Hirdetés
Aktív témák
-
Cane
őstag
válasz
twollah
üzenetére
Egyszer egy öreg ember az mondta nekem: fiam, ha taknyod-nyálad egyben van, akkor igyál meg izibe fél liter pálinkát. Erre én kérdeztem hogy miért?
Ő folytatja: Téged fiam az úgy meg fog szédíteni hogy a világodat nem tudod, de képzeld el mit fog művelni benned azzokkal a fránya kis bacilusokkal. -
twollah
nagyúr
Mekkorat taknyolt a gepem.
Nem samli. -
twollah
nagyúr
Meg fogok halniiiiiiiiiiiiiiii!
-
twollah
nagyúr
Meg fogok halniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Utalom ha nathas vagyok. -
twollah
nagyúr
Megfaztam ez mar 100%.
A ocsemre hagyom a tartos tejet amit reggel vettem. -
slug
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
Már nem tudunk semmit tenni, hogy feltámadjon! :(
Nem tudni pontosan, mi történt vele, mert az orvosok semmit nem mondtak se a családnak, se nekünk. Megbeszéltük jön hozzám 1 órára megmutatni a motort, de előtte még átmegy a barátnőjéhez, még 2-kor sehol nem volt, hivtam, kicsörög, de semmi válasz, hivtam 10 perc múlva, kicsörög, semmi válasz, hívom fél óra múlva, ismeretlen hang veszi, fel, mondom Áronnal szeretnék beszélni, erre ő: nem tudom kit keresel, de akinél volt a telefon, motorbalesetet szenvedett, és most viszük a kórházba......... - és gondolom ott halt meg szegény. Nagyon sajnálom, mintha a testvérem lett volna. Tegnap összegyűltünk: régi osztálytársai, régi csapattársai, és ittunk egyet. -
slug
senior tag
1982.December.17 - 2003.Augusztus.22
MONDI ÁRON
Motorbalesetben halt meg a legjobb barátom, egy ikertestvére volt.
A kórházban belehalt sérüléseibe. -
Bash
őstag
Illetve műsor.
-
Bash
őstag
És megint. Erősen hibás (véletlenül sem nem bugos!) az R3.
-
Cane
őstag
Ezt hogyan hoztuk össze Bash-el? 2 db #2248-as hozzászólás van, ráadásul az enyém van elől, de én küldtem későb. :U
-
-
Cane
őstag
Ismertem olyan idős embert, aki a szülőfalujától 30 km-nél messzebbre soha nem ment. Hogy ennek mi lehetett az oka pl. betegség, vagy bármi azt nem tudom de manapság elég nehéz ezt elképzelni.
-
Bash
őstag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Én háromszor jöttem el, utoljára itt maradtam.
-
Warlock_42
senior tag
Egyszer tudnék elmenni innét, hátra se néznék. -
Bash
őstag
Köszönöm. Szerintem sokan divatot űznek mostanában az idegen szavak használatából. De én úgy gondolom, hogy aki egy hardveres oldalon fórumozik, azoknak ilyen szavak nem szorulnak magyarázatra. Bármit keres az ember a neten, angolul majdnem biztos, hogy talál róla valamit, és szerintem nagyon sokan meg is értik.
-
Bash
őstag
Elnézést kérek mindenkitől az angol szavak használatáért, de sokszor hamarabb jut eszembe, mint magyarul, vagy nem találom a leginkább kifejezőt. A jövőben ha csak lehet kerülni fogom.
-
twollah
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
Kedves no helyett nedve kore fekudtem.
Amugy nem tudom.
En allandoan taknyos vagyok. -
-
twollah
nagyúr
Na hurra megfaztam.
De boldog vagyok. -
DoubleD
aktív tag
Aktív tagok, segítsetek plz.
IE 6.0-m van, és ki akarnám kapcsolni a mezők lehetséges kiegészítését. Tudjátok, amikor elkezdem bepötyögni a keresőbe a szót, és megjelenik egy lista az eddig keresett, hasonlóan kezdődő szavakról. HELP -
rii
nagyúr
válasz
Warlock_42
üzenetére
nemnem .... csak volt egy dal.... hogy ......
a királyé nem leszek-nem leszek... Koncz Zsuzsa... vagy ki énekelte .....
és az ihhhhhhletett meg ....... :)
engem még nem moderáltak ........... :) asziszem ......... :DDD -
Warlock_42
senior tag
Hm. MaHolnap reggel indulnánk AntIQ-ra. Ha lenne. Nem vagyok hajlandó síros smilet beszúrni (mert nincs őrültben) de ez nagyon elszomorít.
Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest