetek.(talán 1 ember/óra/utcasarok a forgalom éjjel, vagy kevesebb)
Én inkább még hülye éretlen pics@nak néztem őket, akik vagy alapból voltak szalajtósak, vagy valami tudatmódosító szer hatására...:) -
Agyasima
őstag
Ugyse találjátok ki mi történt velem tegnap....
Sétálok haza a sörkertből 1-2 sörtől kellemesem ellazulva, szokásos, ''megyek 1000-rel'' gyaloglási stylusomba, oszt leszólított 2 kellemetes külsejű leány. (16-18 közt) Má ez igy magába se semmi, de amit előadott az 1ik... na az má valami, ilyen nem történi minden emberrel...
Szerintem már tudjátok: IGEN 3 mondat után már ajánlatot is tett. Aszongyahogy: rég szexelt mán 1 jót, (2 napja, és ilyenkor mán nagyon be van gőzölve) azé gonoszkodva megkérdeztem, hogy mikor szexelt utoljára rosszat, hehe...
2 sarkot sétáltunk 1 irányba (elkisértek úgyhogy télleg akarhattak valamit) de ezalatt még jutott idő bemutatkozásra, a franciaszex kérdéskörére, arra, hogy méltassuk 1más seggét, a Big Brotherre, és hogy megjegyezze, hogy jobban nézek ki, mint a szembejövő 1-2 fószer (mondjuk ez nem volt nehéz mer, volt pár évtized előnyöm).
Summa summárum, azt valamijé mégse mentem bele a dologba, de nem azér mer Vanessa (saját állítása szerint) kissebbségi volt, hanem mer az ilyen nő több mint gázos...
Vélemények?
Aktív témák
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Ipason M3 Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Vezeték nélküli gaming egér Fehér
- LOGITECH PRO X 2 Lightspeed fehér gamer headset
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest