Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
-
PeliScan
addikt
Kissé idősebb generáció! :)
-
PeliScan
addikt
NAh most jövök a T3ról; nem volt ez egy szar film, nem értem miért kell annyira mindenhol lefikázni. Nekem igenis tetszett. :)
-
PeliScan
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
Nahjó, de akkor felesleges volt kiemelni a jobboldalt is. :)
Itt most azért említette meg LordX az MSZPt mert h azért nem teljesen ok nélkül (sőt!) fütyülték ki. -
PeliScan
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
Tehát akkor most nyugodtan lehet csinálni azt, amit a másikban akkor kritizáltunk, erre gondolsz? :(
-
PeliScan
addikt
Annyira értelmetlen ezen vitázni, mint az AMD vs Intel topic. :)
Egyedül ami nagyon sajnálatos, h tulajdonképpen a válsztások után RÖGTÖN elkezdődött a kampány a következő választásokra. Így nem lehet kormányozni egy országot. Persze az ellenzés sem anygal, de nincs akkora feleőssége, mint a kormánynak. -
PeliScan
addikt
Azon goldolkodtam éppen, hogy vajh mi lesz akkor, amikor az AMD és ATi hívők álma teljesül, mármint h az imádott cég piacvezető lesz... akkor ők leszenek ezentúl az nVidiáűsok és Intelesek, és a mostani nVidiások és Intelesek lesznek az AMDsek és ATisok..! Nhajóinkábbmegyekfürdeniasszem. :D
-
PeliScan
addikt
sürgős lenne!
mi az ASCII kódja a ''e''+''ö'' nek? tehát a kétpontos e-nek?
thx! -
PeliScan
addikt
Cicces most a PH! arculata! :)
-
PeliScan
addikt
Infók kénének a Balkán Fanatik nevű magyar zenekarrol. Pontosabban fellépési hely&idő. Elvileg 13.án a Siófoki Beach House-ban játszanak, csakhogy sehol nam találkok erre utaló infót... és egy kissé különösnek tűnik nekem a helyválasztás, tekintve az ottani fellépőket és a zenekar stílusát.
Hogyan tudnék elindulni? akár offline! Plz hlp me! thx! :) -
PeliScan
addikt
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Memtest 86, ha a memóriára gyanaxol.
-
PeliScan
addikt
Igen, az egyik. :) Ez meg a másik. :)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_14.jpg[/L]
Nem volt olyan lepukkant, de azért ráfért volna némi renoválás... amúgy én nam voltam tőle annyira hasraesve, mint amellyire illett volna a soksok beharangozás utánb. Inkább a szemétégetőre lettem volna kiváncsi, de azt csak képről láttam, azt is ő építette, és állati jó lehet! -
PeliScan
addikt
De amúgy eléggé sok érdekes építészeti megoldás van arrafelé, van, amelyik szép, és van ami egy kissé gáz szerintem. :)
Szép. :)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_12.jpg[/L]
Gáz. :)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_11.jpg[/L]
Be nem mennék oda semmi pénzért!
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_13.jpg[/L]
guess.who: a szag hozzátartozik a lényükhöz! akit igazán szeretsz, nem akarod megváltoztatni! én olyannnak fogadom el őket, amilyenek. :DDD -
PeliScan
addikt
válasz
guess.who
üzenetére
Hát igen, a szippantóskocsi a gyengém... megőrjítenek! :)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_9.jpg[/L]
Persze nem vetem meg a többi munkagépet sem (főleg ha narancssárga!:D
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_8.jpg[/L]
(az ikon nem is lett jó, majd csinálok másikat, de azért az anim... hallottad a surround-hangzást is?!:U) -
PeliScan
addikt
válasz
guess.who
üzenetére
Igen, az lenne ám a jó kis honlapreklám... :) csak lusta vagyok csinálni egy rendes holnapot. :)
Addig is;
Pancsipancsi a Dunában (tisztább volt, mint a Balcsi!)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_1.jpg[/L]
Napozás... :)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_2.jpg[/L]
Egy igazi osztrák szippantósautó!
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/wien_4.jpg[/L]
És egy kis látkép, hogy azért legyen benne Bécs is. :) (sajnos kicsit abberálnak a színek a szélen, nem tom miért.:) -
PeliScan
addikt
Nem tud vki egy hasonló K-Európa netes térképet, mint pl az index-es BP térkép?
holnap indulok stoppal Bécsbe pár napra, még soha nem voltam, egy szót sem tudok németül ééés. :DDD -
PeliScan
addikt
Jajj. :) Gondolod, ha széjjelnéznék a fórumokon, nem találnék ellenkező véleményeket? :t
Másrészt az Index LEHÚZTA A SLAYERT IS! Nekem sem tetszett, de a stílusból adódóan, szóval nem vagyok kompetens ebben, csak azért megemlítettem, hogy érdekes módon az is lájtos és legrosszabb koncert volt szerintük. :U -
PeliScan
addikt
NAh, én másztam alszani! Jó8all! (éjt... inkább hajnalt. :) )
-
PeliScan
addikt
NAh, aki kitalálja, hogy ez honnan van, vagy mi, annak jár vmi. Pl piros pont or smthg. :)
:F -
PeliScan
addikt
rog, nem értelek. tényleg ennyire máshogy nézzük a világot, vagy csak élvezed, hogy lehet egymás mellett elbeszélni!? :F beszarás.
Szeretném, ha felmutatnád a cikk értékeit! Megteszed?
(amúgy pedig az a link, amit pár kommnetel alább van, egy ELEMZÉS, és inkább objektív) -
PeliScan
addikt
Egyszer nem fordult elő benne az, hogy szerintem, nekem úgy tünt, véleményem szerint, valószínüleg, nekem így jött le, nem biztos de, imho, szvsz. Az pedig, hogy vkinek mi a véleménye, és hogy hogy tudja unalamsan és szarul leírni, nem tartozik rám. de sajnos el kellett olvasnom, mert eddig index olvasó voltam. lehet hogy leszek is, de ez azért zavar.
-
-
PeliScan
addikt
Igen, tényleg meddő a vita. :)
Nekem pl az adatok áramlása nemhogy negatív volt, hanem pozitív: nem magyaráztak semmit, gondolja az ember, amit akar. Ráadásul a zenére komponálja, tehát nem nagyaon célszerű a kettőt külön vizsgálni, mert együtt adták a koncertélményt!
De nem mondta el, hogy szerinte MIÉRT nem mond semmit az adattömeg. Vagy hogy ez miért baj? szerintem akkor is húzta volna a száját, ha a National Geographic-ból beollóznak egy cikket, mert hogy annak meg túl mély értelme van.
Igazad van, átad egy filinget. Kérdés, hogy elég-e ez egy cikktől? szerintem nem, szerinted meg igen, mert ez is egy stílus. ez is lehet, de akkor én kihagyom ezt a stílust, addig legalábbis mindenképp, amig nem fejlődik élvezhető szintre. -
PeliScan
addikt
Nahmind1, télleg megyek már hunyni egyet, azért nyugodtan lehet addig magyarázni a hülye fejembe, hogy a csoki szar hol van alátámasztva. :t
-
PeliScan
addikt
haddneolvassam most el az összeset :)
Igen, ezek egyrészt zavarnak, de ez az én saját nyomorom, de hol van itt bármilyen indolklás, alátámasztás? Ha én azt mondom, hogy a csoki szar, akkor érthető, ha valaki megkérdezi, hogy miért szar szerintem! épp ezért csak úgy leírni h a csoki szar, fölösleges. -
PeliScan
addikt
Neeee csináld már. :) Akkor ezexerint ez is alá van így támasztva:
a XXI. században, és tizenkét éves kor felett felelősséggel nem lenne szabad szar esszéket írni egy nagyforgalmú portálra, többekközett olyan semmitmondó dolgokkal, hogy ''Rádöbbenek, hogy váll lapokkal ellátott bőrmellény van rajtam.'' -
PeliScan
addikt
Horace Andy-t például nem lehet rossz formában látni, igaz, nem is ismeri Révész Sándort.
Mindez azonban éppen akkora blöff volt, mint az új album maga.
...nem énekelhető el olyasmi, hogy az éjszaka egy nagy folyó...
Ezaz egy dolog, amit szépen megindokolt: :D
...VIP-karantén... ez a fesztivál legdinamikusabban fejlődő színtere. A műanyagszékes udvarból mára tömörfa bútorokkal, színes reflektorokkal és melegkonyhával felszerelt rezervátum lett.
Nah, de mostmár kivele: tetszett? -
PeliScan
addikt
''nem énekelhető el olyasmi, hogy az éjszaka egy nagy folyó''
hol itt az indoklás..? :D amúgy ez az Anima egyik lexebb szerelmes dala, amik ugye nem logikus gondolatvezetés mintapéldái.
azért érdekelne, hogy akkor a ''Sí lávz jú, je, je, je'' mennyivel nyújt több magasztos mondanivalót, mitn az ''éjszaka egy nagy folyó''. imho semmivel, mégis mindekettő jó. -
PeliScan
addikt
Egy kicsit túlzottan is racionálisan próbálod felfogni a világot. :F Azért az embernek vannak érzései, benyomásai, amiből levonja a következtetést. Én pl elhiszem nekik, hogy amikor a végén azt mondták, hogy nagyon tetszett a város, hátmég a barátságos közönség akkor nem csak 1 marketingdumát szavaltak. (bár elképztelhető ettől még.)
-
PeliScan
addikt
nem, egyértelmű, hogy akkor nem tünne föl h nincs alátámasztva semmivel (mert tudnám én azt magamtól is) de tetszeni nem tetszene a cikk akkor sem, ez is biztos.
műfaj lenne? hát akkor tényleg die human race. ha már az igénytelen, és unalmas pocskondiázás műfaj lett... :DDD) cikk. (?) -
PeliScan
addikt
Csak szép sorban. :) (növekvő sorrendben nézem a hozzászólásokat, ha vki nem vágná:)
_Balint_: meg lehetne próbálni. :) bár engem nem fizetnek érte, nem úgy mint a cikkírót... :o -
PeliScan
addikt
Nekem két fő bajom van:
1. egyrészt alaptalanul fikáz; Anima > kiragadott szövegek... tényleg nem ez volt a legjobb koncertjük, de azért elég nagy név ahhoz, hogy csak úgy le lehessen ''élvezhetetlen''ezni.
2. teljesen szubjektív a Massive Attack is, szerintem nem rossz az új album, de még ha rossz lenne is, tényleg úgy érzem, h dURVA hálásnak kéne lenni azért, hogy nem csak idejöttek, és csak azt ordibálták, hogy ''Bjjúdápeszt, mék szám nóóójsz!''
3. nem is vicces, pedig próbálkozik, elég szánalmasan :( -
PeliScan
addikt
Nem tudom, hogy nyissak-é neki topicot..? :((
Ez a cikk csak pl, de mostanában szinte mind ilyen. :( -
PeliScan
addikt
Grat! :C
-
PeliScan
addikt
2!
-
PeliScan
addikt
NAh, ki lesz az első, aki gratulál? :F
De az is lehet, hogy világvége lesz, és mindmeghalunk!! -
PeliScan
addikt
Vmiért nem tudom lejátszani ezt a videót. :)
[L]http://www.extra.hu/PeliScan/PIC_0148.AVI[/L]
(kattintsatok az ''ide''-re, amikor aszongya, hogy ''403'')
Köszi! :) -
PeliScan
addikt
még1x: :)
amúgy nem tudja vki véletlenül, hogy hol lehetne Pesten kapni két 20cm*10cm aluminium-lapot, úgy pár mm vastagot?
vmi lapszabászat, v hol csinálnak ilyesmit? autóbontóban esetelg? :F -
PeliScan
addikt
amúgy nem tudja vki véletlenül, hogy hol lehetne Pesten kapni két 20cm*10cm aluminium-lapot, úgy pár mm vastagot?
vmi lapszabászat, v hol csinálnak ilyesmit? autóbontóban esetelg? :F -
PeliScan
addikt
Nah, twollah, látod, nem védetted le az aláírásod, és holmi rendőrfőnökök ellopják a mottódat. :))
:DDD )
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest