- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 3
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Cane
őstag
-
Agyasima
őstag
-
twollah
nagyúr
-
slug
senior tag
-
rii
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
slug
senior tag
-
twollah
nagyúr
-
Cane
őstag
Egyszer egy öreg ember az mondta nekem: fiam, ha taknyod-nyálad egyben van, akkor igyál meg izibe fél liter pálinkát. Erre én kérdeztem hogy miért?
Ő folytatja: Téged fiam az úgy meg fog szédíteni hogy a világodat nem tudod, de képzeld el mit fog művelni benned azzokkal a fránya kis bacilusokkal. -
twollah
nagyúr
-
engusz
veterán
-
twollah
nagyúr
Mekkorat taknyolt a gepem.
Nem samli. -
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
-
Cane
őstag
-
Sanya
nagyúr
-
steveetm
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
-
slug
senior tag
-
twollah
nagyúr
Meg fogok halniiiiiiiiiiiiiiii!
-
twollah
nagyúr
-
Som@
őstag
-
engusz
veterán
-
twollah
nagyúr
Meg fogok halniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Utalom ha nathas vagyok. -
twollah
nagyúr
-
slug
senior tag
-
twollah
nagyúr
Megfaztam ez mar 100%.
A ocsemre hagyom a tartos tejet amit reggel vettem. -
twollah
nagyúr
-
slug
senior tag
Már nem tudunk semmit tenni, hogy feltámadjon! :(
Nem tudni pontosan, mi történt vele, mert az orvosok semmit nem mondtak se a családnak, se nekünk. Megbeszéltük jön hozzám 1 órára megmutatni a motort, de előtte még átmegy a barátnőjéhez, még 2-kor sehol nem volt, hivtam, kicsörög, de semmi válasz, hivtam 10 perc múlva, kicsörög, semmi válasz, hívom fél óra múlva, ismeretlen hang veszi, fel, mondom Áronnal szeretnék beszélni, erre ő: nem tudom kit keresel, de akinél volt a telefon, motorbalesetet szenvedett, és most viszük a kórházba......... - és gondolom ott halt meg szegény. Nagyon sajnálom, mintha a testvérem lett volna. Tegnap összegyűltünk: régi osztálytársai, régi csapattársai, és ittunk egyet. -
twollah
nagyúr
-
jeges
senior tag
-
steveetm
őstag
-
Som@
őstag
-
steveetm
őstag
-
slug
senior tag
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
slug
senior tag
1982.December.17 - 2003.Augusztus.22
MONDI ÁRON
Motorbalesetben halt meg a legjobb barátom, egy ikertestvére volt.
A kórházban belehalt sérüléseibe. -
Bash
őstag
-
Cane
őstag
-
Bash
őstag
Illetve műsor.
-
Bash
őstag
-
Cane
őstag
-
rii
nagyúr
-
Bash
őstag
És megint. Erősen hibás (véletlenül sem nem bugos!) az R3.
-
Bash
őstag
-
Cane
őstag
Ezt hogyan hoztuk össze Bash-el? 2 db #2248-as hozzászólás van, ráadásul az enyém van elől, de én küldtem későb. :U
-
Bash
őstag
-
Warlock_42
senior tag
-
Cane
őstag
Ismertem olyan idős embert, aki a szülőfalujától 30 km-nél messzebbre soha nem ment. Hogy ennek mi lehetett az oka pl. betegség, vagy bármi azt nem tudom de manapság elég nehéz ezt elképzelni.
-
Bash
őstag
Én háromszor jöttem el, utoljára itt maradtam.
-
twollah
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
Warlock_42
senior tag
Egyszer tudnék elmenni innét, hátra se néznék. -
rii
nagyúr
-
Bash
őstag
-
Cane
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Köszönöm. Szerintem sokan divatot űznek mostanában az idegen szavak használatából. De én úgy gondolom, hogy aki egy hardveres oldalon fórumozik, azoknak ilyen szavak nem szorulnak magyarázatra. Bármit keres az ember a neten, angolul majdnem biztos, hogy talál róla valamit, és szerintem nagyon sokan meg is értik.
-
twollah
nagyúr
-
Cane
őstag
-
twollah
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Cane
őstag
-
twollah
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
Bash
őstag
Elnézést kérek mindenkitől az angol szavak használatáért, de sokszor hamarabb jut eszembe, mint magyarul, vagy nem találom a leginkább kifejezőt. A jövőben ha csak lehet kerülni fogom.
-
twollah
nagyúr
Kedves no helyett nedve kore fekudtem.
Amugy nem tudom.
En allandoan taknyos vagyok. -
twollah
nagyúr
-
Warlock_42
senior tag
-
twollah
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
steveetm
őstag
-
Cane
őstag
-
DoubleD
aktív tag
-
twollah
nagyúr
Na hurra megfaztam.
De boldog vagyok. -
steveetm
őstag
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
DoubleD
aktív tag
Aktív tagok, segítsetek plz.
IE 6.0-m van, és ki akarnám kapcsolni a mezők lehetséges kiegészítését. Tudjátok, amikor elkezdem bepötyögni a keresőbe a szót, és megjelenik egy lista az eddig keresett, hasonlóan kezdődő szavakról. HELP -
Bash
őstag
-
rii
nagyúr
nemnem .... csak volt egy dal.... hogy ......
a királyé nem leszek-nem leszek... Koncz Zsuzsa... vagy ki énekelte .....
és az ihhhhhhletett meg ....... :)
engem még nem moderáltak ........... :) asziszem ......... :DDD -
Cane
őstag
-
Bash
őstag
-
Cane
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Bash
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Warlock_42
senior tag
Hm. MaHolnap reggel indulnánk AntIQ-ra. Ha lenne. Nem vagyok hajlandó síros smilet beszúrni (mert nincs őrültben) de ez nagyon elszomorít. -
Warlock_42
senior tag
-
rii
nagyúr
-
Bash
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Bash
őstag
-
twollah
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest